EYNDHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EYNDHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.169.685

Publication

21/08/2014
ÿþVoor»

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia'

111 II 1111111111111111111111111 11I1 111111111 1111

*19158 2*

Ondernemingsnr : 0438.1 69.685

Benaming

(voluit) : EYNDHOF

(verkort) :

"

IVCCIgGICLJ.0 tci yilibic VQIi u0

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 AUG, zog

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Aídiffffe



Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Baan 166 bus 1.1, 2380 RAVELS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder en bestuurders

Uittreksel uit de Notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 30 mei 2014 blijkt dat

De Algemene Vergadering beslist, op voorstel van de Raad van Bestuur, mevrouw Josephina

VAN EYNDHOVEN te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor de periode van zes jaar tot de

Algemene Vergadering van 2020.

De heren André WILLEMS, Arsène WILLEMS en Philippe WILLEMS worden herbenoemd als bestuurders en eveneens tot de Algemene Vergadering van 2020.

Josephina VAN EYNDHOVEN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 18.06.2013 13188-0167-012
08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 03.08.2012 12385-0427-012
16/01/2012
ÿþmotl 11.1

i`," In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

flIwVIVIN~V15~IIIN

6'IINn

*12013

Benaming (voluit) : Eyndhof

(verkort) :



?'' 7 N '..«.;: ! ~ .. . . .,. - `:%.*:".... S-3,

G. :- . :-. ; .. T,. .. -. " 1., f!'sn1

~~l:,::. ~ ~~~

ri.r/.é.

~, ~ Griffic

iC~:v_Ji-i.-.:.;;:..-.-',. i Ur;i\ii iï:I.iT

Ondernemingsnr : 0438.169.685

B

St,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Grote Baan 166 1/1

2380 Ravels

Onderwerp akte :WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 6 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Eyndhof', met maatschappelijke zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 166 1/1, ondernemingsnummer 0438.169.685 RPR Turnhout, onder meer heeft beslist om de statuten volledig te herwerken, teneinde ze aan te passen aan de bepalingen van de wet van 7 mei 1999, houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "Eyndhof'.

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2380 Ravels, Grote Baan 166 1/1.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

. Doel. De vennootschap heeft tot doel:

ln België of in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, : alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van lottisering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, voorts ook alle plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende en onroerende goederen.

Het verrichten van alles wat met het vorenstaande in verband staat of daartoe dienstig of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken; en onder meer, : alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken

aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, overschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERDEENENZESTIGDUIZEND ZESHONDERDZESENZEVENTIG EURO ZESTIEN CENT (E 161.676,16).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van' bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren,

, Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 14.00 uur.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is

hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

ledere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet

alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer

Voor-

b roudsn

aan hot

Belgisch

Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-t~riDud9n aan het Belgisch Staatsblad

motl 11.1

adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. 'Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend of de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend. Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.07.2011 11264-0297-012
01/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 24.06.2010 10223-0355-012
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 06.07.2009 09379-0038-012
08/12/2008 : TU062786
12/08/2008 : TU062786
31/07/2008 : TU062786
03/07/2007 : TU062786
05/07/2006 : TU062786
07/06/2005 : TU062786
02/06/2005 : TU062786
08/06/2004 : TU062786
04/11/2003 : TU062786
20/06/2003 : TU062786
25/03/2003 : TU062786
07/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 01.10.2015 15635-0032-013
03/07/2002 : TU062786
15/06/2002 : TU062786
26/06/2001 : TU062786
23/06/1998 : TU62786
03/01/1990 : TU62786

Coordonnées
EYNDHOF

Adresse
GROTE BAAN 166, BUS 1/1 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande