EVELYN AERTS ADVOCAAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVELYN AERTS ADVOCAAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.804.797

Publication

12/01/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsble

Li 4.11i>4

3 Q _ DEC. 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Creeffia

Ondernemingsnr : ~ rC; y 5o ~ ./9/

Benaming

(voluit) : Evelyn Aeris Advocaat

(verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie ;,ten de akte

Neergelegd ter griffie van de 1 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

111

15 053 9*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals (Noorderwijk)  Oude Dreef 1 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk de-Stad, op 23 december 2014, blijkt dat Mevrouw AERTS Evelyn Sarah Renate, geboren te Geel op 10 januari 1985, wonende te 3000 Leuven, Schapenstraat 131/0001, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Evelyn Aerts Advocaat

Zetel: 2200 Herentals (Noorderwijk)  Oude Dreef 1

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de activiteit van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en van alle verwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar of curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, het geven van voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. Deze opsomming is niet limitatief. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de reglementen opgelegd door de Balie waaronder zij ressorteert en door de Orde van Vlaamse Balies respecteren. De vennootschap mag daartoe elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten die verenigbaar is met het beroep van advocaat.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

het aanleggen en oordeelkundig beleggen van reserves, met het oog op het vrijwaren van het verworven vermogen ter verwezenlijking van het statutair doel op korte, middellange en lange termijn.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600), verdeeld in 100 aandelen, genummerd van 1 tot en met 100 zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal en dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, voor zover ingeschreven als advocaat op het tableau. Wordt tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: Mevrouw AERTS Evelyn, voormeld.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Bevoegdheden van de zaakvoerders: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per e-mail of per telefax volmacht geven aan een vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto-actief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Saldo na vereffening: Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal:

Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd door voornoemde oprichter volstort ten belope van 12.400,00 e. De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, zijnde 12.400,00 EUR, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal ingaan op heden en wordt afgesloten op 31 december 2015

De eerste jaarvergadering

De gewone algemene vergadering der vennoten zal voor het eerst gehouden worden in het

jaar 2016.

tx~

. `

-# Voor- behouden

aan het e Belgisch Staatsblad

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Administratieve formaliteiten - Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan BVBA D & D Accountants, Diestsestraat 10 bi, 3540 Herk-de-Stad, teneinde:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Dienst van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het dossier aldaar te beheren tot wederopzeg;

c) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het

Wetboek der Registratierechten, met -al§ èni s ti ] de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprip4 tingsakte.

arji

' xe' .r.`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVELYN AERTS ADVOCAAT

Adresse
OUDE DREEF 1 2200 NOORDERWIJK

Code postal : 2200
Localité : Noorderwijk
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande