ETMC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETMC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.427.991

Publication

16/09/2014
ÿþLJ

1

Voor. behoude

aan het

Belgisof Staatsbla

Mod Wo rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

la 5 SEP. 201h

afdelineffexpen

*14170427*

Ondernerningsnr : 0894.427.991

Benaming

(voluit) : "ETMC"

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Wapenstraat 2 bus 6, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer " akte Buitengewone algemene vergadering - vervroegde ontbinding afsluiting van de vereffening.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert

met standplaats Wirrijk-Antwerpen op 25/08/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3,

blijkt dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESUSS1NG,

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag is een staat gehecht van actief en passief afgesloten volgens, boekhoudkundige toestand op 10/07/2014, dus niet meer dan drie maanden geleden;

b. het verslag van "VCLJ Bedrijfsrevisoren bvba", vertegenwoordigd door de heer Jean-Paul Loots, over gemelde staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap ETMC NV een boekhoudkundige staat opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft per 10/07/2014 van 973.806,29 Euro en een netto actief van 971.906,28, Euro.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overge-maakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepas-sing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat elle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 32.703,86 Euro die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, reet geconsigneerd werd.

Un de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele no mien, blijkt dat deze staat, onder voorbe-houd van eventuele nog te verwachten normale uit te voeren controles van belastingen en RSZ, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Wij maken tevens een voorbehoud voor een mogelijke minder- of meerwaarde op de aangehouden deelneming in de NV SPIDER CONCEPTS.

Antwerpen, 12 augustus 2014

Voor VCLJ Bedrijfsrevisoren BVBA

Jean-Paul Loots"

aandeelhouders verklaren in het bezit te zijn gesteld van een afschrift van genoemde verslagen en staat van activa en passive, en te verzaken aan de formaliteiten van toezending ervan zoals voorgeschreven door artikel 181, § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLISSING.  Kwijting bestuurders.

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder tengevolge van de ontbinding, van voornoemde:

1. Mevrouw GILS Georgette Jeanne Caroline, wonende te 2000 ANTWERPEN, Wapenstraat 2 bus 5,

2. De heer DE PUTTER Frans Robert, wonende te 2000 ANTWERPEN, Wapenstraat 2 bus 5.

Oe vergadering verleent kwijting aan deze bestuurders voor het door hen tot op 25/08/2014 waargenomen

bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : go:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLISSING.  Sluiting vereffening.

De vennoten verklaren dat zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen op voldoende wijze kennis hebben genomen van de rekeningen en stukken tot staving van de vereffening, en indien deze rekeningen en stukken niet ten minste één maand voor deze vergadering werden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, verklaren zij ieder uitdrukkelijk op voldoende wijze hun individueel onderzoeksrecht te hebben kunnen uitoefenen, en afstand te doen om de nietigheid van de beslissingen van deze algemene vergadering te vorderen, op grond dat voormelde stukken niet minstens één maand voor deze op de zetel van de vennootschap werden neergelegd.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsproced ure betreft, en de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1, er is geen vereffenaar aangeduid;

2. aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gel-den om die te voldoen werden

: geconSigneerd;

' 3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en ` , basluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens voornoemde staat van activa , en passiva, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het (eventueel) resterend actief door de vennoten proportioneel aan , hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vergadering beslist eveneens dat de (eventuele) vorderingen van de vennootschap, en de "Overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-Toegevoegde-Waarde en der Directe Belastingen" teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

De vergadering stelt dan bok vast dat de vereffeningsprocedure onmiddellijk en definitief afgesloten kan worden onder verwijzing naar de bepalingen van artikel 184, paragraaf 5, 10 van het Wetboek van vennootschappen en door overname door de vennoten, pro rata van hun actuele participatie in de vennootschap, zowel naar hoegrootheid als naar aard, van het volledige vermogen van de ontbonden vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

De vergadering besluit dan ook tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief ophoudt te bestaan zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening (onder voorbehoud evenwel van het  passief- behoud van haar rechtspersoonlijkheid gedurende een termijn van vijf (5) jaar),

` De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden te

, 2000 Antwerpen, Wapenstraat 2 bus 5.

VIERDE BESLISSING. Bijzondere volmacht.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking. :

Als bijzondere gemachtigden, worden aangesteld: "FINQ" met zetel gevestigd te 2600 Berchem, Fruithofiaan 95 bus 28, en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar regi-stratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties,

Voor ontledend uittreksel

De notaris

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tom Bogaert

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hoteij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0894.427.991

Benaming

(voluit) : "ETMC"

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Wapenstraat 2 bus 5, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 11/12/2013, dragende de melding "geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 16112/2013, boek 177 blad 70 vak 11, ontvangen vijftig euro (50 EUR), de ontvanger (getekend) 1. Michielsen", blijkt dat volgende belissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste besluit   Kennisname van besluit algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen om over te' gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92), en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het' maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op honderd vierenveertigduizend euro (¬ 144.000).

Ingevolge voormeid besluit werd een netto-dividend toegekend van in totaal honderd negenentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00).

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 W1B92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in geld,

Tweede besluit kapitaalverhoging door inbreng in geld

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën ten belope van honderd negenentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00) om het te brengen van vijfhonderd en vijfduizend euro (¬ 505.000,00) naar zeshonderd vierendertigduizend zeshonderd euro (¬ 634.600,00).

Derde besluit inschrijving-volstorting-vergoeding voor de inbreng

Inschrijving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld: door de bestaande aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, door uitoefening van hun voorkeurrecht, ais volgt

1. door mevrouw GILS Georgette Jeanne Caroline, wonende te 2000 ANTWERPEN, Wapenstraat 2 bus 5, op vierenzestigduizend honderd achtenvijftig euro tweeënveertig eurocent (¬ 64.158,42);

2. door de heer DE PUTTER Frans Robert, wonende te 2000 ANTWERPEN, Wapenstraat 2 bus 5 op vierenzestigduizend honderd achtenvijftig euro tweeënveertig eurocent (¬ 64.158, 42).

3. door mevrouw GILS Georgette , comparante sub 1. en de heer DE PUTTER Frans, comparant sub 2., samen, op duizend tweehonderd drieëntachtig euro zestien eurcent (¬ 1.283, 16 ¬ ).

Totaal : honderd negenentwintigduizend zeshonderd euro (¬ 129.600,00).

De aandeelhouders verklaren, en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren, dat de gelden waarmee op onderhavige kapitaalverhoging wordt ingeschreven geheel afkomstig zijn van de uitkering van dividenden dewelke, bij toepassing van artikel 537 Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoegd bij de Programmawet van 28 juni 2013, van het verlaagd tarief van tien procent (10 %) roerende voorheffing hebben kunnen genieten.

Volstorting

Comparanten verklaren dat de inschrijvingen in geld volledig werden volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Resto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch -

Staatsblad

19 2307 +

tkOf g9lvgd }`vr erra,. 5VC do Rathtier..b

van &Wendel te Antwerpen, ©p

14 JAN, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit, beslist de vergadering als vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven,

zodat de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt,

Vierde besluit - aanpassing artikel 5 statuten

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Als gevolg van voormelde kapitaalverhoging beslist de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen

als volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vierendertigduizend zeshonderd

euro (@ 634.600,00). Het is verdeeld in vijfhonderd en vijf (505) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde, met een breukwaarde van éénlvijfhonderd en vijfste (11505ste) elk."

Vijfde besluit- Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen  coördinatie statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen ais volgt

- artikel 5 zal voortaan luiden zoals bepaald in het derde besluit;

De vergadering besluit de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris en

verleent haar aile machten voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging

ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde besluit  Machtiging bestuurders

De vergadering verleent, een bijzondere machtiging aan elke bestuurder van de vennootschap, alleen

handelend, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende besluit  Volmacht KBO -- administratieve formaliteiten

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan:

- elke bestuurder van de vennootschap; en aan

- de heer William De Putter, wonende te 2000 Antwerpen, Wapenstraat 2 bus 5; en aan

- FINQ Accountancy & Fiscaliteit, Fruithoflaan 95 bus 28, 2600 Berchem, met als gevolmachtigde mevrouw

Katleen Alewaters.

met recht afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B.T.W., een

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De

lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het

algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in

haar plaats te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

ej Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r--





Voor ontledend uittreksel

De notaris

Tom Bogaert

afschrift akte +

- coürdinering van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013
ÿþ zF ~, . !L`f4~~~ iH ; Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

M111,1113 '71

tll

i

bei

a1

BE

Sta

Neergelegd ier griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op

2 7 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.427.991

Benaming

(voluit) : ETMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wapenstraat 2 bus b 12000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 25 mei 2013 :

Bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid van stemmen worden de hierna genoemde personen met ingang van heden herbenoemd tot bestuurders en dit voor een periode van 6 jaar tot na de jaarvergadering te houden in 2019:

De heer Frans De Putter, wonende te 2000 Antwerpen, Wapenstraat 2 bus 5;

Mevrouw Georgette Gils, wonende te 2000 Antwerpen, Wapenstraat 2 bus 5.

Onmiddelijk hierop volgend beslist de voltallig aanwezig nieuw samengestelde raad van bestuur om Frans De Putter, in de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder, te herbenoemen ais gedelegeerd bestuurder

Frans De Putter

Gedelegeerd bestuurder.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 24.06.2013 13204-0188-012
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0257-010
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 06.06.2011 11151-0309-012
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 15.06.2010 10181-0340-010
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 29.06.2009 09317-0342-010

Coordonnées
ETMC

Adresse
WAPENSTRAAT 2, BUS 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande