EXMAR SHIPPING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXMAR SHIPPING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.978.334

Publication

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 16.05.2013 13124-0449-034
10/05/2013
ÿþOndernemingsnr : 0860.978.334

Benaming

(voluit) : EXMAR SHIPPING

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit het verslag van de enige vennoot de dato 12 februari 2013 dat volgende besluiten met werden genomen :

1. De enige vennoot handelend ais algemene vergadering benoemt de heer Peter Evensen, de heer Mark Kremin en de heer David Wong tot zaakvoerders van de categorie B van de vennootschap voor een onbepaalde duur en met ingang van 12 februari 2013.

Het mandaat van de zaakvoerders wordt niet vergoed.

2. Het ontslag van de heer Nicolas Saverys als zaakvoerder per 12 februari 2013 werd aanvaard.

2. De vennoten bevestigen dat overeenkomstig artikel 1§ van de statuten, de vennootschap geldig in en buiten rechte alsook ten overstaan van de overheidsadministratie vertegenwoordigd wordt door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

3. De vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Christine Van Acker wonende te 9100 Sint-Niklaas, Smisstraat om de uittreksels van onderhavig proces-verbaal, bestemd om te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen.

Voor analytisch uittreksel

Christine Van Acker

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

Luika

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'IuhI1

*13071 7*

Neergelegd

van Koophandel te Anïi,rerpen, op

29 APR 2013

Griffie

B )ragen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013
ÿþ mari 11.1



t Lüik 6 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

isitugel

Neergelegd ter griffie vee de Rechtbank

Fan ifoopharrdef te Antwerpen, op

2 1 JAN 2013

Griffie

Ondememingsnr: BE0860.978.334

Benaming (voiuit) : EXMAR SHIPPING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :OMZETTING RECHTSVORM IN BVBA - AANNEMING NIEUWE STATUTEN -ONSLAG EN BENOEMING

Er blijkt uit akte verleden door notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op éénendertig december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas I de 03.01.2013, een blad, geen verzending, boek 103 blad 65 vak 19, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur Vertongen, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EXMAR SHXPPING" met zetel te 2000 Antwerpen, De Gerlachekaai 20, volgende beslissingen heeft genomen:

1. VERSLAGEN.

Kennisname van de verslaggeving van de raad van bestuur en commissaris» overeenkomstig artikels 776, 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen, houdende omvorming van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap', met beperkte aansprakelijkheid met bijgevoegde staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 oktober 2012. Het verslag van de Commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KPMG, RPR Brussel 0419.122.548, vast vertegenwoordigd' door de heer Filip De Bock, kantoorhoudend te Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgestelde staat van activa en passiva van Exmar Shipping NV, afgesloten op 31 oktober 2012 met' een balanstotaal van USD 368.876.209,72 en een eigen vermogen van USD' 19.569.635,05, in het kader van de omzetting van de vennootschap Exmar Shipping

NV.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto- actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Het netto-actief van de vennootschap, vastgesteld in de: staat van activa en passiva, voor een bedrag van USD 19.569.635,05 is niet kleiner dan', het maatschappelijk kapitaal van USD 10.000.000,00. Bovendien is het netto-actief niet lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschap in het kader van de omzetting van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals hierboven beschreven, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Kontich, 12 december 2012

KPMG Bedrijfsrevisoren

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Filip De Block"

2. OMZETTING IN BVBA.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid, en om de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen waarbij het kapitaal onveranderd blijft.

De omvorming gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 oktober 2012 zoals deze staat opgenomen is in het verslag van het bestuursorgaan. Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid ten aanzien van het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

3. AANNEMING NIEUWE STATUTEN.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en een

nieuwe tekst aan te nemen die zal luiden als volgt:

\Oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vorm en Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt maatschappelijke naam "EXMAR SHIPPING".

Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, De Gerlachekaai 20.

Doel: De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen in verband met het vervoer ter zee en de scheepsrederij, onder meer het in- en uitcharteren, aan- en verkopen van schepen, het inleggen en de exploitatie van scheepvaartlijnen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijkomend heeft de vennootschap eveneens tot doel het nemen, beheren, verkopen en overdragen van deelnemingen in alle bestaande of op te richten maatschappijen ' met industriële, financiële of handelsactiviteiten.

De vennootschap mag zich associëren met alle particulieren, ondernemingen, vennootschappen of verenigingen die een gelijkaardig doel hebben, met deze samensmelten en inbreng of afstand doen, ten voorlopige of definitieve titel, van het geheel of een deel van haar actief.

De vennootschap kan ook activa in zekerheid geven tot waarborg van financieringen toegekend aan de vennootschappengroep waartoe ze behoort, voor zover deze financieringen dienstig zijn voor haar activiteit of de verwezenlijking van haar doel De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende en onroerende, financiële, commerciële of industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en namelijk alle verrichtingen in verband met het vervoer, van welke aard ook, in de lucht, te water en te land. De algemene vergadering kan het doel wijzigen onder de in het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden.

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tien miljoen US Dollar (USD 10.000.000,00) en is vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Boekjaar Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

iaarliikse algemene vergadering: Algemene vergaderingen en jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden te Antwerpen, op de laatste dinsdag van de maand april om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Bestuur -- Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door twee of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. De zaakvoerders, per twee handelend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders, per twee handelend, zijn bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met Inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door twee zaakvoerders, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden zijn zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen in de statuten.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door twee zaakvoerders samen optredend benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

De zaakvoerders, per twee handelend, mogen aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, die zij bepalen en voor de duur die zij vaststellen.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

4. ONTSLAG EN BENOEMING.

De vergadering besluit te aanvaarden het ontslag van huidige bestuurders:

1. De heer Nicolas SAVERYS, wonende te Waasmunster, Kasteelstraat 22;

2. De heer Patrick DE BRABANDERE, wonende te Wezembeek-Oppem, Grensstr. 47;

3. De heer Pierre DINCQ, wonende te Kontich, Eikenstraat 28;

4. De heer Miguel DE PorrER, wonende te Temse, Cauwerburg 22;

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op vier (4), en tot deze

functie te benoemen:

1. De heer Nicolas SAVERYS, voornoemd;

2. de heer Patrick DE BRABANDERE, voornoemd;

3. De heer Pierre DINcq, bestuurder, voornoemd;

4. De heer Miguel DE PorrER, bestuurder, voornoemd;

De uitoefening van hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering "

5. BIJZONDERE VOLMACHT.

' De vergadering beslist om de nagemelde persoon/personen te machtigen, met macht

om ieder afzonderlijk te handelen en met recht van delegatie/substitutie, om _de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" Je" y

~

~"

9

mal 11.1

besluiten van de algemene vergadering uit te voeren, met inbegrip van het treffen van alle nodige en nuttige maatregelen voor de inzameling van de aandelen en de inschrijving in het aandelenregister van de BVBA en om de instrumenterende notaris te machtigen, met recht van indeplaatsstelling, om de statuten te coördineren in gevolge de besluiten van de algemene vergadering, en voor het vervullen van alle formaliteiten

betreffende rechtspersonenregister, Kruispuntbank van Ondernemingen,

ondernemingsloket, de BTW en de fiscale administraties ingevolge de besluiten van de algemene vergadering: mevrouw Christine VAN ACKER, wonende te Sint-Niklaas, Smisstraat 108.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Oáteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslagen van raad van bestuur en commissaris met staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voce-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/07/2012
ÿþ Mal Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude BIIII II IIIiesIVIII IIIIIIII nl

aan het " iaise"

Belgisc

Staatsbil





griffie ie von de RechtbankNeergelegd ter g

von Koophandel te Antwerpen, op 6 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0860: 9 " 334

Benaming

(voluit): EXMAR SHIPPING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING

Er blijkt uit het verslag van de algemene vergadering van 24 april 2012 dat

- De burgerlijke cooperatieve vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren (B001), Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, met vast vertegenwoordiger de heer Filip De Bock, als commissaris werd herbenoemd voor een termijn van drie jaren. Het mandaat zal vervallen na de gewone algemene vergadering der aandeelhouders die moet beslissen over het resultaat van het boekjaar afgesloten op eenendertig december tweeduizend en veertien.

Bijzondere volmacht :

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Christine Van Acker, wonende te 9100 Sint-Naklaas, Smisstraat om de uittreksels van onderhavig proces-verbaal, bestemd om te worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen.

Voor analytisch uittreksel

Christine Van Acker

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 21.05.2012 12121-0318-033
14/09/2011
ÿþ Mod 2.1

Usa ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von de

Retlitban~ v i;nephaiadel te Antwerpen

®p " - ~SfP. ?~1l

Grif jiPariffier.

11111 lii 11 1 1 1 1 I1 N

*11138867*

V' behc IIY

aar

Belt Staa'

Ondernemingsnr : 0860.9] f.334

Benaming 1l~~

(voluit) : EXMAR SHIPPING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Gerlachekaai 20 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders de dato 29 juni 2011 dat het ontslag van Didier Ryelandt als bestuurder van de vennootschap werd aanvaard per 1 juli 2011.

Miguel de Potter werd als bestuurder benoemd teneinde het mandaat als bestuurder Didier Ryelandt te voleindigen (AV 2013). Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Volmacht : de vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Christine Van Acker wonende te 9100 Sint-Niklaas, Smisstraat om de uittreksels van onderhavig proces-verbaal, bestemd op te worden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen, alsmede alle documenten te ondertekenen teneinde de inschrijving in het Register der Rechtspersonen aan te vullen, te vervolledigen of aan te passen.

Voor analytisch uittreksel

Christine Van Acker

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.04.2010, NGL 18.05.2010 10121-0395-035
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.04.2009, NGL 08.05.2009 09143-0160-033
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.04.2008, NGL 29.05.2008 08172-0356-032
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 11.06.2007 07211-0126-029
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.04.2005, NGL 26.05.2005 05165-0136-020
01/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 27.04.2004, NGL 25.05.2004 04161-0025-017

Coordonnées
EXMAR SHIPPING

Adresse
DE GERLACHEKAAI 20 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande