FEBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.822.708

Publication

24/10/2013
ÿþ mod 11.1



á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd for griffie von de Rechtbank van Koophandel le Antwerpen, op

5 el lei

Griffie

111111111111.1611.111j1III iuM

V beh

aa

He Sta

Ondernemingsnr : #f 0 5 4 u" LI . 70 8

Benaming (voluit) : FEBA

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kenislei 63

2930 Brasschaat

"

"

"

Annexes du M

24/10/2013

ij

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Aart Goossens te Antwerpen-Deurne, op 11 oktober 2013,E blijkt dat:

1) De heer ARCAY Felix Joanna Lodewijk, rijksregisternummer 88.04.20-503.94, geboren te Antwerpen(Merksem) op twintig april negentienhonderdachtentachtig, ongehuwd, wonende te 2930 Brasschaat, Kenislei 63 .

2) De heer BARREIRO-PADEN Sergio, rijksregisternummer 90.04.04-197.49, geboren te Antwerpen(Borgerhout) op vier april negentienhonderdnegentig, ongehuwd, wonende te 2150 Sorsbeek, Akkerdonckstraat 34 .

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Feba" hebben opgericht. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Kenislei 63. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel:

" " "Onderneming voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming en lood-en zinkwerk

" Onderneming voor waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer

" Onderneming voor het plaatsen van centrale velwarmingmet warm water en stoom

" Ondememing.voorhet plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders

" Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme; lucht, van luchtregeling, en van industriële pijpleidingen

" Het installeren van waterverzachters

" Het leggen van parketvloeren

" Het optrekken van niet metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, met uitzondering: van de gereglementeerde werkzaamheden waartoe machtiging ontbreekt

" Rioleringswerkzaamheden, zinkwerken en loodgietenjwerken,

" Kleinhandel in elektrische verwarmingstoestellen

" Klein  en groothandel in sanitaire artikelen

" Het leggen van kabels en diverse leidingen

Het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen en reinigen van gevels

Onderneming voor warmte en geluidsisolatie

Het installeren van metalen dakbedekkingen

" Hoofdactiviteit loodgieterij en centrale verwarming

" Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde en vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen

" Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel onroerende als roerende goederen, dit; met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet; van vier december negentienhonderd negentig en het koninklijk besluit van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

" De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende' handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden a*n filet-. Belgisch Staatsblad

haardoel of die van aard zouden zijnde verwezenlijking ervan te vergemakkelijken Of uit të Zij

mag zich borg stellen voor derden, kredieten verlenen. «

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volstort ten belope van de totaliteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel en alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewóne_ algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde dinsdag van juni om 19.00 uur.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Met éénparigheid van stemmen worden als niet statutaire zaakvoerders benoemd de heren Arcay en Barreiro-Padin, beiden voornoemd, die aanvaarden.

Hun mandaat is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, en elk met macht afzonderlijk te handelen, ten einde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alte documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het sociaal secretariaat, het sociaal verzekeringsfonds, sabam, het federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen, de aanvraag van de registratie als aannemer en de aanvraag van alle nodige attesten. Bij de BTW diensten en de directe belastingen aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: Boekhoudkantoor Delvoly & Co Burgerlijke Vennootschap o.v.v. BVBA, met maatschappelijke zetel Groenendaallaan 90, 2170 Merksem.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Aart Goossens,

Notaris,

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
FEBA

Adresse
KENISLEI 63 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande