F & M GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : F & M GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.188.941

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 06.01.2014 14004-0012-014
22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.11.2012, NGL 15.11.2012 12640-0269-014
08/02/2012
ÿþmod 11.1

ik B -z

11

*12033956"

,;--

j Ondernemingsar : 0443.188.941

É; Benaming (voluit) : F & M Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Baron Frans Du Fourstraat 86 bus 2

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM -

WIJZIGING EN HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN

(HER)BENOEMING BESTUURDERS

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine i3rosens, notaris met standplaats te Beerse op 27 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders ;; van de naamloze vennootschap "F & M Group", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Baron Du Fourstraat 66 bus 2, BTW BE 0443.188.941 RPR Turnhout, ondermeer volgende beslissingen genomen heeft:

- Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en wijziging van artikel 6.2. van

de statuten.

Artikel 6.2. van de statuten luidt voortaan als volgt: De aandelen van de vennootschap zijn op naam. Overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap een register houden op haar zetel van de aandelen op naam. Op verzoek zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uittreksel uit het register worden verstrekt.

De aandelen op naam worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer.

!i- Verplaatsing van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering naar de tweede woensdag

van de maand november om zestien uur.

-

Volledige herwerking van de statuten teneinde deze aan te passen aan de voorgaande beslissingen en aan de bepalingen van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen.

De herwerkte statuten worden samengevat als volgt:

Rechtsvorm. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Benaming. Haar naam luidt "F & M Group"

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Baron Du Fourstraat 66 bus i

2. Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

a) het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen,

huren en verhuren, het bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende j

goederen, evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing;

b) de aankoop, verkoop, ruiling, het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare, waardepapieren. aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten; het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

2 6 JAN. 2U12

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

aktgEERGELEGD

GRIPPE RFOE-tTRANK VAN

!~,

~

mod 11.1



Vóar- bchouden

ean het Belgisch staatsblad

verlenen van technische, administratieve, logistieke en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen; in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties en allerhande effecten; alle verrichtingen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hoger beschreven operaties;

c) het coordineren, als algemene onderneming, van alle bedrijvigheden die betrekking hebben

op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers;

d) het uitvoeren van marktonderzoek, het inrichten van studiediensten, het organiseren van prospectiereizen en het promoveren en sponsoren van allerlei activiteiten ter bevordering van handel en industrie.

De vennootschap mag alle roerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is aan het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet limitatief.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede woensdag van de maand november om zestien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Houders van aandelen op naam moeten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter























Op de Laatste blz. van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 41.1

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

leder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder die

aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

in dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, tenminste vijf dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd. Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is mag de raad tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter of twee bestuurders.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.



Ilijtagenl'iij tiëï Bé?gisch Sfàái-sbià-á- 0$t02r20Y2 =Annexes du Niómfeur belge







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun

bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Aanvaarding van het ontslag van de huidige bestuurders en verlening van kwijting voor het gevoerde beleid.

De vergadering beslist tot nieuwe bestuurders te (her)benoemen voor een duur van zes jaar tot en met de jaarvergadering van tweeduizend zeventien:

de heer Verbiest Wilfried Aloysius Josepha, wonende te 2300 Turnhout, Baron Frans Du Fourstraat 66 bus 2; mevrouw Borgmans Erna Maria Gustaaf, wonende te 2300 Turnhout, Baron Frans Du Fourstraat 66 bus 2;

die, ieder voor zich, verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Raad van bestuur.

Aangezien alle bestuurders vertegenwoordigd zijn, beslist de vergadering van de raad van bestuur te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder:de heer Verbiest Wilfried, voormeld.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling aan Boekhouding & Bedrijfsconsult BVBA, met zetel te Turnhout, Campus Blairon 46, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte met gecoördineerde statuten, volmacht en lijst

publicatiedata,

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.09.2011, NGL 27.09.2011 11558-0152-014
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.09.2010, NGL 21.09.2010 10550-0374-012
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 08.12.2009 09881-0242-013
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 29.01.2009, NGL 13.02.2009 09047-0221-015
12/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 27.11.2007, NGL 30.11.2007 07821-0264-014
20/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 26.01.2007, NGL 14.02.2007 07048-5226-015
14/02/2007 : TU066576
12/01/2006 : TU066576
12/01/2006 : TU066576
12/01/2006 : TU066576
14/11/2005 : TU066576
07/10/2004 : TU066576
04/02/2004 : TU066576
09/10/2003 : TU066576
16/10/2002 : TU066576
21/10/1999 : TU066576
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.11.2015, NGL 09.12.2015 15685-0199-014

Coordonnées
F & M GROUP

Adresse
BARON FRANS DU FOURSTRAAT 66, BUS 2 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande