FAST FORWARD PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAST FORWARD PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.753.033

Publication

16/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111111111111111 i loua

100367



Rechtbank van koophandel

Antwerpen J

06 MEI 2014

arcerrffieec. pen

__ .- - -

16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemirtgsnr : 0550.753.033

Benaming (voluit) : Fast Forward Properties

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lage Vlier 80

2960 Brecht

Onderwerp akte :BVBA: benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor Meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout, op 17 april 2014, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fast Forward Properties.

Hierbij werden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- De heer VAN NOTEN, Pierre-Ivan Robert Marcel Michel, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 15

augustus 1986, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 23 bus 301.

- De heer VINCK, Sven (enige voornaam), geboren te Merksem op 19 februari 1982, echtgenoot van mevrouw,

Maes Elke Elsa Leo nardus, wonende te 2960 Brecht, Lage Vlier 80,

- De heer WOUTERS, Tim Willy Maria, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Vuilrijk) op 03 augustus 1985,,

wonende te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 206, bus 3,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Christine Van Haeren, notaris

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303863*

Neergelegd

18-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550753033

Benaming (voluit): Fast Forward Properties

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Lage Vlier 80

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  Benoeming

Uit een akte verleden voor Meester Christine Van Haeren, notaris te Turnhout, op zeventien april tweeduizend veertien, blijkt dat werd opgericht:

I. VENNOTEN

Door:

- De heer VAN NOTEN, Pierre-Ivan Robert Marcel Michel, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Ekeren) op 15 augustus 1986, wonende te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 23 bus 301.

- De heer VINCK, Sven (enige voornaam), geboren te Merksem op 19 februari 1982, echtgenoot van mevrouw Maes Elke Elsa Leonardus, wonende te 2960 Brecht, Lage Vlier 80.

- De heer WOUTERS, Tim Willy Maria, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 03 augustus 1985, wonende te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 206, bus 3.

II. RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de naam: "Fast Forward Properties".

III. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Lage Vlier 80.

IV. DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

V. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle verrichtingen van syndicus, mandaat, beheer, rentmeesterschap en commissie betreffende

onroerende goederen en onroerende rechten;

- Handel in onroerende goederen: alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden

met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming; evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke-, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld: de aankoop, het productief maken, ruilen, het al dan niet gemeubeld verhuren onder welke vorm ook, de verkoop, afstand, het beheer en andere;

- Het verstrekken van management-, business- en technologische adviesdiensten voor beheerstechnische, commerciële, financiële, organisatorische, operationele en administratieve aangelegenheden in de ruimste zin;

Mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning en vergunningen van dergelijke activiteiten waar dit vereist zou zijn.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd negenennegentig (999) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/negenhonderd negenennegentigste (1/999ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal werd gevormd door een inbreng in geld en werd als volgt onderschreven:

- door de heer Van Noten, voornoemd, driehonderd drieëndertig (333) aandelen, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), volledig volstort;

- door de heer Wouters, voornoemd, driehonderd drieëndertig (333) aandelen, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), volledig volstort;

- door de heer Vinck, voornoemd, driehonderd drieëndertig (333) aandelen, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), volledig volstort;

Totaal: negenhonderd negenennegentig (999) aandelen, volledig volstort.

VII. BESTUUR

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet vennoten.

De duur van hun opdracht is onbeperkt.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder(s) aan.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Beslissingsbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Beperking ratione summae en ratione materiae: In afwijking van artikel 257 eerste lid W. Venn. en van hetgeen hiervoor bepaald kan iedere zaakvoerder afzonderlijk niet zonder de toestemming van het college van zaakvoerders besluiten tot:

- enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00);

- rechtshandelingen die verband houden met de overdracht en de vestiging van zakelijke rechten met

betrekking tot onroerende goederen, waaronder de aan- en verkoop en/of de vestiging van hypotheken. Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan dient voor voormelde rechtshandelingen de toestemming van de algemene vergadering te worden bekomen.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden toestemmen met voormelde rechtshandelingen. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij het college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bezoldiging

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Bijzondere volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De bijzondere gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de wettelijke bepalingen dienaangaande na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder de normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in gezegd stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

VIII. PLAATS  DAG  UUR JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden in de gemeente

waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op de tweede dinsdag van de maand februari.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de vennoten op de zetel van de vennootschap kennis

nemen van:

- de jaarrekening;

- de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

- de lijst der vennoten die hun aandelen niet hebben volgestort, met de vermelding van het getal van aandelen en van hun woonplaats;

- eventueel het jaarverslag en verslag van de commissarissen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van commissarissen en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en beraadslaagt en besluit de nieuwe vergadering op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

IX. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari van elk jaar om te eindigen op eenendertig december van elk

daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen tot

eenendertig december tweeduizend vijftien.

X. VERDELING WINST  RESERVES

Het batig saldo aangegeven door de jaarlijkse resultatenrekening na aftrek der algemene onkosten,

maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorbehouden tot de vorming van een wettelijk reservefonds.

Deze afhouding zal niet meer worden vereist zo het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

Luik B - Vervolg

kapitaal heeft bereikt, doch moet steeds tot dit bedrag hernomen worden, indien om één of andere reden de reserves worden aangetast.

Het saldo van de winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

XI. VERDELING VEREFFENINGSSALDO

Ontbinding

Het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht in een verslag van de zaakvoerder en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of IAB accountant brengt verslag uit over deze staat; de conclusies van zijn verslag worden overgenomen in de akte.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening en tot de sluiting ervan.

Vereffening

De vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering.

De algemene vergadering of enige vennoot van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan en zij bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging te worden voorgelegd. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Zolang de vereffenaars niet in functie zijn getreden, word(t)(en) de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering of enige vennoot bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien aandelen zonder stemrecht werden uitgegeven, geven zij, in de mate dat hun aandeel in het kapitaal het wettelijk maximum niet overschrijdt, een voorrecht op uitkering van het na vereffening overblijvend saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht. Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

XII. COMMISSARIS

De oprichters hebben beslist geen commissaris te benoemen.

XIII. OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

XIV. VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan KMO consult, kantoor houdende te Merksem, Ringlaan 33/1 en boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen, kantoor houdende te Merksem, Bredabaan 894, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Christine Van Haeren, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte (vóór registratie) de dato zeventien april tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/06/2015
ÿþ~.~ x

iL

Moa word 11.1

7--

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0550.753.033

Benaming

(voluit) : Fast Forward Properties

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lage Vlier 80 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 7 april 2015, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 07/04/2015 te verplaatsen van Lage Vlier 80 te 2960 Brecht naar Paardenmarkt 54 bus A te 2000 Antwerpen.

De vergadering verleent aan de cooperatieye_ vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', rechtspersonenregister Antwerpen 043.957.779., met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VINCK Sven

Zaakvoerder

VAN NOTEN Pierre-Ivan

Zaakvoerder

WOUTERS Tim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 8 ME! 2015

grelii Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2015
ÿþ"te

"

Mod Word 11.1.

t Ï"c i 5 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL E Rechtbank van kooghi~nd®I

Antwerpen

0 5 -08- 2015

STAATS LAD

BELGISCH

2 9 JULI 2015

Griffie

Afdeling Antwerpen

II i i i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0550.753.033 Benaming

(voluit) : Fast Forward Properties

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paardenmarkt 54/A - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 juli 2015, blijkt het volgende;

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van de heer Vinck Sven als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 16/07/2015 te bekrachtigen.

Van Noten Pierre-Ivan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 22.06.2016 16213-0440-011
04/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FAST FORWARD PROPERTIES

Adresse
PAARDENMARKT 54, BUS A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande