EXOCET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXOCET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 556.631.926

Publication

17/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie,

onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten -FSMA.- en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt EEN MILJOEN DRIEHONDERDTWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDACHTENTWINTIG euro (¬ 1.362.528,00) en is verdeeld in VIJFDUIZEND VIERHONDERDTWEEËNZEVENTIG (5.472) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort door inbreng in natura.

Mevrouw Ria VERHEYEN, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Potvlietlaan 6, besluit haar verslag met betrekking tot de inbreng in natura letterlijk als volgt:

 Besluit

De inbrengen in natura tot oprichting van de vennootschap NV EXOCET door BVBA Engineering & Management Services Hens, door de vennootschap naar Nederlands recht Innoticom BV en door Emmanuel Hens bestaan uit respectievelijk 4.616, 655 en 201 aandelen van NV DUROC, met ondernemingsnummer 0403.998.664.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting nagezien werd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en gebaseerd zijn op enerzijds historische cijfergegevens en anderzijds verwachte toekomstige kasstromen. De waardebepaling waartoe de methoden van waardering leiden, komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is weliswaar onder voorbehoud van het feit dat de resultaten waarop de waardering is gesteund, zich zullen realiseren in de toekomst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbrengen in natura bestaan uit respectievelijk 4.616, 655 en 201 aandelen op

naam zonder vermelding van nominale waarde van de NV EXOCET (in oprichting).

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons

verslag geen  fairness opinion is.

Antwerpen, 10 juli 2014

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Ria Verheyen

Bedrijfsrevisor/Partner

7. Boekjaar : begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de aandeelhouders verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste woensdag van de maand juni om elf uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders : benoemd tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend twintig:

1/ de heer HENS Emmanuel, voornoemd;

2/ de heer WIRKEN Martijn, voornoemd;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  E.M.S. HENS , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger: de heer HENS Emmanuel, voornoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde. Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt bezoldigd.

2. Wordt aangesteld tot voorzitter van de raad van bestuur : voornoemde heer HENS Emmanuel.

3. Worden aangesteld tot gedelegeerde bestuurders : voornoemde heren HENS Emmanuel en WIRKEN Martijn.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten-aandeelhouders verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Volmacht

Met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, wordt volmacht verleend aan Handson & Partners UHY Accountants & Belastingconsulenten met ondernemingsnummer BE 0895.892.889, gevestigd te 2550 Kontich Prins Boudewijnlaan 12B, vertegenwoordigd door Geert Schellekens om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) met inbegrip van een eventuele verbetering en/of wijziging van inschrijving, en met oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en om het nodige te doen bij andere (fiscale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Harold DECKERS

18/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha aan

1364

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

BELGEN

- 2014

EERGELEGD

2 5 .07- 2014

TAATS ..l iTf3r{lvl(VAttie)oPl : '1 ;,;DEL

~  ._.._.. ._. !;ty, r iv, ~ti~.,}vir vrt~~~,v ....

Ondernemingsnr : 0556.631.926

Benaming

(voluit) : EXOCET

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tiendenschuurstraat 7, 2811 Leest

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

De Bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel te 18 juli 2014 heeft met algemeenheid van stemmen beslist

Het ontslag met onmiddellijke ingang, vandaag 18 juli 2014 van de bestuurder :

-Wirken Martijn, van Nederlandse nationaliteit, wonende Burgemeester Allardstraat 21; 4931CA NL

Geertruidenberg

in zijn vervanging wordt voorzien voor een periode van 6 jaar:

-Innoticom Holding BV statutair gevestigd te Geertruidenberg (Nederland) en met adres te 4931 CA Geertruidenberg (Nederland), Burg. Allardstraat 21, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 53911512 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse` onderneming) met ondernemingsnummer 0554.733.397, alhier vertegenwoordigd door haar zelfstandig' bevoegd bestuurder, te weten: de heer WIRKEN Martijn Johannes Cornelis, geboren te Oosterhout (Nederland); op 27 maart 1986, van Nederlandse nationaliteit, met rijksregistemummer 86.43.27-055.78, wonende te 4931' CA Geertruidenberg (Nederland), Burg. Allardstraat21;

lnnoticom Holding BV aanvaardt dit mandaat als bestuurder.

Onmiddellijk daarna komen de bestuurders bijeen op 18 juli 2014 in de Raad van Bestuur;

Zij neemt kennis van en aanvaardt het ontslag als gedelegeerd bestuurder met ingang van 18 juli 2014 :

- Emmanuel Hens, woonachtig te Tiendenschuurstraat 7, 2811 Leest

Daarnaast beslist de Raad van Bestuur om met onmiddellijke ingang, vandaag 18 juli 2014 in de benoeming? van gedelegeerd bestuurder te voorzien door ; "

-Innoticom Holding BV statutair gevestigd te Geertruidenberg (Nederland) en met adres te 4931 CA Geertruidenberg (Nederland), Burg. Allardstraat 21, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (Nederland) onder nummer 53911512 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) met ondememingsnummer 0554.733.397, alhier vertegenwoordigd door haar zelfstandig bevoegd bestuurder, te weten: de heer WIRKEN Martijn Johannes Cornelis, geboren te Oosterhout (Nederland); op 27 maart 1986, van Nederlandse nationaliteit, met rijksregisternummer 86.43.27-055.78, wonende te 4931: CA Geertruidenberg (Nederland), Burg. Allardstraat 21;

-ENGINEERING & MANAGEMENT SERVICES HENS BVBA, geregistreerd in het rechtspersonenregister te' Mechelen onder het nummer 0477.844.071 voor wie optreedt ais vast vertegenwoordiger de heer Emmanuel: Hens.

Beide aanvaarden dit mandaat als gedelegeerd bestuurder.

MONITELI

l -08

.3 =LGISCH S

Voor eensluitend verklaard

ENGINEERING & MANAGEMENT SERVICES HENS

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Emmanuel Hens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de

bevoegd de rechtspersoon ten

Verso : Naam en handtekening.

INNOTICOM HOLDING BV gedelegeerd bestuuder vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Marlijn %ken

instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
EXOCET

Adresse
TIENDENSCHUURSTRAAT 7 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande