F.L. BOEKHOUDING

Société en commandite simple


Dénomination : F.L. BOEKHOUDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.068.050

Publication

25/11/2013
ÿþ-r

[4 ~- ar

_r~r=~~ ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

8131763 7*

V beh aa Bel Stae

1111

i

Neergelegd ter griffie van do RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 NOV. 2013

TURNHOUT Dek (fier,

Ondernemingsnr : 0835.068.050

Benaming

(voluit) : F.L. Boekhouding GCV

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rubensstraat 131 bus 4, 2300 Turnhout (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - vereffeing - Sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op 31/10/2013 blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:Eerste beslissing: Op verzoek van de beherende vennoot beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden zodat zij vanaf heden, 31/10/2013, enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Tweede beslissing: De vergadering beslist om geen vereffenaar aan te stellen daar de activa en passiva van de vennootschap en de rechten en plichten eraan verbonden, volledig overgenomen worden door de vennoten.

Derde beslissing: De zaakvoerder verklaart dat er geen schulden meer te vereffenen zijn noch dat er baten te innen zijn die niet inbegrepen zijn in de verbintenis van vennoten die verklaren hierbij aile schulden en lasten van de vennootschap aan te zuiveren en evenutele vorderingen te innen in verhouding tot hun aandeel.

Vierde beslissing: Door het ontbreken van de noodwendigheid om de vennootschap verder te laten bestaan uit noodzaak van de vereffening, gezien de hoofdelijke aansprakelijkheid van de beherende vennoot en de verbintenis van de vennoten, wordt de vereffening heden, 31/10/2013, onmiddellijk afgesloten en de vennootschap definitief ontbonden.

Vijfde beslisisng: De ontbinding en de vereffening stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de beherende vennoot in functie.

Alle boeken en bescheiden zullen bewaard worden te 2300 Turnhout, Steenweg Op Oosthoven 310.

Fatima Lasgaa

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/04/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

oB3S. 068, o S o

*11056006*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : F.L. Boekhouding GCV

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rubensstraat 131 bus 4 - 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte d.d. 1 april 2011 dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met als beherend vennoot mevr. Fatima Lasgaa wonende te Rubensstraat 131 bus 4 - 2300 Turnhout en als stille vennoot dhr. Khalid Majjit wonende te Rubensstraat 131 bus 4 - 2300 Turnhout.

Naam: F. L. Boekhouding

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Rubensstraat 131 bus 4 - 2300 Turnhout

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel:De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;het openen, het houden, het

centraliseren en het stuiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen,het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;studie -- organisatie  en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenhedenjuridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen; de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.Verder kan de vennootschap zowel in België ais in het buitenland adviezen verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder - fiscalist.

Kapitaal: Duizend EURO vertegenwoordigd door duizend aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van de nominale waarde. De aandelen werden in speciën onderschreven door mevr. Fatima Lasgaa, voor negenhonderd negenennegentig EURO , waarvoor haar negenhonderd negenennegentig aandelen worden toegekend en door dhr Khalid Majjit, voor één EURO , waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

Zaakvoerder: Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur, mevr Fatima Lasgaa, wonende te Rubensstraat 131 bus 4 - 2300 Turnhout, die aanvaardt. Haar mandaat kan bezoldigd worden.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar eidingt op 30 juni 2012 en alle handeling verricht vanaf 20 maart 2011 in het kader van de oprichting van de vennootschap zullen ten laste van deze laatste worden genomen.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt telkens op de laatste vrijdag van de maand oktober te 20.00 uur op de zetel van de vennootschap gehouden. Deze vergadering beslist over de goedkeuring

evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoten. Het batig saldo van de resultatenrekening Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



vormt de nettowinst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo.

In drievoud opgemaakt te Turnhout, 1 april 2011

Fatima Lasgaa, Werkend vennoot/zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
F.L. BOEKHOUDING

Adresse
RUBENSSTRAAT 131, BUS 4 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande