EYECAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EYECAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.944.502

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-11-2014

Griffie

*14311103*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567944502

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

EyeCan

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd notaris Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 19 november 2014, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EyeCan" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Zetel: 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46

2. Oprichter: Mevrouw BROUWERS Katrien Germaine Andreas, geboren te Eeklo op tien juli negentienhonderdzevenenzeventig, rijksregisternummer 77.07.10-254.45, wonende te 2320 Hoogstraten, Salm Salmstraat 46.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

a) De activiteiten van een holdingvennootschap : het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

b) Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen-als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

c) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

d) Bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

e) Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

f) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

g) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming

Onderwerp akte :

Salm Salmstraat 46 2320 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro. De voornoemde oprichter tekende in op de aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van twee derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE69 7380 4148 2878 geopend bij de KBC op naam van de vennootschap in oprichting.

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst, zal rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, naar goeddunken van de algemene vergadering aangewend worden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of verweerder.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten mevrouw Katrien

BROUWERS.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BROFISC , met zetel te 9250 Waasmunster, Sint-Franciscusstraat 3, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Sebastiaan-Willem Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

Coordonnées
EYECAN

Adresse
SALM SALMSTRAAT 46 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande