EYE ON FASHION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYE ON FASHION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.041.539

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14338-0496-018
07/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

j111 J111 i

NEERGELEGD

Z B, 10, 2013

RECHTE DOPHANDEL

gIJK

Ondernemingsnr : 0898.041.539

Benaming

(voLuit) : EYE ON FASHION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westlaan 359, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering dd 01/09/2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van uitbating te verplaatsen naar volgend adres en dit met ingang van' 01/09/2013:

ltalielei 43, 2000 Antwerpen

Dieter Deceuninck

Zaakvoerder

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 30.08.2013 13503-0545-018
27/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 25.07.2012 12330-0348-018
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.05.2011, NGL 31.08.2011 11474-0555-016
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.07.2010 10316-0340-015
19/05/2015
ÿþ~

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Antwerpen

07 MEI 2015

afdeling Antwerpen

5071304* n

111



Ondernemingsnr : 0898.041.539 Benaming

(voluit) : EYE ON FASHION (verkort) :

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpe, ltaliëlei 43

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging -wijziging doel

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 30 april 2015 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering ontstaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de zaakvoerder is vergezeld van een staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2015.

De aanwezige enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van actief en passief ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

- De vergadering beslist om het doel uit te breiden door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap zal tot doel hebben voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met, derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-De groot- en kleinhandel van alle textielproducten, kledij, schoenen, lederwaren, fantasieartikelen en fantasiejuwelen, reukwaren en toiletartikelen, designmeubilair, brillen, elektrische toestellen, decoratiegoederen, kortom alle modeartikelen en accessoires in de meest ruime zin.

De vennootschap zal eveneens tussenkomen als commissionair of agent voor bovenvermelde handel.

-Het organiseren, begeleiden, verlenen van logistieke ondersteuning, en verkopen van evenementen allerhande , zoals: onder andere modeshows, recepties, feesten, fuiven, seminariees, conferenties, incentives, teambuildings, happenings om bepaalde producten en/of ideeën te lanceren of promoten, sportmanifestaties, tentoonstellingen, vertoningen , reizen enzovoort.

-De uitbating van ruimtes en terreinen voor bovenvermelde evenementen. De uitbating van winkels, verhuurbedrijven, restaurants, reiskantoren, hotels en handel allerhande, die bij dergelijke evenementen hoort of kan horen .

De verkoop en verhuur van allerlei materialen en technische faciliteiten, dienstig bij deze evenementen alsook gadgets en allerlei andere artikelen met een recreatief of educatief doel.

-Het geven van cursussen, trainingen en opleidingen allerhande.

-Adviesverstrekking en consultancy allerhande aan bedrijven, medewerkers alsook aan particulieren.

-Communicatieactiviteiten in ruime zin. Dit behelst onder meer het uitwerken van projecten , diensten verlenen op gebied van marketing, reclamecampagnes, publicitaire uitgaven of drukwerk, fotosessies en dergelijke meer, doormiddel van alle middelen, die tot dit doel kunnen bijdragen.

-Internet- en telecommunicatiediensten uitbouwen en aanbieden.

-Het realiseren van muziek-, foto-, film- en videoproducties, al of niet voor publicitaire doeleinden.

-Optreden als regie en/of reclamewervingsvennootschap en sponsorwerving.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, onder ander ook management.

Het administratief bijstaan van en het verrichten van administratie voor particulieren , beroepspersonen en vennootschappen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het geven van advies en bijstand, op het gebied van organisatie en bestuur van vennoctschappen en ondernemingen, onder andere inzake, boekhouding, rechtszaken, het deelnemen in en het uitvoeren van directietaken in ondernemingen en vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4

.

behouden

aan het

 5elgisch

Staatsblad

-Het kopen, verkopen, ruilen en in het algemeen overdragen van alle soorten aandelen, delen en andere

maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en

ondernemingen

Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere

bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen.

-Projectontwikkeling inzake onroerende goederen, zowel nieuwbouw als renovatie.

-Handel in onroerende goederen.

-Het beheer en in functie van het beheer, de aankoop, de verhuring, de onderverhuring, het ruilen, de verkoop, de constructie en de transformatie van huizen, hotels, spijshuizen, cafés, drankuitbatingen, agentschappen, depots, appartementen, kantoren en nijverheidsgebouwen, terreinen, gronden en domeinen en in het algemeen van aile onroerende goederen, verkoop en verlenen van vruchtgebruik op onroerende goederen, het verkavelen en het inrichten, het urbaniseren, het bouwrijp maken van alle gronden en de valorisatie ervan en in het algemeen alle verrichtingen die hiermede betrekking hebben, verder de explcitatie, de inrichting, en het geschikt maken van alle onroerende goederen voor alle doeleinden, m.a.w. alle onroerend goed operaties. (zowel in volle eigendom, blote eigendom als in vruchtgebruik).

Dit zowel onder eigen beheer, als door middel van onderaannemingen.

Zij zal concessies kunnen toestaan en concessies opnemen, in erfpacht nemen en geven, bij eender welke onroerende transactie ais bemiddelaar optreden.

-Algemene coördinatie en toezicht van bouwwerkzaamheden.

-Tussenpersoon in de klein- en groothandel in het algemeen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden en/of aanverwante vennootschappen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De volledige opsomming hierboven is geenszins limitatief en dient in de meest ruime zin geïnterpreteerd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij zelf het best geschikt vindt."

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

- De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de ' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist om machten toe te kennen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan VOF AXX1 te 8520 Kuurne, Rijksweg 1, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot ' indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog nood-zakelijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale admi-'nis-'tra-tie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get. Notaris Vinçent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten





Op de laatste blz van Luik $ vermelden ° Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.05.2015, NGL 21.08.2015 15442-0336-018

Coordonnées
EYE ON FASHION

Adresse
ITALIELEI 43 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande