F & F REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : F & F REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.185.193

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 12.07.2013 13301-0114-014
02/10/2012 : ME083326
07/09/2012 : ME083326
29/07/2011 : ME083326
04/08/2010 : ME083326
10/04/2015
ÿþMod Werd I LI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

andei

Ftec Antweroen

3miî015'

afdeling Antwerpen

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla.

11111111

*15052229*

Ondernemingsnr : 0463.185.193

Benaming

(voluit) : F&F Real Estate

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Blancefloerlaan 179A - 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : FusievoorsteI

GEMEENSCHAPPELIJK VOORSTEL TOT EEN MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING toepassing van artikel 676 en artikelen 719 tot en met 727 W.Venn.

datum van opstelling van het fusievoorstel: 11 maart 2015

tussen enerzijds

PARTIVAST, naamloze vennootschap, Blancefloerlaan 179 A te 2050 Antwerpen, BE 0407.103.258

de overnemende vennootschap

en anderzijds

F&F REAL ESTATE, naamloze vennootschap, Blancefloerlaan 179 A te 2050 Antwerpen, BE 0463.185.193

de over te nemen vennootschap

gezamenlijk de "te fuseren vennootschappen"

1. Voorafgaande uiteenzettingen

De voormelde vennootschappen "PARTIVAST" NV, overnemende vennootschap, en "F&F REAL ESTATE" NV, over te nemen vennootschap, hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ("vereenvoudigde fusie" of nog "geruisloze fusie") door te voeren. Daarbij zal het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, door ontbinding zonder vereffening overgaan van de over te nemen vennootschap op de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap is reeds in het bezit van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

Op 11 maart 2015 werd door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot geruisloze fusie opgesteld, overeenkomstig art. 719 W.Venn..

Het fusievoorstel zal ter goedkeuring voorgelegd worden aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

2a de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap PARTIVAST, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Blancefloerlaan 179 A, ondernemingsnummer 0407.103.258, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling

, Antwerpen.

Deze vennootschap heeft tot doel, overeenkomstig artikel 3 van haar statuten:

1° de verwerving van participaties in gelijk welke vorm in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of onverschillig welk ander middel, van aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij mag haar fondsen gebruiken voor de samenstelling, het bestuur, de tegeldemaking en de vereffening van portefeuilles, bestaande uit aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij mag deelnemen aan de oprichting, de expansie en de financiering van alle andere ondernemingen. Zij zal dit namelijk doen in de vorm van tussenkomsten, voorbereidingen, studies en. financiële hulp, in de vorm van leningen, voorschotten of waajborgep,,-of geljjk welke andere vorm;._. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tis 2° de verwerving van brevetten, licenties, en andere intellectuele rechten welke de maatschappij mag beheren; het ontwikkelen en commercialiseren van software;

3° het huren en verhuren van machines en materieel;

4° verwerven, vervreemden, ruiten, huren, verhuren, beheren, uitbaten, valoriseren, verbouwen, het doen bouwen of doen verbouwen, en verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden evenals alle welkdanige andere onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens ais algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiTngswerken door onderaannemers.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Managementactiviteiten van holdings.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2b de over te nemen vennootschap

De naamloze vennootschap F&F REAL ESTATE, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Blancefloerlaan 179 A, ondernemingsnummer 0463.1$5.193, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Antwerpen.

Deze vennootschap heeft tot doel:

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, herstellen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoorts.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

Het optreden als franchisenemer en franchisegever.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap zullen retroactief met ingang vanaf 1 januari 2015 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

4. Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders / vennoten die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan bestuurders of zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

6. Statutenwijzigingen

De bestuurders van de ovememende vennootschap achten het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, omdat de activiteiten van de over te nemen vennootschap reeds voorzien zijn in het huidig maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap.

7. Procedure

De procedure zal verlopen overeenkomstig de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn..

Voor deze met fusie gelijkgestelde verrichting, de geruisloze fusie, dient geen fusieverslag te worden opgemaakt, noch een commissarisverslag.

Het fusievoorstel zal door zowel de overnemende als de over te nemen vennootschap worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten.

De fusie zal ter goedkeuring voorgelegd worden aan de buitengewone algemene vergaderingen van de te fuseren vennootschappen.

8. Bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap bevat een onroerend goed gelegen te 2870 Breendonk, Koning Leopoldlaan 9A.

De nodige attesten zullen worden aangevraagd en zullen beschikbaar zijn bij het verlijden van de fusieakten.

9. Motivering om over te gaan tot geruisloze fusie

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan rationalisatie en administratieve vereenvoudiging.

De activiteiten van de over te nemen vennootschap liggen volledig binnen het kader van de activiteiten van de overnemende vennootschap. Door de fusie kan de coördinatie van deze activiteiten verbeteren en wordt de operationele aansturing efficiënter en eenvoudiger.

De fusie zal resulteren in een verbetering en vereenvoudiging van de financiële structuur, waardoor de onderhandelingspositie ten opzichte van de financiële instellingen zal versterkt worden en de beschikbare financiële middelen beter kunnen beheerd worden.

De fusie van beide vennootschappen zal leiden tot de opheffing van een situatie die geen enkele economische reden tot bestaan meer heeft en een duidelijke weergave van de economische realiteit.

Als bijkomend voordeel zullen beheers- en werkingskosten kunnen verminderd worden, aangezien er na de fusie nog slechts één jaarrekening opgesteld dient te worden, en er ook nog slechts één boekhouding gevoerd dient te worden.

Ook de algemene administratieve taken zullen naar aanleiding van de fusie vereenvoudigd kunnen worden, zodat ook op de administratieve kosten aanzienlijke besparingen kunnen gerealiseerd worden.

10. Bijkomende vermeldingen

De kosten van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

De bestuursorganen van de te fuseren venncotschappen zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

Opgesteld in vijf (5) exemplaren te Antwerpen op 11 maart 2015.

Elk bestuursorgaan erkent twee door en namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen en het vijfde exemplaar om aan de notaris te worden bezorgd.

Een bestuurder Een bestuurder

Jan De Schutter Laurent Maes

Voorbehouden -44 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2008 : ME083326
23/05/2008 : ME083326
27/06/2007 : ME083326
30/06/2006 : ME083326
30/06/2005 : ME083326
11/06/2004 : ME083326
14/08/2015
ÿþlee" .-..~; mod 11.1





2151054 _

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsba

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

`~~~~CG 04 AUG. 2015 :

20e afdegetwerpen



Benaming (voluit) F & F REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blancefloerlaan 179A

(volledig adres) 2050 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN 1N ÉÉN HAND -

â OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel' te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, = notaris te Antwerpen, op 23 juli 2015, blijkt het volgende:

1. De vergadering besloot tot de fusie door vereniging van alle aandelen in één hand (hierna de "Fusie") van; de naamloze vennootschap "F & F REAL ESTATE", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0463.185.193, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 179A (hierna de "Overgenomen? ;: Vennootschap"), door de naamloze vennootschap "PARTIVAST", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0407.103.258, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 179A (hierna de! "Overnemende Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de! verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het; fusievoorstel de dato 11 maart 2015 (hierna het "Fusievoorstel") op 30 maart 2015 neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen in de respectieve vennootschapsdossiers van de Fuserende Vennootschappen, als gevolg waarvan de Overgenomen Vennootschap werd ontbonden.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, werden al de handelingen van de Overgenomen Vennootschap gesteld vanaf 1 januari 2015 om 00.00 uur, derhalve met boekhoudkundige retroactiviteit, geacht te zijn verricht voor; rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, rd est het volledige actief en passief; vermogen, is overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en, verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Vennootschap, er; een einde komt aan het mandaat van de Bestuurders van de Vennootschap, te weten:

1/ de heer MAES Laurent Cari Arthur Paul, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 30 september 1964, wonende! te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 39;

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CSPD", rechtspersonenregister Brussel 0460.323.495, met zetel te 1180 Brussel-Ukkel, Groene Jagerslaan 24, met als vaste vertegenwoordiger de; tl heer DE SCHUTTER Patrick Cari Xavier, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 19 november 1966, wonende tee :! 1180 Brussel-Ukkel, Groene Jagerslaan 24;

3/ de heer DE SCHUTTER Marc Frans Bertha, geboren te Brasschaat op 15 oktober 1950, wonende te! : 2930 Brasschaat, Baillet-Latouriei 123;

41 de heer DE SCHUTTER Jan Cari Xavier, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 19 november 1966, wonende? te 1180 Brussel-Ukkel, Groene Jagerslaan 24.

4. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze; vennootschap "@TheOffice", rechtspersonen register Antwerpen afdeling Antwerpen 0872.774,326, met zetel te; 2070 Zwijndrecht, Beversebaan 39, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te; vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen,; verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging;

of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van:

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr:

0463.185.193

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

l~oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

e

Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T,W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift akte.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2003 : ME083326
31/12/2002 : ME083326
05/07/2002 : ME083326
20/04/2002 : ME083326
19/05/2001 : ME083326
20/05/2000 : ME083326
28/04/1998 : ME83326

Coordonnées
F & F REAL ESTATE

Adresse
BLANCEFLOERLAAN 179A 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande