F.T.J.J. VAN LAER

Société en commandite simple


Dénomination : F.T.J.J. VAN LAER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 503.826.908

Publication

15/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van Knophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 5 FEB. 2013

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

1111 13 28087* 111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

OndeBe alming 0 5 0 3. 82 6.9 0 8

(voluit) : F.T.J.J. VAN LAER

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : Steenwinkelstraat 240 - 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING

F.T.J.J. VAN LAER

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

In het jaar tweeduizend en twaalf op 24 september is bij onderhandse akte een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

1.De heer Van Laer Franky, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 240, Geboren 07/01/1972, beherend vennoot

2. Mevrouw Vercammen Tanja, wonende te 2627 Schelle, Steenwinkelstraat 240, Geboren 2210111969, stille vennoot

De vennootschap is een Gewone Commanditaire Vennootschap met de naam : F,T.J.J. VAN LAER De maatschappelijke zetel is gevestigd Steenwinkelstraat 240 te 2627 Schelle.

De vennootschap heeft tot doel zowel In België als in het buitenland zowel voor eigen naam en/of voor eigen rekening ais in naam en/of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden;

-aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of betrekking hebben op de activiteiten van expeditiebedrijf en douane-agent, één en ander in de ruimste betekenis van het woord; -het vervoer van alle welkdanige goederen en artikelen te zee, te land of in de lucht en op de binnenwateren, zowel met eigen vervoermiddelen als met vervoermiddelen van derden;

-alle activiteiten van vervoerscommissionair bij het vervoer;

-de overslag en de opslag van alle goederen en artikelen, en alle activiteiten van goederenbehandeling. Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan voor eigen rekening onroerende goederen verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, in leasing gegeven of nemen, ruilen, in opstal recht, erfpacht of vruchtgebruik geven of ontvangen, doen bouwen en verbouwen, renoveren, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan, op gelijke wijze, deelnemen in, samenwerken met of financieel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven.

De vennootschap zal in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, leiding en controle kunnen uitoefenen over andere vennootschappen.

De vennootschap mag bovendien leningen en kredieten opnemen en/of toestaan, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

î

üe tS£àeden een hst Cûlg'rscia StuatsMs d

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 1.000,00 (duizend) Euro,

vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen.

Op deze deelbewijzen is als volgt ingeschreven en ze zijn als volgt volstort :

Van Laer Franky, 99 deelbewijzen van elk 10,00¬

Vercammen Tanja , 1 deelbewijs van 10,00¬

De zaakvoerder (s) wordt / worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerder zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen. Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag alle handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap

Wordt aangesteld als zaakvoerder r De heer Van Laer Franky. De duur van de functie van zaakvoerder is van onbepaalde duur. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni om 14u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en voor het eerst in 2014. Indien deze dag een feestdag is, za! de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Slotbepalingen; de eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op 27 juni 2014.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

Bijzondere volmacht:

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle fiscale besturen aile formaliteiten te vervullen en aile stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan : "AVPS" BVBA, met zetel te 2930 Brasschaat, Het Innemen 78, vertegenwoordigd door haar werkend vennoot de heer Marc SOETHOUDT en/of de heer Tom VAN PRAET

Getekend

Van Laer Franky Zaakvoerder

Op de laa;s4e i3fz, tien Luik B vermelden r ecto : Naam en hoedanigheid van de ïnataimeni,,rende notaris, hetzij van de p4rso(o)n(Ln) bevoegd c#4 recïitspersaon ten aanzien van derden te trerterienticorcfigen

Verso MUZ,r,t en handtekening

Coordonnées
F.T.J.J. VAN LAER

Adresse
STEENWINKELSTRAAT 240 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande