FAGRON COMPOUNDING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAGRON COMPOUNDING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.988.860

Publication

02/05/2014 : Ontslag en benoeming personen belast met dagelijks bestuur - volmacht
Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur gehouden op 31 december 2013

Eerste beslissing : Ontslag en benoeming personen belast met dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van Romani Management BVBA, met1 zetel te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Filip Hoornaert, vaste

vertegenwoordiger, wonende te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, aïs persoon beiast met hetj dagelijks bestuur van de Vennootschap met ingang van 31 december 2013.

De Raad van Bestuur dankt Romani Management BVBA en haar vaste vertegenwoordiger voor de getoonde inzet voor de Vennootschap en verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

De Raad van Bestuur beslist (i) de heer Christophe Bouvry, wonende te Atembekestraat 56; 9500 Geraardsbergen en Çt) de heer Rony Lebotte, wonende te Avenue Lois Isaac (P.E.) 57, 7850 Enghien, te benoemen tôt personen belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap, met ingang van 1 januari 2014.

Het mandaat zal een einde nemen per31 december 2020.

In het kader van deze delegatie zullen de heer Christophe Bouvry en de heer Rony Lebotte de meestj uigebreide bevoegdheden inzake dagelijks bestuur kunnen uitoefenen voor zover deze (i) niet uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de Raad van Bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap en (ii) de Vennootschap maxîmaal tôt een bedrag van 1.000.000 EUR verbinden.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als collège de Vennootschap in aile handelîngen in en buiten recht.

Hij handeit door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van bestuur als collège, wordt de Vennootschap in haar handelingen en in recht vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk

optreden.

Binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de Vennootschap rechtgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de Vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door iedere gedelegeerde afzonderlijk indien er meerdere zijn.

Zjj worden bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van

hun volmacht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechlspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BHLG1SCH blAAIbbLrtUANTWERp�,ï|Si MECHELEN


Voor-

behouden

aarç het~*

Bcirgisch

Staatsblad

"ô3

î?î


•m

ÏËf

"â3

Tweede en laatste beslissing : Volmacht

De Raad ven Bestuur beslist tôt het geven van een bijzondere volmacht, met mogeiijkheid van indeplaatsstelling, aan (i) de heer Christophe Bouvry en (ii) de heer Rony Lebotte, beiden voomoemd. Voorgenoemde volmachtdragers zijn bevoegd om elk individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tôt het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdragers aile noodzakelijKe en nuttige handelingen kunnen stelten en aile documenten kunnen ondertekeners die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tôt, de neerlegging van voomoemde besluitvonning op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatle ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Gervan Jeveren

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenlng
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 27.06.2013 13245-0546-031
19/12/2012
mari 11.1

Ige le Ige-le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B st~

1-NEERGELEGD 1

..,,_.__.-..._

14) -12- 2012

WGRIFFIE Ft~<3hif~l~ ~~~N

KOC?~N . ,

Ondernemingsnr : 0479.988.860

Benaming (voluit) :JPG PHARMA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ONDERNEMERSSTRAAT 4

2500 LIER

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM  VERPLAATSING ZETEL -- WIJZIGING DOEL  WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.16.609) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 30 november 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voomoemde vennootschap, geldig; vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht, onder meer besloten heeft :

L de naam van de vennootschap te wijzigen in "Fagron Compounding Services".

2, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2880 Bomem, Woestijnstraat 53.

3, het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel :

-

niet-geregistreerde geneesmiddelen te bereiden op vraag van een ziekenhuis- of of kina apotheek. Deze geneesmiddelen zijn ofwel risicohoudend ofwel aseptisch;

- import en export van hogervermelde producten en aanverwanten;

- de distributie van niet geregistreerde geneesmiddelen aan ziekenhuis- of ojfzcina apotheken;

- het commercialiseren van hogervermelde producten en aanverwanten in binnen- en; buitenland;

- communicatie over hogervermelde producten en aanverwanten in de gezondheidssector,` Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden genterpreteerd.; Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar doel aan kopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag alle commercile, industrile, financile, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband stand met haar doel. Zij; mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of

particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen o, f zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin, alle handels- en financile operaties verrichten behalve die welke wettelijk' voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn,; spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in Belgi of in het buitenland; voor:

eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

4, de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

5, bijzondere_volmacht,.met recht van in. de plaatsstelling, te_verlenen.aanmevrouw_Ann_DE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lU il l 11 lUl 1Q11U i 19

*12209208*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

SMEDT, geboren te Brecht op 16 december 1961, wonende te 2900 Schoten, Elfenbankdreef 3, om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van de statuten en in het bijzonder de formaliteiten bij n of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- een volmacht, aangehecht;

- het verslag van de raad van bestuur houdende de wijziging van het doel;

- de staat van activa en passiva, en,

- de gecordineerde tekst van de statuten.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

I , e Voor-iJtoudstbn aan het Belgisch Staatsblad

4,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12526-0266-023
15/06/2012
Mid Wald 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANeiffe MECHELEN

*iaioss~o*

bE

B st

"

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming persoon betast met dagelijks bestuur

Uiitreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 2 mei 2012

De Raad van Bestuur beslist de vennootschap Romani Management BVBA, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Filip Hoomaert, zaakvoerder, te betasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap, met ingang van 2 mei 2012. Het mandaat zal een einde nemen per 31 december 2015. In het kader van deze delegatie zal de vennootschap Romani Management BVBA, met zetel te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, vertegenwoordigd door de heer Filip Hoomaert, zaakvoerder, wonende te 8200 Brugge, Jozef Van Walleghemstraat 12, de meest uitgebreide bevoegdheden. inzake dagelijks bestuur kunnen uitoefenen voor zover deze (i) niet uitdrukkelijk worden voorbehouden aan de Raad van Bestuur of de algemene vergadering van de vennootschap en (ii) de vennootschap maximaal tot een. bedrag van 300.000 EUR verbinden,

De vennootschap wordt in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd ofwel door de raad van bestuur, ofwel door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomit, wordt de', vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomit, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig' verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts n benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn,

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzonder gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

Gerardus van .leveren

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

0479.988.860

JPG Pharma

naamloze vennootschap

Ondememersstraat 4, 2500 Lier

----- -- --- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 19.08.2011 11427-0119-023
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 07.12.2009, NGL 16.02.2010 10045-0397-025
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 05.02.2009 09039-0387-024
03/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 03.12.2007, NGL 28.12.2007 07854-0159-013
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 27.12.2006 06931-0001-014
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 05.12.2005, NGL 28.12.2005 05920-3289-014
07/06/2005 : MEA016218
12/01/2005 : MEA016218
22/09/2004 : MEA016218
17/04/2003 : MEA016218

Coordonnées
FAGRON COMPOUNDING SERVICES

Adresse
WOESTIJNSTRAAT 53, 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande