FANUC BENELUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FANUC BENELUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.827.860

Publication

02/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-12-2014

Griffie

*15300094*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507827860

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

FANUC BENELUX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & de GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op dertig december tweeduizend en veertien en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Mechelen vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de vennootschap naar Frans recht Fanuc France SAS, met maatschappelijke zetel te 15 Rue Léonard de Vinci, 91090 Lisses, Frankrijk, en ingeschreven in het handelsregister van Evry onder het nummer 347 437 014, met Belgisch ondernemingsnummer 0459.809.593, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de naam :  Fanuc Benelux .

ZETEL. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te Generaal De Wittelaan 15, 2800 Mechelen.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de verkoop van robots, controle- en automatiseringssystemen van werktuigmachines en machines. Het doel omvat ook de verkoop van reserveonderdelen, het organiseren van trainingen en het leveren van diensten die met de bovenvermelde producten verband houden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, zelfs zonder rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de voormelde activiteiten, aanschaffen, in huur geven of nemen, oprichten, vervreemden of ruilen. Zij mag alle contracten van onderaanneming afsluiten en alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom uitbaten.

De vennootschap kan participaties en andere directe of indirecte belangen in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen verwerven, beheren en vervreemden en dit ongeacht hun vorm of doel.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening van alle vennootschappen waarnemen. Zij mag leningen toestaan, onder iedere vorm en voor om het even welke duur.

De vennootschap mag, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijke doel, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (EUR 20.000,00).Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen werden tegen pari in geld onderschreven door de vennootschap naar Frans recht Fanuc France SAS, voornoemd. Ieder aandeel werd volledig volgestort.

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermeld inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Deutsche Bank, waarvan een attest de dato 19/12/2014 aan de notaris werd overhandigd.

Onderwerp akte :

Generaal De Wittelaan 15 2800 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Deze kan hen te allen tijde ontslaan.

Indien er slechts één zaakvoerder is, maakt deze het bestuursorgaan uit.

Indien er meerdere zaakvoeders zijn, heeft ieder van hen afzonderlijk de volledige bevoegdheid van het bestuursorgaan.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De vennootschap jegens derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder. Het bestuursorgaan kan bijzondere volmachten verlenen aan één of meerdere personen van zijn keuze. Deze lasthebbers kunnen de vennootschap vertegenwoordigen binnen de grenzen van hun volmacht.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering zal ieder jaar gehouden worden op 15 juli om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht. Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen dienen de vennoten of hun vertegenwoordigers de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar. RESULTAATVERWERKING. Het resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van het te verwerken resultaat.

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming.

De heer Paul Ribus, met woonplaats te Borchtstraat 34 1VE, 2800 Mechelen werd tot zaakvoerder

benoemd.

De zaakvoerder werd aangesteld voor een onbeperkte duur. Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Eerste boekjaar-algemene vergadering.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en

zal worden afgesloten op 31 maart 2016.

De eerste gewone algemene vergadering zal bijgevolg gehouden worden in het jaar 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte, volmacht.

I.RAES, geassocieerd notaris.

20/02/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'R GELEGD

1 0 -02- 2035 1

_-~--......,,...._.-.w,,..~.. ~ t~,...._

" :

%." ??)".. EN

*15028519<

Ondernemingsnr: 0507.827.860

Benaming

(voluit) : Fanuc Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 15, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van 21 januari 2015:

De ondergetekende heeft besloten om de burgerlijke vennootschap met handelsvorm PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwe Garden, Woluwedal 18 B, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, België, en ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0429.501.944, te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie jaar. Dit mandaat heeft betrekking op de controle van de boekjaren eindigend op 31 maart 2016, 2017 en 2018.

PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA zal voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd worden door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm Koen Hens BVBA, zelf vertegenwoordigd door de heer Koen Hens, bedrijfsrevisor.

Paul Ribus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2015
ÿþtdod 'Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - te

r

.i

1 1 FEB. 2015

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWERPbtjd. MECHELEN

Ondememingsnr : 0507.827.860

Benaming

(voluit) : Fanuc Benelux

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal De Wittelaan 15, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel. van inbreng van een bedrijfstak

Werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen, het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak, opgemaakt overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de inbreng door de vennootschap naar Frans recht Fanuc France S.A.S., waarvan de zetel gevestigd is te Rue Léonard de Vinci 15, 91090 Lisses, Frankrijk , ingeschreven in het handelsregister van Evry onder het nummer 347 437 014 en in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0459.809.593, van haar Belgische bijkantoor gevestigd te Generaal De Wittelaan 15, 2800 Mechelen, ten voordele van Fanuc Benelux BVBA.

Paul Ribus

Zaakvoerder

L

1 029 51

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FANUC BENELUX

Adresse
GENERAAL DE WITTELAAN 15 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande