EVM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.919.923

Publication

17/09/2013
ÿþ

PÎ e 1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

a6 SEP 2013

e+-=-C:.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0883.919.923

Benaming

Voluit : CAFFETERIA CAFFÈ LATTE

Verkort : CAFFÈ LATTE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elshoutbaan 35, 2900 Schoten

Voorwerp akte : NAAMSWIJZIGING - WIJZGING DOEL - WIJZIGING BESTUUR -

BENOEMING ZAAKVOERDER - COORDINATIE STATUTEN  VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CAFFETERIA CAFFÈ LATTE, in 't kort CAFFÈ LATTE, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0883.919.923, titularis van het BTW-nummer BE-883.919.923 en met zetel te 2900 Schoten, Elshoutbaan 35, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op twintig augustus tweeduizend dertlen, "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Brasschaat, Registratie Il op 26/08/13 boek 197 blad 69 vak 17 Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) De wn eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) J. Rombouts.", dat:

1) De vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen van Caffeteria Caffè Latte in EVM, met ingang van 20 augustus 2013. Artikel 1 der statuten wordt in deze zin gewijzigd.

2) Na voorafgaande kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerder de dato 19 juni 2013 met staat van activa en passiva per 31 mei 2013, wordt het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten wordt gewijzigd en voortaan luidt als volgt: "Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

a) - verlenen van diensten in verband met het beheer, verhuur en verkoop van onroerende goederen, in het bijzonder:

° het opmaken van energieprestatiecertificaten voor gebouwen;

° planning en advies in verband met het energiezuinig maken van gebouwen, commerciële vestigingen en woonstructuren;

° energieaudit van gebouwen in het algemeen;

° het uitbesteden van elektrische keuringen en keuringen van stookolietanken voor gebouwen aan derden.

- alle taken uitvoeren zonder beperking die heden en in de toekomst deel uitmaken van het takenpakket van de energiedeskundige volgens de richtlijnen opgesteld door de overheid en de overkoepelende organisatie VEA (Vlaams Energie Agentschap).

- het inrichten van lezingen, info- en advies symposia en bijeenkomsten met betrekking tot energie in de ruime zin van het woord en in het bizander met betrekking tot vastgoed, inclusief het uitbrengen van bladen, geschriften of folders met betrekking tot deze onderwerpen. - het stellen van alle daden noodzakelijk en bevorderlijk voor het beoogde doel, in de ruimste zin, waaronder in het bijzonder de aan- en verkoop van onroerende goederen in het kader van de doelstelling van de vennootschap.

b) - de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de bemiddeling in de aan- en verkoop, evenals verhuring en beheer van onroerende

goederen, de studie-organisatie en raadgeving inzake onroerende goederen;

- de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. -

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het optreden als tussenhandelaar, met name tussenpersoon bij de import en export van alle goederen;

- een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden. De verhuring van kantoren alsmede de inrichting van te verhuren kantoren;

- het optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheekleningen en roerende en onroerende leasing, beheren van vermogens, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals welkdanige onroerende transactie en verrichting, en het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het deelnemen in de bedrijfsleiding van andere ondernemingen en vennootschappen;

- het adviseren en leveren van concepten, strategieën en plannen op het gebied van reorganisatie, verkoop en marketing, met mogelijke uitvoering ervan;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard;

- makelaars in onroerend goed;

- verhuur en handel in onroerend goed zo voor eigen rekening als voor rekening van derden alsmede beheer van onroerende goederen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- bemiddeling in onroerend goed;

- schatten van onroerend goed met het oog op de verkoop of verhuur ervan;

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium, daarin namelijk begrepen het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen kunnen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten. De vennootschap ontzegt zich evenwel elke activiteit onderworpen aan de controle van de Commissie voor Bank- en Financiewezen.

- het optreden als studie-, en organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

- het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionnair, enzovoort; - de aan- en verkoop van onroerende goederen, de bemiddeling bij de overdracht van handelsfondsen, en bij alle roerende en onroerende verhandelingen en bewerkingen en bewerkingen ais vervreemding, verwerving, verkaveling, huren, verhuren, geldlening, uitbating van eigendommen, bemiddeling bij de aanvraag van geldleningen, financieringen, hypotheekleningen en kredieten, bouwpromotie, betrekking hebbend op transacties zowel in binnen- als buitenland. De verrichtingen van agent van financiële instellingen, agent in verzekeringen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland aile burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden."

Luik .13 - vervolg

3) Agendapunt 3 wordt goedgekeurd zodat artikel 12 wordt gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Artikel 12

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan de duur van hun mandaat en de bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen van beheer en beschikking stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van de door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden handelingen. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid, met dien verstande dat de handelingen zoals omschreven in artikel 3 sub a) uitgevoerd zullen worden door de Heer Van Cotthem Eric in zijn hoedanigheid van erkend energiedeskundige en de handelingen zoals omschreven in artikel 3 sub b) uitgevoerd zullen worden door de Heer Sterckx Michael in zijn hoedanigheid als vastgoedmakelaar"

4) De vergadering verleent ondergetekende notaris Luc Bracke volmacht om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen naar aanleiding van onderhavig proces-verbaal en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5) De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen de heer STERCKX Michael,

wonende te 2110 Wijnegem, Veldstraat 86. Zijn mandaat zal ingaan op 20 augustus 2013 en

heeft een onbepaalde duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 05.07.2013 13265-0307-010
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 30.08.2012 12481-0142-012
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 03.11.2011 11594-0491-014
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 03.11.2011 11594-0492-011
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 31.05.2010 10147-0247-016
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 19.09.2008 08728-0354-016
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 12.08.2015 15418-0065-013

Coordonnées
EVM

Adresse
ELSHOUTBAAN 35 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande