EURO CAR SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EURO CAR SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.987.559

Publication

11/08/2014
ÿþrri

mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111!!,!.§11j111111



Rechtbank van kcophandel :

Antwerpen

31 JOLI 2014

afdelirsjpgrfterpen

Ondernemingsnr : 556e 9 8 7 " 5 5.9 "

Benaming

(voluit) : EURO CAR SUPPORT

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: 2980 Zoersel, Risschotlei 8

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-,cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie

Antwerpen op 24 juli 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.De Heer MAES Sven Michael, wonende te 2980 Zoersel, Sint Martinusstraat 76.

Identiteitskaart nummer 591-7316130-07; rijksregisternummer 71051816941.

2. De Heer DUCHATEAU Dirk August Hendrik, wonende te 2980 Zoersel, Risschotlei 8.

Identiteitskaart nummer 591-6865845-93; rijksregisternummer 61072118530.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

haar naam luidt: " EURO CAR SUPPORT'. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel,

Risschotlei 8.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland volgende activiteiten

verrichten

" Groothandel en kleinhandel in auto's en auto-onderdelen.

'Aile verrichtingen van stouwen en verstouwen, in ontvangstneming, groupage, weging, toezicht, stockeren, trekken van monsters, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting, en, in het algemeen , alle handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie en verzending, aile verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen.

'Aile daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

"Aile daden van houdstermaatschappij zijnde deelnemingen, participaties en belangen nemen in andere maatschappijen, dit zowel via aandelen, leningen als bestuursmandaten.

"Koop, verkoop, invoer, uitvoer, kleinhandel en groothandel in roerende goederen in de automotieve en: maritieme sector : meerbepaald van motorvoertuigen van welke aard ook: personenwagens, vrachtwagens,' trailers, tractoren, bussen, motorfietsen, fietsen, quads, mobilhomes en boten..

'Algemene administratieve en logistieke dienstverlening met betrekking tot de autosector. Aihandelen van procedures met betrekking tot registratie, homologatie en kentekenformalitelten.

"Handel in allerlei accessoires in de autowereld. Merchandising van autoartikelen en kledij in de autosector en de motorsector.

'De activiteiten van autohandelaar, garagist, carrosseriehersteller, autorestaurateur.

'De ter beschikking stelling van magazijnruimtes, autostaanplaatsen, opslagboxen. Verhuur van opslagruimtes.

" Bewaring van voertuigen, stalling van voertuigen, parking voor voertuigen.

.1-landel in nieuwe en gebruikte voertuigen, zowel invoer, uitvoer, detailhandel ais groothandel in België en.

in het buitenland.. Verhandelen van auto's in consignatie en voor eigen rekening.

'Verhuren, leasen, kopen, verkopen van voertuigen zowel personenwagens ais beroepsvoertuigen.

" Aankoopbemiddeling en autoexpertises voor rekening van derden, evenals bemiddelaar inzake

financieringen en verzekeringen met betrekking tot wagens.

'Organisatie van online sites met betrekking tot wagens, opzetten van veilingen en bieding-sites van auto's.

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Organisatie van evenementen in verband met auto's, moto's, trucks, trailers, tractoren en andere voertuigen tentoonstellingen, rally's, circuits exploiteren, inclusief horeca-activiteiten aanverwant aan dergelijke organisaties.

.1-let geven van opleidingen en verzorgen van publicaties, onder welke vorm dan ook, niet betrekking tot bovenstaande activiteiten.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken mat, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de func-sties van bestuurder, commissaris of veref-ifenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstelien of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 24 juli 2014.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-ischap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde. leder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatsc-Mappelijk kapitaal in totaal voor achttienduizend zeshonderd euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-mootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering anders beslist met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-mootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-strolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de ven-mootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 17.00 uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni 2016, om 17.00 uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van verrnootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sctrriflelijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitge-lbrachte stem reke-ming gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-'stelde stembrief eigen-shandig de geschreven vermelding aan-'brengen naast eik agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-'ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennoot-'schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-'den wordt.

Flet boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 24 juli 2014 tot en met 31 december 2015..

Met eenparigheid van stemmen worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd: de heer MAES Sven Michael, voornoemd sub 1, en de heer DUCHATEAU Dirk August Hendrik, voornoemd sub 2, die deze aanstelling aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen

P A

4

verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 24 juli 2014 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 24 juli 2014 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-rschap. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-rnootschap op te treden ln en buitën rechte. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, beslo-'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid beslo-rten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aange-stelden of lastheb-'bers van voormelde vermootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en met macht voor ieder van hen om afzon-rderlijk te hande-ijen, om alle verrich-'tin-'gen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-rtingad-iministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-'ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/05/2015
ÿþ Pearl Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

08 MEI 2015

afdeling Ar a>

111111,1111 iuA

bel at Be Sta

i

Ondernemingsnr : 0556.987.559

Benaming

(voluit) : EURO CAR SUPPORT

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2980 Zoersel, Risschotlei 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING KAPITAALVERHOGING DOELSUITBREIDING-

OMVORMING TOT NV -AANVAARDING NIEUWE STATUTEN-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris met standplaats te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 28 april 2015, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO CAR SUPPORT" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 2980 Zoersel, Risschotlei 8, naar 2980 Zoersel, Sint-Martinusstraat 76.

2.Aangezien de aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerder en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een co5pera-tieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Grand Thornton Bedrijfsrevisoren met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, dit alles overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen nopens de kapitaalverhoging door inbreng in natura, ontslaat de vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Het verslag van bedrijfsrevisor Bart Meynendonckx de dato 24 april 2015, waarvan één exemplaar samen met het bijzondere verslag van het bestuursorgaan en met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel, besluit als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap EURO CAR SUPPORT BVBA (O.N. 0556.987.559), met maatschappelijke zetel te 2980 Zoersel, Risschotlei 8, bestaat uit de lopende rekening van, de heer Sven Maes en de heer Patrick Bleijenbergh ten bedrage van EUR 70.000,00, ieder voor de helft.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter ver-goeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomische verantwoord zijn dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde, of indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (en desgevallend met de agio) van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de, inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De bepaling van de waarde per bestaand aandeel vóor de kapitaalverhoging werd door de betrokken partijen ter gelegenheid van de kapitaaisverhoging bepaald op de. oorspronkelijke fractiewaarde per aandeel. De betrokken partijen hebben zich hierover formeel akkoord verklaard,

4. We dienen een voorbehoud te maken voor de waarde van de voorraad voor een bedrag van EUR 69.037,19 aangezien we slechts werden aangesteld na balansdatum en zodoende hierover geen fysische controle hebben kunnen uitvoeren.

5. Wij melden dat wij de balansposten per 28 februari 2015 hebben gestaafd overeenkom-stig de normen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 376 aandelen van de BVBA EURO CAR SUPPORT, gevestigd te 2980 Zoersel, Risschotlei 8, zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal na de kapitaalverhoging door inbreng in natura EUR 88.600,00 bedragen waarvoor 376 nieuwe aandelen worden uitgegeven. Er zal tevens een kapitaalverhoging door storting in speciën geschieden voor een bedrag van EUR 82.400,00 waarvoor 442 nieuwe aandelen worden uitgegeven. Na deze kapitaalverhogïng zal het totale kapitaal van de vennootschap EUR 171.000 bedra-gen, vertegenwoordigd door 918 aandelen.

Onmiddellijk na deze kapitaalverhogingen zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgezet worden naar een naamloze vennootschap.

Ter gelegenheid van deze kapitaalverhogingen/omzetting naar naamloze vennootschap zal de maatschappelijke zetel tevens verplaatst worden naar 2980 Halle-Zoersel, Sint-Martinusstraat 76.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion'

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouder(s) van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 24 april 2015.

Grant Thornton bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door (getekend) Bart Meynendonckx Bedrijfsrevisor"

1. Kapitaalverhoging in natura

Vervolgens beslist de vergadering met een-'parigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeventigduizend euro door inbreng in natura om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op achtentachtigduizend zeshonderd euro, mits creatie en uitgifte van driehonderd zesenzeventig nieuwe aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen pro rata temporis.

En onmiddellijk verklaren de heren Heren Sven MAES en Patrick BLEIJENBERGH elk voor de helft in te tekenen op deze kapitaalverhoging voor het totale bedrag van zeventigduizend euro en dit onmiddellijk en volledig af te betalen door de inbreng van de hiemabeschreven schuldvordering, als volgt:

a) Beschrijving van de inbreng:

1. Een rekening-courant schuld aan de Heer Sven MAES voor een waarde van vijfendertigduizend euro.

2. Een rekening-courant schuld aan de Heer Patrick BLEIJENBERGH voor een waarde van

vijfendertigduizend euro.

Dit alles zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Voorwaarden van de inbreng:

1/ De waardebepaling en vergoeding van voormelde inbreng onder de gemelde modali-teiten gebeurt,

overeenkomstig nage 'noemd revisoraal verslag.

2/ Alle rechten, kosten en lasten voortvloeiende uit onderhavige inbreng in nature zijn ten laste van de

vennootschap.

c) Waardering van de inbreng in natura:

De totale inbreng in natura wordt gewaardeerd op zeventigduizend euro.

d) Vergoeding voor de inbrengen:

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden aan de comparanten-inbrenger, te weten de Heer Sven MAES en de Heer Patrick BLEIJENBERGH elk honderdachtentachtig volledig volstorte aandelen toegekend zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel zal, onder voorwaarde en na doorvoering van de kapitaalverhoging door inbreng in speciën, één/negenhonderdachttiende van het kapitaal vertegenwoordigen, De nieuwe aandelen zullen in de winst delen pro rata temporis. De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig vohstort zijn.

e) Aanvaarding:

De hierboven beschreven inbreng welke ter beschikking is van de vennootschap, wordt uitdrukkelijk

aanvaard door de comparanten.

f) Verslagen:

1) Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent deze inbreng in natura werd door bedrijfsrevisor Bart Meynendonckx op 24 april 2015 het verslag opgemaakt, voorzien door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor werden hoger reeds vermeld.

2) Verslag van de zaakvoerder

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng hebben de zaakvoerders op 27 april 2015 een ver-shag opgesteld, waarin zij uiteenzetten waarom deze inbreng voor de ven-inoot-schap van belang is en waarin zij zich aansluiten bij het verslag van de bedrijfsrevisor,

Il. Kapitaalverhoging in geld

En vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het maat-schappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van tweeëntachtigduizend vierhonderd euro door inbreng in speciën om het te brengen van achtentachtigduizend zeshonderd op honderd eenenzeventigduizend euro, mits creatie en uitgifte van vierhonderdtweeënveertig nieuwe aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen pro rata temporis et liberationis.

Intekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

En, na verzaking aan het voorkeurrecht, verklaren vervolgens de hiernavermelde personen in te tekenen op voornoemde kapita-tal'verho'ging voor het volledige bedrag van tweeëntachtigduizend vierhonderd euro, hetzij de totali-'teit van de kapitaal-'verho-'ging. Zijn daartoe tussengekomen en medeverschenen:

1. De Heer PEETERS Michaël, geboren te Herentals op 10 april 1979, wonende te 2250 Oien, Hezewijk 79 (identiteitskaartnummer 591-9413509-52; rijksregisternummer 790410-369.48): voor een bedrag van éénenveertigduizend tweehonderd euro. Hij betaalde hierop éénenveertigduizend tweehonderd euro.

2. De heer BOSMAMS Nik, geboren te Herentals op 24 juni 1977, wonende te 2200 Herentals, Kolveniersstraat 11 (identiteitskaartnummer 591-5985447-67; rijksregisternummer 770624-275.82): voor een bedrag van éénenveertigduizend tweehonderd euro. Hij betaalde hierop éénenveertigduizend tweehonderd euro.

Totaal: tweeëntachtigduizend vierhonderd euro, hetzij de totaliteit van de kapitaaiverho-ging.Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan elk van de intekenaars twee-honderd éénentwintig nieuwe aandelen toegekend, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen pro rata temporis.

3.De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de verwezenlijking van de kapitaal-verhoging vast zodat het maatschappelijk kapitaal gebracht is op honderdéénenzeventigduizend euro, vertegenwoordigd door

negenhonderd achttien gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. -

4.Aangezien de aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van de verslagen van de zaakvoerders de dato 27 april 2015 en van de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Grand Thornton Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx, bedrijfs-'re-wisor, overeenkom-Istig de voor'schrif-iten van artikel 777 en 778 van het Wetboek van vennoot`+schap-epen, met staat van actief en passief per 28 februari 2015, ontslaat de vergadering de voorzit-'ter ervan lezing te geven van deze versla-+gen.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd.

Het besluit van het verslag van bedrijfsrevi-'sor Bart Meynendonckx, welk verslag dateert van 24 april 2015, luidt als volgt:

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 28 februari 2015 die de zaakvoerders van de BVBA EURO CAR SUPPORT hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt EUR 27,151,85.

Aangezien wij pa na 28 februari 2015 werden aangesteld hebben wij de voorraadopname niet kunnen bijwonen. Wij kunnen ons bijgevolg niet uitspreken over de waarde van deze rubriek die per 28 februari 2015 EUR 69.037,19 bedroeg.

Wij hebben geen leveranciersconfirmaties kunnen versturen. Wij kunnen ons bijgevolg niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden.

Voorafgaandelijk aan de omzetting naar naamloze vennootschap zal het kapitaal verhoogd warden tot EUR 171.000,00 zodat voldaan zal zijn aan de vereisten inzake minimumkapitaal voor een naamloze vennootschap.

Ter gelegenheid van deze kapitaalverhogingen/omzetting naar naamloze vennootschap zal de maatschappelijke zetel tevens verplaatst worden naar 2980 Halle-Zoersel, Sint-Martinusstraat 76,

Antwerpen, 24 april 2015

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend) Bart Meynendonckx Bedrijfsrevisor"

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering aan haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een naamloze vennootschap; de activiteiten, het maatschappelijk doel en de duur blijven ongewijzigd, behoudens hetgeen op heden gewijzigd werd.

De naamloze vennootschap zal de boekhouding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verderzetten. Kapitaal, reserves, activa en passiva, waardever-meerderingen en - verminderingen blijven dezelfde, onder voorbehoud van voormelde besluiten van deze vergadering.

De naamloze vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0556.987.559, welk nummer tevens geactiveerd werd als B.T.W.-nummer, alsmede alle andere attesten, licenties, erken-inin-+gen, merken en dergelijke op naam van de besloten ven-Inoot-ischap met beperkte aanspra-'ke-Ilijkheid.

De omvorming geschiedt op basis van de boekhoudkundige staat per 28 februari 2015. Deze toestand werd opge-momen in het verslag van de be-idrijfs-'revisor. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aanspra-ke-'lijkheid worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de naamloze vennootschap.

5.Na kennisname van het verslag als bedoeld in artikel 287 van het Wetboek van vennoot-schap beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat alle formaliteiten vervuld zijn en om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voorgesteld in de agenda, zodat het voortaan zal luiden zoals hierna bepaald.

6.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden volgende nieuwe statuten te aanvaarden, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande genomen beslissingen.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

De vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "EURO CAR SUPPORTE blijkens akte, verleden voor notaris Frank Buyssens

~ ' te Zwijndrecht op 24 juli 2014. Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, verleden voor notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 28 april 2015 werd zij omgevormd tot een naamloze venncotschap.De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt deze naam laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als "naamloze vennootschap", ofwel afgekort tot "NV".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van de reed van bestuur,

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland volgende activiteiten verrichten :

-Groothandel en kleinhandel in auto's en auto-onderdelen.

-Alle verrichtingen van stouwen en verstouwen, in ontvangstneming, groupage, weging, toezicht, stockeren, trekken van monsters, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting, en, in het algemeen , alle handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie en verzending, aile verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen.

-Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is,

-Alle daden van houdstermaatschappij zijnde deelnemingen, participaties en belangen nemen in andere maatschappijen, dit zowel via aandelen, leningen als bestuursmandaten.

-Koop, verkoop, invoer, uitvoer, kleinhandel en groothandel in roerende goederen in de automotieve en maritieme sector: meer bepaald van motorvoertuigen van welke aard ook: personenwagens, vrachtwagens, trailers, tractoren, bussen, motorfietsen, fietsen, quads, mobilhomes en boten.

-Algemene administratieve en logistieke dienstverlening met betrekking tot de autosec-tor. Afhandelen van procedures met betrekking tot registratie, homologatie en kentekenfor-maliteiten.

-Handel in allerlei accessoires in de autowereld. Merchandising van autoartikelen en kledij in de autosector

en de motorsector,

-De activiteiten van autohandelaar, garagist, carrosseriehersteller, autorestaurateur.

-De ter beschikking stelling van magazijnruimtes, autostaanplaatsen, opslagboxen. Verhuur van

opslagruimtes.

-Bewaring van voertuigen, stalling van voertuigen, parking voor voertuigen.

-Handel in nieuwe en gebruikte voertuigen, zowel invoer, uitvoer, detailhandel als groothandel in België en

in het buitenland. Verhandelen van auto's in consignatie en voor eigen rekening.

-Verhuren, leasen, kopen, verkopen van voertuigen zowel personenwagens als beroepsvoertuigen.

-Aankoopbemiddeling en auto-expertises voor rekening van derden, evenals bemidde-laar inzake financieringen en verzekeringen met betrekking tot wagens.

-Organisatie van oraline sites met betrekking tot wagens, opzetten van veilingen en bieding-sites van auto's.

-Organisatie van evenementen in verband met auto's, moto's, trucks, trailers, tractoren en andere voertuigen : tentoonstellingen, rally's, circuits exploiteren, inclusief horeca-activiteiten aanverwant aan dergelijke organisaties.

-Het geven van opleidingen en verzorgen van publicaties, onder welke vorm dan ook, met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

- Het vervoer en transport van goederen te land, ter zee en in de lucht, vervoer per spoorweg, langs de

weg, alsook met binnenscheepvaart en zeescheepvaart, de douaneverklaringen, beurtdienst, containerdienst, invoer, uitvoer, doorvoer, maritieme- er, lucht-'vaartagentuur. Het optreden ais vervoercommissionair, vervoermakelaar en commissionair-expediteur en in het algemeen het verlenen van logistieke steun en diensten in de meest ruime zin.

-Het laden en lossen, meten en wegen, dragen, bewaken, stapelen, opslaan en in depot hebben, sorteren, schatting en arbitrage, pointeren, bewerken van allerhande goederen en koopwaren. Alle verrichtingen van controle, bewaking, toe-zicht, bevrachting, receptie, verpakking, aflevering en verzending van deze goederen.

-Het optreden als subagent inzake verzekeringen.

-Agentuurschap en commissiehandel voor industriële en commerciële ondernemingen, consignatie van alle

soorten goederen.

-Het optreden ais toeleverancier of sub-contractor voor industriële en commerciële bedrijven.

-Het uitbaten van stapelhuizen of andere inrichtingen zoals onder andere silo's voor opslag en bewaring van alle soorten goederen.

-Alle activiteiten van natiebedrijven, omvattende onder meer goederenbehandeling, opslag en overslag, bevrachting, expeditie, vervoerscommissionair, enzovoort.

-De aankoop, verkoop, ruiling, makelarij, huren of verhuren, onderhuren of onderver-huren, het in leasing of erfpacht nemen of geven, het bouwen, uitbaten, verdelen, financie-ren, sluiten van onroerende leasingovereenkomsten of overeenkomsten van gelijksoortige aard, het in onroerende leasing geven, het beheren van onroerende goederen zoals industri-ele gebouwen, logistieke gebouwen, stapelhuizen, kantoorgebouwen, residentiële gebouwen of grinden, alsmede van alle roerende goederen, zoals uitrustingen, machines, materiaal of transportmiddelen.

-Het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennoot-schappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het verwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van alle octrooien, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, alsmede het verwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van licenties.

-De vennootschap kan alle opdrachten aangaande administratie, beheer en liquidatie van aile vennootschappen en ondernemingen uitvoeren en hen consultancy diensten ver-strekken.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehou-den zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activitei-ten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD EENENZEVENTIGDUIZEND EURO. Het is verdeeld in negenhonderd achttien aande-+len zonder aanduiding van nomina-+le waarde, maar met een waarde van één/negenhonderd achttiende van het kapFNtaal, Het kapitaal Kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht. Er kunnen ook winstbewijzen worden uitgegeven.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur tenminste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de ven-nootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Zolang artikel 518, para-graaf 3 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarver-gadering. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad,

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelij-kerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder open-valt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voor-zien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder. De raad wordt voorgezeten door de benoemde voorzitter, hetzij bij gebreke hieraan, door één van de bestuurders bij beurtrol. De vergadering wordt gehouden op dag, tijdstip en plaats vermeld in de oproe-ipingsbrief.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerder-heid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Beslissingen war-den genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt de beslissing als negatief be-ischouwd. Het voorstel waarop de stemming betrekking had, dient dan ais niet aanvaard beschouwd te worden. De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodza-kelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekend heeft. Deze procedure is uitgeslo-'ten in de gevallen bepaald in de wet. De beslissingen worden genotuleerd in een daartoe bijgehouden register, dat telkens door de aanwezige bestuurders wordt ondertekend,

Wanneer een bestuurder bij een verrichting of een beslissing van de raad van bestuur of tijdens de uitvoering van deze verrichting of beslissing een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij verplicht zich te gedragen overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennoohschappen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uit-zondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk overdragen en inzonderheid het intern dagelijks bestuur aan één of meer van zijn leden of aan een derde persoon. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De raad kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité. Elke overdracht van bevoegdheden aan een directeur of het Directiecomité dient de bijzondere beperkingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van ven-nootschappen in acht te nemen. Besluit de raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamen-lijk handelend met tenminste twee van hen namens de ven-nootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur. Besluit de raad tot het aanstellen van één of meer directeurs zander deze te verenigen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur. De raad van bestuur stelt de vergoedingen die verbonden zijn aan bijzondere delegaties vast. Indien geen directiecomité of directeur wordt benoemd, wordt het dagelijks bestuur waargenomen door de gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders samen.

b/ Bijzondere volmachten.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap verte-genwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte valmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Het toezicht op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij warden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Is de vennootschap met toepassing van het Wetboek van vennootschap-pen niet verplicht een commissaris te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commis-saris. Hij kan zich laten vertegenwoor-digen door een accoun-tant, De bezoldiging van de commissaris bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang en voor de duur van de opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering, Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mag de commissaris geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur. De gewone, bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering oaarvergade-+ring) als een bijzondere of een buitengewone algemene verga-dering bijeenroepen, Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de effecten op naam of hun vertegen-woordigers kennis geven van hun voorne-men om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordi-gen, of door de commissarissen.

Alle aandelen hebben stemrecht. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de bij de wet gestelde uitzonde-ringen. Het is de aandeelhouders toege-laten hun stem schriftelijk en eenparig uit te brengen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschap-pen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproepingsbrief of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief eigen-handig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agenda-punt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit docu-ment moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennoot-schap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergadering gehou-den wordt. Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volge-storte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn. De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samenge-'roepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid ak-koord gaan met de agenda.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile las-,ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De algemene vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de bestem-ming die aan de winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wette-lijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De raad van bestuur be-paalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtne-ming van de wettelijke voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dit boekjaar is goedgekeurd. Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

7.Ingevolge de omvorming tot naamloze vennootschap is het mandaat van de zaakvoer-ders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten 1/ de Heer Sven MAES en 2/ de Heer Dirk DUCHATEAU, van recht-swege beëindigd. Hen wordt kwijting en dé-charge verleend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behquden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om volgende personen aan te stellen tot bestuurders:

- de Heer Sven MAES;

- de Heer Dirk DUCHATEAU;

- de Heer Nik BOSMANS.

Alle voornoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. De opdracht van de bestuurder is onbezoldigd. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 22 van de statuten door de gedelegeerd bestuurder aan wie volledige individuele ver-'tegen-woor-digingsmacht is toege-kend, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve verte-genwoordigingsmacht is toegekend.

Voor alle transacties in verband met koop-verkoop van onroerend goed, huur-verhuur van onroerend goed of vestiging van zakelijke rechten met betrekking tot onroerend goed, dient diegene die namens het eerste lid bevoegd is om namens de vennootschap op te treden te beschikken over een uitdrukkelijk schriftelijk mandaat van de raad van bestuur.

8.0e vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegen-woordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indepiaatsstel-ling en met macht voor ieder van hen om afzonderlijk te hande-ten, om alle verrich-tin-gen te doen teneinde:

- aile formaliteiten (inschrijvingen, wijzigingen, schrappingen) te vervullen, documenten te ondertekenen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, alle andere administratieve overheden, het sociaal secretariaat, de RSZ, en alle belas-itingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverle-ning, voorwerp van deze volmacht,

Gelet op het feit dat alle bestuurders aanwezig zijn, is de raad van bestuur rechtsgeldig samengesteld om te beraad-slagen en te besluiten over de benoeming van een voorzitter en van de gedelegeerd-bestuurder, alsmede om de bevoegdheden te bepalen van het orgaan van vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur, en tot het verlenen van bijzondere vol-machten.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen; de Heer Sven MAES, voornoemd, die aan-vaardt. Het ambt van gedelegeerd bestuurder is onbezohdigd.

- op 28 april 2015 geen voorzitter en geen afzonderlijk orgaan van dagelijks bestuur te benoemen, zodat de vertegen-woordig-ing voor wat be-treft het dagelijks bestuur zal ges-chieden door de gedelegeerd bestuurder.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + bijzonder verslag zaakvoerders (2x) + verslag bestuursorgaan + verslag bedrijfsrevisor (2x).

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EURO CAR SUPPORT

Adresse
RISSCHOTLEI 8 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande