FARMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FARMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.951.322

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 08.08.2014 14410-0230-009
14/03/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2133621 na neerlegging ter griffie van de akte

MW!

r

Ondernemingsnr : 0859.951.322

p; Benaming (voluit) : FARMACO

(verkort) :

Neargegd fa rrall? ...cti do Reedribant

minJf~ ~11" '7~r,',.t~ F +y A

71di./ jSÎr{7ja7.k~~1f4..A Af ti i.:~lti," ,,~`~r7. Op

0 3 2014

Griffie

19 618 8*



Voo

behoi. aan I Belgi

Staag

nnexes du Moniteur belge

14/03/2014

I Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ~

;1 Zetel : Abdijstraat 115

;; (volledig adres) 2020 Antwerpen

ii Onderwerp(en) akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN

.i Uit een akte verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 28 oktober 2013,; geregistreerd te Antwerpen, vijfde kantoor der registratie, op 31 oktober 2013, boek 5/210 blad 46 vak 13.! Ontvangen: 6 50,00. De Ontvanger (getekend) De wn. ea. inspecteur R. WECHUYSEN, blijkt dat:

1. Na kennisname van de desbetreffende verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, werd de: vennootschap met ingang op 28 oktober 2013 vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

2. Ingevolge de voorgaande beslissing tot ontbinding is er een einde gekomen aan het mandaat van de: zaakvoerder in functie, te weten: De heer CORTEBEECK Guy Maria Louis, geboren te Antwerpen (Merksem) ;1 op 18 september 1954, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 6.

; 3. Als vereffenaar werd aangesteld: De heer CORTEBEECK Guy, voornoemd.

' De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van: i; het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen, zonder: l; de bewilliging van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze vereist is.

i; De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag verwijzen naar de boeken en andere:

geschriften van de vennootschap. ;

.1! Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en aan hen alle machten mogen toekennen die hij passend zal;

:; oordelen voor bepaalde verrichtingen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten, die de vennootschap in vereffening verbinden,;

ii

;; rechtsgeldig ondertekend door de vereffenaar.

4. Er werd aan de heer Steven Smits, wonende te 2531 Boechout, Begonialean 18, met recht van; indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle; ,i belastingadministraties, waaronder de "B.T.W ", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank; ;: van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te; doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving,; ? wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank; ;; van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze

;i opdracht, en dit zowel naar aanleiding van de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de!

1.

vennootschap als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de;

algemene vergadering van aandeelhouders van deze vennootschap.

:i VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

;: Frank Liesse

11 Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, staat van:

actief en passief, bevestiging benoeming vereffenaar,

li

t

Il

i

IA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

13/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

1 + 1:- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 DEC. 2014



be

B

St

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859.951.322

Benaming IN VEREFFENIN'

(voluit) : FARMACO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Abdijstraat 115 te 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 23 december2014 werd:

- het verslag voor tot afsluiting van de vereffening de dato 14 november 2014 voorgelegd, inhoudende het plan van verdeling de dato 23 juni 2014.

Het plan van verdeling de dato 23 juni 2014 werd bij verzoekschrift de dato 23 juni 2014 neergelegd ter goedkeuring ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen, aldaar ontvangen op 27 juni 2014. Bij bevel van 2 september 2014 heeft voormelde Rechtbank van Koophandel haar akkoord gegeven met het voorgelegde plan van verdeling.

Na het verslag gehoord te hebben van de vereffenaar over de vereffeningsverrichtingen en over de door hem opgestelde rekeningen, beslist de vergadering af te zien van de termijnen en controlerechten die aan elke vennoot worden toegekend op grond van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

- de vereffeningsrekeningen goedgekeurd, zoals opgenomen in het plan van verdeling de dato 23 juni 2014, evenals de bestemming van de daarin vermelde uitkering van het netto-verdelingssaldo,

Activa:

Gelet op hetgeen opgenomen werd in het hiervoor genoemd plan van verdeling, dient er geen bijzondere verdeling te worden opgenomen, welke zou afwijken van deze opgenomen in het bedoeld plan van verdeling.

De algemene vergadering sluit zich aan bij de conclusies van de vereffenaar en keurt de voorgelegde bijkomende rekeningen en betalingen goed.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op heden niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer Guy Cortebeeck, in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering hem de bevoegdheid verleent deze activa, indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor zijn rekening van de vennoten van de thans vereffende vennootschap, onder gehoudenheid het netto-behaalde resultaat uit te keren aan de vennoten van de vereffende vennootschap, in verhouding tot de deelname in het kapitaal.

Passiva:

De vereffenaar verklaart in het bijzonder dat geen passiva meer dienen te worden door de thans vereffende vennootschap; de verschuldigde roerende voorheffing over het uitkeerbare liquidatieoverschot werd reeds voldaan door de vereffenaar, zoals blijkt uit het plan van verdeling en de daaraan gehechte betalingsbewijzen.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden warden afgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- bijzondere volmacht verleend aan de heer Guy Cortebeeck, in zijn hoedanigheid van vennoot van de thans vereffende vennootschap, machtiging om namens de thans vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vemoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord, zowel verschuldigd als terug te vorderen door de thans vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren, Daartoe zal de heer Guy Cortebeeck alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de thans vereffende vennootschap,

- volmacht verleend aan de Burg. Venn. ow NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechte!-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander L.eënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de wijziging of stopzetting en eventuele (her)aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

- door de vereffenaar bevestigd de uitbetaling van de netto-uitkeringen te hebben uitgevoerd.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk het plan van verdeling én de voorgestelde uitkering van het resterende netto-vereffeningssaldo aan de vennoten, in verhouding tot de deelname In het kapitaal goed.

Voor zoveel als nodig geven de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor aile uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

- volledige en onbeperkte decharge verleend aan de vereffenaar voor de uitvoering van zijn mandaat,

- verklaard dat de vereffening afgesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

De vereffenaar heeft evenwel nog de bevoegdheid om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten die nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening te verrichten.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Guy Cortebeeck, wonende te 2900 Schoten, Trevierenlei 6, die ze moet bewaren gedurende de in de wet voorziene termijn.

Getekend, Guy CORTEBEECK, vereffenaar.

Bijlagen bij biet telgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden _. waan liet

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 19.07.2013 13325-0043-010
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 01.08.2012 12382-0554-010
03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 01.08.2011 11363-0044-009
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 29.07.2010 10367-0403-009
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.06.2009, NGL 29.07.2009 09531-0307-011
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 28.07.2008 08482-0097-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 04.07.2007 07337-0276-015
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 18.07.2006 06488-0977-015
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.06.2005, NGL 08.07.2005 05466-3697-014

Coordonnées
FARMACO

Adresse
ABDIJSTRAAT 115 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande