EWS INVEST

Divers


Dénomination : EWS INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.515.661

Publication

20/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il I1 IlI III 1111111111 II liIII

*19102333*

V beh aa Bel Sta

111

Neergelegd ter grade van cte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 MEI 2014

AN'rwiitPEN afdeling TURNHOUT Gerniffiar

nnexes du Moniteur belge

Ondememingsnr ,Sr,Z.. .S- L9

Benaming (voluit) : EWS Invest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidsstraat 28

2381 Weelde

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN -- VERKLARINGEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op zes mei tweeduizend veertien, blijkt dat:

De heer Edwin Jacobus Cornelia Maria WILLEMS, geboren te Baarle-Hertog (België) op 4 juni 1973, echtgenoot van mevrouw Claudia Johanna Gerdina PUS, wonende te 2387 Baarle-Hertog (België), Tommelshof 32 een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "EWS Invest".

De zetel is gevestigd te Nijverheidsstraat 28, 2381 Weelde.

De vennootschap heeft als doel:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren,

" verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, ______ _huur en verhuur van roerende_goeder_n, _aasmede alle handelingen, die, rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



f .vaor-behouden aan het Belgisch Staatsblad





onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

J/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die , een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen ' zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel In het kapitaal vertegenwoordigen.

Het is volledig volstort in geld.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 18.600,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij Belfius Bank met nummer BE48 0688 9980 1127.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap wanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste dinsdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders werden aangesteld:

" de heer Edwin Jacobus Cornelia Maria WILLEMS, voornoemd

" de heer Tonv Corneel Adriaan Willems, wonende te 2387 Baarle-Hertog, Turnhoutseweg 45.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

r_

mad 11.1

Werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. dle woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

" De heer Luc Eberhardt;

" De heer Francis van der Haert;

" Mejuffrouw Nathalie Seppion;

" Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de qterspotud griffie van de



EZiTJT MPVI

05 JUNI 2014





II

ANTwEEPrN : up.eie.Le, 'ffileTROUT Da Griffier

*14118036*



Griffie





Ondememingsnr : 0552.516.661

Benaming (votutt): EWS INV EST

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nijverheidsstraat 28

2381 Weelde (Ravals)

" Onderwerp akte :BAV - KAPITAALVERHOGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),

geassocieerd notaris, op 22 mei 2014, geregistreerd 3 blad(en), 0 verzending(en) op

; het lste registratiekantoor Turnhout 1 op 26 mei 2014,

referentie, boek 707, bled 38, vak 20. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00).

De adviseur-ontvanger, (getekend) io. Ivo Matthys

DAT:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 2.741.020,00 euro om het te

brengen op 2.759.620,00 euro door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van

" zevenentwintigduizend vierhonderd en tien (27.410) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

" De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren', waarvan de zetel gevestigd is te Deurne, Antwerpen, Herentalsebaan 71-75, vertegenwoordigd door de heer Jan Boeye, dienaangaande, luiden als volgt:

' "Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in nature in de BVBA EWS IN VEST welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek' ; van Vennootschappen.

° De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA EWS IN VEST met zetel te 2381 ; Weelde, Nijverheidsstraat 28, voor een totale inbrengwaarde van 2.741.020,00 C bestaat uit:

- 62 aandelen van de "NV WILKI TRANSPORT" ingebracht door de heer Edwin

Willems.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 27.410 aandelen van de BVBA EWS' IN VEST zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde , rechten als de bestaande aandelen,

!BU het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedriffsrevisoren,

" vertegenwoordigd door Jan Boeye, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door

het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap

" verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de ' bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

' - de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod itt

Voor-

Dehriuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheld van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit cohtroleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen (Deurne), 19 mei 2014. "

BV CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren

' vertegenwoordigd door

Jan Boeye

" bedriffsrevisor".

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen

zevenhonderdnegenenveigduizend zeshonderdtwintig euro (¬ 2.759.620,00) en is verdeeld in zevenentwintigduizend vijfhonderdzesennegentig (27.596) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden."

2. Werden aangesteld ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend" wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

- De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Nathalie Seppion;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoMn(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
EWS INVEST

Adresse
2381 Weelde

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande