EUROFLUX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROFLUX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.572.855

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 08.07.2014 14274-0579-012
03/10/2013
ÿþAïr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mnd Wnid 11.1

11

Ondemerningsnr : 0446.572,855

Benaming

(voluit) : EUROFLUX

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bersegembaan 56/b, 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

In de verbeterende akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 3 september 2013, geregistreerd te Herentals op 9 september 2013 boek 5/172 blad 74 vak 4, werd vernield dat tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 31 juli 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 28 augustus 2009:

1) het ontslag van de heer Frank Van Dyck als bestuurder werd behandeld, maar bij vergetelheid niet genoteerd werd. Hij werd wel als bestuurder vervangen door de heer Wim Van Dyck.

2) door een materiële vergissing genoteerd werd dat de heer Frank Van Dyck de opdracht van niet-statutair bestuurder aanvaardde, terwijl het effectief de heer Wim Van Dyck was die als niet-statutair bestuurder werd aangesteld en deze opdracht ook aanvaardde.

Aldus dienen volgende verbeteringen te gebeuren:

"EERSTE BESLUIT

Het ontslag van de heer Frank Van Dyck als bestuurder ingaande op éénendertig juli tweeduizend en negen

wordt aanvaard. Er wordt hem volledige décharge gegeven voor zijn mandaat,

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire bestuurder de heer Wim Van Dyck, hiervoor vernoemd. Zijn mandaat start op éénendertig juli tweeduizend en negen voor een termijn van zes jaar. De heer Wim Van Dyck verklaart deze opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

DERDE BESLUIT

Het doel wordt uitgebreid met:

4)Algemene aannemingen, algemene bouwwerken, voegwerken, elektriciteitswerken, renovatie en nieuwbouw, algemene bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilderwerken, ramen.

5)Handelsbemiddeling in meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen.

6)Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel.

7)Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, glaszetten, schilderen, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van behang, binnenhuis decoratie, metaalschrijnwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, stukadoorswerk, het leggen van tegelvloeren en mozaïek, het plaatsen van aile andere wand- en vloerbekledingen, evenals het leggen van chappe- en egalisatievloeren, plafonneren, cementeren, alle andere pleisterwerken, berapings-werken, gips- en stafwerken.

8)Het installeren van sanitaire inrichtingen en het plaatsen van lood- en zinkwerk.

9)Elektriciteitswerken en het plaatsen van elektrotechnische installaties.

10)Algemene bouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord met inbegrip van voltooiingwerken, coördinatie en voltooiing van woningen, arduin- en marmerwerken, restauratie, reinigen en wassen van gebouwen en gevels.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIcII31,11(11111141.1

i

GRIFFR RECHTBANK VAN

2 /} SEP. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

11)Het plaatsen van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk en hekken.

12)Timmer- en schrijnwerken in de meest uitgebreide zin.

13)Centrale verwarming.

14)Overige bouwinstallatie, overig loodgieterijwerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, isolatiewerkzaamheden, elektrische installatie, overige werkzaamheden in de bouw, overige waterbouw, aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties, dakbedekking en bouw van dakconstructies.

15)Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen,

16)Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik. Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen. Bouwen van individuele huizen. Slopen van gebouwen, Stukadoorswerk. Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling. Algemene elektriciteitswerken. Renovatie en opkuis van gebouwen,

17)Consulting, diensten aan privé en ondernemingen.

18)Volledige binnenhuis inrichting en dit alles in de meest ruimste zin van het woord.

19)De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, infor-maticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aanhangwagens en andere nieuwe en tweedehandsvoertuigen, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometa-len, tweedehandsgoederen, accessoires en wisselstukken voor auto's en andere voertuigen, het smeren en het onderhoud, het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaardiging van de bovenvermelde auto's en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de auto-industrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, opslagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van tweedehands goederen, artikels en goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen, de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met iedere mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen.

20)Alie werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken.

21)Het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische en industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststof ramen en kunststof deuren, het inrichten van pompstations en centrifugestations.

22)Bestratingbedrijf.

23)Laad- en loswerken op welk gebied dan ook, laden, lossen, slopen.

24)Het uitbaten van horecagelegenheden onder andere: cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, ver-bruiksalons, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's.

25)Het snoeien van bomen en heggen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

26)Groothandel in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatïemateriaal, groothandel in audio- en videoapparaten, groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten.

27)Handelsbemiddeling.

VIERDE BESLUIT

Ingevolge voormeld besluiten worden de statuten aangepast als volgt:

Artikel drie van de statuten wordt vervangen door:

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1)Inkoop, verkoop, productie en ontwikkeling van elektromechanische en elektrotechnische apparaten, on-

derdelen en toebehoren.

2)In- en uitvoer van alle koopwaren (trading).

3)Aan- en verkoop van aile onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

4)Algemene aannemingen, algemene bouwwerken, voegwerken, elektriciteitswerken, renovatie en nieuw-

bouw, algemene bouwonderneming, verbouwen, bouwen, schilderwerken, ramen,

5)Handelsbemiddeling in meubels en decoratie materiaal, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, handels-

bemiddeling in hout en bouwmaterialen.

6)Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel.

7)Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, glaszetten, schilderen, plaatsen

van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van be-

hang, binnenhuis decoratie, metaalschrijnwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, stukadoorswerk, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

leggen van tegelvloeren en mozaïek, het plaatsen van aire andere wand- en vloerbekledingen, evenals het leggen van chappe- en egaiisatievloeren, plafonneren, cementeren, alle andere pleisterwerken, berapings-werken, gips- en stafwerken.

8)Het installeren van sanitaire inrichtingen en het plaatsen van lood- en zinkwerk.

9)Elektriciteitswerken en het plaatsen van elektrotechnische installaties.

10)Algemene bouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord met inbegrip van voltooiingwerken, coordinatie en voltooiing van woningen, arduin- en marmerwerken, restauratie, reinigen en wassen van gebouwen en gevels.

11)Het plaatsen van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk en hekken.

12)Timmer- en schrijnwerken in de meest uitgebreide zin.

13)Centrale verwarming.

14)Overige bouwinstallatie, overig loodgieterijwerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, isolatiewerkzaamheden, elektrische installatie, overige werkzaamheden in de bouw, overige waterbouw, aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties, dakbedekking en bouw van dakconstructies.

15)Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen.

16)Optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, Optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen. Bouwen van individuele huizen. Slopen van gebouwen. Stukadoorswerk. Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling. Algemene elektriciteitswerken. Renovatie en opkuis van gebouwen.

17)Consulting, diensten aan privé en ondernemingen.

18)Volledige binnenhuis inrichting en dit alles in de meest ruimste zin van het woord.

19)De aankoop, de verkoop, de vervaardiging, de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling, en de handel in al zijn vormen van huisdieren en neerhofdieren, paarden, vee, materiaal voor de zadelmakerij, materiaal voor de stal en tuigkamer, infor-maticamateriaal, roerende goederen en meubels, wagens, vrachtwagens, toestellen voor de civiele bouwkunde, motoren, fietsen, boten, caravans, mobilhomes, aanhangwagens en andere nieuwe en tweedehandsvoertuigen, banden en binnenbanden, brandstoffen, smeermiddelen, ferrometalen en non-ferrometa-len, tweedehandsgoederen, accessoires en wisselstukken voor auto's en andere voertuigen, het smeren en het onderhoud, het verhuren met en zonder chauffeur, de vervaardiging van de bovenvermelde auto's en voertuigen, voertuigen en wisselstukken, het uitbaten van een garage of van servicestations, de vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven uit de auto-industrie, de bouw, de inrichting, de uitbating, de aankoop, de verkoop en de verhuur van parkings, garages, opslagplaatsen en loodsen, de organisatie van een zaal voor de verkoop van tweedehands goederen, artikels en goederen die volledig of gedeeltelijk beschadigd zijn door de tijd en door het gebruiken van deze goederen, de handel in al zijn vormen, groothandel of kleinhandel, en met iedere mogelijke distributiemethode, van alle consumptiegoederen, onderhoudsgoederen en voorzieningen en van alle algemene willekeurige goederen.

20)Alle werken aan gebouwen die momenteel onbeschermd zijn, alle werken rond metalen constructies en metalen kunstwerken.

21)Het plaatsen van diverse leidingen, het autogeen lassen, het monteren, demonteren en onderhouden van elektromechanische uitrustingen, onderzoek rond elektrische en industriële installaties, het leveren en monteren van elektrische industriële installaties, het installeren van steigers, het installeren van thermische isolatie en geluidsisolatie, het plaatsen van hekwerken, graafwerkzaamheden, het plaatsen van siersmeedwerk, van luiken en van fabrieken van metalen ramen en deuren en van kunststof ramen en kunststof deuren, het inrichten ván pompstations en centri-fugestations.

22)Bestratingbedrijf.

23)Laad- en loswerken op welk gebied dan ook, laden, lossen, slopen.

24)Het uitbaten van horecagelegenheden onder andere cafés, restaurant, taverne, dancings, hotels, ver-bruiksalons, bars, snackbars, pita-eethuizen en pizzeria's.

25}Het snoeien van bomen en heggen. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

26)Groothandel in elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, groothandel in audio- en videoapparaten, groothandel in elektrische huishoudelijke apparaten.

27)Handelsbemiddeling.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen of overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel. Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden, Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan. zij mag bij wijze van deelneming, financiële tussenkomst als waarborg geven of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland, en waarvan het maatschappelijk doei gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschap-

Voor-

n bet

Belgisch

Staatsblad

~

pelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten,

overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 413 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht te geven aan de bestuurder tot coördinatie van de statuten, overeenkomstig

de genomen besluiten."

Notaris Francis van Schoubroeck,

Herentals

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

volledig afschrift van de verbeterende akte verleden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op

3 september 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 27.06.2013 13219-0068-013
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0454-008
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 05.07.2011 11250-0171-007
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 20.07.2009 09433-0104-008
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 21.08.2008 08583-0307-008
06/05/2008 : AN288276
30/07/2007 : AN288276
27/06/2005 : AN288276
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 09.07.2015 15287-0466-012
03/11/2004 : AN288276
28/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte..... ..

Neergelegd, ter griffie van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tep

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

CrlfFie

Ondernemingsar : 0446.572.855

Benaming

(voluit) : EUROFLUX

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : Bersegembaan 56b - 2275 Lille

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING MANDATEN

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30/07/2015 worden de mandaten van volgend bestuurder vanaf 31/07/2015 verlengd en dit met een duur van 6 jaar.

- De heer Van Dijck Wim, wonende te Regenbooglei 10 - 2100 Deurne

Van Dijck Wim

Bestuurder

Op de laatste blz. -- - - - -. _. _. " --- --------------w- ----- -- - --" -- µ------__.. -- -- --- ---" ------

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2003 : AN288276
19/07/2000 : AN288276
18/11/1999 : AN288276
05/03/1992 : AN288276

Coordonnées
EUROFLUX

Adresse
BERSEGEMBAAN 56B 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande