FAO SERVICES ANTWERP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAO SERVICES ANTWERP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.889.938

Publication

29/08/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

St

E 1111111

*14162320*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 AUG, 2014

asdeling Antwerpen

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : * 0559. 889 " 938

Benaming (voluit) :

(verkort): FAO SERVICES ANTWERP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Pourbusstraat 17 bus A1.3, 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte verleden voor notaris Anne Cartuyvels te Antwerpen op 6 augustus 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen John Knight FAO Services C.V.A., met zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A1.3., ondernemingsnummer 0455.517.938, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel en het verslag de bedrijfsrevisor. De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, en een afschrift van het verslag de revisor toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt overigens dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Tweede besluit

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap.

De activiteit van de bedrijfstak bestaat uit:

Het verstrekken van adviezen inzake financiële en administratieve organisatie van ondernemingen.

De vennootschap zal zich op geen enkele wijze mengen in de commerciële

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

Luik a - vervolg

aspecten van ondernemingen in de breedste zin van het woord.

De vennootschap zal, in België of in het buitenland, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn op rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of begunstigen.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel en verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva worden beschreven.

De verrichting van de inbreng in natura werd gecontroleerd door de revisor in zijn voormeld verslag.

Onroerende goederen

Aan de nieuwe vennootschap wordt volgend onroerend goed toebedeeld:

STAD ANTWERPEN - elfde afdeling - ANTWERPEN:

In een appartementsgebouw, gelegen aan de Pourbusstraat 1.3/25, op een perceel

grond, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van twaalf are

éénentwintig centiare, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en

kadaster sectie L nummer 3674/G/2.

1. Het appartement op lste verdieping onder nummer A.1.3., inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

Hall met vestiaire, living, keuken, terras aan voorgevel, berging, toilet, stookplaats centrale verwarming, badkamer, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 aan de achtergevel;

b) In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zevenentwintig/duizendsten (27/1000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten

waaronder de grond.

2. De garage nummer G12, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

De autostaanplaats zelf;

b) In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Vier/duizendsten (4/1000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten met inbegrip

van de grond.

3. De berging met nummer Bg 18, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

De berging zelf;

b) In medeëigendom en gedwongen onverdeeldheid:

één/duizendsten (1/1000sten) in de gemeenschappelijke gedeelten met inbegrip van de grond.

Zoals deze goederen beschreven werden in de basisakte verleden voor Notaris Nicolas Verbist te Antwerpen, op zesentwintig augustus tweeduizend en drie, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Antwerpen Eerste Kantoor op negen september tweeduizend en drie, boek 57-7?-09092003-08489.

Oorsprong van eigendom

Voorschreven eigendom hoort de vennootschap voor negenennegentig ten honderd (99 %) in volle eigendom toe om het verkregen te hebben van de heer Gijbrechts Wim Hubert, te Antwerpen, blijkens een akte verleden voor notaris Herman Dessers, te Antwerpen, en notaris Ines Van Opstal, te Antwerpen-Hoboken op

22 juni 2011, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen onder formaliteitnummer 57-T-18062011-08340.

Algemene voorwaarden

Het hiervoor beschreven onroerend goed wordt toebedeeld onder volgende voorwaarden.

1.Het onroerend goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van het gebouw, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voordurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of

Voor-

behouden

aan het

~BéfgEsc íF-~

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

29/08/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

belast zijn, onder beding voor de verkrijgende vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overgenomen vennootschap en zonder verhaal op deze laatste. In het bijzonder wordt hier verwezen naar hetgeen zou vermeld staan in de respectievelijke eigendomstitels evenals de basisakte van het gebouw, waarvan de overnemende vennootschap in het bezit is gesteld.

De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in meer of min, dat één twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de betrokken partijen en de kadastrale inlichtingen slechts ten titel van eenvoudige inlichting zijn opgegeven. De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de geplitste vennootschap met betrekking tot de gemeenschappelijke delen alsook de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden, die kunnen voorkomen op haar eigendomstitels.

2. De nieuwe vennootschap wordt geacht de eigendomstitel ontvangen te

hebben.

3.De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over het algemeen willekeurig geplaatst zijn in de overgedragen onroerende goederen die door elke publieke of private administratie, die deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van het overgedragen goed en worden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben.

4.De verkrijgende vennootschap verkrijgt het genot van voorschreven goed vanaf de neerlegging van een uitgifte onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

5.De verkrijgende vennotschap zal vanaf de neerlegging van een uitgifte onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank alle belastingen, taksen, en verzekeringspremies, en in het algemeen alle lasten dragen.

6. De verkrijgende vennootschap zal in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen voor wat betreft de verzekeringspolissen tegen brandgevaar of andere risico's van de gebouwen in deze verkoop begrepen.

7. Het hierboven beschreven onroerend goed is vrij en onbelast van om het even welke hypothecaire inschrijving of overschrijving in het algemeen.

Kasten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met

splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelneming in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 juni 2014.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 juni 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

-

' Voorbehouden aan het

Staatsblad

Voor"

behouden aan het

Staatsblad

Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Derde beslissing

Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FAO SERVICES ANTWERP en omzetting van reserves voor vorming van kapitaal

A.Vaststelling kapitaal van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap die wordt

opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: Deels door afsplitsing van vierduizend negenhonderd tweeëndertig euro achttien cent (4.932,18) van het kapitaal van de vennootschap "John Knight FAO Services C.V.A."

Deels door incorporatie van beschikbare reserves van de vennootschap "FAO Services Antwerp" ten belope van dertienduizend zeshonderd zevenenzestig euro tweeëntachtig cent (13.667,82)

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600,--) euro.

De vergadering stelt vast dat de heer Knight John, voormeld, ingeschreven heeft op driehonderd en vier (304) aandelen.

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAO SERVICES ANTWERP", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A.1.3., op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de af sluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering als volgt:

Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "FAO SERVICES ANTWERP"

Maatschappelijke Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17 bus A1.3. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

"Het verstrekken van adviezen inzake financiële en administratieve organisatie van ondernemingen.

De vennootschap mag zich op geen enkele wijze mengen in de commerciële aspecten van ondernemingen in de breedste zin van het woord.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te begunstigen.'

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd

(19.600,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en vier (304) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd en vierde van het kapitaal

Luik B - vervolg

vertegenwoordigen.

Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om vijftien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel l9bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voor-

behouden

aan het

WE~ë gif` sc~

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge

29/08/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Beraadslaging - aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Meerderheid

Behalve in de bij wat bepaalde gevallen worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een .vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. «VennootschapZaakvoerder»

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of diensttig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij

' Voorbehouden aan het j Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar -- jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, lo van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten

worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening - behoudens in geval van ontbinding en sluiting van vereffening in één akte conform artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen - door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaars moeten op rege7m tige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar moet, voor de afsluiting, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder mandaat van onbepaalde duur Onmiddellijk heeft de vergadering beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer John Knight, voormeld, die verklaart te aanvaarden en te bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden

afgesloten op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

Financieeel plan

De zaakvoerder van de vennootschap overhandigt aan ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij optreedt als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

Verwezenlijking van de partiële splitsing

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

,

Voorbehouden aan het

e SeireEff taatsblad

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke

formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne

als externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alina van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Vierde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Paul Pauwe].s, 2221 Sooischot, Broekstraat 108A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

."

.~

Luik B - vervolg

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. (kruispuntbank voor ondernemingen, BTW-administratie)

Vijfde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor ontledend uittreksel voor registratie afgeleverd op vrij papier teneinde inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te bekomen

DE NOTARIS ANNE CARTUYVELS

Coordonnées
FAO SERVICES ANTWERP

Adresse
POURBUSSTRAAT 17 BUS A1.3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande