EXMAR LPG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXMAR LPG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.532.758

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0491-033
03/05/2013
ÿþ M d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Weergelegd te; 'r-'ffpo ver 4rr Rsrhtbat van Kupka-1111 ;,; ,4nfee pen, op

Griffie 7 3 APR. 2013

h

*1306 632x

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel ;

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit het verslag van de vennoten de dato 12 februari 2013 dat de vennoten volgende schriftelijke besluiten met unanimiteit hebben genomen ;

1. De vennoten benoemen de heer Peter Evensen, de heer Mark Kremin en de heer David Wang tot zaakvoerders van de categorie B van de vennootschap voor een onbepaalde duur en met ingang van 12 februari 2013.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt niet vergoed.

De heren Evensen, Kremin en Wong worden benoemd ter vervanging van de heren Marc Nuytemans, Paul Young en Miguel de Potter wiens ontslag per 12 februari 2013 wordt aanvaard door de algemene vergadering.

2. De vennoten bevestigen dat overeenkomstig artikel 17 van de statuten, de vennootschap geldig in en buiten rechte alsook ten overstaan van de overheidsadministratie vertegenwoordigd wordt door één zaakvoerder van de groep A en één zaakvoerder van de groep B gezamenlijk handelend.

3. De vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Christine Van Acker wonende te 9100 Sint-Niklaas, Smisstraat om de uittreksels van onderhavig proces-verbaal, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen.

Voor analytisch uittreksel

Christine Van Acker

Gevolmachtigde

0501.532.758

EXMAR LPG

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik 1377 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank

von Koophandel te Antwerpen, op

(17 FEB, 2OU

Griffie

t

Il 1 11111





Ondememingsnr : BE0509.532.758

Benaming (voluit) :EXMAR LPG

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op éénendertig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas I, vijf rol geen verzending, de 07.01.2013, boek 586 blad 90 vak 09, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), de ontvanger, Vertongen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EXMAR LPG" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname van het verslag van het college van zaakvoerders en de commissaris aangaande de inbreng in natura, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de commissaris, Klynveld, Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren BCVBA, gevestigd te Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock, in haar hoedanigheid van commissaris, aangesteld door de zaakvoerder, besluit als volgt:

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap Exmar LPG BVBA door de vennootschappen Exmar NV en Exmar Marine NV bestaat.uit de inbreng van de aandelen van Exmar Shipping BVBA gehouden door de vennootschappen Exmar NV en Exmar Marine NV voor een bedrag van USD 132.732.000.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet', overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.327.320 aandelen van de vennootschap Exmar LPG BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen,, van Exmar LPG BVBA en zullen deelnemen in de resultaten van Exmar LPG BVBA vanaf hun inschrijving.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wij willen er tenslotte aan .herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

of met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de kapitaalsverhoging van de vennootschap

Exmar LPG BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden voor andere

doeleinden.

Kontich, 31 december 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Filip De Bock

Bedrijfsrevisor"

2. De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van HONDERD TWEEENDERTIG MIDOEN ZEVENHONDERD TWEEENDERTIG DUIZEND US DOLLAR (USD 132.732.000,00) teneinde het kapitaal te brengen van honderdduizend US Dollar (USD 100.000,00) op HONDERD TWEEENDERTIG MIDOEN ACHTHONDERDTWEEENDERTIG DUIZEND US DOLLAR (USD 132.832.000,00) door uitgifte van één miljoen driehonderdzevenentwintig duizend driehonderdtwintig (1.327.320) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving.

3. De aandeelhouders stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van HONDERD TWEEENDERTIG MIDOEN ZEVENHONDERD TWEEENDERTIGDUIZEND US DOLLAR (USD 132.732.000,00) werd verwezenlijkt door inbreng in natura van aandelenpakket.

4. De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD TWEEENDERTIG MILJOEN ACHTHONDERD TWEEENDERTIG DUIZEND US DOLLAR (USD 132.832.00,00).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen driehonderdachtentwintig duizend driehonderdtwintig (1.328.320) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één! één miljoen driehonderdachtentwintig duizend driehonderdtwintigste van het maatschappelijk kapitaal.

De aandelen zijn in twee groepen verdeeld :

De A-groep zijnde de aandelen genummerd van één tot en met zeshonderdvierenzestig duizend honderd zestig (1 tot en met 664.160).

De B-groep zijnde de aandelen genummerd van zeshonderdvierenzestig duizend honderd éénenzestig tot en met één miljoen driehonderd achtentwintig duizend driehonderd twintig (664.161 tot en met 1.328.320).

Voor de toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat :

- de referentiewaarde van het kapitaal bij de oprichting, groot honderdduizend US dollar (100.000,00 USD) : zevenenzeventig duizend zeshonderd zevenenvijftig euro , vierentachtig eurocent (77.657,84 EUR) bedraagt. Deze waarde is vastgesteld op basis van de koers van de US dollar op tweeëntwintig november tweeduizend en twaalf (zoals deze waarde blijkt uit het aan de oprichtingsakte aangehechte bankattest).

- de referentiewaarde van de kapitaalsverhoging ten bedrage van ' honderdtweeëndertig miljoen zevenhonderd tweeëndertigduizend US dollar (132.732.000,00 USD) : honderd miljoen driehonderdnegenenveertig duizend tweehonderd vijfentachtig euro tweeënvijftig eurocent ( 100.349.285,52 EUR) bedraagt. Deze waarde is bepaald op basis van de slotkoers van de US dollar op achtentwintig december 2012 (zoals deze waarde blijkt uit het bankattest aangehecht aan de notariële akte van kapitaalverhoging verleden op éénendertig december tweeduizend en twaalf)."

5. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

6. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerders, per twee

handelend, tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht:

Deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging: mevrouw Christine VAN ACKER, wonende te 9100 Sint-Niklaas, smisstraat 108, rriet recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten,

verslag van college van zaakvoerders en commissaris.

mod 11.1

4

7: .-

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/12/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Veorgetegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 NOV. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0 5 Q A' ° 5 3 2. 758

Benaming (voluit) : EXMAR LPG

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- EXMAR, naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, de Gerlachekaai 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0860.409.202, alhier vertegenwoordigd door twee van haar bestuurders, te weten:

1) de Heer SAVERYS Nicolas Georges Marie, wonende te 9250 Waasmunster, Kasteelstraat 22,

2) de Heer DE BRABANDERE Patrick Guy Jacques Marie, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Grensstraat 47,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXMAR LPG" met zetel te, 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, met kapitaal van honderdduizend US dollar' (USD100.000,00), in geld volgestort, verdeeld in duizend (1.000) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparant verklaart en erkent dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst; en dat alle aandelen in geld volgestort zijn door:

genoemde naamloze vennootschap EXMAR, die verklaart in te schrijven op duizend (1000) aandelen, volgestort tot beloop van honderdduizend US dollar; USD100.000,00

Ais vergoeding voor de door hem gedane inbreng en storting warden hem de aandelen: toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen EXMAR, verklaart te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met, Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt maatschappelijke naam EXMAR LPG.

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, De Gerlachekaai 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in verband met het vervoer ter zee en de scheepsrederij, onder meer het in- en uitcharteren, aan- en verkopen'; van schepen, het inleggen en de exploitatie van scheepvaartlijnen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijkomend heeft de vennootschap eveneens tot doel het nemen, beheren, verkopen; en overdragen van deelnemingen in alle bestaande of op te richten maatschappijen; met industriële, financiële of handelsactiviteiten.

De vennootschap mag zich associëren met alle particulieren, ondernemingen, v ennootsçhappenof _verenigingen __.die, een _ _gelij.kaard.ig doe( hebberm,__ met _ deze_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VI

*12196705*

i III i V

III

ber

a~

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

samensmelten en inbreng of afstand doen, ten voorlopige of definitieve titel, van het geheel of een deel van haar actief.

De vennootschap kan ook activa in zekerheid geven tot waarborg van financieringen toegekend aan de vennootschappengroep waartoe ze behoort, voor zover deze financieringen dienstig zijn voor haar activiteit of de verwezenlijking van haar doel De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, financiële, commerciële of industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en namelijk alle verrichtingen in verband met het vervoer, van welke aard ook, in de lucht, te water en te land.

De algemene vergadering kan het doel wijzigen onder de in het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden.

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd duizend US dollar (USD 100.000,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van eik één/duizendste van het kapitaal.

De aandelen zijn in twee groepen ingedeeld:

- de A-groep zijnde de aandelen genummerd van één tot en met vijfhonderd;

- de B-groep zijnde de aandelen genummerd van vijfhonderd en één tot en met duizend.

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op laatste dinsdag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders van zes zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Drie zaakvoerders worden verplicht uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de aandelen van de A-groep (de "A-zaakvoerder") en drie zaakvoerders uit een lijst voorgedragen door de aandeelhouders van de aandelen van de B-groep (de "B-zaakvoerder").

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het college is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Rechtsvorderingen, zij het als eiser of als verweerder, en alle gerechtelijke of administratieve rechtsmiddelen worden in naam van de vennootschap ingesteld, ingediend of gestaafd door twee zaalvoerders,_ de ene van de A-groep, de andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-tVoor---behouden aan het BèIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11,1

van de B-groep of door een persoon aangewezen door het college van zaakvoerders. Bij rechtshandelingen, waaronder deze waarbij een overheids openbaar of ministerieel ambtenaar optreedt, alsook bij volmachten, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een zaakvoerder van de A-groep en een zaakvoerder van de B-groep, samen optredend.

Wat het dagelijks bestuur betreft wordt de vennootschap vertegenwoordigd door een gedelegeerde voor dat bestuur.

Het college van zaakvoerders mag aan één of meerdere zaakvoerders of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van haar bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepaalt en voor de duur die zij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1, Zaakvoerder en commissaris:

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

Als A-zaakvoerder:

- De heer Nicolas Saverys, bestuurder, wonende te Waasmunster, Kasteelstraat 22;

- De heer Patrick De Brabandere, bestuurder, wonende te Wezembeek-Oppem,

Grensstraat 47;

- De heer Pierre Dincg, wonende te Kontich, Eikenstraat 28;

die elk aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te

beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

Als B-zaakvoerder:

- de heer Paul Young, wonende te TX 77019 Houston (Texas - USA), Marconi Drive

1106;

- De heer Marc Nuyttemans, wonende te Vorselaar, Zegbroek 33,

De heer Miguel de Potter, wonende te Temse, Cauwerburg 22;

die elk aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd.

Co mmissaris:

Wordt hierbij tot commissaris benoemd voor drie jaar, welk mandaat vervalt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend vijftien, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG, RPR Brussel 0419122548 - vertegenwoordigd door de heer Filip De Bock - kantoorhoudend te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, bedrijfsrevisor.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en dertien.

3. Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

4. Kennisgeving:

De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op:

- Het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

- De artikelen van het Burgerlijk Wetboek betreffende de aanwending door één der in gemeenschap gehuwde echtgenoten van gelden uit het gemeenschappelijk vermogen. 5 Overname van verbintenissen:

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen _aangegaan dienen, overeenkomstig het .Wetboek van Vennootschappen, _eveneens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

`Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Bblgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: De oprichters verlenen een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor het vervullen van aile formaliteiten betreffende rechtspersonenregister, Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloket, de BTW en de fiscale administraties ingevolge de oprichting van huidige vennootschap: aan mevrouw Christine Van Acker, wonende te Sint-Niklaas, Smisstraat 108.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte met volmacht.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 23.06.2016 16215-0483-032

Coordonnées
EXMAR LPG

Adresse
DE GERLACHEKAAI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande