FBLSERV

Société en commandite simple


Dénomination : FBLSERV
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 873.624.164

Publication

11/01/2013
ÿþ Mod PDF 11.1



Ltil B. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I 11111111111 I1i 1II 11111 II1 1I'I 1111 1II ldeergelQgt! ter griffie van de Redlfba14 von Kcephedd ic Ale r1043012, op

*13007d0~* 3 1 DEC. 2?12

Gr[ffie



Ondernemingsnr : 0873.624.164

Benaming (voluit) : FBLSERV

(verkort) : Gewone commanditaire vennootschap

Rechtsvorm P

Zetel :

(volledig adres) Deken De Winterstraat 32 - 2600 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : Ontbinding en sluiting - volmacht

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20/12/2012

Zijn alhier aanwezig in hun hoedanigheid van vennoot, die ons verklaren houder te zijn van het aantal aandelen dat hierna achter hun naam vermeld staat:

1. De heer Blauwens Alfons, houder van 9 aandelen;

2. Mevrouw Thys Lea, houdster van 1 aandeel;

Hetzij tezamen vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, of

duizend euro (EUR1.000,00).

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vergadering besluit de zaakvoerder, te weten: de heer Blauwens Alfons, ontslag te verlenen en kwijting te geven voor het door hem uitgeoefende mandaat tot op heden.

De vergadering stelt vast dat, aangezien de ontbinding en sluiting vereffening van onderhavige vennootschap in één akte gebeurt, er overeenkomstig artikel 184, § 5, geen vereffenaar zal worden aangesteld, dat er conform artikel 190, § 3 van het Wetboek van Vennootschappen geen verdelingsplan dient opgemaakt worden dat ter goedkeuring aan de rechtbank van koophandel dient voorgelegd te worden en dat er geen rapportering omtrent de toestand van de vereffening overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen dient plaats te vinden. De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is en het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt en dat het saldo aan de vennoten werd toebedeeld in verhouding tot hun aandelenbezit; dat er geen passiva zijn luidens de voormelde staat van actief en passief, zodat de vereffening naar aanleiding van onderhavige ontbinding in één enkele keer kan afgesloten worden.

De vergadering besluit dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 2600 Antwerpen, Deken De Winterstraat 32. De gelden en waarden die aan de schuldeisers (en/of vennoten) toekomen en die hun niet konden worden afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en Consignatiekas.

Al deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

Volmacht wordt verleend voor de rechtbank van koophandel, ondernemingsloket, Directe Belastingen en BTW.

Op de laatste blz. van ruik B vermelden: -Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voce-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

" f ~eri:t'. vervolg ' Mod POP 11.1

En dit voor de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L&A Consulting, met maatschappelijke zetel te 2390 Malle, Leeuwerikenlaan 12, vertegenwoordigd door Alexander Gysbrechts, teneinde voor zoveel als nodig.

1. Neerlegging van de akte bij de rechtbank van koophandel en publicatie Belgisch Staatsblad.

2. Schrapping en opheffingen registratie ondernemingsloket en kruispuntbank, BTW.

3. Alle formaliteiten vervullen bil alle fiscale en administratieve autoriteiten aangaande de sluiting van de vereffening en de aangiften als dusdanig in de indirecte en directe belastingen.

L&A Consulting bvba, vert door Alexander Gysbrechts volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FBLSERV

Adresse
DEKEN DE WINTERSTRAAT 32 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande