FDR DYNAMIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FDR DYNAMIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.504.854

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0073-014
05/08/2014
ÿþr'~"~./~ Mod Word tt,t

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f,

11110flignilill Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

0845.504.854 van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

25 1U1I2fl

Griffie

FDR DYNAMIC

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2000 Antwerpen, Volksstraat 17

Benoeming zaakvoerder

in de buitengewone algemene vergadering dd 15.07,2014 werd unaniem beslist

- de benoeming van Pauline DE KOK (NN 85.12.24-530-37), van Belgische nationaliteit, wonende te 2600

Antwerpen, Victor Jacobslei 50, ais zaakvoerder goed te keuren met ingang van 20.07.2014. Pauline DE KOK,

voornoemd, heeft de benoeming aanvaard, en bevestigde dat geen enkele verbodsbepaling haar benoeming

verhindert,

Elke zaakvoerder kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen in rechten en plichten.

Het mandaat van Pauline DE KOK is bezoldigd.

Olivier DEBAECKER

zaakvoerder

Annexes du Moniteur belge

hoedanigheid dari de in ntrinnenterend& notaris. hetzij +i t de hc.I.oepd de rechtspersoon ton aanzien van derden te veriegenwoordiPen

r n

MAI».) 4r,) r:n handtekening

08/05/2012
ÿþiy

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1h11 1 111 I11 I11111111 II

*12065752*

Vi

beh,

aal

Bel

Staa

11



tirergilegd ter grime van do Wed van toephand  io Arfi'pe , M

2 5 APR. 2Û12

Griffie

11

Ondernemingsnr : o£4r , 5-04 ~ S ci

Benaming (voluit) : FDR DYNAMIC

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

sF

Zetel : Volksstraat 17

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 19 april 2012, dat een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door 1) De heer DEBAECKER Olivier Jean Claire; Nicolas, geboren te Wilrijk op 6 december 1978, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Van Geertstraat 85: en 2) De heer DEBAECKER Frank Laurence Suzanne Irma, geboren te De Panne op 16 juni 1945, wonende tel 2000 Antwerpen, Zirkstraat 33, met volgende standregelen:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt FDR DYNAMIC.

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Volksstraat 17.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,: als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Detailhandel in brood- en banketbakkerswerk en suikerwerk ; Artisanale brood- en banketbakkerijen

De aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het; ontwerpen, de bereiding en de handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere; voedingswaren in de ruimste zin van het woord ;

Tussenpersoon in handel ; groot- en kleinhandel in wijnen en andere dranken, al of niet alcoholisch ;i het uitbaten van eethuizen, snack of andere verbruiksinrichtingen die behoren tot de horecasector in; de ruimste zin van het woord, al of niet met consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met; enigerlei vorm van amusement ; het uitzenden en/of verkopen van maaltijden, snacks en/of kleine; gerechten ; het verzorgen van cocktails en recepties ; het inrichten van evenementen en; schouwspelen ;

Alle handelingen op vlak van vastgoed en immobiliën, ondermeer de aankoop, verkoop, ruil, beheer en verhuur, leasing en eventuele financiële of andere technieken om onroerende goederen te verwerven,; te verhandelen , en zo meer, in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie in de ruimste zin van het woord inzake financiële, handels-, fiscale en sociale aangelegenheden ; De vennootschap kan alle handelingen stellen in verband met de aankoop, verkoop, import, export,: transit en zo meer van roerende goederen allerhande in de ruimste zin

Het verwerven, beheren, onderhouden en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium,! hoofdzakelijk bestaande uit onroerende goederen welke de vennootschap ook mag vervreemden; indien daarvoor goede redenen bestaan. Binnen het kader van haar doelstelling zal de vennootschap; mogen overgaan tot het aankopen, uitrusten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren: en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tot alle verrichtingen van: onroerende leasing. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en alle; investeringsgoederen in het algemeen.

De vennootschap mag ondermeer alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende onroerende en welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks ofi onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van het; maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zou kunnen zijn om haar; maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Ze tevens op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z, wr

c

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden. De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen of andere zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

De organisatie van evenementen in de ruimste zin ; hierin zijn ondermeer inbegrepen de organisatie van concerten, gespecialiseerde beeld-, verlichting- en geluidstechnieken.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het verstrekken van waarborgen of aval, hypotheek of pand, met inbegrip van de handelszaak, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële, industriële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1) De heer DEBAECKER Olivier, voornoemd, voor negentig (90) aandelen.

2) De heer DEBAECKER Frank, voornoemd, voor tien (10) aandelen.

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00). De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: de heer DEBAECKER Olivier, voornoemd,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste werkdag van de maand juni van elk jaar te elf uur,

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft, De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

w). ~M

mod 11.1

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verwerven vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel van huidige akte op de griffie van de handelsrechtbank van het arrondissement Antwerpen.

Alle verbintenissen, alsmede alle verplichtingen die hieruit voortvloeien, en alle bedrijfsactiviteiten, voorafgaand aan deze en vanaf 1 april 2012, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting gesteld door de heer DEBAECKER Olivier, voornoemd, worden overgenomen door de vennootschap op heden opgericht. Deze overname zal echter gevolg hebben op het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben.

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofin, met ondernemingsnummer 0862.066.318 en zetel te 2970 Schilde, Hagedoornlaan 5A, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Herwig Jacobs, kantoorhoudende te 2970 Schilde, Hagedoornlaan 5A, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en alle documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B.T.W.-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

De Notaris, Carlos DE BAECKER

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

làelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FDR DYNAMIC

Adresse
VOLKSSTRAAT 17 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande