FALCK FOUNDATION

Association sans but lucratif


Dénomination : FALCK FOUNDATION
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 806.802.646

Publication

28/04/2014 : Herbenoeming bestuurders, Benoeming commissaris en gevolmachtigde
De algemene vergadering van 30 december 2013 heeft volgende personen herbenoemd tôt bestuurder voor

een période van vier (4} jaar met ingang van heden en aile teden aanvaarden hun benoemvng'.

- Dhr. Anders Delcomyn Larsen, Moellehusvej 11,9380 Vestbjerg, Denemarken; - Dhr. Jan Christiaen, Heidedreef 50,2970 Schîlde, België;

- Dhr. Ole Qvist Pedersen, Tomskadevej 20,8210 ArhusV, Denemarken.

De vergadering besluit een commissaris te benoemen, wiens mandaat aanvangt; ter nazicht van de jaarrekening, per 31/12/2013 en eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering, die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening met betrekking tôt het boekjaar afgesloten op 31 december 2015. Wordt benoemd tôt commissarris, de coôperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Antwerpen 2018, Lange Lozanastraat 270, die zal vertegenwoordigd worden, voor de uirvoering van haar mandaat, door de heer Jurgen Kesselaers, bedrijfsrevisor.

Er wordt volmacht gegeven aan dhr. Eric De Roeck, woonplaats kiezende bij Finq NV, Accountants en Belastingconsulenten, Fruithoflaan 95 bus 28 te 2600 Berchem, om alleen individueel bevoegd met mogelijkheîd tôt "indeplaatsstelling, de formaliteiten te vervullen met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voormelde beslissingen.

Eric De Roeck

Gevolmachtigde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FALCK FOUNDATION

Adresse
Bijkhoevelaan 8 / 2110 Wijnegem

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande