FBGS INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FBGS INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.303.847

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 10.06.2013 13170-0515-020
07/12/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111W1111,111111

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 8 NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De Witier,

Ondernemingsnr : 0832.303.847

Benaming

(voluit) : FBGS INTERNATIONAL

(verkort)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Bell Telephonelaan 2H, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 19 november 2012 blijkt wat volgt:

1, Er wordt unaniem beslist ontslag ais bestuurder te verlenen aan Cybemetics NV vertegenwoordigd door de heer Marc Voet met ingang van de dag van de beslissing.

2. Er wordt unaniem beslist aan Cybernetics NV vertegenwoordigd door de heer Marc Voet kwijting te verlenen voor de uitoefening van zjin mandaat als bestuurder tot de dag van zijn ontslag,

3. Er wordt unaniem beslist om de overeenkomst met Cybernetics NV, ondertekend op 13 juli 2011 te beëindigen. Deze beëindiging zal zo snel mogelijk ingaan. Aan de heer Hugo Mertens en Bob Grietens wordt hierbij het mandaat gegeven om deze beëindiging verder uit te voeren conform hogervermelde overeenkomst.

Aldus opgemaakt te Geel, op 19 november 2012

INVESTMEDH BVBA - zaakvoerder

Hugo Mertens - Vaste vertegenwoordiger



rJ~7 d2 ven Lul B ~~err~ûldEn cio hia,m en haede,nigh~rd van cl= instrum2rrtereroZ, noiana, het van de persoo)n(unr bevoegd de rectitspersoon ten aanzien ven derden te vrrizge7i:aoordigen

Verso hJaarn en hsndiekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 09.07.2012 12279-0213-020
09/05/2012
ÿþ Maf Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter gril-fie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 6 APR. 2¬ 12

TU R Nmperr

De GYfg,

1111101111111111

*12086921*

V, beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : 0832.303.847

Benaming

(voluit) . FBGS INTERNATIONAL

tverkortl

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel te 2440 Geel, Bell Telephonelaan, 2H

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  GOEDKEURING STAAT ACTIEF/PASSIEF OMZETTING NAAR N.V. - HERWERKING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - BENOEMING EN BEZOLDIGING BESTUURDERS

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, 12 april tweeduizend twaalf;

" Geregistreerd te Geel, de 17 APR. 2021 elf bladen geen verzendingen, Reg. 5 deel 589 folio 45 vak 18, ontvangen 25,00-EUR, Getekend 25,00-EUR de eerstaanwezende inspecteur ai R. VAN TONGELEN" BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " FBGS INTERNATIONAL " volgende be-slissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijke kapitaal te verhogen met tweeënveertigduizend negenhonderd (42.900,00) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro naar éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro 61.500 euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

De leden van de vergadering verzoeken mij, notaris, te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op éénenzestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro. Tweede beslissing  Goedkeuring staat actief/passief - Verslaggeving

De vergadering keurt de staat van actief en passief van 31 december 2011 goed.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door DELOITTE, bedrijfsrevisoren,met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2011.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht.

De besluiten van het verslag van DELOITTE, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

«Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van 45.335,78 EUR opgenomen in bovenvermelde staat van activa en passiva is 16.164,22 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Diegem, 27 maart 2012

De bedrijfsrevisor

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Fabio De Clercq»

Derde beslissing -- Omzetting

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoon-qijkheid, en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de naamloze vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtel enmg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap behoudt het nummer 0832.303.847 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister van Antwerpen.

De omzetting geschiedt basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2011.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

Vierde beslissing - Aanneming van de statuten

De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt

Rechtsvorm : naamloze vennootschap.

Benaming : FBGS INTERNATIONAL

Doel : Het doel van de vennootschap bestaat erin om in België en in het buitenland (de ganse wereld) tot ontwikkeling , productie en commercialisatie over te gaan van optische vezeltechnieken, zoals optische vezelsensoren en aanverwante technieken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen han-'delszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-'delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken..

Zetel : te 2440 Geel, Bell Telephonelaan 2H

Duur en aanvang : de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf voor onbepaalde duur. Geplaatst kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 61.500 EURO.

Het wordt vertegenwoordigd door 1000 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één11000 ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt bijeengeroe-'pen op de tweede vrijdag van de maand april om twintig (20.00) uur.lndien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 14 - Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, voor gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoer-ders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overiblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 15 - Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ont-treken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, al. 2 B.W.) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder raag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in gevat van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennoobschap de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzit-iter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16  Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar acti-'viteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 16bis  Directiecomité

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 17  Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

Door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen dcor de raad van bestuur, betreffende transacties die vijftigduizend (50.000,00) euro niet te boven gaan. Voor transacties die vijftigduizend (50.000,00) euro te boven gaan is het het gezamenlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur, en een bestuurder vereist.

Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wan-neer

zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een

gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon

uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Controle

Er werd geen commissaris benoemd en bijgevolg is artikel 64 § 2 van de vennootschappenwet van

toepas-sing.

Vijfde beslissing

-De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten: BVBA INVESTMEDH, RPR nummer 0823.599.383, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Groenstraat 14, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger : de heer MERTENS Hugo Victor Jozef, geboren te Asse op zeven mei negentienhonderd éénenzestig, RR 61.05.07 41512, wonende te 1730 Asse, Groenstraat 14 en Voet Marc Rosa Henri, geboren te Antwerpen op zes juni negentienhonderd vierenvijftig, RR 54.06.06 091-32, wonende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 6182.

Zesde beslissing

De vergadering beslist te benoemen als bestuurders van de naamloze vennootschap:

-BVBA BG CONSULT, met maatschappelijke zetel te 3052 Bladen, Interleuvenstraat 22, RPR Leuven 0472.926.369, vast vertegenwoordigd door de heer GRIETENS Bob, geboren te Herentals op 9 september 1969, RR 69.09.09 081-94, wonende te 3052 Blanden, lnterleuvenstraat 22

-BVBA INVESTMEDH, met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Groenstraat 14, RPR nummer 0823.599.383, vast vertegenwoordigd door de heer MERTENS Hugo Victor Jozef, geboren te Asse op zeven mei negentienhonderd éénenzestig, RR 61.05.07 415-12, wonende te 1730 Asse, Groenstraat 14

- NV CYBERNETICS, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 2. RPR Antwerpen onder het nummer 0430.559.244, vast vertegenwoordigd door, de heer VOET Marc Rosa Henri, geboren te Antwerpen op zes juni negentienhonderd vierenvijftig, RR 54.06.06 091-32, wonende te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 6/82;

-Limited Liability Company SRO SYLEX, met zetel te 82105 Bratislava/Slovakia, Mlynské Luhy 31, ingeschreven onder nummer 8946/B in het handelsregister van het district Court Bratislava I. Geldig vertegenwoordigd door haar executive director de Heer Dusan Synak, geboren te Sasinkovo (Slovakia) op 24 september 1948, identiteitskaartnummer BB3016681, wonende te Mlynské Luhy 31, 82105 Bratislava/Slovakia

- GMBH BM-T BETEILIGUNGSMANAGEMENT THÜRINGEN, met zetel te Erfurt, HRB Ambtsgericht Jena nummer 110233. Geldig vertegenwoordigd door de Heer Stephan Beier, geboren te Weimar (Duitsland) op 14 september 1977, identiteitskaartnummer 976016745, wonende te Gorkistrasse 9, 99084 Erfurt (Duitsland), die werd aangeduid door gescheftsführer Guido Bohnenkamp, geboren te Bonn op 20 mei 1964, wonende te 53173 Bonn, Sedanstrasse 9, ingevolge volmacht van 23 september 2011, bewaard gebleven in dossier.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De heren Grietens, Mertens en Voet zijn hier aanwezig.

De heren Synak en Beier zijn niet aanwezig.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA INVESTMEDH, te 1730 Asse, Groenstraat 14, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Raad van bestuur

Hiervoor aangestelde bestuurders, beslissen onmiddellijk om:

-BVBA INVESTHMEDH, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder;

-NV SYBERNETICS, voornoemd, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD : 1 expeditie van het proces-verbaal; bijzonder verslag zaakvoerder; verslag bedrijfsrevisor, balans actief en passief en volmacht. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

BiJtagenr$fj bët BeIgisch'SïNàtsblàd"- 09r/05IZ0YZ - Annexes du Moniteur bëlgé

Voorbehouden aan liet BeigiSch Staatsblad

02/12/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

*11181503*

Ondernemingsnr : 0832.303.847

l mine g

(voluit) : FBGS INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Schoonbekeplein 1 te 2000 Antwerpen

Ondemeir akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel en exploitatiezetel

Conform de statuten van de vennootschap is de algemene vergadering bevoegd de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar om het even welke andere plaats in België.

Met ingang van 01/10/2011 beslist de algemene vergadering de maatschappelijke zetel en het exploitatieadres van de vennootschap te verplaatsen:

van: Van Schoonbekeplein 1 te 2000 Antwerpen

naar: Bell Telephonelaan 2H te 2440 Geel

Aldus opgemaakt te Antwerpen, op 30 september 2011

BVBA INVESTMEDH - zaakvoerder

Vaste vertegenwoordiger - Hugo MERTENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

30/06/2011
ÿþMptl 2.1

Lu k B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I IIIJ ff111 fflff 1111111111 11111111 1H11 1111 III

" 11097966*

V beh aa Bef Stal

Niltrrgelegf ter nrr~e YU de techtioni trere Koophandel ise drlttverpeo, M

2 0 JUNI 201f

Griffie

Ondernemingsnr 0832-303-847

Benaming

(voluit) : FBGS INTERNATIONAL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Van Schoonbekeplein 1, 2000 Antwerpen.

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 9 juni 2011

3.Beraadslaging en beslissingen

De bijzondere algemene vergadering van vennoten gaat over tot de benoeming van de BVBA INVESTMEDH, met maatschappelijke zetel te Groenstraat 14, 1730 Asse en KBO nummer 0823.599.383 als zaakvoerder. Met als vast vertegenwoordiger heer Hugo Mertens, wonende te 1730 Asse, Groenstraat 14.

4. Volmacht

De bijzondere algemene vergadering van vennoten geeft hierbij volmacht aan de heer Philip Watravens en/of de heer Dries Joseph, advocaten met kantoor te 1050 Brussel, Boondaalsesteenweg 6  bus 7 om de formulieren voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de rechtbank van koophandel en de Kruispuntbank van Ondernemingen ten einde bovenvermelde beslissing openbaar te maken.

Voor ontledend uitreksel

Philip Walravens lasthebber

07/01/2011
ÿþ Muti 2.0

12-,M-,;ç'L_1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter p*º%ffíe vo de Rechtbank Iran Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Z 9 OEC, 2010

V IOII HI 11H11 IIUI 11JUlI

*11004007*

Vo beho aan Belg Staat.

Ondernemingsnr : 0 8 3 2' 3 0 3 ° 8 4 7

Benaming

(voluit) : FBGS INTERNATIONAL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; te 2000 Antwerpen, Van Schoonbekeplein 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor nota"ris Luc Moortgat, te Geel, op vierentwintig december tweeduizend tien, geregistreerd te Geel, op 28 DEC.2010 zeven bladen geen verzendingen, Reg 5 deel 584 folio 92 vak 20, ontvangen 25,00¬ getekend vr de eerstaanwezend inspecteur De Fiscaal Deskundige I.GILIS.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aanspra-'ke-'lijkheid werd opgericht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : 1.De heer VOET Marc Rosa Henri, geboren te Antwerpen op zes juni negentienhonderd vierenvijftig, RR 54.06.06 091-32, echtgenoot van mevrouw DRIEGE Marianne Simonne Jean, wonende te 2440 Geel, Cipalstraat 16. Echtgenoten gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hervé De Graef, te Mol op vier juli tweeduizend; Stelsel ongewijzigd tot op heden, alzo verklaard. 2.De heer MERTENS Hugo Victor Jozef, geboren te Asse op' zeven mei negentienhonderd éénenzestig, RR 61.05.07 415-12, gehuwd te Asse op 17 juli 1987 met mevrouw Ann Agnes Roger Schoonjans, geboren te Asse op 8 september 1963, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, stelsel niet gewijzigd, alzo verklaard, wonende te 1730 Asse, Groenstraat 14. 3.De heer VOET Eli Jom Jelle, geboren te Turnhout op dertien juni negentienhonderd eenentachtig, RR 81.06.13 127-62, in huwelijk met mevrouw SAELEN Tine Louisa Christine, geboren te Lommel op vijf oktober negentienhonderd eenentachtig, wonende te 2491 Olmen, Germeer 60. Echtgenoten gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Luc Moortgat op dertien juli tweeduizend zes, ongewijzigd tot op heden alzo verklaard.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « FBGS INTERNATIONAL ».

3. Zetel : te 2000 Antwerpen, Van Schoonbekeplein 1.

4. Doel : Het doel van de vennootschap bestaat erin om in België en in het buitenland (de ganse wereld) tot de commercialisatie over te gaan van optische vezeltechnieken, zoals optische vezelsensoren en aanverwante technieken, met inbegrip van maar niet beperkt tot technologieën inzake meting en sensor; het vervaardigen van optische vezelelementen zoals fiber Bragg Gratings FBG's) of Draw Tower Gratings (DTG's) maar niet beperkt tot deze elementen, zoals speciale optische vezels en reflectie-elementen; het vervaardigen en commercialiseren van producten met betrekking tot het uitlezen en analyseren ervan en speciale meetapparatuur.

Bedoelde technologie zou hoofdzakelijk gecommercialiseerd worden in volgende marktsegmenten; maar niet beperkt tot deze marktsegmenten: zoals Telecom, olie industrie, gas en pijpleidingen, textielindustrie; scheepsindustrie, spoorwegen, ruimtevaart en vliegtuigindustrie, kernindustrie en nucleaire industrieën zoals afvalstockage plaatsen enzomeer.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende hamdelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting in geld : 6.200,00-eur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belg

6. Duur en aanvang: voor onbepaalde duur vanaf 24/12/2010.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, en voor de 1ste maal de dag van de neerlegging ter griffe van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op éénenderlig december tweeduizend en elf.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig (20.00) uur , indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en twaalf op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig (20.00) uur.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaak-'voerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Wordt aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap de heer Marc VOET voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaar-'den, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het Iste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BV BVBA CUYPERS, te 2440 Geel, Pas 257, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hierbij neergelegd : uit-'gifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
FBGS INTERNATIONAL

Adresse
BELL TELEPHONELAAN 2H 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande