EURONAV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EURONAV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.402.767

Publication

08/05/2014
ÿþVNI

11111111111

mod 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

Ondememingsnr: 0860.402.767

Benaming (voluit) : EURONAV

(verkort)

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAAL - AUTHENTIEKE VASTSTELLING DAT DE

KAPITAALVERHOGING DOOR CONVERSIE WERD VERWEZENLIJKT  AANDELEN  COORDINATIE - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op, tweeëntwintig april tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap die een openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan, "EURONAV" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, RPR Antwerpen 0860.402.767, volgende vaststellingen heeft gedaan en beslissingen heeft genomen binnen de machten van het toegestaan kapitaal, haar verleend door de buitengewone algemene vergadering van 10 mei 2012:

1. De obligatiehouder heeft schriftelijk om de conversie verzocht van in één (1) Nieuwe Obligatie die hem/haar werd toegekend bij akte verleden op 20 februari 2013, die recht geeft op een aantal aandelen dat wordt bekomen door de nominale waarde van deze converteerbare obligatie (100.000 USD), om te rekenen in Euro aan de vaste wisselkoers van 1 EUR = 1,3349 USD en te delen door de conversieprijs die van toepassing is op de conversiedatum.

Volgens annex 1 van de prospectus wordt de conversieprijs als volgt berekend voor conversies in de periode van 20 februari 2013 tot en met 31 januari 2017:

5,65 / (1+ (0.065 x N)) waarbij N het aantal jaar is dat nog resteert tot 31 januari 2017, naar boven afgerond tot dichtstbijzijnde 0,5.

De conversieprijs werd na de beslissing van de raad van bestuur van Euronav NV van 6 januari 2014 tot kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal en het voorstel van de raad van bestuur van Euronav NV van 6 januari 2014 tot verdere kapitaalverhoging aangepast, rekening houdende met artikel 21 juncto 28 van de betreffende obligatievoorwaarden.

Bijgevolg wordt vastgesteld dat de kapitaalinbreng, uitgiftepremie inbegrepen,

' negenennegentig duizend negenhonderd zevenennegentig komma "

vijfenveertig (99.997,45) US Dollar bedraagt, om het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te brengen van honderd dertig miljoen negenhonderd vijftig duizend, achthonderd achtennegentig komma zestig US Dollar (130.950.898,60 USD) op honderd dertig miljoen negenhonderd zesenzestig duizend tweehonderd vijfentwintig komma vijftien US Dollar (130.966.225,15 USD) door creatie van veertien duizend honderd en één (14.101) nieuwe aandelen en de eventuele uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging die ingevolge de conversie van voormelde één (1) Nieuwe Converteerbare Obligatie heden wordt vastgesteld, wordt, zoals hierna bepaald, als , volgt geboekt:

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 14.1

- pop de rekening "Kapitaal" tot beloop van de fractiewaarde van het aandeel in de Vennootschap op het ogenblik van de conversie, zijnde vijftien duizend driehonderd zesentwintig komma vijfenvijftig US Dollar (15.326,55 USD); en

- voor het eventuele saldo, op de rekening "Uitgiftepremie", zijnde vierentachtig' duizend zeshonderd zeventig komma negentig US Dollar (84.670,90 USD). De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard en gelijke waarde zijn als de bestaande en zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen in de winst delen vanaf 1 januari 2014.

Deze aandelen zijn volledig volgestort.

Zij worden volledig toegekend aan de houder van converteerbare obligatie, die om de conversie van in totaal één (1) gedematerialiseerde Nieuwe Obligatie in aandelen heeft verzocht door overboeking op haar rekening.

2. Artikel 4 van de statuten wordt als volgt aangepast:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd dertig miljoen negenhonderd zesenzestig duizend tweehonderd vijfentwintig komma vijftien US Dollar (130.966.225,15 USD) en is vertegenwoordigd door honderd twintig miljoen vierhonderd drieënnegentig duizend achthonderd achtenvijftig (120.493.858) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het is volledig volstort.

De referentiewaarde van het kapitaal, op basis van de wisselkoers EUR/USD, voor de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bedraagt vierennegentig miljoen vijfhonderd zesentwintig duizend driehonderd zesentwintig komma vierendertig (C 94.526.326,34) euro. Deze waarde is vastgesteld op basis van de koers van de US dollar op zeventien april tweeduizend veertien (14u15) gepubliceerd door de Europese Centrale Bank, zoals deze blijkt uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis op zeventien april tweeduizend veertien, welk attest gehecht is gebleven aan het proces-verbaal van statutenwijziging tot kapitaalverhoging, opgemaakt door notaris Van Ooteghem, te Temse op tweeëntwintig april tweeduizend veertien.

De raad van bestuur mag de splitsing van aandelen in coupures toestaan."

3. De raad beslist over te gaan tot coördinatie van de statuten en de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

4. Bijzondere volmacht: deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het handelsregister, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging: de heer VERBEECK Egied Octavius Ludovicus, wonende te 2520 Broechem, Slijkstraat 8, met recht van indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel de Gerlachekaal 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :NV

Ter vervollediging van de publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van van twaalf maart tweeduizend veertien onder nummer *14060805*:

Er blijkt uit zelfde proces-verbaal gesloten door geassocieerd notaris Benoît De Cleene te Antwerpen,; vervangende notaris Patrick Van Ooteghem, te Temse, ratione loci belet, op vierentwintig februari tweeduizend: veertien, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze: Vennootschap "EURONAV" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaal 20, ook heeft vastgesteld dat de' dooi- haar in een vorig agendapunt goedgekeurde kapitaalverhoging door inbreng in geld vollediq werd onderschreven en volstort docr de personen vermeld in agendapunt 1.3 voor wie het voorkeurrecht werd opgeheven en de kapitaalverhoging aldus volledig werd verwezenlijkt.

Ten bewijze dat het bedrag van deze kapitaalverhoging en het totale bedrag van de uitgiftepremie volledig werden volgestort, werd aan instrumenterende notaris een bankattest overhandigd uitgaande van BNP Parlas Fortis en gedateerd op eenentwintig februari tweeduizend veertien dat aan het proces-verbaal werd gehecht en' waaruit blijkt dat driehonderd miljoen honderd drienderlig komma dertien (300.000.133,13) US Dollar werd gedeponeerd op de bijzondere rekening BE60 0017 1784 2718 op naam van onderhavige vennootschap. Dienovereenkomstig besliste de algemene vergadering artikel 4 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel als volgt luidt:

"Net geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd dertig miljoen vierentachtig duizend en negen komma elf (130.084.009,11) US Dollar en is vertegenwoordigd door honderd negentien miljoen zeshonderd tweeëntachtig duizend honderd zesentachtig (119682.186)] aandelen zonder vennelding van nominale waarde. Net is volledig volstort.

De referentiewaarde van het kapitaal, op basis van de wisselkoers EUR/USD, voor de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen bedraagt vierennegentig miljoen negenhonderd en drie duizend driehonderd veertig komma eenenzeventig (94.903.340,71) Euro. Deze waarde is vastgesteld op basis van de koers van de US Dollar op eenentwintig februari tweeduizend veertien (14u15) gepubliceerd door de Europese Centrale Bank, zoals deze blijkt uit het attest afgeleverd door BNP Parlas Forfis op eenentwintig februari tweeduizend veertien, welk attest gehecht is gebleven aan het proces-verbaal van statutenwijziging tot. kapitaalverhoging, opgemaakt door notes De Cleene, vervangende zijn ambtgenoot notaris Patrick Van° Doteghem, ratione loci belet, te Antwerpen op vierentwintig februari tweeduizend veertien."

Benoît De Cleene, Geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd afschrift



Op de laatste brz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e

nr1\

21 tet el%

afdeling AntwerPen

Griffie

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de .t P Rechtbank van koophandel

n

Benaming (voluit): EURONAV

"

Ondememinsgstir. 0860,402,,767

06/06/2014
ÿþLuik B

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiao

lAud Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r`





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 t l 21314

~ afdeling Antwerpen

Grime





Ondernemingsnr : 0860.402.767

Benaming

(voluit) : Euronav

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaaï 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - aanduiding van een vaste vertegenwoordiger door de commissaris

Uit de notulen van de raad van bestuur van 27 maart 2014 is gebleken dat de heer Panagiotis (Peter) Livanos, als vaste vertegenwoordiger van Tanklog Holdings Ltd., vrijwillig ontslag heeft genomen als vice-voorzitter van de raad van bestuur met onmiddellijke ingang en voortaan enkel het mandaat zal blijven uitoefenen als vaste vertegenwoordiger van Tanklog Holdings Ltd. in diens hoedanigheid van niet-uitvoerende bestuurder.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 8 mei 2014 is gebleken dat de vergadering heeft beslist om de heer Julian Richard Metherell te benoemen als onafhankelijk bestuurder voor een periode van vier jaar tot en met de gewone algemene vergadering te houden in het jaar 2018. Ult de bij de vennootschap bekende gegevens alsmede uit de door de heer Julian Richard Methereil aangereikte informatie blijkt dat aan de wettelijke voorschriften inzake onafhankelijkheid is voldaan.

Voorts heeft de vennootschap kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de naamloze vennootschap Victrix, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Virginie Saverys, en dit met ingang onmiddellijk na afloop van de gewone algemene vergadering van 8 mei 2014

Tevens heeft de vennootschap kennis genomen van het feit dat de commissaris, de vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, heeft beslist om naast de huidige vaste vertegenwoordiger, heer Serge Cosijns (bedrijfsrevisor), eveneens de heer Jos Briers (bedrijfsrevisor) als vaste vertegenwoordiger aan te duiden.

Hugo De Stoop

Lid van het directiecomité

Egied Verbeeck

Lid van het directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2014 : ANA075568
03/04/2014 : ANA075568
17/09/2014 : ANA075568
06/08/2014 : ANA075568
08/08/2014 : ANA075568
28/10/2014
ÿþ mod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Hechtbank van koophandel Antwerpen

17 OKT. 2014

afdering Antwerpen Grjein

Onclernemingsnr 0860.402.767

Benaming (voluit) : EURONAV

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel De Gedachekaal 20

2000 Antwerpen

OriderwerP akte :KAPITAALVERHOGING BINNEN TOEGESTAAN KAPITAAL - OPENSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Patrick Van Ooteghem, te Temse, op één oktober tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor'. Sint-Niklaas 1, dat de Raad van Bestuur van de Naamloze Vennootschap die een

" openbaar beroep op het spaarwezen heeft gedaan, "EURONAV" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, RPR Antwerpen 0860.402.767, eenparig volgende, beessingen heeft genomen binnen de machten van het toegestaan kapitaal, haar:. verleend door de buitengewone algemene vergadering van 24 februari 2014:

1. Goedkeuring van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur in toepassing van artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot' de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in geld met opheffing van de

" voorkeurrechten van de bestaande aandeelhouders, dat is opgemaakt ter verantwoording van de opheffing van de voorkeurrechten van de bestaande aandeelhouders en inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en op de financiële: gevolgen voor de aandeelhouders.

2. Kennisname van het bijzonder verslag van de commissaris (controleverslag) in overeenstemming met artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de controle van de beperking of opheffing van het voorkeurrecht bij een inbreng in geld.' Het besluit van dit verslag luidt ais volgt:

"Besluit

Tot besluit verklaren wij overeenkomstig hetgeen voorgeschreven in artikel 596 van

het Wetboek van vennootschappen, dat, naar ons oordeel, de financiële gegevens

opgeno-men in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 30 september'

2014 getrouw zijn en voldoende om de vergadering die er over moet beslissen voor

te lichten.

Kontich, 1 oktober 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

vertegenwoordigd door

Serge Cosijns Jos Briers

Bedrijfsrevisor Bedrijfsrevisor"

3. Het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders wordt opgeheven teneinde de nieuwe aandelen aan te bieden aan particuliere en professionele investeerders, door middel van een publieke plaatsing in de Verenigde Staten van Amerika.

4. De raad van bestuur beslist onder opschortende voorwaarde van de vervulling van de modaliteiten en voorwaarden vervat in het volgend agendapunt om, binnen de grenzen van de haar verleende machtieg van het toegestaan kapitaal om het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

^MM- ------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

maatschappelijk kapitaal te verhogen met maximum zeseniWintig miljoen tweehonderd eenenvijftigduizend vijftig komma nul US Dollar (26.251.050,00 USD) exclusief uitgiftepremie ten einde het kapitaal te brengen van honderd tweeënveertig miljoen vierhonderd veertig duizend vijfhonderd zesenveertig komma vijfenveertig US Dollar (142.440.546,45 USD) op maximum honderdachtenzestig miljoen zeshonderd eenennegentigduizend vijfhonderd zesennegentig en vijfenveertig US Dollar (168.691.596,45 USD), door inbreng in geld.

De kapitaalverhoging wordt voorbehouden voor particuliere en professionele beleggers in de Verenigde Staten van Amerika.

5. De parameters van de operatie worden door de raad van bestuur vastgelegd als volgt:

(i) Ket maximum bedrag van de kapitaatverhoging (exclusief uitgiftepremie)

bedraagt zesentwintig miljoen tweehonderd eenenvijftigduizend vijftig komma nul US Dollar (26.251.050,00 USD) (exclusief uitgiftepremie);

(ii) Het maximaal totale aantal aandelen EURONAV dat naar aanleiding van de kapitaal-verhoging zal worden uitgegeven, bedraagt vierentwintig miljoen honderdvijftigduizend (24.150.000), waarbij elk aandeel geen nominale waarde heeft en eenzelfde fractie van het kapitaal zal vertegenwoordigen- als de andere uitstaande aandelen van EURONAV.

(Hi) De aandelen waarop wordt ingeschreven zullen onmiddellijk bij de onderschrijving ' volledig dienen te worden volgestort ten belope van honderd procent per aandeel, inclusief de bijhorende uitgiftepremie.

(iv) De uitgifteprijs per aandeel zal ten belope van de fractiewaarde van één komma nul zevenentachtig US Dollar (1,087USD) het voorwerp uitmaken van de kapitaalverhoging en worden geboekt op de rekening "Kapitaal" en ten belope van het saldo worden geboekt op de rekening "Uitgiftepremies" die in dezelfde mate als het maatschappelijke kapitaal tot waarborg van derden zal strekken, en die behoudens het recht van de raad van bestuur om ze te incorporeren in het kapitaal, enkel mag verminderd of afgeschaft worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend met inachtneming van de voorschriften bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

(y) Alle nieuw uitgegeven aandelen zullen op naam zijn en zullen worden ingeschreven in het deel van het aandeelhoudersregister van de vennootschap dat sinds de beslissing van de raad van bestuur d.d. 3 september 2014 om het aandeelhoudersregister te splitsen overeenkomstig artikel 464 W.Venn., wordt bijgehouden in de Verenigde Staten van Amerika. De nieuw uitgegeven aandelen zullen in het register worden ingeschreven op naam van CEDE 81. Co, als " `nominee'. Doch zullen de nieuw uitgegeven aandelen toebehoren aan de uiteindelijke gerechtigden die de aandelen aanhouden in het DTCC systeem. Zulks vloeit voort uit artikel 91 WIPR waarin wordt bepaald dat de eigendomstitel van aandelen beheerst wordt door het recht van de staat waar het aandeelhoudersregister wordt gehouden, i.c. de Verenigde Staten van Amerika. Onder het recht van de Verenigde Staten van Amerika, worden de aandeelhouders die hun aandelen aanhouden in het DTCC systeem erkend als eigenaar van die aandelen, ook wanneer de aandelen op naam van CEDE 8c Co geregistreerd worden in een aandelenregister.

(vi) Aan de nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn als aan de bestaande aandelen, met uitzondering van een tijdelijk verschil in dividendgerechtigdheid. De nieuw uitgegeven aandelen zullen gedurende een periode van 90 dagen, met ingang van de dag na de uitgiftedatum van de nieuwe aandelen, enkel recht geven op dividenden gebaseerd op de winsten van de vennootschap vanaf de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen, indien tijdens die periode van 90 dagen wordt beslist om een dividend uit te keren. Na het verstrijken van deze overgangsperiode zal elk verschil in dividendgerechtigdheid automatisch verdwijnen.

(vii) De inschrijvingsperiode wordt bepaald door de raad van bestuur of haar gemachtig-den en kan op ieder ogenblik vervroegd worden afgesloten. Indien de afsluiting van de inschrijvingsperiode niet uiterlijk is geschied op 31 december 2014, dan zal deze kapitaalverhoging niet tot stand zijn gekomen en zal geen plaatsing van de aandelen geschieden. De vaststelling van de kapitaalverhoging,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

med lt.1



kan in twee verschillende vaststellingsaktes plaatsvinden, zonder evenwel het maximum bedrag van de kapitaalverhoging te overschrijden.

(viii) Indien de kapitaalverhoging niet volledig onderschreven wordt, zal het kapitaal slechts verhoogd worden met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen mits het akkoord van de raad van bestuur of diens gevolmachtigden.

(lx) Van het totaal aantal nieuwe aandelen wordt de notering aangevraagd op de New

York Stock Exchange die zal plaatsvinden onmiddellijk na de vaststelling van de kapitaalverhoging. Na het einde van de periode van beperkte dividendgerechtigdheid van 90 dagen, zal de notering van de nieuwe aandelen op Euronext Brussel eveneens aangevraagd worden. Alle aandelen EURONAV worden na de periode van beperkte dividendgerechtigdheid van 90 dagen genoteerd op Euronext Brussel en de New York Stock Exchange en worden verhandeld onder het symbool "EURN".

De raad van bestuur geeft volmacht aan elke bestuurder (alleen handelend) om:

- de uitgifteprijs per aandeel in US Dollar vast te stellen binnen de voorwaarden

waartoe de raad van bestuur heeft besloten, in samenspraak met de Underwriters;

- de inschrijvingsperiode Vast te stellen en vervroegd af te sluiten;

- de referentiewisselkoers Euro/US Dollar vast te stellen aan de hand van een attest

afgeleverd door een financiële instelling.

6. De raad van bestuur beslist om als vergoeding voor de inbrengen, over te gaan tot de uitgifte van maximum vierentwintig miljoen honderdvijftigduizend (24.150.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, met uitzondering van een tijdelijk verschil in dividendgerechtigdheid. De nieuwe aandelen" zullen gedurende een periode van 90 dagen, met ingang van de dag na de uitgiftedatum van de nieuwe aandelen, enkel recht geven op dividenden gebaseerd op de winsten van de vennootschap vanaf de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen, indien tijdens die periode van 90 dagen wordt beslist om een dividend uit te keren. Na het verstrijken van deze overgangsperiode zal elk verschil in dividendgerechtigdheid automatisch verdwijnen.

Van het totaal aantal nieuwe aandelen wordt de notering aangevraagd op de New York Stock Exchange die zal plaatsvinden onmiddellijk na de vaststelling van de kapitaalverhoging. Na het einde van de periode van beperkte dividendgerechtigdheid van 90 dagen, zal de notering van de nieuwe aandelen op Euronext Brussel eveneens aangevraagd worden. Aile aandelen EURONAV worden na de periode van beperkte dividendgerechtigdheid van 90 dagen genoteerd op Euronext Brussel en de New York Stock Exchange en worden verhandeld onder het symbool "EURN".

7. De raad van bestuur geeft volmacht aan elke bestuurder (alleen handelend):

- ofwel om bij authentieke akte te doen vaststellen dat de inschrijvingsperiode niet binnen de voorziene termijn werd afgesloten en bijgevolg de opschortende voorwaarden en modaliteiten niet vervuld zijn en de kapitaalverhoging niet tot stand is gekomen; - ofwel om bij authentieke akte te doen vaststellen dat de kapitaalverhoging niet volledig werd onderschreven en de kapitaalverhoging - bij gebreke aan akkoord van de raad van bestuur of diens gevolmachtigden - bijgevolg niet tot stand is gekomen; - ofwel om bij authentieke akte te doen vaststellen dat de opschortende voorwaarden en modaliteiten vervuld zijn, voor welk bedrag de kapitaalverhoging tot stand is , gekomen, hoeveel de finale prijsbepaling bedraagt, hoeveel de uitgiftepremie bedraagt en hoeveel nieuwe aandelen zijn gecreëerd en uitgegeven en dat het overeenstemmend pakket nieuwe aandelen volledig in geld is volgestort. Het bankattest zal samen met de door het Wetboek van Vennootschappen vereiste stukken worden overhandigd aan de notaris die de totstandkoming van de kapitaalverhoging authentiek vaststelt. De vaststelling van de kapitaalverhoging kan in twee bewegingen, in twee aparte vaststellingsaktes, gebeuren, zonder evenwel het maximale bedrag van de kapitaalverhoging te overschrijden.

- om artikel 4 van de statuten aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal en aandelen zoals deze uit de vastgestelde verwezenlijking van de kapitaalverhoging ' volgt.

- om aan de relevante beursautoriteiten de vereiste meldingen te doen inzake de

" wijziging van het kapitaal en de nieuw uitgegeven aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mat 11.1



8. Bndere volmacht: de raad van bestuur geeft, in geval van vaststelling van cie verwezenlijking van de hoger gemelde kapitaalverhoging, volmacht:

- aan mevrouw Anneke Goris, secretaris generaal van de vennootschap, wonende te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 4/25, om alleen optredend, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen vereist met betrekking tot de door huidige vergadering genomen beslissingen bij de Kruispunt-bank voor Ondernemingen, ondernemingsloket, griffies van de Rechtbank van Koophandel, administraties en fiscale diensten.

- aan de notaris die de vaststelling van de kapitaalverhoging akteert om de statuten te coördineren.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmachten, bijzonder verslag Raad van Bestuur en bijzonder verslag door de commissaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/03/2014 : ANA075568
12/03/2014 : ANA075568
06/03/2014 : ANA075568
03/03/2014 : ANA075568
28/02/2014 : ANA075568
26/02/2014 : ANA075568
25/02/2014 : ANA075568
24/02/2014 : ANA075568
19/02/2014 : ANA075568
30/01/2014 : ANA075568
08/01/2015 : ANA075568
13/06/2013 : ANA075568
04/06/2013 : ANA075568
30/05/2013 : ANA075568
06/06/2012 : ANA075568
06/06/2012 : ANA075568
05/06/2012 : ANA075568
05/06/2012 : ANA075568
02/04/2012 : ANA075568
08/02/2012 : ANA075568
18/02/2015 : ANA075568
20/02/2015 : ANA075568
20/06/2011 : ANA075568
31/05/2011 : ANA075568
30/05/2011 : ANA075568
18/05/2011 : ANA075568
18/05/2011 : ANA075568
14/06/2010 : ANA075568
18/05/2010 : ANA075568
12/05/2010 : ANA075568
12/05/2010 : ANA075568
18/01/2010 : ANA075568
22/10/2009 : ANA075568
25/09/2009 : ANA075568
19/06/2009 : ANA075568
04/06/2009 : ANA075568
19/05/2009 : ANA075568
06/06/2008 : ANA075568
03/06/2008 : ANA075568
02/06/2008 : ANA075568
23/05/2008 : ANA075568
31/03/2008 : ANA075568
31/05/2007 : ANA075568
31/05/2007 : ANA075568
15/05/2007 : ANA075568
04/05/2007 : ANA075568
04/04/2007 : ANA075568
15/06/2015 : ANA075568
25/10/2006 : ANA075568
19/06/2015 : ANA075568
26/05/2006 : ANA075568
04/01/2006 : ANA075568
08/09/2005 : ANA075568
06/09/2005 : ANA075568
23/08/2005 : ANA075568
03/08/2005 : ANA075568
02/08/2005 : ANA075568
02/08/2005 : ANA075568
11/07/2005 : ANA075568
30/06/2005 : ANA075568
27/05/2005 : ANA075568
27/05/2005 : ANA075568
17/05/2005 : ANA075568
09/05/2005 : ANA075568
21/01/2005 : ANA075568
07/01/2005 : ANA075568
04/10/2004 : ANA075568
29/09/2004 : ANA075568
02/06/2004 : ANA075568
28/05/2004 : ANA075568
31/12/2003 : ANA075568
19/09/2003 : ANA075568
19/09/2003 : ANA075568
19/09/2003 : ANA075568
08/07/2003 : ANA075568
04/07/2003 : ANA075568
11/12/2015 : ANA075568
29/01/2016 : ANA075568
02/05/2016 : ANA075568
31/05/2018 : ANA075568
09/07/2018 : ANA075568

Coordonnées
EURONAV

Adresse
DE GERLACHEKAAI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande