EXPRESS TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPRESS TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.885.253

Publication

12/02/2014
ÿþ mod i1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

Benaming (voluit) : Express Travel

tee eger,J }e griffie van de Rethel*

uan Kooprordà Antwerpen, 3 FEB 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelmansstraat 25

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Express Travel", met zetel te (2018) Antwerpen, Appelmansstraat 25, opgemaakt', door notaris Dirk Couturier te Witrijk op 21 januari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  Kapitaalverhoging in geld

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zesduizend vierhonderd euro (¬ ,' 6.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op: vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag,j zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen op naam.

Bewijs van deponering

De comparanten verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting een globaal bedrag van zesduizend vierhonderd euro (¬ 6.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd bij ING België op een bijzondere; rekening met nummer BE44 363129883545 op naam van de vennootschap "Express Travel",

Het bewijs van deponering, afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling, zal niet aan onderhavig proces-verbaal gehecht worden. Ondergetekende notaris Couturier bevestigt dit bankattest ontvangen te hebben op heden arn het te bewaren in het vennootschapsdossier.

TWEEDE BESLUIT Vaststelling van verwezenliikinq kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal, van de vennootschap thans vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door in totaal. honderd (100) aandelen op naam.

DERDE B SLUIT: Coördinatie van de statuten en volmacht

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aen ondergetekende notaris Dirk COUTURIER om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT: Bijzondere volmacht

De vergadering geeft bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw DE RUYTER' Sandra, wonende te (2650) Edegem, Biezenwei 5 bus 5, om alle formaliteiten te vervullen in verband met hete ondernemingsloket (KBO), zowel deze voortvloeiende uit de huidige akte als uit alle toekomstige akten, en ten aanzien van de fiscale administraties.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Witrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþc.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

.Le 71 ; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111~1317 68~mun~mmui~~ui11111t1111111111111116*

0541" 8t)5" 253

EXPRESS TRAVEL

N;lergelagd ter prlffl3 van de Rechtbank VOn Koophande! Antwerpen, op

15 NOV 2013

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (2018) Antwerpen, Appelmansstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk COUTURIER, notaris ter standplaats Antwerpen (Wilrijk), op 12 november 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPRESS TRAVEL", werd opgericht.

Hierna volgt het ontledend uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen vóór registratie:

1. rechtsvorm en naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EXPRESS TRAVEL".

2. Zetel : (2018) Antwerpen, Appelmansstraat 25

3. Oprichters:

1. Mevrouw ABRIL Kimberly, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Heilig Hartstraat 3 /7.

2. Mevrouw DEPERA Sonia Pardilla, wonende te 3201 TL Spijkenisse, Wagenmaker 15 Nederland.

4. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde, Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

5. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

6. boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op datum van neerlegging van onderhavige akte op griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

7. Reserves  winst  vereffening

- Van de te bestemmen winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve

tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

- Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

- Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

8. Bestuur:

8,1, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerder(s) aan en bepaalt de duur van hun opdracht.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s), individueel handelend, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De zaakvoerder(s) mogen door middel van een volmacht welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan elke persoon, die zij bekwaam achten.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

8.2.Tot zaakvoerders van de vennootschap worden benoemd:

1/ Voornoemde mevrouw ABRIL Kimberiy.

21 Voornoemde mevrouw DEPEfIA Sonia Pardilla.

Duur: hun opdrachten worden toegekend voor onbepaalde duur; Bezoldiging: geen, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

9s Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1.- Het uitbaten van één of meer verkooppunten van reisondernemingen, met het oog op het verkopen en

organiseren van reizen, het uitschrijven van vliegtickets en het leveren van andere toeristische diensten.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle mogelijke artikelen die verband houden met reizen of de

reisindustrie.

2. Het vervullen van de functie van zaakvoerder, (gedelegeerd) bestuurder of vereffenaar van

vennootschappen naar Belgisch en buitenlands recht.

3, Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitoefening van en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken. Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen.

4, De deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, de uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande. Het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, voor derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in als buiten België. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en on-roerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, ge-+heel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei van elk

jaar om 16.00 uur .

De eerstvolgende jaarvergadering zal plaats hebben in mei 2015

11. Bijzondere Volmacht

Zelfde vergadering geeft volmacht met recht van indeplaatsstelling aan mevrouw DE RUYTER Sandra, wonende te (2650) Edegem, Biezenwei 5 bus 5, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde aile akten en stukken te tekenen tot:

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij het Ondememingsloket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe E3elastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

12, Ondergetekende notaris Couturier bevestigt het bankattest ontvangen te hebben op 4 november 2013 om het te bewaren in het vennootschapsdossier, Voormeld attest werd afgeleverd door ING België, ten bewijze van de storting, voorafgaandelijk aan de akte, van 18.600 ¬ op een bijzondere rekening,

Notaris Dirk COUTURIER. Tesamen hierbij neergelegd - afschrift.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUNI

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

03 DEC, Mit

at'tlelingq An~~Le en

..~.Sri~ie

Oltdernemingsnr : 0541.885.253

Benaming

(voluit) : Express Travel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appelmansstraat 25 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 27/10/2014 blijkt dat mevrouw Sonia Depena Pardilla, Wagenmaker 15 te 3201 TL Spijkenisse (Nederland) ontslag neemt als zaakvoerder van de BVBA Express Travel. Dit met ingang vanaf 0111112014.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap zal tevens verplaatst worden van Appelmansstraat 25 te 2018 Antwerpen naar Heilig Hartstraat 317 te 2600 Berchem, Dit met ingang vanaf 27/10/2014.

Wij danken haar voor haar gevoerde beleid.

Abril Kimberly

Zaakvoerder

Sonia Depena Pardilla

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/05/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EXPRESS TRAVEL

Adresse
APPELMANSSTRAAT 25 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande