EVENERENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENERENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.443.983

Publication

23/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Aan- en verkoop, uitbating, plaatsing en verhuur van diverse warmtetoestellen en airconditioning voor diverse evenementen;

- Aan- en verkoop, uitbating, plaatsing en verhuur van diverse feestmateriaal en aanverwanten in de meest ruime zin, waar ondermeer vaat- en glaswerk, bestek, keuken en tafelgerei, serveer- en opdienmateriaal en huishoudartikelen in de meest ruime zin;

- Aan- en verkoop, uitbating, plaatsing, fabricatie en verhuur van meubilair, tafellinnen, tapijt en lopers, parasols, planten, diepvriezers, containers en divers zaalmateriaal voor diverse evenementen;

- Aan- en verkoop, uitbating, plaatsing, fabricatie en verhuur van tentoonstellings- en beursstanden en  materiaal;

- Inrichting en organisatie, geheel of gedeeltelijk van recepties, banketten, projectvoorstellingen en

productpresentaties, seminaries, tentoonstellingen, salons, beurzen, markten, opendeurdagen,

modeshows, concerten,festivals,air shows, bedrijfsfeesten, party s, gala s, special events, vedetteparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, sportmanifestaties en overige vertoningen en evenementen in de meest ruime zin;

- Transport van steigermateriaal, podia , decors, licht- en geluidinstallaties, tenten en diverse materialen zowel voor eigen rekening als voor derden;

- Uitbating van een industriële vaatwas- en reinigingsinstallatie voor vaat- en glaswerk, keuken- en horecamateriaal en aanverwanten in de meest ruime zin;

- Algemeen grafische vormgeving en aanverwanten;

- Realisatie van websites en aanverwanten voor derden;

- Uitvoering van reclameopdrachten, folder en samplingacties en mailings;

- Beheer van sponsor- en reclamebudgetten;

- Uitwerking van publiciteitscampagnes;

- Aanmaak van audiovisuele reclamespots en levering van muziekpakketten;

- Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

- Bemiddeling en advies voor boeking van artiesten en diskjockeys, inhuring van geluid- en lichtinstallaties, decoraties en inrichting;

- Reproductie van geluidsopnamen;

- Mediapresentatie;

- Ontwerpen van publicitaire artikelen;

- Overige zakelijke dienstverlening;

- Kleinhandel in huishoudelijke artikelen;

- Groot- en kleinhandel in vuurwerk zowel binnen als buiten;

- Werkzaamheden als klusjesman;

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van voedingswaren, al dan niet toebereid en alle goederen die aan de horecasector verwant zijn;

- Het aannemen van feesten en recepties in eigen zowel als in vreemde locaties met inbegrip van alle soorten van traiteurdiensten, zelfs moest dit enkel verhuringen van materialen of personeel zijn.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag deelnemen in alle vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) als volgt:

- drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), hetzij drieënnegentig (93) aandelen, door de heer Josten Bert;

- drieduizend honderd (¬ 3.100,00) hetzij drieënnegentig (93) aandelen, door de heer Van Hoolst Steven; Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden. Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Luik B - Vervolg

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede woensdag van de maand juni om 21.00 uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op de tweede woensdag van de maand juni 2015

om 21.00 uur.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer VAN HOOLST Steven, gekend onder rijksregisternummer 850429-141-26, wonende te 2400 Mol, Sluis 179 bus 1.

- De heer JOSTEN Bert, gekend onder rijksregisternummer 840910-343-20, wonende te 2440 Geel, Ganzenstraat 34.

De zaakvoerders aanvaarden hierbij uitdrukkelijk hun mandaat.

De zaakvoerders beslissen onmiddellijk hieraan aansluitend om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger in de besloten vennootschap  Evenerent indien de huidige vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder:

- De heer VAN HOOLST Steven, voornoemd.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol, Emiel Becquaertlaan

2/1.5.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Van Hoolst en de heer Josten, beiden voornoemd, handelend als zaakvoerders, verklaren alle

daden die werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

De oprichter beslist aan Boekhoudkantoor Meynen Marleen, met zetel te Mol, Postelarenweg 239, en

haar aangestelden, volmacht te verlenen om voor en in naam van de vennootschap :

- bij het KBO alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige, en toekomstige) en schrappingen ;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Get. Geassocieerd Notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd.

- afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/08/2015
ÿþr

Mod Word 11.1

in de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 JULI 1015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT Gritlgriffier

Ondernemingsnr : 0543.443.983

Benaming

(voluit) : Evenerent

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Emiel Becquaertlaan 2 bus 1.5, 2400 Mol

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en sluiting vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mo! op 17 juli 2015 dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Evenerent", met zetel te 2400 Mol, Emiel Becquaertlaan 2/1.5, gekend onder ondernemingsnummer 0543.443.983, RPR Antwerpen afdeling Turnhout en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0543.443.983, waarbij het volgende werd beslist:

1.Kennisneming van verslagen.

a)De vergadering neemt lezing van het verslag van de zaakvoerder en aanvaardt de inhoud ervan.

b)Zij neemt tevens kennis van de inhoud van de staat van actief en passief, afgesloten op 20 april 2015 en aanvaardt de inhoud ervan.

c)Tenslotte wordt het verslag van de bedrijfsrevisor "Ballet & C° BVBA", vertegenwoordigd door Carine Ballet, in lezing genomen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de BVBA Evenerent, onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 20 april 2015, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.052,21 EUR en een netto-actief van 4.450,59 EUR, inclusief de overdracht van de verlies van -7.567,07 EUR van de vorige boekjaren en het negatief resultaat van -3.083,52 EUR van het lopende boekjaar.

Het betreft hier een netto passief van 4.450,59 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld conform de waarderingsregels van toepassing bij discontinuïteit, vastgelegd in het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdende met de stopzetting van activiteiten, waarbij de realisatiewaarden van activa en passiva geschat werden en er voorzieningen werden gevormd voor de kosten die verzonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden; deze kosten werden gefactureerd in de staat en betaald.

Uit deze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen bij ontbinding van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt uit het nazicht dat deze staat per 20 april 2015, de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden of in zoverre de activa in natura zullen overgenomen worden door de aandeelhouders; en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

In de ons voorgelegde staat zijn geen schulden ten aanzien van derden opgenomen. Schulden ten aanzien van aandeelhouders worden niet als schulden ten aanzien van derden beschouwd.

Met betrekking tot dit punt kunnen wij ons ook niet uitspreken over de mogelijke schulden die alsnog zouden kunnen ontstaan in de periode tussen de datum van ons verslag en de datum van de notariële akte, en de schulden die zouden ontstaan ingevolge de sluiting van de vereffening zelf zoals bijvoorbeeld de roerende voorheffing op de liquidatiebonus.

Een algemeen voorbehoud wordt geformuleerd inzake latente verplichtingen inzake belastingen en sociale schulden die nog kunnen voortvloeien uit mogelijke controles en inzake niet geboekte claims.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij vertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Tielen 25 juni 2015

Ballet & C° BVBA

Vertegenwoordigd door Carine Ballet

~_ _ _ Bedrijfsrevisor"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

M

e

Voor.

,beaouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ook dit verslag wordt goedgekeurd.

Op de vraag van de vergadering of er sinds het afsluiten van deze staat van actief en passief tot op heden nog boekhoudkundige of economische verrichtingen van noemenswaardige betekenis zijn geweest, bevestigt de zaakvoerder dat dit niet het geval is zodat de vergadering aanneemt dat dit verslag zijn volledige geldigheid behoudt voor de toestand op heden.

2.Vrijwillige ontbinding,

De vergadering besllst de vennootschap vrijwillig te ontbinden vanaf heden.

3.0ntstag van de zaakvoerder,

De vergadering ontslaat de zaakvoerder met ingang van heden.

Zij verleent hem tevens decharge voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden. De zaakvoerders zijn aanwezig en/of vertegenwoordigd en aanvaarden het ontslag. Zij nemen akte van hun decharge.

4. De vergadering stelt vast dat de vennootschap voldoet aan de vereisten vastgesteld in artikel 184 Wetboek van Vennootschappen om te ontbinden en te vereffen in één algemene vergadering, met name: a)Alle vennoten zijn aanwezig;

bEr wordt geen vereffenaar aangeduid;

c)Uit de staat van actief en passief blijkt dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Nota: de staat werd afgesloten met een passief en de schulden aan de aandeelhouders zijn geen schulden ten aanzien van derden.

5.De vergadering beslist om het volledig actief en passief over te dragen aan de vennoten. Deze laatste aanvaarden het actief en passief zoals het voortvloeit ult de staat van actief en passief van 20 april 2015.

6.De vennoten verbinden er zich toe alle documenten te bewaren die de wet voorschrijft en voor de termijn die door de wet is bepaald. Zij komen overeen deze opdracht toe te vertrouwen aan de heer Van Hoolst Steven, voornoemd, die dit aanvaardt.

7.De vergadering stelt vast dat de vereffening wordt afgesloten.

8.Zij verleent volmacht aan boekhouderkantoor Meynen Marleen te 2400 Mol, Postelarenweg 2 bus 1, om de kosten te betalen waarvan sprake in punt 4c) hiervoor en om het dossier van de vennootschap in de Kruispuntbank van ondernemingen, bij de Federale Overheidsdienst Financiën, en bij alle overige administratieve diensten af te sluiten, alsmede bij alle private of openbare diensten, waar dit nodig is.

9.Bijzondere volmacht.

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, Boekhoudkantoor Meynen Marleen, met zetel te Mol, Postelarenweg 2 bus 1, en haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Get. Geassocieerde notaris

Ann-Sophie Van Roosbroeck,

Worden hiermede neergelegd:

- het afschrift van de akte;

- verslag bedrijfsrevisor, inhoudende eveneens staat van actief en passief dd, 20 april 2015

verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EVENERENT

Adresse
EMIEL BECQUAERTLAAN 2, BUS 1.5 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande