FBB CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FBB CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.994.806

Publication

21/01/2014
ÿþa

M1

V bah

aa Bel Stad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, a

tie o JAN. 2014,

Griffie

f1,u~u~u~u~u~~~u1u~

*14020 4

Ondernemingsar :

Benaming (voluit) : FBB CONSULT (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruiningenstraat 8

2900 Schoten

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen de dato 9 januari 2014, dat door, Mevrouw Michèle BULTYNCK-VAN CAUWENBERGHE, wonende te 2970 Schilde, Heidemolen 37 een: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd; opgericht met volgende standregelen:

a) Naam

De naam van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

?: aansprakelijkheid luidt: "FBB CONSULT".

De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Kruiningenstraat 8.

b) Doel

De vennootschap heeft ais burgerlijk doel :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van dei

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet

bepaalde vorm,

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale

aangelegenheden.

juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening

., vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden

ais bestuurder of zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig;

doel

- de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen,,

?: doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die:

geldt voor het beroep van boekhouder.

c) Kapitaal

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) gesplitst in honderd (100) aandelen,;

zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparant heeft als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1)Mevrouw VAN CAUWENBERGHE Michèle, voornoemd, voor honderd (100) aandelen.

;= De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ ;

185,50).

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00);

bedraagt minimum een derde van het kapitaal en staat geboekt op een speciale rekening nummer BE65 7310;

i; 3674 6096 ten name van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank.

d) Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0543.994.806

van;

m =4 11.1



Voor-liehouden

,v aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd zonder beperking van duur. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemck Mevrouw VAN CAUWENBERGHE Michèle, voornoemd. Voormelde mandaat is onbezoldigd.

Voormelde benoeming maakt deel uit van het venncotschapscontract en treedt in voege bij de inwerkingtreding van de vennootschap, zoals hierboven bepaald.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende zaakvoerder(s) is beëindigd onmiddellijk na de algemene vergadering die overgegaan is tot de herverkiezing.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt en er geen zaakvoerder werd aangeduid oefent de enige vennoot het mandaat van zaakvoerder uit.

Wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is kan een plaatsvervangend zaakvoerder worden benoemd. Deze oefent ingeval van overlijden van de enige vennoot of ingeval deze in de onmogelijkheid verkeert op te treden alle bevoegdheden van de zaakvoerder uit,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is, De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één college mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten, Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar, De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergcedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordigings- , reis- en verplaatsingskosten.

e) Algemene Vergadering

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste werkdag van de maand juni om elf uur. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdsg.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s), van de commissarissen, indien er zijn, of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één/vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen, ln dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag.

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel aan de commissaris(sen).

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het wetboek van venncotschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping,.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste drie dagen voor de vergadering,

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd",

Elk aandeel geeft recht op één stem.

f) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2015.

g) Reserve

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat,

h) Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van oprichtingsakteakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FBB CONSULT

Adresse
KRUININGENSTRAAT 8 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande