FAVSYNC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAVSYNC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.771.713

Publication

10/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 28.08.2014 14528-0341-009
10/04/2012
ÿþ Riad Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2547 Lint, Diamantstraat 39 /GL-R

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 20 maart 2012, "geregistreerd: te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 21-03-2012. Boek 199 blad 54 vak 18, Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger: (get) ai R. WECHUYSEN", dat:

1) De heer TROP Vladislav, geboren te Dnepropetrovsk (Oekraïne) op tien oktober negentienhonderd: vijfentachtig, (rijksregistemummer 85.10.10-563.22), wonende te 2547 Lint, Diamantstraat 39 /GL-R.

2) De naamloze vennootschap "PrimeUser", niet zetel te 1190 Vorst (Brussel), Lusambostraat 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0470.738.624, opgericht; onder de naam "XLRA-TOR." bij akte verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op twee februari: tweeduizend, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig februari daarna onder nummer 199, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig februari tweeduizend en één, waarvan verslagschrift werd opgemaakt door notaris Eric Thibaut de Maisieres te Sint-Gillis (Brussel), gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van zevenentwintig maart daarna onder nummer 122,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "FavSync",; met zetel te 2547 Lint, Diamantstraat 39 /GL-R, hebbende als doel :

Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, het opstellen, creëren, plaatsen, onderhouden en uitbaten van websites, zowel voor eigen rekening; als in opdracht van derden, webhosting, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen,.als, aan particulieren, de registratie en het beheer van domeinnamen, de e-commerce, evenals alle; dienstverleningen aangaande het voorgaande.

Het verkopen van reclame op het internet, op websites, in e-mails, op mobiele toestellen en op iedere, andere informatiedrager.

Alle mogelijke diensten betreffende de lCT-sector.

Het concipiëren, het ontwikkelen, en/of het (laten) maken van systeemanalyses en software-programma's in. opdracht van derden of voor eigen rekening,

Het commercialiseren, onder alle mogelijke vormen, en met name onder andere de aankoop, de verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de makelaardij, de commissie en/of de aanneming met betrekking tot de hierna genoemde producten: computer hard- en software, elektronische apparaten en randapparatuur,: zoals kasregisters en allerhande producten en benodigdheden, nodig bij het computergebruik.

Het (laten) herstellen van computer hard- en software en alle aanverwante artikelen en benodigdheden.

Het ontwerpen, assembleren, monteren, installeren, onderhouden en herstellen van allerlei machines,

installaties en besturingssystemen, zowel op mechanisch ais op elektronisch en/of elektrisch gebied. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op het vlak van voormelde gebieden.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die, zo geheel als ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks, de. ' verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van' ' inbreng, opslorping, fusie, onderschrijving of enige andere wijze, belangen nemen in alle ondernemingen verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare,.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar:° agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden; verstrekken.

Zij kan eveneens de functie van bestuurder en vereffenaar van vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flh1I 1I III IVIIIIII IIVflI

*iao~osee*

w

beh' aai Ber Staa

11

Neergelegd fer griffie von de Ferh#6unk van Koophandel ie Antwerpen, op

1 8 1`1AAR1ai2

Griffie

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : FavSync

(verkort) :

0844.

044' 7. 7._.1-.' 7 1 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

I

41

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000 euro, vertegenwoordigd door 1000 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Elk dezer aandelen is volledig volstort zodat het bedrag van 20.000 euro ter beschikking van de vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. Zo er twee of meer zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap jegens derden en in rechte.

Bij wijze van interne bevoegdheidsverdeling zullen de aangestelde zaakvoerders individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid hebben voor aile handelingen die een bedrag van tienduizend euro niet te boven gaan,

Voor de aanwerving en ontslag van personeel dienen sowieso beide zaakvoerders gezamenlijk op te treden. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

Tot statutaire zaakvoerders zijn benoemd voor de duur van de vennootschap : 1) de heer TROP Vladislav, geboren te Dnepropetrovsk (Oekraïne) op tien oktober negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 2547 Lint, Diamantstraat 39 1GL-R en 2) de heer GLASSBERG Raphaëi, geboren te Parijs (Frankrijk) op eenendertig maart negentienhonderd zeventig, wonende te 1190 Vorst (Brussel), Neptunuslaan 49 bus 16. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de gewone algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Er wordt geen commissaris aangesteld,

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Van de nettowinst wordt vijf procent vooraf genomen voor de vorming van het wettelijke reservefonds, totdat die éénftiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld

- notaris Frederik Jorissen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARAGON, met zetel te 9120 Beveren-Waas, Pastoor Steenssenstraat 1, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 30.08.2016 16510-0176-011

Coordonnées
FAVSYNC

Adresse
DIAMANTSTRAAT 39 - GL-R 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande