EUASIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUASIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.240.319

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 23.06.2014 14203-0589-008
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0014-008
27/01/2015
ÿþmaa 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144906 na neerlegging ter griffie van de akte

~~- ~F

Rechtbank van koophandel Antwerpen

15 JAN.f 2015

g >i>;iJ

afdelin reen

1

Ondernemingsnr: 0841.240.319

voluit :

Benaming ( EUASIA }

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel De Keyserlei 5 bus 58

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : DOELSWIJZIGING - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE

HUIDIGE WETGEVING

Uittreksel afgeIeverd vóór registratie om neer te Ieggen ter griffie van de Rechtbank van KoophandeI te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 29 december 2014, blijkt het volgende:

1. Na voorafgaandelijke kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per datum 30 september 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- De import en export, groothandel en kleinhandel van levensmiddelen en non-foodproducten die gewoonlijk in een superette, supermarkt, hypermarkt of dergelijke worden verkocht en dit via alle; distributiekanalen inclusief e-commerce en franchising.

- De import en export, groothandel en kleinhandel van textiel, handtassen, lederwaren, meubels, antiquiteiten, huishoudartikelen, elektro-huishoudapparatuur, verlichtingsapparatuur, televisietoestellen, radio's, video's, dvd-spelers en allerlei andere hifi-toestellen, allerlei machines en werktuigen, alle elektrische en! elektronische benodigdheden, computers en computermateriaal, porselein, glaswerk, bestekken, serviezen en; andere huishoudelijke artikelen van metaal, tin, brons, koper of ijzer, huishoudlinnen en beddengoed, en alle; aanverwanten van de artikelen hiervoor opgesomd.

- De import en export, groothandel en kleinhandel, fabricage en verdeling van onderhouds- en; reinigingsproducten en van milieuvriendelijke producten en procedés in de meest uitgebreide zin van het woord.

- De import en export, groothandel en kleinhandel, fabricage en verdeling in metaalproducten in de meest

: uitgebreide zin van het woord.

- De import en export, groothandel en kleinhandel, fabricage en verdeling in onderdelen en uitrusting; dienstig voor de automobielindustrie in de meest uitgebreide zin van het woord.

- De import en export, groothandel en kleinhandel, fabricage en verdeling in para-pharmaceutische eniof:

pharmaceutische producten en grondstoffen, plantextracten, verbandstoffen, orthopedische artikelen,, schoonheidsproducten, toiletartikelen en hulpmaterialen voor de apotheek en medische apparatuur, alsook alle: daarmee verband houdende of aanverwante artikelen en producten.

- De import en export, groothandel en kleinhandel, fabricage en verdeling van cosmeticaproducten, kappersproducten en producten voor lichaamsverzorging in de meest uitgebreide zin van het woord."

- Het vervoer in al zijn vormen, zowel in het binnenland als in het buitenland, over de weg, het spoor, het;

water of door de lucht van alle materialen en koopwaren.

"

- Vertaalbureau en dienstverlening als tolk.

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavemes,:

clubs, bars, tearooms, restaurants, frituren, frituur- en eetkramen, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten; van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export vani alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen.

- De uitbating van giftshops in de meest uitgebreide zin van het woord. "

- De uitbating van een kleinhandel in, de aan- en verkoop en de in- en uitvoer van:

Op de laatste biz, van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15 14161+'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

o dag- en weekbladen, tijdschriften, publicaties, magazines, boeken;

o papier- en schrijfwaren, school- en kantoorbenodigdheden;

o loterijbiljetten van alle aard;

o speelgoed, allerlei fantasieartikelen;

o tabak, sigaren, sigaretten en alle rookwarenartikelen of-benodigdheden;

o suikergoed, voorverpakte eetwaren, frisdranken, alcoholische dranken;

o audiovisueel materiaal zoals foto, film, video en toebehoren;

alsmede de levering van alle hiermee aanverwante artikelen, producten en diensten, inzonderheid de

verhuring van fotokopie- en faxtoestellen.

- Het leveren van diensten met betrekking tot het voeren van reclame, representatie, publiciteit, marketing en verkoop stimulerende activiteiten.

- Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend - doch geenszins beperkt tot - het uitvoeren van alle studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en alle bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

- Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

- Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschapperrof particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekrnaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

- De uitbouw van een roerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Het beheer van een onroerend patrimonium zowel in volle eigendom, vruchtgebruik als blote eigendom als onder de vorm van alle andere onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten. Onder beheer wordt verstaan: de aankoop, (onder)verhuring, uitrusting, verbouwing, gratis ter beschikking stelling en vervreemding, als ook het verschaffen van voordelen aan haar zaakvoerders of vennoten om de werking van de vennootschap te bevorderen.

- Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zijn van het woord. Daartoe mag zij aile roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

2. De regeling inzake de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt: "Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht"

3. De regeling inzake vervoegde ontbinding en invereffeningstelling en verdeling liquidatiesaldo werd gewijzigd zodat artikel 11 van de statuten voortaan luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

tif

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Artikel 11.- Ontbinding - Vereffening

De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemene vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184, §5, van het Wetboek van Vennootschappen, zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig artikel 184, §2, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meeste uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en mogen zij alle in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar. De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Alle stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is.

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap, met uitzondering van de naam, te wijzigen. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0404.876. 020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-135 bus 1, en haar mandatarissen, lasthebbers en aangestelden, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

- staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

V; Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*11306862*

Neergelegd

22-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841240319

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): EUASIA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Rembert Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op tweeëntwintig

november tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  EUASIA .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoot/oprichter is de heer DIAO, Lianyi, wonende te Chigou Road, Lane 280, Room 202, N°2, Hongkou District, Shanghai (China).

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Lianyi Diao, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de naamloze vennootschap  ANTWERP BUSINESS CENTER , met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

Import en export van huishoudproducten, decoratie, meubels, banden, voeding en medische producten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de twee maandag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 27.05.2015 15134-0341-009

Coordonnées
EUASIA

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BUS 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande