EXELLYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXELLYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.870.169

Publication

06/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UMM

V, beh, II

aai

Bel Staa





III

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 2 8 JULI 2014

G riffie

Ondernemingsnr : 40\--Ç to - % " ~`o~

Benaming

(voluit) : EXELLYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Straatsburgdok-Noordkaai 3, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Karl Van Looy te Antwerpen op 15 juli 2014, te registreren, blijkt dat: 1° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAINBRIDGE", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 3.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0463.026.629, intekenend op zevenentwintig duizend achthonderd vijftig (27.850) aandelen, mits een intekenprijs zevenentwintig duizend achthonderd vijftig euro (27.850,- ¬ ), volledig volstort, zijnde zesentwintigduizend vijfhonderd (26.500) aandelen A en duizend driehonderdvijftig (1.350) aandelen B,

2° De heer SEYMUS Rafaël Jacob Maria, geboren te Wilrijk op 15 november 1967, wonende te 2000 Antwerpen, Pacificatiestraat 89, intekenend op drieëndertig duizend zeshonderd vijftig (33.650) aandelen, mits een intekenprijs drieëndertig duizend zeshonderd vijftig euro (33.650,- ¬ ), volledig volstort, zijnde tweeëndertigduizend (32.000) aandelen A en duizend zeshonderdvijftig (1.650) aandelen B.

Tussen hen hebben opgericht een naamloze vennootschap onder de benaming "EXELLYS". De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 3. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de raad van bestuur

De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland , uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het verlenen van advies en bijstand ten aanzien van personeels- en organisatiebeheer voor organisatie van allerlei aard met inbegrip van headhunting en plaatsing van personeel.

2. Onderzoekswerk en advies in het kader van rekrutering en het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan de rekrutering.

3. Het verlenen van telecommunicatiediensten en de daarmee gerelateerde diensten

4. Het ontwerpen, aanpassen, testen en ondersteunen van standaard- en maatwerksoftware; het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geïntegreerd; het systeem- en netwerkbeheer of -management van computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten en overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer, Het geven van advies en bijstand in kader van bovenstaande en in de ruimste zin van het woord.

5. Het ontwikkelen en bieden van ruimte voor websites (webhosting), gegevensverwerking en aanverwante activiteiten, alsook het voorzien van webportalen

6. Het geven, organiseren, assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek, en het commercialiseren , verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van publicaties , studies , en onderzoeksresultaten in verband met bovenstaande.

7. Het beleggen, intekenen op, vast overnemen , plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen , obligaties, warrants , certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut.

8. Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties.

9. Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin zij een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de ]natste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten in de meest ruime zin van het woord, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

11. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil ; in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

12. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm , in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen , waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

13. Het registreren , beheren, ontwikkelen , verlenen , ter beschikking stellen of verhandelen van merken, octrooien, brevetten, licenties, gebruiks- en exploitatierechten en knowhow in de meest ruime uitgebreide zin met betrekking tot één of meerdere van de hierboven opgesomde activiteiten of onderwerpen

De Vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming of financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van de aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,- ¬ ) en het is verdeeld in éénenzestig duizend vijfhonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één! éénenzestig duizend vijfhonderdste van het kapitaal, waarvan achtenvijftigduizend vijfhonderd (58.500) aandelen type A en drieduizend (3,000), aandelen type B.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

De aandelen.A hebben stemrecht, de aandelen B hebben geen stemrecht.

Be uitgifte van aandelen zonder stemrecht door omzetting van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht, is de raad van bestuur gemachtigd om het maximaal aantal aandelen vast te stellen dat voor de omzetting in aanmerking komt, en om de voorwaarden van de omzetting vast te stellen, conform de wet en deze statuten.

Het gehele kapitaal is volledig volstort ten belope van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,- ¬ ), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven Is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de KBC Bank overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die is samengesteld uit vier (4) bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen.

De houders van aandelen type A hebben het recht om vier bestuurders te benoemen in de raad van bestuur, ais volgt:

-Twee bestuurders zullen worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de heer SEYMUS Rafaël, voornoemd; en

-Twee bestuurders zullen worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Brainbridge", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 3 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder het nummer 0463.026.629 (Brainbridge).

Behoudens andersluidend akkoord, zullen zij elk een lijst van kandidaten voorleggen aan de algemene vergadering. Elke lijst omvat evenveel kandidaten plus één als de te begeven plaatsen als bestuurder binnen elk type van aandelen en binnen voormelde groepen binnen elk type van aandelen.

De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens fes jaren.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. Een bestuurder die wegvalt zal worden vervangen door een ander bestuurder van het zelfde type aandelen en dezelfde aandeelhouder binnen datzelfde type aandelen. In dat geval zal de Algemene Vergadering in haar eerstvolgende vergadering de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd van zijn voorganger uit.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden,

Mocht de voorzitter belet zijn, dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of twee bestuurders, zo vaak het belang van de vennootschap het vergt.

Hij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van een bestuurder of van een gedelegeerd bestuurder.

De vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge " De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur zal hij handelen overeenkomstig het Wetboek van de Vennootschappen.

De raad van bestuur mag twee gedelegeerd bestuurders aanstellen. Zij mogen het dagelijks bestuur van de vennootschap voeren, alsmede de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden. De raad van bestuur of de gedelegeerde bestuurder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van de lasthebbers.

De gedelegeerd bestuurders zullen gezamenlijk en unaniem dienen te beslissen over:

-Het aanwerven van consultants inzoverre zij reeds contractueel geplaatst zijn bij klanten van de vennootschap;

-Het voeren van de briefwisseling van de vennootschap

-De aan- en verkoop van verkoopwaren en diensten en het afsluiten van alle contracten in verband met het doel van de vennootschap, en binnen het goedgekeurde jaarbudget en/of het goedgekeurde businessplan, of goedgekeurde navolgende businessplan;

-Alle bankverrichtingen, zoals het uitvoeren van betalingen met alle mogelijke middelen (overschrijvingen, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en alle andere nuttige documenten of betalingsvormen) tot een maximumbedrag van tienduizend euro per transactie;

-Het ontvangen van alle sommen, bedragen en waarden die aan de vennootschap toekomen, vanwege openbare of private besturen, vennootschappen, ondernemingen, particulieren of welke personen ook, en daarover kwijting verlenen;

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt, behoudens in de hiernagemelde gevallen, of, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of, binnen hun bevoegdheidsfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur of een door de gedelegeerde bestuurder benoemde bijzondere gevolmachtigde,

De gedelegeerd bestuurders zullen gezamenlijk optredend de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en privé-instellingen, waaronder de post, telefoonmaatschappijen, leveranciers van nutsvoorzieningen, douane, administraties van directe en indirecte belastingen en de BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondememingsloketten, en er alle stukken in ontvangst nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen doen;

De controle op verrichtingen van de vennootschap wordt aan één of meer commissarissen opgedragen indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. Zij worden benoemd voor een hernieuwbaar termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming wordt benoemd.

Het mandaat van de bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de houders van aandelen op naam de raad van bestuur tenminste zeven dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen, indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Houders van gedematerialiseerde aandelen dienen tenminste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf geen aandeelhouder dient te zijn.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Aandelen A

Elk aandeel A geeft recht op één stem.

Aandelen B

De aandelen B hebben geen stemrecht.

Zij mogen niet meer dan één derde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

e In de wettelijk bepaalde gevallen zullen de houders van aandelen zonder stemrecht toch stemrecht hebben

op de algemene vergadering, in toepassing van artikel 481 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur.

Voorstellen van aandeelhouders komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door aandeelhouders, die samen tenminste één/vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, en indien zij niet tijdig werden medegedeeld aan de raad van bestuur om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De aandelen zijn onverdeelbaar, de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.

Ingeval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat een enkel persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene onkosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, zonder inbreuk te plegen op de rechten van de aandelen zonder stemrecht, zijnde de aandelen B, en in de mate dat de wet het toelaat.

Aan de houders van aandelen zonder stemrecht, zijnde de aandelen B, wordt vooraf op de winst, een preferent dividend uitgekeerd waarvan het bedrag 1,25 % zal bedragen pro rata van zijn aandeel in het kapitaal. Het dividend wordt voorafgenomen op de wettelijk uitkeerbare winst. Zij hebben daarenboven recht op hun deel in de uitkering van het winstoverschot zonder dat dit lager mag zijn dan de uitkering van het winstoverschot dat aan de houders van aandelen met stemrecht, zijnde de aandelen A, toekomt.

Indien de uitkeerbare winst onvoldoende is om gans het bevoorrecht dividend uit te keren, dan wordt het niet betaalde gedeelte van het dividend op het volgend jaar overgedragen, op voorwaarde dat de uitkeerbare winst van het volgend jaar toereikend is.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, eerst en vooral wat betreft de kapitaalinbreng en het eventueel agio, met dien verstande dat de houders van aandelen zonder stemrecht, zijnde de aandelen B, bevoorrecht zijn op de andere aandeelhouders, zijnde de houders van aandelen A. Vervolgens mag, na terugbetaling van de kapitaalwaarde en agio aan alle aandeelhouders, het deel dat uit het vereffeningssaldo aan een aandeel zonder stemrecht toekomt, in geen geval lager zijn dan het deel dat aan een aandeel met stemrecht toekomt.

Van de kapitaalinbreng worden evenwel verrekend de uitkeringen die werden gedaan ingevolge voorheen doorgevoerde kapitaalverminderingen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

BENOEMINGSBESLUIT.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders bepaald op vier en worden benoemd tot bestuurder tot de sluiting van de jaarvergadering van 2021:

a) Bestuurders benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de heer Seymus RafaËi.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAF SEYMUS", met maatschappelijke zetel te

2000 Antwerpen, Pacificatiestraat 89.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0501.683.406.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SEYMUS Rafaël Jacob Maria, geboren te

Wilrijk op 15 november 1967, wonende te 2000 Antwerpen, Pacificatiestraat 89

- De heer SEYMUS Rafaël, voornoemd.

b) Bestuurders benoemd uit de kandidaten voorgedragen door Brainbridge:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAINBRIDGE", met maatschappelijke zetel

te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 3.

Ingeschreven in het rechtspersonen register Antwerpen onder nummer 0463.026.629.

Vertegenwoordigd, ingevolge artikel 13 der statuten gemachtigd alleen optredend de vennootschap te

vertegenwoordigen, door de voorzitter van het college van zaakvoerders:

de naamloze vennootschap LEAGIT HOLDING, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen,

Noorderlaan 33.

e r w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

- bphquslerj

aan het

Belgisch

Staatsblad

op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer WENS Peter Leo Delphine, geboren te Deurne op zestien september negentienhonderd tweeënzestig wonende te 2550 Kontich, Joris Olyslaegerslaan 12, gemachtigd alleen optredend de vennootschap te verbinden, overeenkomstig de statuten hiertoe benoemd op 14 januari 2013, bij besluit van de bijzondere algemene vergadering, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 februari daarna, onder nummer 13029660.

-De naamloze vennootschap LEAGIT HOLDING, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 33, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Wens Peter, voornoemd

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen.

Omvang van de bevoegdheid van de bestuurders en wijze waarop zij deze uitoefenen:

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden krachtens artikel 15 van de statuten door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt, behoudens hetgeen hiernavermeld.

De gedelegeerd bestuurders zullen gezamenlijk optredend de vennootschap vertegenwoordigen bij alle openbare en privé-instellingen, waaronder de post, telefoonmaatschappijen, leveranciers van nutsvoorzieningen, douane, administraties van directe en indirecte belastingen en de BTW, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, en er alle stukken in ontvangst nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen doen;

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad :

1. tot voorzitter te benoemen: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAINBRiDGE"

voornoemd, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid, Peter Wens, voornoemd,

Het ambt van voorzitter wordt niet bezoldigd.

2. tot gedelegeerd-bestuurder te benoemen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAF SEYYMUS", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SEYMUS Rafaël, voornoemd en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRAINBRIDGE", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Wens Peter, voornoemd.

Het ambt van gedelegeerd bestuurder wordt niet bezoldigd.

De herbenoeming van de gedelegeerde bestuurder als bestuurder van de vennootschap maakt geen einde aan zijn opdracht van gedelegeerd lid van de raad van bestuur,

De gedelegeerde bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennnootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap overeenkomstig artikel 15 van de statuten.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van de Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van de Vennootschappen, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan Van Looy Accountants, te 2180 Antwerpen-Ekeren, Laar 222, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en/of aangestelde, om in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met de inschrijving en aile latere wijzigingen en voor eventuele schrapping of doorhaling van het handelsregister en om al nodige formaliteiten bij de BTW administratie te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXELLYS

Adresse
STRAATSBRUGDOK-NOORDKAAI 3 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande