ETY

Société en commandite simple


Dénomination : ETY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.139.566

Publication

19/12/2012
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI





Ondernemingsnr : 0840.139.566

Benaming

(voluit) : ETY

(verkort) : ]

Rechtsvorm ; Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2627 Schelle, Heidestraat 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de onderhandse akte de dato 12 juni 2012, geregistreerd acht bladen, geen verz., op 21 juni 2012 te Meise, Boek 6/59, Blad 15, Vak 15, Ontvangen vijfentwintig EURO (25,00 EUR), voor de ontvanger Arijs, blijkt :

I. De beslissing om de modaliteiten inzake benoeming, bevoegdheid en beëindiging van het mandaat van de. statutaire zaakvoerder te herformuleren door artikel 7 van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst hierna :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdraoht bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: mevrouw Els VANHALLE, bestuurder van vennootschappen, wonende te 2627 Schelle, Heidestraat 96.

Haar mandaat Kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel

door een besluit van de algemene vergadering genomen met eenparigheid van stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

In geval van overlijden of ontslag van de voornoemde statutaire zaakvoerder vooraleer het jongste kind van mevrouw Els VANHALLE de leeftijd van vijfentwintig jaar heeft bereikt, zal deze van rechtswege ais statutair zaakvoerder opgevolgd worden door de heer Walter VANHALLE, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406A en door mevrouw Danielle MUYLDERMANS, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406A.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders samen optredend heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aasbelangen, te stellen, in het kader van het doei van de vennootschap. Indien er slechts één zaakvoerder is, is deze, afzonderlijk optredend, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. Dan zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden."

li. De beslissing om de heer Walter VANHALLE, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406A, en mevrouw Danielle MUYLDERMANS, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 406A, te benoemen tot statutair zaakvoerder-opvolger van de vennootschap, en dit voor een periode eindigend op het ogenblik dat het jongste kind van mevrouw Els VANHALLE, de leeftijd van vijfentwintig jaar heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

re,er,^~,,# e"gliflJ van ÓE Reeeanct vesiº%~~, I~ D ~C 2012~~

op Offarlffiar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

III. De beslissing om de formaliteiten betreffende de overdracht van aandelen te herformulieren door artikel 6 van de statuten te schrappen en te vervangen door de tekst hierna :

"Een stille vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van de zaakvoerder(s).

Een beherende vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap srechts overdragen onder de levenden aan een medebeherende vennoot of aan een derde, na vooraf aan aile beherende vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd Is.

Indien verscheidene beherende vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De ovememer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan een gecommanditeerde vennoot, zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad."

IV. De beslissing om de formaliteiten betreffende de bijeenkomst werking van de algemene vergadering te formuleren door artikel 8 van de statuten te vervangen door de tekst hierna :

"8.1  Algemene beginselen

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

8.2  Onderscheiden vergaderingen

a) de gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen op de hierna bepaalde dag en uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich onder meer dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

b) de buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is al naar gelang het geval een buitengewone algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar bevoegdheid behoort.

8.3  Plaats, dag en uur van de vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om elf uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

8.4  Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), de commissaris of een gecommanditeerde vennoot.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste vijftien dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoars dit in het aandelenregister is genoteerd. Deze oproeping vermeldt de volledige identiteit van de vennootschap en van de perso(o)n(en) door wie de uitnodiging is ondertekend met vermelding van de hoedanigheid waarin hij/zij optreedt/optreden. Zij preciseert de plaats, dag en uur van de bijeenkomst en geeft de agendapunten weer die zullen worden behandeld, met verwijzing naar de verslagen en bescheiden desgevallend die ter inzage liggen van de vennoten en/of bijgevoegd worden bij de schriftelijke uitnodiging.

8.5  Samenstelling van de vergadering  voorzitter  stemrecht  verloop

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering, moeten de vennoten bij aangetekende brief, uiterlijk vijf dagen vóór de vergadering, de zaakvoerder inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij volmachtdrager deel te nemen aan de vergadering, doch enkel in zoverre dit in de oproepingen is vereist.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of door de oudste der zaakvoerders,

De stemming gebeurt openbaar. Tot een geheime stemming wordt slechts overgegaan wanneer de

algemene vergadering daar met eenparigheid om verzoekt.

tedere vennoot, zowel stille als beherende vennoot, beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen

bezit.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De algemene vergadering mag besluiten treffen indien de totaliteit van de uitgegeven aandelen in de

vennootschap op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Een beslissing van de gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt slechts

goedgekeurd mits instemming van alle vennoten.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf

vennoot is.

Van het verloop van de algemene vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt,

Deze notulen warden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden

bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register.

Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder,

8.6 -- Bevoegdheid van de algemene vergadering

De algemene vergadering treft besluiten in verband met alle onderwerpen die krachtens de weten de statuten tot haar exclusieve bevcegdheid behoren en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen in die aangelegenheden die behoren tot de bevoegdheid van andere organen wanneer deze niet tot een besluit kunnen komen. Tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoren onder meer de macht om: - zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, alsmede hun bezoldiging en/of vergoeding vast te stellen, hen kwijting te verlenen of desgevallend hun verantwoordelijkheid jegens de vennootschap te (doen) bepalen;

- de jaarrekening goed te keuren en te beslissen over de bestemming van de winst;

- de statuten van de vennootschap te wijzigen;

- alle handelingen die een bedrag van tienduizend euro overschrijden."

V. De beslissing om de bevoegdheid van de algemene vergadering uit te breiden tot het stellen van handelingen die een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) per verrichting overschrijden.

Els VANRALLE

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Geregistreerde notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 12 juni 2012;

2. Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/12/2011
ÿþV

Motl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,.

::j?lagd ?ar griffie van de Rechtbank

4áa Koophandel te Antwerpen. op

2 t, iet!. 2011

Griffie

fl11 1fl 111111111111111 allia

*11183243*

ni

Ondememingsnr : 0840.139.566

Benaming

(voluit) ' ETY

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2627 Schelle, Heidestraat 96

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Uit de onderhandse akte de dato 10 november 2011, geregistreerd 5 rollen, geen verz., op 10 november 2011 te Meise, Boek 6/58, Blad 78, Vak 14, Ontvangen vijfentwintig EURO (25,00 EUR), voor de ontvanger Arijs, blijkt :

I. De beslissing van de algemene vergadering om een kapitaalverhoging ten bedrage van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145.000,00) door te voeren om het kapitaal te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500,00) op honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 145.500,00) door inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van honderd vijfenveertig duizend (145.000) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145.000,00).

II. De inbreng in de vennootschap door mevrouw Els VANHALLE, wonende te 2627 Schelle, Heidestraat 96, van de hierna volgende aandelen, te weten :

- De volle eigendom van drieënzestig (63) volledig volgestorte aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.E.C. GRIMBERGEN", met zetel te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 1-3, ondernemingsnummer 0477.814.377, RPR Brussel, met een waarde van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145.000,00).

III.De beslissing door de algemene vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan met name, mevrouw Els VANHALLE, van honderd vijfenveertigduizend (145.000) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd vijfenveertigduizend euro (¬ 145.000,00).

IV. De vaststelling door de algemene vergadering dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief

verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd euro (E 145.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd vijfenveertigduizend vijfhonderd (145.000) aandelen.

Els VANHALLE

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Geregistreerde notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 10 november 2011;

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

21/10/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.1

Voor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

IBN NI~BIVI~I~IIIVR

" 11159799*

Griffie

r1 1 ONT. 2011

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

3o 5 6 6

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Heidestraat 96, 2627 Schelle, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

OPRICHTINSAKTE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP : ETY

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden, 22 september 2011, werd onderhands opgericht door

1. Verschijningvan partijen:

a. Mevrouw Els Vanhalle, geboren in Vilvoorde op 13/10/1975 en wonende Heidestraat 96,2627 Schel le in hoedanigheid van werkende vennoot

b. De heer Alfons Wils geboren in Tongeren op 21/01/1959 en wonende Li nden laan 6, 1861 Wolverten in hoedanigheid van stille vennoot.

Een vennootschap onder de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam ETY en met maatschappelijk zetel: Heidestraat 96, 2627 Schelle.

2. Vermogen - Eigen middelen

De comparanten verklaren en erkennen dat een vermogen van vijfhonderd (500) EUR ingebracht is en volstort. De volstorting gebeurde door middel van een overschrijving van 500 EUR.

3. Inbreng

De inbreng in geld wordt voor een bedrag van respectievelijk vierhonderdvijfennegentig(495) EUR door Els Vanhalle en vijf(5) EUR door meneer A Ifons Wils gedaan_ waarvoor zii iedereen narticinatie in het vermogen

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

FûeErgagG;g ;i;r grt:.5e `Ji á: t . .; )! ::i?fiélfá rfgoprlataaaáei Antwerpea, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap in verhouding tot hun inbreng bekomen, hetzij 99% voor Els Vanhalle en 1% voor Alfons Wils.

De beherende vennoot mag op elk moment meer geld, goederen en lof rechten in de vennootschap inbrengen.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK 1: NAAM - DUUR -ZETEL - DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder de vorm van een

Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam ETY.

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. De artikelen 1865.5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van vennootschapscontractzijn niet van toepassing. Behoudens voor de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te Heidestraat 96, 2627 Schelle.

De zetel kan naar eender welk adres in België warden overgebracht door

eenvoudige beslissing van de beherende vennoot.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

" Het optreden als agent van financiële instellingen of als tussenpersoon in financiële verrichtingen, dit binnen de grenzen vastgelegd door de wetgeving en de reglementen terzake.

" Het deelnemen in, of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernem ingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar.

" Het beheer van het vennootschapsvermogen,samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn indien zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin als mede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

" De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon ofals vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar zelf als voor alle derden.

" De vennootschap mag alle financiële, commerciële ofindustriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenl ij ken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

HOOFDSTUK II: HET VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 5: Vermogen

H et vermogen van de vennootschap bedraagt 500 EUR, vertegenwoordigd

door 500 aandelen.

Artikel 6: Overdracht

Het is voor de stille vennoot verboden behoudens het in het tweede lid bepaalde, zijn aandeel in de vennootschap aan derden over te dragen, of te zijnen behoeve te beschikken over zaken, goederen of gelden, de vennootschap toebehorende.

Onder derden in het vorige Iid genoemd, wordt niet bedoeld een door de betrokken vennoot op te richten rechtspersoon waarin die vennoot de gehele zeggenschap heeft en behoudt.

HOOFDSTUK III: BEHEER

Artikel 7: Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is te allen tijde door de beherende vennoot herroepbaar. Enkel de beherende vennoot kan een zaakvoerder aanstellen. Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Els Vanhalle, wonende te Heidestraat 96, 2627 Schelle.

Iedere zaakvoerder heeft de meestuitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

HOOFDSTUK V: VERGADERING VANDE VENNOTEN

Artikel 8: Dag - Uur en plaats - Oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om li u. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. Overgangsbepaling: de eerste vergaderingwordt gehouden in 2013.

HOOFDSTUK VI: BOEKJAAR - JAARREKENING-WINSTVERDELING-VERLIEZEN

Artikel 9: Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, evenals de jaarrekening. Het eerste boekjaar is een verlengd boekjaar en loopt tot 31/12/2012. Artikel 10: Winstverdeling

Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo" zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtneming van het geldende vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Opgemaakt in twee exemplaren,

r Els Vanhal le

e

Op de laatste b#z. van Luik B vermelden : Recio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ETY

Adresse
HEIDESTRAAT 96 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande