EXPEDY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXPEDY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.667.384

Publication

20/08/2013
ÿþuod Word 11.1

II

<131297 7*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 8 AUG. 1013

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.667.384

Benaming

(voluit) Expedy 'in vereffening'

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel - Christus Koninglaan 34 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp aj : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 29 juni 2013: .

1.De vergadering neemt kennis van de vereffeningsstaat van 31 januari 2013 en het verdelingsplan opgemaakt door de vereffenaar per 19 februari 2013 en keurt deze goed.

Op 18 juni 2013 heeft de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen de beschikking ter goedkeuring van het activaverdelingspran, opgesteld op 19 februari 2013 uitgesproken.

2.De vergadering neemt kennis van de verslagen van de vereffenaar en de commissaris, en leidt hieruit af dat niets de sluiting van de vereffening tegen houdt.

3.Met eenparigheid van stemmen bekomt de vereffenaar kwijting voor het door hem uitgeoefende mandaat tijdens de periode van vereffening. Aan de heer R. d'Exelle wordt ontslag verleend per heden.

4.De vergadering verklaart de vereffening gesloten en besluit de activa te verdelen, zoals vooropgesteld in het verdelingsplan dat door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen werd goedgekeurd.

De aandeelhouder NESKA SCHIFFAHRTS- UND SPEDITIONSKONTOR GmbH neemt de schulden omtrent de vereffening, zoals de publicatie van de afsluiting van de vereffening en de schrapping KBO over, voor zover de vennootschap deze kosten nog niet zou hebben voldaan.

5.De bijzondere algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn van 5 jaar te bewaren op het volgende adres : 2640 Mortsel, Christus Koninglaan 48,

6.De afsluiting van de vereffening zal worden bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van vennootschappen. De vergadering verleent de volmacht aan de heer Roeland d'Exelle en Accountingteam NV, Veldkant 13, 2550 Kontich, RPR Antwerpen 0430.953.479 om alle wettelijke formaliteiten in het kader van de afsluiting van de vereffening te vervullen, zoals onder meer de neerlegging ter publicatie van deze besluiten tot afsluiting van de vereffening, de aangifte in de roerende voorheffing, de aangifte in de vennootschapsbelasting, de doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank, enz.

neegelegd: notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 29/06/2013, beschikking tot goedkeuring van het verdelingsplan dd. 18/06/2013

Roeland d'Exelle

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 08.10.2012 12606-0105-022
05/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

~1l le~~r ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IWwWI~I~~NI~~IA~IWGR

" iaissoz~*

gisrr4it3gel ter ode. lydR Redeste von aoopitathitf te ddwerpaiy sto

Griffie 2 6 SEP. 2012

v

beh aa Bet Stan

Ondememingsnr : benaming

(voluit) Expedy NV in vereffening (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Christus Koninglaan 34 bus 2, 2640 Mortsei (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming Commissaris

De jaarvergadering van 27 augustus 2012 heeft de volgende beslissing genomen

* pe BV o.v.v. een CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren (B00025)" Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Dirk Vlaminckx (IBR A-01978), werd herbenoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar eindigend op de jaarvergadering van 2015.

Roeland d'Exelle

Vereffenaar

0424667384

26/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbl.

---~ rJ

i



" 111..52"



AfeergeÎefº%e ter griffie keCÎltuad![

van Koophandel ie werpen, op

1 b SEP. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0424.667.384

Benaming :

(voluit): EXPEDY

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2640 Mortsel, Christus Koninglaan 34 bus 2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : ontbinding

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel, op 1 september 2011, Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 02 SEP 2011. Boek 141, blad 72, vak 16. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries., blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EXPEDY", gevestigd te 2640 Mortsel, Christus Koninglaan 34 bus 2, ingeschreven in I het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer BTW BE 0424.667.384, en dat onder meer volgende I besluiten werden genomen : 1.Kennisname van het verslag van de raad van bestuur, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, de dato 3010612011, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Diegem, Berkenlaan 8, vertegenwoordigd door de heer Bernard De Meulemeester, kantoorhoudende te Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde Deloitte Bedrijfsrevisoren, de dato één augustus tweeduizend en elf, besluit met betrekking tot de in-vereffeningstelling als volgt:

" in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van I bestuur van de vennootschap Expedy NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 30 juni 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 1.311 (000) EUR en een netto-actief van 1.276 (000) EUR. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningprocedure j zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar."

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende geassocieerd Notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft 'r vastgesteld.

De aandeelhouders, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd, verklaren dat er zich in onderhavige vennootschap geen onroerende goederen bevinden.

Na kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden. Dientengevolge zal de vennootschap "EXPEDY" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2.Aanstelling vereffenaar: de heer D'EXELLE Roeland Johanna Ferdinandus, geboren te Eppegem op dertien november negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer : 53.11.13 047-74, wonende te Mortsel, Christus Koninglaan 48, hierna "de Vereffenaar".

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

voor-

behouden

aan het

`"Belgisch

Staatsblad

,

Luik B - vervolg

3.De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere i belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar.

'indien de Vereffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

4.vaststelling dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar, het mandaat van de vier bestuurders en twee gedelegeerde bestuurders met ingang vanaf heden eindigt, te weten:

1) De heer BARTELS Heinz, wonende te Neukirchen-Vluyn (Duitsland), Anna-Seghers-Strasse 10, zowel als bestuurder als gedelegeerd bestuurder;

2) De heer Quint, wonende te Bochum (Duitsland), Baumhofstrasse 49A, als bestuurder;

3) De heer RIEMANN Gerhard, wonende te Moers (Duitsland), Karolingerstrasse 13, als bestuurder;

4) de heer D'EXELLE Roeland Johanna Ferdinandus, geboren te Eppegem op dertien november negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer : 53.11.13 047-74, wonende te Mortsel, Christus Koninglaan 48, zowel als bestuurder als gedelegeerd bestuurder.

Na beraadslaging en op basis van voormelde staat van activa en passiva, verleent de vergadering, per afzonderlijke stemming, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de raad van bestuur, voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

5.Aunstelling van de heer D'EXELLE Roeland, voornoemd om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) geassocieerd notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

20/09/2011 : AN237484
17/01/2011 : AN237484
17/01/2011 : AN237484
16/11/2010 : AN237484
22/09/2010 : AN237484
24/08/2010 : AN237484
01/10/2009 : AN237484
23/09/2009 : AN237484
02/10/2008 : AN237484
10/06/2008 : AN237484
27/05/2008 : AN237484
01/10/2007 : AN237484
25/05/2007 : AN237484
13/11/2006 : AN237484
06/10/2006 : AN237484
20/02/2006 : AN237484
28/11/2005 : AN237484
28/10/2004 : AN237484
29/09/2004 : AN237484
26/08/2004 : AN237484
15/09/2003 : AN237484
14/08/2003 : AN237484
30/05/2003 : AN237484
17/10/2002 : AN237484
01/02/2002 : AN237484
29/05/2001 : AN237484
16/02/2001 : AN237484
16/11/2000 : AN237484
30/05/2000 : AN237484
04/08/1999 : AN237484
11/03/1999 : AN237484
17/10/1998 : AN237484
04/04/1998 : AN237484
24/06/1997 : AN237484
06/07/1995 : AN237484
01/01/1995 : AN237484
01/01/1993 : AN237484
01/01/1992 : AN237484
16/12/1989 : AN237484
08/06/1989 : AN237484
01/01/1989 : AN237484
01/01/1988 : AN237484
26/02/1986 : AN237484
01/01/1986 : AN237484
24/05/1985 : AN237484

Coordonnées
EXPEDY

Adresse
CHRISTUS KONINGLAAN 34, BUS 2 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande