EUSEBIO

Divers


Dénomination : EUSEBIO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 502.579.467

Publication

05/09/2013
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

1

uhI

aansprakelijkheid

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte

Zetel : Van de Wervestraat 93, 2060 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 29/062013 besluit met eenparigheid van stemmen:

- De heer Ben Dhaou Lotfi te ontslaan als zaakvoerder. Hem wordt decharge verleend. Deze beslissing geldt met ingang van 01/07/2013.

Zaakvoerder

Mario Osorio Lopes

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i.r jáf~~w." ,y_, ~. , ti ~ i

van Kocpi)a;,, ',..; _

ca,, .....

J~

Griffie 2 7 AUG. 2U13

Ondernemingsnr : 0502.579.467 Benaming

(voluit) : Eusebio

(verkort) :

31/01/2013
ÿþh

~-

r~

Mod Word 11.1

tt .~ 1l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

timimi~~nm1~nidn~d1mmi

*13018991

liecr efegd ter griffie van do leibank

4an

koophandel fe Annwerpm, op Griffie 18 JAN. 2013

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Eusebio (verkort) :

. _ ---- --- --

502-570-467-

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van de Wervestraat 93, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Hierbij gaan volgende personen over tot het oprichten van een coöperatieve vennootschap met ingang van

11 januari 2013.

Oprichters

Lotti Ben Dhaou, Duboisstraat 21, 2060 Antwerpen, met NN 54.04.08-553.78

Mario Rui Osorto Lopes, Sint .lansplein 67, 2060 Antwerpen, met NN 61.1029-415.50

Maria Isaltina Dias De Almeida, Quinta da Morteira 12, 3780 Mogofores - Anadia in Portugal, geboren op

04/01/1968 te Tamengos - Anadia in Portugal

De vennootschap wordt opgericht met onbeperkte aansprakelijkheid en wordt beheerst door volgende

regels:

Artikel 1: De benaming van de vennootschap is "Eusebio CVOA"

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Van de Wervestraat 93, 2060 Antwerpen. Zij kan worden verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur. De raad van bestuur mag bedrijfszetels vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel:

" De uitbating van en de participatie in drankgelegenheden, verbruiksalons en tavernes, restaurants, private clubs, dancings, discotheken, hotels en logementhuizen, feestzalen, ontspanningscentra, alle installaties en inrichtingen behorende tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld. Het inrichten van vertoningen, concerten en tentoonstellingen, sport en culturele manifestaties. Verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van evenementen eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, de aan en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Uitbating frituur, verbruikerssalon, snackbar algemeen assortiment, pita en shoarma.

.Groothandel en detailhandel in dranken algemeen assortiment, granen, zaden, veevoeders, ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten, andere akkerbouwproducten, ruwe tabak, bloemen en planten, consumptieaardappelen, groenten en fruit, vlees en vleesproducten, zuivelproducten en eieren, spijsoliën en vetten, wijnen en geestrijke dranken, algemeen assortiment, tabaksproducten, suiker, chocolade en suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen, vis en schaal- en weekdieren, aardappelproducten, voedsel voor huisdieren, andere voedingsmiddelen, diepgevroren voedingsmiddelen, brood en banketbakkerswerk, weefsels, stoffen en fournituren, huishoudtextiel en beddengoed, dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires, werkkleding, onderkleding, andere accessoires, schoeisel, elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur, opgenomen beeld- en geluidsdragers, foto- en filmapparatuur en in andere optische artikelen, porselein en glaswerk, reinigingsmiddelen, parfumerieën en cosmetica, souvenirs en religieuze artikelen in gespecialiseerde winkels, huismeubilair, tapijten, verlichtingsapparatuur, uurwerken en sieraden, kranten, boeken en tijdschriften, kantoor- en schoolbenodigdheden, papier- en kartonwaren, niet-elektrische huishoudelijke artikelen, fietsen, sport- en kampeerartikelen, spellen en speelgoed, lederwaren en reisartikelen, andere consumentenartikelen, computers, randapparatuur en software, elektronische en telecommunicatieapparatuur en delen daarvan, gereedschapswerktuigen, kantoormeubelen, machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen, verpakkingsmachines en weegtoestellen, elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, bouwmaterialen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

algeméen assortiment, hout, behang, verf en woningtextiel, vlakglas, vloer- en wandtegels, sanitair, overige bouwmaterialen, ijzerwaren, installatiemateriaal voor loodgieterswerk en verwarming, gespecialiseerde groothandel en detailhandel. Alle groot en kleinhandel in goederen niet eerder gespecificeerd. Verhuur en lease van speel en amusementsartikelen, DVD, films, boeken, machines en andere producten niet eerder vermeld, algemeen assortiment

*Tussenpersoon in de handel: Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige

handelsvertegenwoordigers en de commissionairs. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende  of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur welke heden ingaat. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt, het minimum is vastgesteld op 500,00 ¬

Artikel 6: Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 100 aandeelbewijzen van elk 5,00- E. Het

maatschappelijk kapitaal wordt onderschreven als volgt:

onderschrijft 45 aandelen of 225,00 - ¬

Lotfi Ben Dhaou, Duboisstraat 21, 2060 Antwerpen, met NN 54.04.08-553.78

Onderschrijft 45 aandelen of 225,00- ¬

Mario Rui Lopes Osorio, wonende te Sint-Janspiein 57 , 2060 Antwerpen, met NN 51.10.29-415.50

Onderschrijft 10 aandelen of 50,00- ¬

Maria Isaltina Dias De Almeida, wonende te Quinta da Morteira 12, 3780 Mogofores - Anadia in Portugal,

geboren op 04/01/1958 te Tamengos - Anadia in Portugal

Een aantal maatschappelijke deelbewijzen dat overeenstemt met het minimumkapitaal moet ten allen tijde

onderschreven zijn. De raad van bestuur stelt de verhouding vast waarin de maatschappelijke deelbewijzen

moeten worden volgestort en de tijdstippen waarop de stortingen kunnen worden opgevraagd.

Artikel 7: Zijn vennoten:

De ondertekenaars van deze akte, benevens de natuurlijke personen of rechtspersonen die als vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard. Deze personen moeten minstens een aandeel van de vennootschap onderschrijven, met dien verstande dat deze onderschrijving de aanvaarding inhoudt van de statuten en het huishoudelijk reglement.

Artikel 8' Iedere vennoot mag uittreden mits akkoord van de raad van bestuur en onder geen enkel beding indien deze uittreding de vereffening van de vennootschap tot gevolg zou hebben of het bestaan van de vennootschap in gevaar zou brengen.

Artikel 9; Een vennoot kan slechts uit de vennootschap gesloten worden wanneer hij ophoudt te voldoen aan de algemene toetredingsvoorwaarden of wanneer hij handelingen verricht die strijdig kunnen zijn met de belangen van de vennootschap. De uitsluitingen worden uitgesproken door de algemene vergadering op basis van een gemotiveerde beslissing na de vennoot, waarvan de uitsluiting aan de gang is, te hebben gehoord. Een eensluidend afschrift van het proces verbaal van uitsluiting wordt binnen 2 dagen bij aangetekende brief aan betrokkene toegestuurd. De uitgetreden of uitgesloten vennoot heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandeelbewijs zoals blijkt uit de balans van het boekjaar waarin het ontslag genomen of de uitsluiting uitgesproken wordt, zonder toekenning van een deel van de reserves.

Artikel 10: Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van het maatschappelijk bezit, vorderen, noch op welke wijze ook in het bestuur tussenkomen. Voor de uitoefening van hun rechten zijn ze gebonden door de inventarissen en rekeningen van de vennootschap en door de beslissingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Artikel 1 i:De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, benoemd door de algemene vergadering, De algemene vergadering benoemt hierbij de stichtende leden als bestuurders.

Artikel 12:De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen

3

~

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

waarvAr volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur beslist per meerderheid. ln geval van staking van stemming is de stem van de voorzitter doorslaggevend, De voorzitter is jaarlijks herkiesbaar uit de leden van de raad van bestuur. De raad van bestuur kan een zaakvoerder benoemen die geen lid hoeft te zijn van de vennootschap.. Aan de zaakvoerder wordt het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opgedragen onder het toezicht en de richtlijnen van de raad van bestuur aan dewelke verantwoordelijkheid verschuldigd is. Als zaakvoerders worden aangesteld welke aanvaarden.

Lotfl Ben Dhaou, Duboisstraat 21, 2060 Antwerpen met, NN 54.04.08-553.78

Mario Rui Osorio Lopes, Sint-Jansplein 57, 2060 Antwerpen, met NN 51.10.29-415.50

Artikel 13: De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt tenminste eenmaal per jaar bijeen, op de derde maandag van de maand mei om 15.00 h, ten maatschappelijke zetel. Voor een wijziging van de statuten moet de vooropgestelde wijziging in de oproepingsbrief voor de algemene vergadering expliciet zijn vermeld en moeten de helft der aandeelhouders aanwezig zijn, Voor alle andere beslissingen beslist de algemene vergadering geldig bij een gewone meerderheid.

Artikel 14: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Het eerste boekjaar begint vanaf

heden en eindigt op 31 december 2013,

Volmacht wordt verleend aan:

ADM Consuit BVBA, Oudeleeuwenrui 32/31 te 2000 Antwerpen om met recht van in de plaatsstelling zowel

naar aanleiding van deze, ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten

van de KBO en de BTW administratie.

Gedaan te Antwerpen op 1110112013.

Zaakvoerder, Mario Rui Lopes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EUSEBIO

Adresse
VAN DE WERVESTRAAT 93 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande