EUDIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUDIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.093.387

Publication

23/04/2014
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Afeeieigd í.F,t' gri,a ra da ! ~et," ítt~û

Koophandel Antwerpen,

0~

A~~9~1i~+iiï~.~~,is-'~.~~ 1 Q APR. 2014

Griffie

Voor-

behouden, aan het Belgisch

Staatsblad



i MINH II

*14086445*



Ondernemingsnr : 0404.093.387

Benaming (voluit) : EUDIA

(verkort) : -

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Verbindingsdok Westkaai 30

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst ; liit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 18 maart 2013, te registreren, blijkt dat de NV "Eudia", te 2000 Antwerpen, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft

Eerste besluit - Verwijzing naar voorgaande bijzondere algemene vergadering

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 26 december 2013.

Tweede besluit  Verslagen

Met algemeenheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van volgende verslagen, handelend over de hierna beschreven inbreng in natura en die opgesteld werden overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen

2.1. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Roeckens en C°, hier vertegenwoordigd door de Heer Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, de dato 13 maart 2014.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt "7. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap EUDIA nv bestaat uit de inbreng van schuldvorderingen door de vennoten, ontstaan uit de winstuitkering bij wijze van een tussentijds dividend op 26 december 2013 voor een totaal bedrag van ¬ 1,125.000,00 na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, onder voorwaarde dat alle vennoten akkoord gaan met de voorgenomen inbreng. Als gevolg zal het kapitaal van de vennootschap verhoogd worden met e 1.125.000,00 van e 186.000,00 naar¬ 1,311,000,00.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

-dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Gezien het voorafgaandelijk akkoord van alle vennoten met een vergoeding van de inbreng op basis van de boekwaarde van één aandeel, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura uit 9.196 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

1Mj willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Brasschaat, 13 maart 2014.

De bedrijfsrevisor (getekend)

l OECKENS & C° bvba

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a

Voor-:houden

het

º%!$ter blad

mod 11.1

Vertegenwoordigd door

Guy Roeckens"

2.2. Het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 14 maart 2014.

De aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Derde besluit - Kapitaalverhoging conform artikel 537 WIB

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een miljoen honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 1.125.000,00) om het te brengen van honderdzesentachtigduizend euro (¬ 186.000,00) op een miljoen driehonderdeneifduizend euro (¬ 1.311.000,00), door inbreng in natura van meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van een miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 1,250.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000,00), hetzij aldus netto een miljoen honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 1.125.000,00), en dit in twee fases.

In de eerste fase is de kapitaalverhoging gepaard gegaan met de creatie van negenduizend honderdzesennegentig (9.196) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 18 maart 2014.

In de tweede fase is de kapitaalverhoging niet gepaard gegaan met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen. Vierde besluit : Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot voormelde kapitaalverhogingen, heeft de algemene vergadering besloten artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "Artikel 5 : Geplaatst kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen driehonderdeneifduizend euro (¬ 1.311.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zestienduizend zeshonderdzesennegentig (16,696) aandelen zonder aanduiding van de waarde, met een fractiewaarde van één /zestienduizend zeshonderdzesennegentigste deel van het kapitaal.

Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen."

Vijfde Lesluit : Volmacht voor de coördinatie

De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Zesde besluit : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft alle machten aan het bestuursorgaan verleend tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling werd verleend aan Beieac NV, gevestigd te Antwerpen, Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 211/214, of haar aangestelde, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsioket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- coördinatie der statuten;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- verslag van de raad van bestuur;

- tussentijdse staat van actief en passief.

Evi JANSEN

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 10.06.2014 14167-0102-015
27/10/2014
ÿþ Md PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0404.093.387

Benaming (voluit.): EUIDIA

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

ReGhtbank ven koophandel

ArItIivbrpM

1 6 On 2014

afdeurimerpen

IREMO

lI

II

be a B( Stz'

Zetel VERBINDINGSDOK WESTKAAI 30, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwerp(effi akte :zetelverplaatsing bij beslissing raad van bestuur; Benoeming bestuurder en

Tekst: gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 september 2014:

Na beraadslaging worden de volgende besluiten genomen:

Wegens in vereffeningstelling van bestuurderNV Alaska met sluiting op 16/09/2014 vervalt zijn mandaat van bestuurder en van gedelegeerd bestuurder. De twee overblijvende bestuurders benoemen tot nieuwe bestuurder Jasmine Van Soens, Verbindingsdok Westkaai 26 A4, welke haar functie aanvaardt.

Tevens stelt de vergadering voor aan de raad van bestuur om Paul Van Soens als gedelegeerd bestuurder te benoemen.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op I oktober 2014:

Besluiten:

1° De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Verbindingsdok Westkaai 26 bus A4 vanaf heden.

20 De raad van bestuur aanvaardt het voorstel van de bijzondere algemene vergadering om Paul van Soens te benoemen als gedelegeerd bestuurder.

30 De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Beleac NV, Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 211/214,2000 Antwerpen, vertegenwoordigd doorKirstenBollen, om alle wijzigingen, verbeteringen en schrapping bij de Kruispunt Bank voorOndememingen en bij de BTW-administratie door te voeren.

Van Soens Paul

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blà. van 1..u)k vermelden Ykedo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hatzli van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 30.08.2012 12520-0279-016
26/03/2012
ÿþMod Word 99,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel fe An¬ wewie ill 2012

Griffie ~}

111111 11111111111111

*12062486*

b6

~

St

Ondernemingsnr : 0404.093.387

Benaming

(voluit) : EUDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootshap

Zetel : Te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER - BENOEMINGEN

Tekst : Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 december 2011, geregistreerd, blijkt dat de NV EUDIA, te Antwerpen, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft "1. AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en te vervangen door aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten.

1.1. De vergadering beslist daarom HUIDIG ARTIKEL 10 DER STATUTEN, in verband met de VORM VAN DE AANDELEN te wijzigen, zodat het zal luiden als volgt

e "Artikel 10 :

A. Aard der aandelen.

>11 1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam,

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt

sN opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer

het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun

datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van,

ó de aandelen.

re Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden

he de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met

et vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande

et register te vervangen door een register in elektronische vorm,

et

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de

vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op

taà naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

el

e 4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte

aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post

rem aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de; vereffeningsinstelling of.van__de..erkende. rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge 4 inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende

rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de ovememer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zii er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde."

1.2. De vergadering beslist vervolgens HUIDIG ARTIKEL 23 DER STATUTEN omtrent de BIJEENROEPING EN AGENDA VAN DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat dit artikel voortaan zal luiden als volgt : "Artikel 23.  Bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzoek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op vcorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten."

1.3. De vergadering beslist eveneens HUIDIG ARTIKEL 22 DER STATUTEN omtrent de TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat het artikel voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 22.  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

- de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

1.4. De vergadering beslist ten slotte aan het HUIDIG ARTIKEL 16 DER STATUTEN omtrent de BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR te wijzigen, achteraan een nieuw lid te toe te voegen, luidend ais volgt :

"Artikel 16.  Bevoegdheid van de raad van bestuur.

(" )

Aan de raad van bestuur wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

INLEVERING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER :

Onmiddellijk hebben de aandeelhouders de aandelen die zij hebben gedeponeerd om tot deze vergadering te worden toegelaten, zoals hoger vermeld, aan de raad van bestuur afgestaan om te worden vernietigd.

Zij verzoeken de raad van bestuur deze aandelen om te zetten in aandelen op naam, deze in te schrijven In een aandelenregister, en van deze inschrijving een certificaat af te leveren.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De voltallige raad van bestuur, samengesteld zoals hoger vermeld, erkent de door de aandeelhouders aangeboden aandelen aan toonder te hebben ontvangen, waarover deze akte als kwijting zal dienen.

Het betreft de totaliteit van de aandelen van de vennootschap, zodat thans geen aandelen aan toonder meer in omloop zijn. De aangeboden aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen op naam, op naam van de respectievelijke aandeelhouders, voor het aantal dat zij hebben aangeboden, hetwelk in de aanhef van deze akte is vermeld. Het afschrift van onderhavige akte zal bijgevolg voor de aandeelhouder dienst doen als certificaat van inschrijving van dat aantal aandelen op zijn naam in het aandelenregister.

Vervolgens gaat de raad van bestuur over tot de vernietiging van de aangeboden aandelen aan toonder.

k

2. HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist te herbenoemen tot bestuurders, en dit met ingang vanaf heden, voor een nieuwe periode van zes jaar, om te eindigen bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien

*de Heer Paul VAN SOENS, wonende te 2970 Schilde, Mastendreef 19;

xx Mevrouw Katrien Gerda Marie Jozef VAN DEN HENDE te 2970 Schilde, Mastendreef 19;

***De naamloze vennootschap "ALGEMEEN LEEN- EN ASSURANTIEKANTOOR", in 't kort "ALASKA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Antwerpen, Verbindingsdok-Westkaai 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister, onder nummer 0404071613, ressorterend onder het rechtsgebied Antwerpen, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Katrien Van den Hende, voornoemd.

Deze bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden, met de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen zou verzetten.

RAAD VAN BESTUUR

De voltallige raad van bestuur, bestaande uit voormelde benoemde bestuurders, komt alhier bijeen, en beslist met eenparigheid van stemmen, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, gelast met het dagelijks bestuur, voor een periode van zes jaar ingaande op heden om te eindigen na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien en voorzitter van de Raad van Bestuur

De naamloze vennootschap "ALGEMEEN LEEN- EN ASSURANTIEKANTOOR", in 't kort "ALASKA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Antwerpen, Verbindingsdok-Westkaai 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister, onder nummer 0404071613, ressorterend onder het rechtsgebied Antwerpen. Voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Katrien Van den Hende, voornoemd,

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden met de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen zou verzetten.

STEMMING

Alle voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens en met eenparigheid van stemmen genomen. VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Beleac nv, gevestigd te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 26 B4, teneinde alle formaliteiten te vervullen voor de Kruispuntbank vocr Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere inschrijvingen, wijzigingen en/of schrappingen."

,~

Voor-

behouden

aanº%het

Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- coordinatie van de statuten.

Wim DE SMEDT

Notaris

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 27.09.2011 11561-0098-015
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 17.08.2010 10417-0409-015
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 28.07.2009 09490-0239-015
13/03/2009 : AN309445
01/10/2008 : AN309445
22/09/2008 : AN309445
06/09/2007 : AN309445
28/09/2006 : AN309445
23/03/2006 : AN309445
10/02/2006 : AN309445
06/12/2005 : AN309445
15/06/2005 : AN309445
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 09.07.2015 15303-0424-015
16/09/2004 : AN309445
04/08/2003 : AN309445
16/09/2002 : AN309445
07/11/2001 : AN309445
03/10/2000 : AN309445
29/09/1999 : AN309445
14/05/1998 : AN309445
25/05/1995 : AN309445
01/01/1988 : AN159477

Coordonnées
EUDIA

Adresse
VERBINDINGSDOK WESTKAAI 26, BUS 4A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande