F0RMULA!

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F0RMULA!
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.828.531

Publication

27/04/2015
ÿþStaatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur in de zetel van de vennootschap.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wordt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge­nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds een/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaar vergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatst boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. verdeling saldo na vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 en 258 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ver­

-het beheer van eigen financiële patrimonium;

-activiteiten van marketing;

-overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten;

-overige menselijke gezondheidszorg;

-activiteiten van gezin- en bejaardenzorg;

-handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen;

-overig adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer;

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering;

-overige zakelijke dienstverlening ;

-het nemen van bestuursmandaten;

-handel in eigen onroerende goederen;

-de vennootschap mag handelen als bureau voor adviesverlening inzake sociale, financiële en alle

andere aangelegenheden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te

vergemakkelijken.

" De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

weerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

III. OVERGANGS  en SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal beginnen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigen op 31 december 2016 Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Merckx Yannick, voornoemd, wonende te 3294 Diest (Molenstede), Klappijstraat 40.

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een onbezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fisco-Consult, gevestigd te 3290 Diest, Kautershoek 21 bus 1, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Artikel 60 Wetboek vennootschappen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 april 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Coordonnées
F0RMULA!

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande