EUROPORTS SEA CHARTERING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROPORTS SEA CHARTERING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.823.888

Publication

16/12/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

PIC~[~Si~F~d tc' nGEte7ltlC win Koophefiek. Antweipanf o~

O 4 DE't;, 2a13

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.823.888.

Benaming

(voluit) : "EUROPORTS SEA CHARTERING"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "MANUPORT SERVICES" GELIJKGESTELDE VERRICHTING - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING  MACHTIGING

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen, op, achtentwintig november tweeduizend dertien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA' CHARTERING", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0476.823.888 en geregistreerd als S.T,W.-plichtige.

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de naamloze, vennootschap "MANUPORT SERVICES", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, in, het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank, van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0414.345.495 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, (overnemende vennootschap), van het volledig actief en passief vermogen zowel alle rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA CHARTERING", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0476.823.888 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 december 2012.

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de'. overnemende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES", onder de voorwaarden hierbo-'ven gesteld, beslist de vergadering om de naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA CHARTERING" te ontbinden zonder invereffeningstelling.

De vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de realisatie van de gestelde voorwaarde.

Door de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen,

Alle sedert 1 januari 2013 door de overgenomen naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA CHARTERING" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te' komen en al haar verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de bestuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering..

Aangezien alle aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA CHARTERING" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap "MANUPORT SERVICES" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

2. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "EUROPORTS SEA, CHARTERING" overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap "MANUPORT SERVICES",, dit onder dezelfde opschortende voorwaarde als gesteld.

11111111111tH111111 N

º%

3. Machtiging te verlenen aan de heer JANSEN Dirk, geboren te Balen op 21 februari 1956, wonend te 2640 Mortsel, Steenakker 96, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende vennootschap

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten;

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen; c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven;

d)vast te stellen dat, ingevolge overeenstemmende besluiten inzake deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, alsook inzake de statutenwijzigingen en de herformulering van de statuten in hoofde van de overnemende vennootschap, de overgenomen naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA , CHARTERINCA", overeenkomstig de voorschriften van artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan,

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd :Afschrift van de notulen dd. 28 november 2013, niet in bijlage É beschrijving van activa en passiva bestanddelen, één volmacht, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþr

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111113 II ID





Ondernemingsnr : 0476.823.888.

Benaming

(voluit) : "EUROPORTS SEA CHARTERING" ' (verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182 (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De Raden van Bestuur van Euroports Sea Chartering NV en Manuport Services NV ("DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN") hebben op datum van 1 oktober 2013 beslist dit gezamenlijk fusievoorstel op te stellen, met het oog op een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in toepassing van artikel 719 ev, Van het Wetboek van Vennootschappen.

1.OMSCHRIJVING VAN DE FUSIE

tin dit fusievoorstel stellen de Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen voor om een wettelijke' fusie te bewerkstelligen, in toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De Bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen hebben gezamenlijk het initiatief genomen om over te gaan tot de opmaak van het fusievoorstel met het oog op een met een fusie door overneming' gelijkgestelde verrichting in toepassing van artikel 719 ev. van het Wetboek van Vennootschappen tussen de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap.

Het voorstel voorziet in de overdracht van het gehele vermogen van Euroports Sea Chartering NV naar Manuport Services NV, zowel het actief als het passief en alle rechten en verplichtingen, volgens de procedure voorzien in artikel 719 ev. van het Wetboek van Vennootschappen.

2.WETTELIJKE VERMELDINGEN CONFORM ART. 719 ev. VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

A. Algemene inlichtingen betrefffende de bij de fusie betrokken vennootschappen (art 719 --1 °)

A,1 Beschrijving van de over te nemen vennootschap :

EUROPORTS SEA CHARTERING NV

De vennootschap Euroports Sea Chartering is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59  Haven 182 met ondernemingsnummer 0476.823.888.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "CONBULK" op 30.01.2002, bij akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen, bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15.02.2002, onder nummer 20020215-386.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 20.11.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 04.12.2007, onder nummer 07174375,

De naam werd gewijzigd in "MANUPORT SEA CHARTERING" en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 23.05.2008. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 06.06.2008, onder nummer 08083106.

De naam werd gewijzigd in "EUROPORTS SEA CHARTERING" en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 01.07.2010. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20.07.2010, onder nummer 10108224.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30.12.2010. De, notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18.01.2011, onder nummer 11008784.

A.2 Beschrijving van de overnemende vennootschap

MANUPORT SERVICES NV

De vennootschap Manuport Services is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met zetel te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59  Haven 182 met ondernemingsnummer 0414.345.495.

J

Neergelegd ter yrirlie t,^n de Rechtbank

van tCoo,nr;cnclel te An,...-ypan, tip

Griffie 0 U. ZOTS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "MANUFERT" op 29.11.1974, bij akte verleden voor notaris Baudouin Cols te Antwerpen, bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13.12.1974, onder nummer 4630-1.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 07.04.2003. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24.04.2003, onder nummer 03047708.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 29.06.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13.07.2007, onder nummer 07102829.

De naam werd gewijzigd naar "MANUPORT SERVICES " en de statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25.10.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14.11.2007, onder nummer 07164315.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 09.11.2007. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26.11.2007, onder nummer 07169127.

De statuten werden gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 30.12.2010. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18.01.2011, onder nummer 11008760.

A.3 Doel van de over te nemen vennootschap :

EUROPOFtTS SEA CHARTERING NV

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname met derden;

a) de handel in het groot, de vertegenwoordiging, de invoer, de uitvoer en transit van diverse artikelen en

menigvuldige goederen, in de breedste betekenis van het woord;

b) alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de zee- en binnenvaart en ondermeer bevattend de bouw, de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, de exploitatie, uitrusting, het beheer, het onderhoud en alle andere burgerlijke en commerciële verrichtingen, met betrekking tot schepen en boten, de rederij, het maritiem agentschap, de averij en dergelijke verrichtingen; alle verrichtingen van bevrachting, consignatie en lading van schepen, welke ook de aard ervan zij en in de breedste betekenis van het woord;

c:p ,,

,~ o) in het algemeen alle welkdanige verrichtingen en verhandelingen met betrekking tot vervoer, behandeling, opslag, douanering, verzending en verzekering van goederen, dieren en personen en in het bijzonder van

e kaliummeststoffen of andere scheikundige producten;

d) alle aankoop, verkoop en verhuring van vervoermaterieel, intern transport en goederenvervoermateriaal;

e) alle tussenverrichtingen en de prestatie van alle financiële of andere diensten en raad met betrekking daartoe.

Zij zal eveneens, in de meest uitgebreide zin, alle onroerende, roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen kunnen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor het geheel of voor een gedeelte, verband houden met het bovengenoemd doel,,

Zij zal onder andere kunnen stocks aanleggen, magazijnen en lagers oprichten, door overdracht, inbreng, Nfinanciële participatie, samensmelting, vereniging, inschrijving, aankoop van aandelen, obligaties of welkdanige

andere titels, leningen of op iedere andere wettelijke wijze deel hebben in alle momenteel bestaande of op te richten vennootschappen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of

N die van aard zijn haar maatschappelijke bedrijvigheid te begunstigen of te ontwikkelen. Zij zal deze verrichtingen kunnen doen, zowel in België als in het buitenland.

,et A.4 Doel van de overnemende vennootschap

MANUPORT SERVICES NV

cet De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

cet rekening ais voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

1)de handel in het groot, de vertegenwoordiging, de invoer, de uitvoer en transit van diverse artikelen en

menigvuldige goederen, in de breedste betekenis van het woord ;

" 2)alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben tot de zee- en binnenvaart en ondermeer omvattend de bouw, de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, de exploitatie, uitrusting, het beheer, het onderhoud en alle andere burgerlijke en commerciële verrichtingen, met betrekking tot schepen en boten, de rederij, het maritiem agentschap, de averij en dergelijke verrichtingen ; alle verrichtingen van bevrachting, consignatie en lading van schepen, welke ook de aard ervan weze en in de breedste betekenis van het woord ;

3)in het algemeen aile welkdanige verrichtingen en verhandelingen met betrekking tot vervoer, behandeling, opslag, douanering, verzending en verzekering van goederen, dieren en personen en in het bijzonder van

,et kaliummeststoffen of andere scheikundige producten ;

4)alle aankoop, verkoop en verhuring van vervoermaterieel, intern transport en goederenvervoermateriaal ; 5)alle tussenverrichtingen en de prestatie van alle financiële of andere diensten en adviesverstrekking met betrekking daartoe.

6)de ontwikkeling en de centralisatie van één of meer van de hierna opgesomde activiteiten, ten voordele van bedrijven die in rechtstreekse of onrechtstreekse lijn onder dezelfde directie vallen (hierna genoemd "Bedrijven van de Groep"), zoals onder meer

1.De coördinatie en centralisatie van de financiële verrichtingen en het dekken van de risico's voortspruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen ; met name de controle van debiteuren- en crediteurenrekeningen, de berekening van ontvangsten- en uitgavenrekeningen, het innen en betalen van commissielonen, royalties en

licenties, de coördinatie en/of centralisatie van financieringsbehoeften, het innen van vorderingen en het verrichten van betalingen, de afsluiting van termijn- en andere contracten voor aan- en verkoop van vreemde valuta evenals het indekken van vreemde valutarisico's en renterisico's, factoring, herfacturatie, leasing, 2.Beheer van juridische zaken voor de Bedrijven van de Groep zoals

-onderhandeling en opstelling van contracten ;

-oprichting van bedrijven

-interne structureringen en herstructureringen

-genegocieerde of geforceerde inningen van vorderingen

3.Studie en planning voor ontwikkeling

4.Betrekkingen met nationale en internationale activiteiten

5.Centralisatie van de werkzaamheden op het gebied van boekhouding en administratie van de Bedrijven

van de Groep; met name

-de planning en controle van de verkoopsactiviteiten en verkoopsadministratie van de leden van de groep, evenals coördinatie van de productieplanningen en van de technische bijstand ;

-beheer en centralisatie van het personeelsbeleid van de Bedrijven van de Groep inclusief recrutering, beheer van het personeelsbestand, loon- en salarisadministratie, het vervullen van administratieve formaliteiten inzake personeelsbeheer, centralisatie van zakenreizen ;

-het verlenen van juridische bijstand aan de Bedrijven van de Groep ;

-coördinatie, toezicht en centraal beheer van de financiële en boekhoudkundige administratie van de Bedrijven van de Groep

-centraal beheer van administratieve verrichtingen en diensten.

6.Codrdinatie en centralisatie van de werkzaamheden op het gebied van informatica,

7.Cobrdtnatie en centralisatie van de publiciteit, met name inzake publiciteitscampagnes, brochures en reclamedocumenten, organisatie van seminaries, conferenties en vergaderingen, deelname aan beurzen, steeds in naam en voor rekening van de Bedrijven van de Groep. Coördinatie van organisaties en statistieken.

8.Onderhandelingen voor aankoop en verkoop op naam en voor rekening van de Bedrijven van de Groep.

e 9.Coi rdinatie en centraal beheer van de immobiliën-activiteiten van de Bedrijven van de Groep

10.Werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de Bedrijven van de Groep

" X 7)De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot

e welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

8)Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel of dit vergemakkelijken.

cDe vennootschap Kan op om het even welke wijze aire intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

et De vennootschap Kan deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wannneer de vennootschap wordt bencemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een

et

et andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste

vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor

" =1 rekening van de vennootschap.

B. Wenselijkheid van de fusie vanuit juridisch en economisch standpunt.

De voorgenomen moeder-dochter fusie vormt een onderdeel van een globale herstructurering f

optimalisering / vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur van de Euroports groep in België en Frankrijk.

Momenteel bestaat de Euroports groep in België en Frankrijk uit een groot aantal onderscheiden

" =1 vennootschappen, waarvan een aantal inmiddels hun (in het verleden verantwoord) nut hebben verloren, Dit grote aantal vennootschappen vindt zijn oorsprong in het samen gaan van de groepen Manuport en Westerlund tot wat nu de Euroports groep in België en Frankrijk vormt.

Door de fusie zal het aantal onderscheiden vennootschappen verminderen, waardoor een grotere

transparantie van de groepsstructuur en de betrokken vennootschappen ontstaat, Daarnaast zal de juridische et

structuur van de groep In overeenstemming gebracht worden met de economische structuur en organisatie van

pq de groep.

De dochteronderneming komt door de fusie in een groter en financiëel sterker geheel terecht. Door de fusie worden bovendien intragroeps-transacties geëlimineerd en kunnen significante besparingen gerealiseerd worden, ondermeer wat betreft administratiekosten, auditkosten en compliance kosten.

De fusie zal toelaten een eenvoudigere en efficientere juridische structuur te implementeren, waardoor mensen en middelen beter kunnen worden ingezet.

Vanuit deze overwegingen, besluiten de raden van bestuur van zowel de overnemende vennootschap, als van de over te nemen vennootschap, dat het in het belang is van alle betrokken vennootschappen om tot deze fusie over te gaan.

C. Ruilverhouding

Aangezien alle aandelen van de over te nemen vennootschap in het bezit zijn van de overnemende

vennootschap, dienen er geen aandelen van de overnemende vennootschap te worden uitgegeven.

D. Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

' Het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap wordt opgenomen in het vermogen van de

overnemende vennootschap zonder uitgifte van nieuwe aandelen  conform de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

E. Datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 719 2° W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

F. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of ' jegens hen voorgestelde maatregelen art. 719 3° W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten of houders van andere effecten die bijzondere rechten hebben.

G. Bijzondere voordelen (art. 719 4° W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap

3.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap. 4.Neerlegging ter griffie

De overnemende vennootschap zal het fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, tenminste 6 weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen beslissen over de fusie.

De over te nemen vennootschap zal het fusievoorstel neerleggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, tenminste 6 weken voor de datum waarop de algemene vergaderingen van aandeelhouders zullen beslissen over de fusie.

5.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezettte manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling aan elkaar evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe het vertrouwelijke karakter te respecteren. 6.Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze ' goedkeuring uiterlijk 31 december 2013 zou kunnen zijn.

7.Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, geassocieerde Notarissen", te 2000 Antwerpen, Amerikaleï 163, teneinde te zorgen voor de neerlegging van dit voorstel en voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dit in naam en voor rekening van de betrokken vennootschappen.

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

- Bijzonder gevolmachtigde, -

Hiermede tegelijk neergelegd ; fusievoorstel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.03.2013, NGL 13.05.2013 13118-0402-034
06/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

,tbe1, , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsblar

ileregkad lot oriffie VO do R~cátá

'aná ~.~,~~h~~~~{~~~~ ,.,

,- ~t,,wi,; vvep,. op

Griffie ~ 7 NOV. 2012

" iais~s4i

Ondernemingsnr : 0476823888

Benaming

(voluit) : Euroports Sea Chartering

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaat commissaris - ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal der gewone algemene vergadering der aandeelhouders van 9 mei 2012 :

'De gewone Algemene Vergadering volgt het advies van de Raad van Bestuur op en verlengt het mandaat van DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN BV o.v.v.e. CVBA, vast vertegenwoordigd door Luc Van Coppenolle, voor een periode van drie (3) jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015,

De Algemene Vergadering heeft in haar eenparige schriftelijke besluitvorming van 28/02/2012 de volgende beslissingen genomen :

- aan de heer Wim Leuyckx wordt ontslag verleend als bestuurder, met ingang van 28/02/2012

De Algemene Vergadering bevestigt hierbij het ontslag en geeft hem kwijting voor de manier waarop hij zijn mandaat heeft uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

De Algemene Vergadering heeft de volgende bestuurder benoemd, met ingang van 28/02/2012, voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015 :

-Wouter Coppens

De Raad van Bestuur bestaat bijgevolg uit volgende bestuurders, wiens mandaat zal eindigen met de jaarvergadering in 2015 :

- Cleversolutions BVBA, met David Clevers als vaste vertegenwoordiger

- Decobuild Management BVBA, met Ken Joris ais vaste vertegenwoordiger

- Wouter Coppens'

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de Aandeelhouders dd. 18 september 2012 : 'De Aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten

- het ontslag op 20/06/2012 van Cleversolutions BVBA, vast vertegenwoordigd door David Clevers,

als bestuurder, te aanvaarden

- het ontslag op 31/08/2012 van Decobuild Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Ken Joris, als bestuurder, te aanvaarden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y

{í;~t/oor- behpu t n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders aanvaarden het ontslag en geven hen, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop zij hun mandaat hebben uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

De volgende nieuwe bestuurder wordt (onbezoldigd) benoemd :

- Paul Jacob Bins, met ingang vanaf 01/09/2012

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

Met ingang van 01/09/2012 zal de Raad van Bestuur bijgevolg bestaan uit de volgende bestuurders :

- Wouter Coppens

- Paul Jacob Bins"

Wouter Coppens

Bestuurder

Paul Jacob Bins

Bestuurder

/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 29.06.2012 12251-0512-034
26/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

[2,11* pl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*iaosz9.1s*







Remelegd' i$r grïe van de Rechtbank van Koepbandd te Aie,srpnr op

Griffie z 4 leiháRT z12

Ondernemingsnr : 0476823888

Benaming

(voluit) : Euroports Sea Chartering

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 28.02.2012

'De aandeelhouders hebben eenparig en schriftelijk besloten :

- het ontslag op 28.02.2012 van Wim Leuyckx, als bestuurder, te aanvaarden

De aandeelhouders aanvaarden het ontslag en geven hem, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop hij zijn mandaat heeft uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden,

Met ingang van heden wordt als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) benoemd :

- Wouter Coppens

dit voor een periode die zal eindigen met de jaarvergadering die zat plaatsvinden in 2015.

Decobuild Management BVBA, ,!,>~," " ~

met Ken Joris als vaste vertegenwoordiger

Bestuurder

Wouter Coppens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iA I 1 1I63I0111110 1 11

Neergelegd tar oti4fie van de

Rechtbank ven ;;;

op

®fflfager.

Ondernemingsnr : 0476823888

Benaming

(voluit) : Euroports Sea Chartering

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 59, 2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal der gewone algemene vergadering der aandeelhouders van 29 juni 2011 :

'De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van

- Stefaan Van den Langenbergh, met ingang op 14/02/2011

- Elisabeth Leijs, met ingang op 14/02/2011

- Ken Joris, met ingang op 14/02/2011

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag en geeft hen, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop zij hun mandaat hebben uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

De Algemene Vergadering heeft in haar eenparige schriftelijke besluitvorming van 14/02/2011

volgende bestuurders benoemd voor een periode van 4 jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering

die zal plaatsvinden in 2015 :

- P & P BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc Pirenne

- Wim LEUYCKX

- DECOBUILD MANAGEMENT BVBA, vast vertegenwoordigd door Ken Joris

De Algemene Vergadering gaat over tot het ontslag, met onmiddellijke ingang vanaf heden, van P & P BVBA, vast vertegenwoordigd door Marc Pirenne en geeft deze bestuurder, onder voorbehoud van bevestiging tijdens de eerstvolgende jaarvergadering, kwijting voor de manier waarop hij zijn mandaat heeft uitgevoerd tijdens het huidige boekjaar tot heden.

De Algemene Vergadering benoemt met ingang van heden als nieuwe bestuurder (onbezoldigd) :

- CleverSolutions BVBA, met David Clevers als vaste vertegenwoordiger

Dit voor een periode van 4 jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

Met ingang van heden zal de Raad van Bestuur bijgevolg bestaan uit volgende bestuurders, wier mandaat zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015 :

- Wim LEUYCKX

- DECOBUILD MANAGEMENT BVBA, met Ken Joris als vaste vertegenwoordiger

- CLEVERSOLUTIONS BVBA, met David Clevers als vaste vertegenwoordiger'

Wim Leuyckx

Bestuurder

Decobuild Management BVBA, vast vertegenwoordigd door Ken Joris

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 12.07.2011 11289-0040-034
03/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i~,;;,º% e c i ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. op

Griffie

21 FEB. 2011

Ondememingsnr ; 0476.823.888

Benaming

(voluit) : Euroports Sea Chartering

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vosseschijnstraat 59 2030 Antwerpen gaueesilit

11110111111111111111111

*11034155*

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

Tekst

Eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders

14 februari 2011

Worden aangeduid als nieuwe bestuurders:

" Pirenne & Partners BVBA, Reeboklaan 9 te 2600 BERCHEM, met Marc Pirenne, Reeboklaan 9 te 2600 BERCHEM, als vast vertegenwoordiger.

" Wim Leuyckx, Berendries 52 te 1500 Halle.

" Decobuild Management BVBA, Mgr. Van Dijcklaan 3 te 2990 LOENHOUT, met Ken Joris, Mgr. Van Dijcklaan 3 te 2990 LOENHOUT, als vast vertegenwoordiger.

en dit met ingang van 14 februari 2011 voor een periode van vier (4) jaar, die zal eindigen met de jaarvergadering die zal plaatsvinden in 2015.

De Aandeelhouders nemen kennis van het ontslag, met ingang van 14 februari 2011, van Stefaan Van den Langenbergh, Kievitsheide 92 te 2310 RIJKEVORSEL, en Elisabeth Leijs, Rooseveltlaan 211, 4624 DM Bergen op Zoom, Nederland en Ken Joris, Mgr. Van Dijcklaan 3 2990 LOENHOUT, als bestuurders.

Pirenne & Partners BVBA, vast vert. door Marc Pirenne

bestuurder

Decobuild Management BVBA, vast vert. door Ken Joris

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþ naas 2.0



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- 1111.11.11tillplt

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd t°r. ^rsftie van de

Rechtbank van ' ntwerper.

op . 2411

De Griffier

G riffie

Ondernemingsnr : 0476.823.888.

Benaming

(voluit) : "EUROPORTS SEA CHARTERING"

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59  Haven 182

Onderwerp akte : Wijziging van de afsluitdatum van het boeklaar  Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering - Statutenwijzigingen

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op dertig

december tweeduizend en tien;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EUROPORTS SEA CHARTERING", gevestigd te 2030 Antwerpen, Vosseschijnstraat 59 - Haven 182, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0476.823.888 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Om de afsluitdatum van het boekjaar te verplaatsen van thans dertig juni van ieder jaar naar éénendertig december van ieder jaar, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en tien, zodat het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en tien, een periode van zes (6) maanden zal omvatten en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en tien, en om dienvolgens de eerste zin van Artikel 36 : Boekjaar - Jaarrekening van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar. Overeanasbenaling.

Het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en tien eindigt op éénendertig december tweeduizend en tien.".

2. Om de datum van de gewone algemene vergadering, thans voorzien op de tweede dinsdag van de maand oktober, om zestien uur dertig minuten, te verplaatsen naar voortaan de tweede woensdag van de maand mei, om zestien uur dertig minuten, dit voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en elf, en om dienvolgens de eerste zin van Artikel 25 : Gewone, bijzondere en buitengewone aleemene vereaderinn van de statuten te vervangen door de volgende zin:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand mei, om zestien uur dertig minuten.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - - Frederik VIaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 30 december 2010, met in bijlage : één volmacht,

gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 12.10.2010, NGL 10.12.2010 10629-0317-033
20/07/2010 : AN348865
19/02/2010 : AN348865
30/12/2009 : AN348865
17/02/2009 : AN348865
24/12/2008 : AN348865
06/06/2008 : AN348865
13/12/2007 : AN348865
04/12/2007 : AN348865
01/08/2007 : AN348865
11/07/2006 : AN348865
20/09/2005 : AN348865
09/08/2005 : AN348865
24/08/2004 : AN348865
12/07/2004 : AN348865
26/01/2004 : AN348865
23/01/2004 : AN348865
07/07/2003 : AN348865
15/02/2002 : ANA070506

Coordonnées
EUROPORTS SEA CHARTERING

Adresse
VOSSESCHIJNSTRAAT 59 - HAVEN 182 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande