EURO-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EURO-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.948.579

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 01.07.2013 13248-0259-014
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 20.08.2012 12434-0123-016
24/02/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

ELEG ~,N

I111111111111j1R111111111

be a B( SU

13 FEB. lin

KOOPHANDEL TUFidHt7U l'

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.948.579 Benaming (voluit) : EURO-INVEST

(verkort) :

li Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Achtel 34

;i 2310 Rijkevorsel

Onderwerp akte : FUSIEBESLUIT BIJ GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op twintig januari tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op 2 februari 2012 daarna, deel 686, blad 32, vak 17, Ontvangen: vijfentwintig euro, voor de E.a. inspecteurwn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat:

11 Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EURO-INVEST" met;

;= maatschappelijke zetel 2310 Rijkevorsel, Achtel 34, ondernemingsnummer 0457.948.579:

rechtspersonenregister Turnhout

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Kennisname en bespreking van het fusievoorstel opgesteld op 8 december 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap "DE MARKLANDEN", met zetel 2321 Hoogstraten/Meer, Brusselstraat 33,1

:i ondememingsnummer 0444.530.115 rechtspersonenregister Turnhout, en van de naamloze vennootschap;

:; "EURO-INVEST", overgenomen vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Achtel 34, ondememingsnummer 0457.948.579 rechtspersonenregister Turnhout, in toepassing

!Ivan het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van, ;: koophandel te Turnhout op 9 december 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het: i1 Belgisch Staatsblad van 21 december 2011 onder nummer 11191685,

11 2/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 8 december 2011 door de raden van

bestuur van de naamloze vennootschappen "DE MARKLANDEN" en "EURO-INVEST', en dat werd neergelegd ' op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout zoals hiervoor vermeld.

Bijgevolg geeft zij instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "EURO-INVEST'; voornoemd, hierna genoemd "de ovememende vennootschap", de naamloze vennootschap "DE MARKLANDEN" voornoemd, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt; overeenkomstig artikel 676, 1° Wetboek vennootschappen,

i 1. Verrichting

,t Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch;

voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en wordt de overgenomen:

vennootschap ontbonden zonder vereffening, op voorwaarde dat de algemene vergadering van dei

overgenomen vennootschap tot eenzelfde besluit komt,

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 november 2011 geacht boekhoudkundig;

verricht te zijn voor rekening van de ovememende vennootschap.

3, Bevoorrechte aandelen of effecten

ii Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten; werden toegekend,

4. Bezoldiging bedrïjfsrevisoren

1: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisoren van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen

i, Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende;

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  onder algemene voorwaarden van de overgang

ii De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed. Dei 11 overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap; i1 omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voorstel van de: _registratie .ervan, et._r_echt de . andel .)naam,_de,_rierkert en..le,ge van-sle_evergenpmen.Keon ateb.ap _1 .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ýÿ b" mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat ook alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en verplichtingen die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap,

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard. De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan«.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerping

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3/ De vergadering stelt vast dat zij geen opmerkingen heeft op voormeld verslag en/of op voormelde staat van activa en passiva, en keurt de gegevens en de besluiten erin vervat goed.

Dit verslag zal samen met de staat van activa en passiva worden neergelegd op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

41 Uitbreiding van het bestaande doel van de vennootschap zodat het voortaan zal luiden als volgt

De vennootschap heeft tot doel:

-De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-,

industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische ais buitenlandse, alsmede het beheer en het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

-Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

-Het verkrijgen door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met , beschikken over, produktief maken van, het verhuren, in huur nemen van, het leasen van alle onroerende goederen in het algemeen het stellen van alle onroerende verrichtingen.

-In het algemeen zal de vennootschap alle maatregelen kunnen treffen ter

vrijwaring van haar rechten en zal zij om het even welke verrichtingen kunnen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten op of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

-Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of

anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan en waarborgen stellen voor derden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Het stellen van alle handels-, industriële-, financiële-, roerende- en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook de agentuur, bemiddeling en commissiehandel.

-Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevingsbureau inzake financiële-, handels- en fiscale aangelegenheden.

-Het waarnemen van bestuursfuncties of de functie van vereffenaar in andere vennootschappen. -Administratieve en ondersteunende dienstverlening ten behoeve van derden en overige zakelijke activiteiten -Aankoop, verkoop, onderhoud en verhuring van motorhomes.

-Transport van goederen over de weg voor eigen rekening en voor rekening van derden.

-Op- en overslag voor rekening van derden.

-De verzorging, opleiding, de sportieve, mentale en commerciële begeleiding, algemene vorming en scouting

van sportbeoefenaars en trainers.

-Adviesverlening aan sportbeoefenaars, trainers en sportclubs

-De organisatie van culturele- en sportmanifestaties

-De commercialisering en promotie van sportactiviteiten, het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor sportactiviteiten, evenals de merchandising en verkoop van sportartikelen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~~° mod 11.1

f&. .

Voorbehouden

aan her Belgisch Staatsblad



-Het verlenen van allerlei diensten aan private of publieke ondernemingen en aan particulieren op cultureel,

sociaal, commercieel, organisatorisch, analytisch, publicitair of sportief vlak

-Het verlenen van allerlei diensten aan sportlui en sportorganisaties, alsmede de organisatiekunde en het

management ervan, alsook aan het sport- en maatschappijbeleid en aan het sportondememerschap (o.a. het

schrijven van ondernemersplannen)

-Het ondersteunen en ontwikkelen van sport- en spelerstalent in de breedste zin van het woord, o.a.

doortraining, opvoeding, begeleiding en promotie

-Het ontwikkelen en uitvoeren van trainings-, begeleidings- en ondersteuningsprogramma's

Het exploiteren van portretrechten en alle andere rechten, commerciële rechten van sportbeoefenaars, trainers,

clubs of organisaties.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen.

5t Verplaatsing van de huidige maatschappelijke zetel naar 2310 Riijkevorsel, Achtel 34 D.

6/ Alle machten worden verleend aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

71 Bijzondere volmacht wordt verleend aan Van De Vyver, De Bock & C° Accountantskantoor en

Belastingsconsulenten, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd te 2970 Schilde,

Waterstraat 145, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met

alle nodige formaliteiten.

8/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en de wijzigingen van

het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Motl Word 11.1

iI~;ü3-~

- - ^IN9 f 8cEL.EC lD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

D 9 DEC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffue griffier

Ondememingsnr : 0457 948 579

Benaming

(voluit) : Euro-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2310 Rijkevorsel - Achtel 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging fusievoorstel dd 8 december 201lopgesteld door de raden van bestuur van

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

I1I11 liii! 11111 111fl 11111 hIJ liii! liii! 1111111!

" 11191685*

EURO-INVEST NV, gevestigd te 2310 Rijkevorsel, Achtel 34

DE MARKLANDEN NV, gevestigd te 2321 Hoogstraten/Meer, Brusselstraat 33

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/12/2011
ÿþ" 11190068

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-et R G E L E G Ci 

CáHlt-~lE RECHTBANK VAN

0 7 pCC. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0457 948 579

Benaming

(voluit) : Euro-Invest

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2310 Rijkevorsel - Achtel 34

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de Jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering van 7 juni 2011 blijkt de herbenoeming van bestuurders tot de algemene vergadering van 2017 van:

- mevr. Brosens Katrein;

- mevr. Vorsselmans Inge;

- dhr Walter Vorsselmans.

De mandaten zijn onbezoldigd.

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van dezelfde datum blijkt de herbenoeming als gedelegeerd bestuurder van dhr. Walter Vorsselmans, voornoemd.

Walter Vorsselmans

Gedelegeerd Bestuurder

hf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 27.07.2011 11348-0506-016
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 12.07.2010 10306-0281-016
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 11.08.2009 09564-0097-016
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 30.06.2008 08323-0067-015
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 03.07.2007 07350-0390-014
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 30.06.2006 06376-0865-014
05/01/2006 : TU087124
28/09/2005 : TU087124
04/07/2005 : TU087124
15/07/2004 : TU087124
09/07/2003 : TU087124
20/07/2001 : TU087124
06/07/2001 : TU087124
28/06/2001 : TU087124
25/07/2000 : TU087124
08/04/1999 : HA099306

Coordonnées
EURO-INVEST

Adresse
ACHTEL 34 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande