F.A.M.

Divers


Dénomination : F.A.M.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 880.194.925

Publication

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.08.2011 11402-0209-012
17/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

~

111111111111111111111 Ill

*11008017*

mod 2.1

ter qr% vu do RethlbeMb rue Koepbortife! te Antwerieii

05 JAN. 2011

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lûik B:::

-..._.....__ ..__..__..... ..

Ondernemingsnr: 0880.194.925

Benaming : F.A.M.

(voluit) Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiezelo 34

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: omzetting

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten/Meer op 23 december 2010,i nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F.A.M., met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Wiezelo 34.

RPR Antwerpen 0880.194.925. "

Opgericht blijkens akte verleden voor Ons Notaris op 20 maart 2006, gepubliceerd in de bijlage; tot het Belgisch Staatsblad van 4 april 2006 onder nummer 06060321.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De vergadering besluit de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A.M." om te zetten in een commanditaire vennootschap op aandelen, met ingang van heden.

De commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M." is de voortzetting van de besloteni vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A.M.", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette; vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30; september 2010, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle; verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de besloten vennootschap met beperkte; ii aansprakelijkheid "F.A.M.", worden verondersteld verricht te zijn voor de commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M.".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van dei jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M.".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M."ii zal de boekhouding en de boeken die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gehouden werden, voortzetten.

De commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M." behoudt het ondernemingsnummer É 0880.194.925, waaronder de besloten vennootschap "F.A.M." ingeschreven was in hetii rechtspersonenregister te Antwerpen.

ii De drieduizend tweehonderdtweeënnegentig (3.292) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat bezitten in de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A.M.".

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten,; is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A.M." omgezet in een! commanditaire vennootschap op aandelen "F.A.M.", zonder tot andere formaliteiten te moeten; overgaan.

Tweede beslissing:

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel totii omzetting toelicht, alsook van het verslag_ van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passiefii

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

van de vennootschap per 30 september 2010, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikels 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Burgerlijke CVBA Auditas, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Tabaksvest 87, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.A.M.", zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2010 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 256.942,75 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal vermeld in de staat van activa en passiva per 30 september 2010.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen op 26 november 2010. /getekend/ Burg. C.V.B.A Auditas,

bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, Bedrijfsrevisor.".

Een uitgifte van beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Antwerpen.

Derde beslissing.

De vergadering verleent ontslag aan de zaakvoerder, de heer Hens Frank, voornoemd, die dit

aanvaardt.

Er wordt hem kwijting verleend over het door hem gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

De vergadering besluit de statuten van een commanditaire vennootschap op aandelen goed te

keuren. Deze luiden als volgt:

STATUTEN

TITEL 1. BENAMING  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1

De benaming van de commanditaire vennootschap op aandelen luidt : "F.A.M.".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Wiezelo 34.

De maatschappelijke zetel mag niet verplaatst worden zonder de toestemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders mogen bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren ingericht worden zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook _inandere vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

Artikel 4

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL  INBRENGEN  AANDELEN

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERDTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 4.620.000,00) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderdtweeënnegentig (3.292) aandelen, elk met een fractiewaarde van één / drieduizend tweehonderdtweeënnegentigste van het maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven. Artikel 6

De vennoten verklaren dat alle aandelen volledig volgestort zijn en dat het bedrag van het kapitaal zich ter beschikking van de vennootschap bevindt.

Artikel 7

De aandelen zijn op naam.

Artikel 8 Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraangehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen. Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, ingeval van vruchtgebruik, en alléén voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de aandeelhouders, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn.

TITEL III. BESTUUR TOEZICHT

Artikel 9

De heer Hens Frank Ludovicus, voornoemd, is beherende vennoot, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

Mevrouw Poppelaars Arlette Elisbath is stille vennoot, die slechts haar inbreng verbindt.

De beherende vennoten die aandelen bezitten, kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

Artikel 10

De zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de maatschappelijke handtekening en zij mogen er gebruik van maken en de vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel, zoals bepaald in artikel 3.

Artikel 11

De vennootschap wordt niet ontbonden wanneer een zaakvoerder overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is. Indien één van de zaakvoerders overlijdt, wettelijk onbekwaam of anderszins verhinderd is, zal het bestuur voor de toekomst waargenomen worden door de overblijvende zaakvoerder die alléén alle machten zal uitoefenen.

De algemene vergadering kan bij overlijden van de zaakvoerders beslissen met eenvoudige meerderheid van stemmen of de vennootschap ontbonden moet worden. Indien zij niet tot de ontbinding beslist, benoemt zij één of meer zaakvoerders ter vervanging van de overleden, onbekwame of verhinderde zaakvoerder.

Artikel 12

De mandaten van de zaakvoerders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 523, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 13 Toezicht

In de door de wet vereiste gevallen, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, die weergegeven moeten worden in de jaarrekening, opgedragen worden aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene

vergadering van de aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De

algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt de bezoldiging vast.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 Samenstelling en bevoegdheid

De algemene vergadering van de aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt het geheel van de aandeelhouders. Zij is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben om te stemmen. De door de algemene vergadering op regelmatige wijze genomen besluiten zijn bindend voor alle vennoten met inbegrip van de afwezigen en degenen die tegenstemmen.

Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met instemming van de zaakvoerders.

De algemene vergadering vertegenwoordigt de vennoten tegenover de zaakvoerder.

Artikel 15 Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van aandelen kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Niemand mag een vennoot bij de algemene vergadering als lasthebber vertegenwoordigen die zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De zaakvoerders kunnen de tekst van de volmachten vaststellen, en eisen dat deze ten laatste vijf vrije dagen v6ôr de algemene vergadering op de door de zaakvoerders aangeduide plaats worden neergelegd.

Artikel 16 Bijeenroepingen

Iedere zaakvoerder, evenals de eventuele commissaris(sen), zijn gerechtigd de algemene vergadering bijeen te roepen. Zij zijn verplicht deze bijeen te roepen wanneer de vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen dit vorderen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering, worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 17 Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 18 Toelating tot de vergadering

Om de algemene vergadering te mogen bijwonen moeten de eigenaars van aandelen aan toonder, indien dit door de zaakvoerder in de bijeenroepingen geëist wordt, ten minste vijf vrije dagen vóór de dag van de vergadering, hun effecten neerleggen op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 19 Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Artikel 20 Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste der zaakvoerders, of bij diens ontstentenis door de tweede zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan en desgevallend een stemopnemer. Deze mogen gekozen worden buiten de leden van de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Artikel 21 Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL V. JAARREKENING

Artikel 22 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van ieder boekjaar wordt door de zorgen van de zaakvoerders een inventaris opgemaakt met de opgave van de roerende en onroerende goederen, van de schulden en inschulden van de vennootschap, waarbij in aanhangsel een samenvatting gevoegd is van al haar verbintenissen, evenals van de schulden van de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris(sen) tegenover de vennootschap.

De zaakvoerders stellen de jaarrekening en de resultatenrekening op, waarin de nodige afschrijvingen en voorzieningen gedaan worden.

Artikel 23 Stemming over de jaarrekening

De jaarvergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening en de resultatenverwerking. Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Artikel 24 Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

TITEL VI. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 25 Ontbinding

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen, en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder of zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaar. Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

TITEL VII. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 26 Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wet, waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

Viifde beslissing.

Diverse verklaringen.

Kosten

De partijen verklaren dat het totaal van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, onder welke





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen, of die ten haren laste worden gelegd wegens haar omzetting, bij benadering vijfduizend zevenhonderd euro (¬ 5.700,00) bedragen. Volmacht

De vergadering geeft bij deze volmacht aan Accountantskantoor Goetschalckx & Van Brecht BVBA te 2990 Wuustwezel, Theo Verellenlaan 44, met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

Fiscale bepalingen.

Deze omvorming geschiedt op grond en onder voordeel van:

- artikelen 774 tot 788 van het Wetboek van vennootschappen.

- artikel 121 van het Wetboek der Reg istratierechten.

- artikel 210 tot en met artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2011
ÿþRei

Voorbehoud aan hE Belgisc Staatsbl

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergekegd ter griffie van do Rechtbank van Kool! i te,Petwerpen

3 ' oer

" iiooaeas"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

,;----..-

Ondememingsnr : 0880.194.925

Benaming : F.A.M.

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wiezelo 34

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te HoogstratenlMeer op 23 december 2010,; nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid F.A.M., met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Wiezelo 34.

RPR Antwerpen 0880.194.925.

Opgericht blijkens akte verleden voor Ons Notaris op 20 maart 2006, gepubliceerd in de bijlage; tot het Belgisch Staatsblad van 4 april 2006 onder nummer 06060321.

Er werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

Inbreng in natura.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vooreerst verhoogd met driehonderdentienduizend zeshonderd euro (¬ 310.600,00), om het kapitaal te brengen op driehonderdnegenentwintigduizend tweehonderd euro (¬ 329.200,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van drieduizend honderdenzes (3.106) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven en ingeschreven tegen de globale prijs van vier miljoen: zeshonderdenéénduizend vierhonderd euro (¬ 4.601.400,00), inbegrepen een uitgiftepremie van vier' miljoen tweehonderdnegentigduizend achthonderd euro (¬ 4.290.800,00), in eerste instantie geboekt op een onbeschikbare rekening uitgiftepremies.

s" Daarna volgt een tweede kapitaalverhoging met vier miljoen tweehonderdnegentigduizend;

achthonderd euro (¬ 4.290.800,00) om het kapitaal te brengen op vier miljoen; zeshonderdtwintigduizend euro (¬ 4.620.000,00), door inlijving van de onbeschikbare rekening; "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe;

aandelen. r,

De inbreng gebeurt door de heer Hens Frank Ludovicus door inbreng van vierduizend; achthonderd en zeven (4.807) aandelen van de naamloze vennootschap "ALFRENS", met;: maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 54, RPR Antwerpen 0442.900.218,;, gewaardeerd op vier miljoen zeshonderd en één duizend vierhonderd euro (¬ 4.601.400,00).

Vergoeding voor de inbreng in natura:

Als vergoeding van deze inbreng verkrijgt de heer Hens Frank drieduizend honderdenzes (3.106) ;; nieuwe kapitaalsaandelen, die volledig gelijk zijn aan de reeds bestaande honderdzesentachtig (186)i aandelen, zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één / drieduizend

tweehonderdtweeënnegentigste (1/3292) van het maatschappelijk kapitaal. ,s

Mevrouw Poppelaars Arlette ziet voor zover als nodig af van de uitoefening van enig;; voorkeurrecht in haar voordeel bedongen.

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De Burgerlijke CVBA Auditas, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, ?; Tabaksvest 87, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, edrijfsrevisor, heeft het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen voorschreven verslag opgesteld, waarvan heti besluit als volgt luidt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA "F.A.M." met zetel te 2990 Wuustwezel,i? Wiezelo 34, voor een totale nominale inbrengwaarde van 4.601.400 EUR, bestaat uit :

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden abn het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

- 4.807 aandelen van de N.V. Alfrens met maatschappelijke zetel te 2990 Wuuswezel ,

Bredabaan 54.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden , zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

b) de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde bepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen , zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Zoals blijkt uit het verslag van de zaakvoerder zullen er ter vergoeding van de inbreng in natura 3.106 nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of , met andere woorden dat ons verslag geen "fairness opinion"is.

Opgesteld te Antwerpen op 29 november 2010. /getekend/ Burg. C.V.B.A Auditas, bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, Bedrijfsrevisor.".

Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft aan Ons Notaris het bijzonder verslag overhandigd, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Neerlegging:

Het verslag van de Bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de Zaakvoerder worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tweede beslissing:

De statuten worden overeenkomstig voormelde beslissing aangepast.

Derde beslissing:

De algemene vergadering neemt akte van de engagementen die de heer Hens Frank op zich neemt. Deze engagementen worden aan onderhavige akte gehecht om samen één ondeelbaar geheel te vormen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Paul ROMMENS,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 12.06.2010 10165-0303-012
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 24.07.2009 09456-0273-012
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 27.06.2008 08293-0356-012

Coordonnées
F.A.M.

Adresse
WIEZELO 34 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande