EUROCOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROCOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.145.484

Publication

20/12/2011
ÿþ efod Mord 11_1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T\

NEERGELEGD

0 8 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KoopHbegL te MECHELEN

*11190868*

(cal ar

Sta

Ondernero ngsrir : 0465145484

(vo:uit) : EUROCOM

(verkorf) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : EMIEL VANDERVELDESTRAAT 33, 2830 WILLEBROEK (vo'!edig adres)

Otrodanneer ar:t4a : SLUITING VEREFFENING

Op de bijzondere algemene vergadering van 28 oktober 2011 werd beslist over volgende agendapunten:

1. De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over te gaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, dit nadat de vereffenaar toestemming heeft verkregen van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

2. De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen de vereffenaar kwijting te verlenen voor de daden verricht tijdens zijn mandaat.

3. De algemene vergadering beslist dat alle boeken en documenten tenminste 5 jaar zullen bewaard worden door Dhr. David De Wit met adres te Emiel Vanderveldestraat 33, 2830 Wllebroek.

Gedaan te Willebroek op 28 oktober 2011

Joeri De Smet

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B verrnetden : Recto : Naam en hoedan?g:ieid van de instrumenterende notaris, haai; van de perso(o)n(er.) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegem-foordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 01.08.2011 11378-0064-009
20/01/2011
ÿþ é'^ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0465.145.484

EUROCOM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(2830) Willebroek, Emiel Vanderveldestraat 33

VERLIES MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP  ONTSLAG EN DÉCHARGE ZAAKVOERDERS - BENOEMING VEREFFENAAR COORDINATIE VAN STATUTEN - VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROCOM", met zetel te (2830) Willebroek, Emiel Vanderveldestraat 33, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk, op 14 december 2010, eerstdaags te registreren, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van het geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal.

Aangezien tevens de activiteit definitief is stopgezet, legt de voorzitter uit dat de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROCOM", met zetel te (2830) Willebroek, Emiel Vanderveldestraat 33, voorstelt om deze vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 12 oktober 2010, over het verlies van het maatschappelijk kapitaal waarin zij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2010.

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te (2000) Antwerpen, Tabakvest 87, vertegenwoordigd door de Heer Werner VAN DEN KEYBUS, in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, gedateerd op 12 oktober 2010, over de gemelde staat.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"Ondergetekende W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke cvba Auditas bedrijfsrevisoren kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 87 verklaart dat:

" onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen uitgevoerd werd, conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

onder toezicht van de zaakvoerder de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per. 30/09/2010 werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een balanstotaal van ¬ 49,00.

* op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap;

" " deze staat de toestand volledig, getrouw en juist weergeeft.

Antwerpen, op 12 oktober 2010.

[getekend]

cvba Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Wemer Van den Keybus

Bedrijfsrevisor, vennoot ".

Wettigheidsverklaring:

Na voorlezing van deze verslagen en vôôr het besluit tot ontbinding bevestigt ondergetekende notaris, na

onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

*11010209*

NEERGELEGD

07 -01- 2011

Griffie

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN I

Op de Laatste blz. van Luit B vermelden Recto : Naam en hcedenigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n((eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien var derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

onderhavige vennootschap met toepassing van artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

DERDE BESLUIT:

De notaris stelt vast dat de nodige meerderheid werd bekomen om tot ontbinding van de vennootschap op basis van artikel 332, 3de alinea (verlies vermogen beneden 1/4de van het kapitaal).te beslissen.

Volledigheidshalve wordt akte genomen van de ernstige betwisting over de toepassing van artikel 332 Ven.Wet;

VIERDE BESLUIT:

De notaris stelt vast dat de nodige meerderheid werd bekomen voor de decharge in het voordeel van de Heer DE SMET.

VIJFDE BESLUIT:

De notaris stelt vast dat de nodige meerderheid werd bekomen om de Heer DE SMET onder opschortende voorwaarde als vereffenaar aan te stellen.

Deze benoeming werd bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen bij beschikking dd. 14 december 2010.

Hij krijgt als vereffenaar de bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden. Daartoe ontvangt de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden zoals omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT:

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap besluit de Heer DE SMET als hoofdaandeelhouder de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap: alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

naam: "EUROCOM in vereffening";

duur: De vennootschap bestaat met ingang van 14 december 2010 nog enkel voor haar vereffening.

doel: De vennootschap heeft tot doel :

- De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de fabricatie, assemblage, levering, plaatsing, herstelling, onderhoud, huur, verhuur, leasing en vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische apparaten in het algemeen en in het bijzonder kantoormachines, computers, communicatiesystemen evenals van alle

randapparatuur, toebehoren en benodigdheden dienaangaande;

- Het ontwikkelen, installeren, onderhouden, herstellen, in- en uitvoeren en commercialiseren van aile harden software (toepassingen), computerbeheersystemen en databanken;

- De uitbating van een mechanografisch bureau en een studie- en adviesbureau inzake automatisering en administratieve organisatie; Het verlenen van technische bijstand en dienstverlening, de delegatie van gespecialiseerd personeel en de informatie- en gegevensverwerking voor derden;

- het inrichten en verstrekken van alle cursussen, seminaries en opleidingen inzake automatisering en computertoepassingen; Het uitgeven van alle vakliteratuur dienaangaande;

- de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de verhuring en in het algemeen de handel in onroerende goederen, alsmede het beheer van onroerende goederen en dit in de ruimste zin van het woord.

- Zij mag aile onroerende verrichtingen doen, aile aannemingen van werk, aankoop, verkoop fabricage en

handel van aile bouwmaterialen;

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuur- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF), hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één eurocent (18.592,01 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde. Het is ten belope van tweehonderdvijftigduizend Belgische frank (250.000 BEF), hetzij zesduizend honderd zevenennegentig euro vierendertig eurocent (6.197,34 ¬ ) volgestort.

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledig individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken elk over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene

vergadering.

boekjaar : vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

algemene vergadering :De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

sluiting van de vereffening :

Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar een eindafrekening opstellen en de rekeningen ter verificatie voorleggen aan de revisor. Vervolgens zal door de zorgen van de vereffenaar een algemene vergadering worden bijeengeroepen waarbij de revisor verslag zal uitbrengen over het onderzoek en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren en decharge te verlenen aan de revisor.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt tevens aan de vereffenaar decharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT:

De Heer DE SMET geeft eenzijdig opdracht en volmacht aan de heer DE WIT David, (2830) Wllebroek, Emiel Vanderveldestraat 33, om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor de overige formaliteiten heeft de vereffenaar hoe dan ook de nodige machten.

Voor ontledend uittreksel Notaris Dirk COUTURIER Tesamen hierbij neergelegd : -afschrift;

-lijst van statutenwijzigingen; -gecoordineerde statuten.

" I Voor" behouden aan het Belgisch L Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de ¬ nstrumenterende notaris, hetzii van de perso(o')n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.07.2010 10392-0526-009
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.07.2008 08465-0401-010
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 24.07.2007 07465-0310-009
16/10/2006 : AN333052
03/07/2006 : AN333052
07/10/2005 : AN333052
02/08/2004 : AN333052
15/09/2003 : AN333052

Coordonnées
EUROCOM

Adresse
EMIEL VANDERVELDESTRAAT 33 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande