EXCLUSIV

Divers


Dénomination : EXCLUSIV
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 423.952.059

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14458-0274-014
21/08/2013
ÿþmad 11.1

" '(0/.."'"\\ ~

Benaming (voluit) : Exclusiv

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophamel te Antwerpen, op

Griffie û 9 AUG. 2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr : 0423.952.059

_,

.~~

41k,

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brechtsebaan 36 bus 12

2900 Schoten

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - OMZETTING KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN BESCHIKBARE RESERVES  AANPASSING EN VOLLEDIGE HERFORMULERING STATUTEN  BEVESTIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "EXCLUSIV", met zetel te (2900) Schoten, Brechtsebaan 36 bus 12, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 01 augustus 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERS E BESLUIT: ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van (2900) Schoten, Brechtsebaan 36 bus naar (2970) Schilde, Nazarethdreef 11.

TWEEDE BESLUIT: DOELWIJZIGING:

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 23 juli 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2013, die aldus niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld,

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door hierna vermelde tekst, zodat het doel voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel

De vennootschap heeft tot doel:

* Het fokken van paarden bedoeld voor landbouw en sport; het opleiden en het berijden van paarden met het doel de promotie van het ras te bevorderen; het uitbaten van de infrastructuur hiervoor vereist-

* Het inrichten, verwerven en het uitbaten van inrichtingen voor ontspanning, vrijetijdsbesteding en sportbeoefening van alle aard, daarin onder andere, doch niet beperkend begrepen, het inrichten, verwerven en uitbaten van manèges en rijscholen.

* De uitbating van fokkerijen en stoeterijen.

* De groot- en kleinhandel in dieren, in uitrustingsgoederen voor de beoefening van sport, in alle sportartikelen, in landbouwgrondstoffen, landbouwuitrusting, strooisels, veevoeders en meststoffen allerlei.

* Het inrichten en organiseren van paardenveilingen; het verlenen van assistentie en het leveren van vertaalwerk voor veilingen georganiseerd door derden.

* Het inrichten en organiseren van jumpings en andere paardenwedstrijden; het verlenen van assistentie bij jumpings en wedstrijden georganiseerd door derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

"

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 17.1

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids , financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doe! of van dien aard zijn, dit te begunstigen, zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doe! gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is aan het hare. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd."

DERDE BESLUIT Omzetting kapitaal in euro:

De vergadering beslist om het kapitaal uitgedrukt in Belgische frank om te zetten in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) in plaats van twee miljoen Belgische frank (2.000.000,00 BEF).

VIERDE BESLUIT Afschaffing van de nominale waarde:

De vergadering beslist het nominale karakter van de aandelen af te schaften vanaf heden en artikel 5 van de statuten te wijzigen, en wel als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70), verdeeld in vierhonderd (400) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/ vierhonderdste van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort."

VIJFDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves:

a) De vergadering stelt vast dat het huidige maatschappelijk kapitaal negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen, zonder nominale waarde, die allemaal volledig werden volgestort.

b) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van eenentwintig euro tweeëndertig cent (¬ 21,32) teneinde het kapitaal te brengen van negenenveertigduizend vijfhonderdachtenzeventig euro zeventig cent (¬ 49.578,70) op negenenveertigduizend zeshonderd euro twee cent (¬ 49.600,02), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

c) De vergadering stelt vast, en verzoekt mij, ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op afgerond negenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 49.600), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZESDE BESLUIT: Aanpassing en coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen teneinde ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan ondergetekende notaris Couturier om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLUIT: Bevestiging mandaat zaakvoerder

De heer Alain DEVROYE wordt bevestigd in zijn functie van zaakvoerder, benoemd voor onbeperkte duur.

ACHTSTE BESLUIT: Bijzondere volmacht

De vergadering geeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan "FIBOWE BVBA", met zetel te (2030) Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, vertegenwoordigd door de heer Tom Van Praet, wonende te Brasschaat, Het Innemen 78 om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket (KBO), zowel deze voortvloeiende uit de huidige akte ais uit alle toekomstige akten, en ten aanzien van de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

,Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0549-014
19/01/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste bfz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0423.952.059

Benaming (voluit) : Exclusiv

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Nazarethdreef 11

2970 Schilde

Onderwerp akte :VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE

VERGADERING - BEVESTIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EXCLUSIV", met zetel te (2970) Schilde, Nazarethdreef 11, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 29 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar voortaan zal beginnen op 1 oktober om te eindigen op 30 september.

De vergadering besluit het lopende boekjaar begonnen op 1 januari 2014 te verlengen tot 30 september 2015.

TWEEDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigde boekjaar- zodat deze voortaan zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand februari van elk jaar om zestien uur (16.00 u).

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand februari van het jaar 2016.

DERDE BESLUIT  BEVESTIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De heer Alain DEVROYE wordt bevestigd in zijn functie van zaakvoerder, benoemd voor onbeperkte duur. Zijn mandaat in onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VIERDE BESLUIT: Coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan ondergetekende notaris Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, die voortaan als volgt zullen luiden:

VIJFDE BESLUIT: Bijzondere volmacht

De vergadering geeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de BVBA "FIBOWE BVBA  AVPS BVBA", met zetel te (2030) Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, vertegenwoordigd door de heer Tom Van Praet, wonende te Brasschaat, De Romboutweg 108 om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket (KBO), zowel deze voortvloeiende uit de huidige akte als uit alle toekomstige akten, en ten aanzien van de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

i

II

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

~II~I~II III IDE

*15006692*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 JAH, 2015

afdeling Anieg





03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 29.08.2012 12477-0585-016
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.03.2011, NGL 30.07.2011 11376-0305-014
28/03/2011 : GE134975
31/01/2011 : GE134975
04/08/2010 : GE134975
07/08/2009 : GE134975
05/08/2008 : GE134975
03/08/2007 : GE134975
04/09/2006 : GE134975
13/06/2005 : GE134975
17/07/2015
ÿþ Ma[ Wopd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0423952059

Benaming

(voluit) : EXCLUSIV

(verkort)



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

oe JULf 2015

aide í~ap ij eerpen



viii i 81ii11 II

I

I

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : NAZARETHDREEF 11, 2970 SCHILDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 06 juli 2015:

noteert de beeindiging van het mandaat als zaakvoerder de heer Devroye Alain, met ingang van

dd 03-07-2015 naar aanleiding van zijn overlijden.

de vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als zaakvoerder te benoemen met

ingang vanaf 6 juli 2015:

- mevrouw Hannah De Wilde, wonende te 2970 schilde, Nazarethdreef 11.

Het mandaat van de zaakvoerder is een onbezoldigd mandaat,

Hannah De Wilde

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/06/2004 : GE134975
23/06/2003 : GE134975
16/06/2001 : GE134975
21/06/2000 : GE134975
25/06/1999 : GE134975
09/11/1990 : GE134975
01/01/1986 : GE134975

Coordonnées
EXCLUSIV

Adresse
Zetel : NAZARETHDREEF 11, 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande