F. DE SCHEEMAEKER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F. DE SCHEEMAEKER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.642.752

Publication

18/03/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i"

I1I 0961131i10 i i

Neergelegr.ir ter grif;' van die Rodecte>

van '';~ =~R

Griffie

Ondernemingsnr ; 0886.642.752

Benaming

(voluit) : F. DE SCHEEMAEKER

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen-Berchem, Koninklijkelaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- COORDINATIE - VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 2710212014, DAT de

buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. DE SCHEEMAEKER" met zetel te 2600

Antwerpen-Berchem, Koninklijkelaan 26, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

* Vaststelling besluit tot winstuitkering

De vennoten verklaren dat de bijzondere algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend

dertien heeft besloten om een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537 WIB92.

Het totaalbedrag van het dividend bedraagt zesentachtigduizend driehonderd vijfenvijftig euro en zesenvijftig

cent (86.355,55 EUR).

De vergadering heeft de zaakvoerders gelast met de betaling van de op dit dividend verschuldigde roerende

voorheffing ten bedrage van achtduizend zeshonderd vijfendertig euro en vijfenvijftig cent (8.635,55 EUR).

De roerende voorheffing werd betaald op dertien januari tweeduizend veertien.

* Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1. Verslagen

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Parmentier", vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, kan-toot houdend te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, heeft een verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging middels inbreng van een schuldvordering.

Het besluit van dit verslag dedato vierentwintig december tweeduizend dertien luidt als volgt

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art, 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP 0.V.V. BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID F. DE SCHEEMAEKER door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren,

A. onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen,

B, onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging,

dat:

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 7.772 aandelen van de vennootschap BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP O.V_V, BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID F. DE SCHEEMAEKER, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Schoten, 24 december 2013 BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr, Guy Parmentier Bedrijfsrevisor,"

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders hebben een verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de niet-geldelijke inbreng van belang is voor de vennootschap.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien de beide vennoten erkennen een exemplaar van beide verslagen in hun bezit te hebben en er volledig kennis van te hebben.

Een exemplaar van beide verslagen wordt door de zorgen van ondergetekende notaris, samen met een afschrift van deze akte, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zevenenzeventigduizend zevenhonderd twintig euro (77.720,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (96.320,00 EUR) door het creëren van zevenduizend zevenhonderd tweeënzeventig (7.772) nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en van dezelfde rechten zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf het boekjaar dat een aanvang nam op éen januari tweeduizend veertien.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die de beiden vennoten, comparanten in deze, hebben ten laste van de vennootschap.

* Inschrijving - volstorting

Voornoemde vennoten, de echtgenoten De Scheemaeker-Lemmen verklaren, na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de vennoten in te brengen in de vennootschap, het netto-dividend van de onderhavige vennootschap, dat na kennisname van artikel 537, 1° Wetboek lnkomstenbelastingen 1992 (WIB92) ingevoerd bij de Programmawet de dato achtentwintig juni tweeduizend dertien en na consultatie van de jaarrekening afgesloten voor het boekjaar afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf, werd uitgekeerd door de algemene vergadering van eenendertig december tweeduizend dertien.

Het bruto dividend bedroeg zesentachtigduizend driehonderd vijfenvijftig euro en zesenvijftig cent (86.355,55 EUR) over de beschikbare reserves inclusief overgedragen winst bestaande op eenendertig december tweeduizend en elf.

Het netto-dividend dat thans wordt geïncorporeerd bedraagt (na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent) zevenenzeventigduizend zevenhonderd twintig euro (77,720,00 EUR), het is te zeggen, door ieder der vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen thans bezit:

-door DE SCHEEMAEKER Frank ten belope van vierenvijftigduizend vierhonderd en vier euro (54.404,00 EUR),

-door LEMMEN Nadia ten belope van drieëntwintigduizend driehonderd zestien euro (23.316,00 EUR)

Ais vergoeding voor deze inbreng wordt aan de huidige vennoten zevenduizend zevenhonderd tweeënzeventig (7.772) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen verstrekt, het is te zeggen:

-aan de heer DE SCHEEMAEKER Frank: vijfduizend vierhonderd veertig (5.440) aandelen

-aan mevrouw LEMMEN Nadia: tweeduizend driehonderd tweeëndertig (2.332) aandelen

* Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten. Het artikel vijf (5) van de statuten wordt volledig vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesennegentigduizend driehonderd twintig euro (96.320,00 EUR) en is verdeeld in negenduizend zeshonderd tweeëndertig (9.632) aandelen zonder aanduiding van waarde."

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan "Boekhoudkantoor Fiscona" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2650 Edegem, Boniverlei 98 en/of haar aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen voor aile voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten, inschrijvingen of wijzigingen van de inschrijving het ondernemingsloket en ten overstaan van alle andere overheidsinstanties.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslagen

~

~ 44.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.07.2013, NGL 13.08.2013 13428-0451-013
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 25.10.2012 12619-0578-013
16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 06.09.2011 11540-0027-013
16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.07.2010, NGL 09.08.2010 10400-0221-013
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.07.2009, NGL 02.09.2009 09746-0146-012
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.07.2008, NGL 13.08.2008 08569-0334-012
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15573-0297-013

Coordonnées
F. DE SCHEEMAEKER

Adresse
KONINKLIJKELAAN 26 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande