FEDRUS INVEST GROEP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FEDRUS INVEST GROEP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.947.355

Publication

30/07/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 24.07.2014 14349-0105-038
07/01/2014
ÿþVoor-

behaudei

aan het

Belgisch

Staatsblac

Mod Word 11.1

"~Iº%S = In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

«.

NEERGELEGD

d

~

2 3 -12~ 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPKOOPHANDErliffWvIECHELEN

900802

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0849947355

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2870 Puurs, Schoonmansveld 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie, geassocieerd notaris te Gent op 17 december 2013 werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FEDRUS INVEST GROEP", met zetel te 2870 Puurs, Schoonmansveld 48 (IZ 534), ingeschreven in het rechtspersonenregister van Mechelen onder ondernemingsnummer 0849.947.355 alwaar volgende agenda werd behandeld:

1.- Beslissing om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een totaal bedrag van vijfhonderd achtennegentig duizend negen honderd zesennegentig euro en twee eurocent (¬ 598.996,02) om het te brengen van negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig eurocent (89.333.333,34¬ ) naar negenentachtig miljoen negen honderd tweeëndertig duizend drie honderd negenentwintig euro zesendertig eurocent (¬ 89.932.329,36) , door middel van een kapitaalverhoging in geld, door de uitgifte van 1.806 nieuwe aandelen zonder stemrecht, aan een uitgifteprijs (beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen)van driehonderd eenendertigeuro zevenenzestig eurocent (¬ 331,67) per aandeel, onmiddellijk te volstorten.

2; Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen (uitgifte van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen),

3.- Kennisname van de individuele afstand door elk van de aandeelhouders van hun voorkeurrecht met betrekking tot de kapitaalverhoging met uitzondering van Melis-Vandecruys BVBA.

4.- Inschrijving op de kapitaalverhoging door Melis-Vandecruys BVBA en vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

5.- Beslissing om de statuten van de Vennootschap aan te passen en deze te vervangen door volgende tekst:

"HOOFDSTUK EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 Vorm en benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap; zij draagt de naam "Fedrus Invest Groep".

Artikel 2 Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoonmansveld 48 (IZ 534) te 2870 Puurs.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop, verhandeling verkoop en levering van goederen en diensten, in het bijzonder in verband met de verkoop van producten die rechtstreeks of via de tussenhandel kunnen worden verkocht aan aannemers actief in de bouwsector In de ruimste betekenis van het woord, doch zonder daartoe beperkt te zijn, en alle verbonden activiteiten, en dit zowel in België, als in het buitenland.

Daarnaast kan de vennootschap ook aile holdingactiviteiten in de ruimste zin van het woord uitvoeren. in dit kader kan de vennootschap onder andere (i) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschap-, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut; (ii) managementactiviteiten van holdings uitvoeren zoals het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

.º%f van het bezit of controle over maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, (iii) adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid verlenen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsmede (iv) informatie verschaffen aan bedrijfsleiding. Bovendien kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen. De vennootschap kan aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel, De vennootschap kan op elke manier deelnemen in, samenwerken of fuseren met welke vereniging, bedrijfsactiviteit, onderneming of vennootschap ook, met een maatschappelijk doel dat identiek, vergelijkbaar of verwant is met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of waarvan kan worden verwacht dat de activiteiten van de vennootschap erdoor zullen worden bevorderd. Ten slotte kan de vennootschap zich verbinden, kredieten en leningen verstrekken, zich borg stellen of andere zekerheden verstrekken ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak.

Artikel 4 Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

HOOFDSTUK TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5 Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenentachtig miljoen negen honderd tweeëndertig duizend drie honderd negenentwintig euro zesendertig eurocent (89.932.329,36) EUR. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd achtenzeventig duizend tweehonderd zesenzeventig (178.276)aandelen, zonder nominale waarde, die elk één! honderd achtenzeventig duizend tweehonderd zesenzeventigste (178.276ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK DRIE: DE AANDELEN

Artikel 7 Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

Artikel 8 Ondeelbaarheid van de effecten

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Artikel 10 Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met zeven bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan. De raad van bestuur zal 7 (zeven) leden tellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar_ Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die over de herbenoeming heeft besloten.

Artikel 14 Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 18 Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

-hetzij de raad van bestuur collegiaal,

-hetzij twee bestuurders samen handelend, waarbij minstens enerzijds ofwel de heer Renaat Melis, ofwel de heer Francesco Melis en anderzijds ofwel de heer Mark Vandecruys of Koiba NV;

-hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon, al dan niet bestuurder, aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat, HOOFDSTUK VIJF: ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20 Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de laatste maandag van juni, om 11 uur. Artikel 26 Beslissingen, Elk aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

HOOFDSTUK ZES: BOEKJAAR - RESULTAATSBESTEMMING

Artikel 28 Boekjaar Het boekjaar begint op één Januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 29 Verdeling De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

HOOFDSTUK ZEVEN: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32 Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, zal de algemene vergadering van aandeelhouders de vereffenaar(s) aanduiden, hun machten bepalen en de wijze van vereffening vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voot

be ouden

n het

Belgisch

Staatsblad

. ` De algemene vergadering bepaalt in voorkomend gevat de vergoedingen van de vereffenaars.

6.- Volmacht

en volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een totaal bedrag van vijgfhonderd achtennegentig duizend negenhonderd zesennegentig euro twee cent (¬ 598.996,02) om het te brengen van negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig eurocent (89.333.333,34¬ ) naar negenent-achtig miljoen negenhonderd tweeëndertig duizend driehodnerd negenentwintig euro zesendertig cent (¬ 89.932.329,36), door middel van een

kapitaalverhoging in geld, door de uitgifte van duizend achthonderd en zes (1.806) nieuwe aandelen zonder stemrecht, aan een uitgifteprijs (beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen) van driehonderd éénendertig euro zevenenzestig cent (331,67¬ ) per aandeel, onmiddellijk te volstorten,

De vergadering erkent te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de bepalingen van artikel 480 e.v, van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

De vergadering neem kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato zestien december 2013 en van het verslag van de commissaris de dato zestien december 2013, opgesteld overeenkomstig

artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de uitgift van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen en keurt deze goed.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing

De vergadering stelt vast dat elk van de aandeelhouders verklaart te verzaken aan zijn eventueel voorkeurrecht, de een ten opzichte van de andere met uitzondering van Melis-Vandecruys BVBA.

Vierde beslissing

Melis-Vandecruys BVBA, met zetel te Gentbruggekouter 7, 9050 GentRPR Gent, KBO 0849.945.573,alhier vertegenwoordigd door de heer Mark Vandecruys blijkens notulen van de vergadering van zaakvoerders de dato 16 december 2013, verklaart in te schrijven op de kapitaalsverhoging voor een bedrag van vijfhonderd achtennegentig duizend negen honderd zesennegentig euro en twee eurocent (¬ 598.996,02), gestort op rekening-nummer BE59 7310 3620 5526 bij KBC Bank agentschap Bedrijvencentrum Gent - KC3257, te Kortrijksesteenweg 1100, 9051 Gent, blijkens bankattest afgegeven op 16 december 2013, hetgeen wordt bewaard in het dossier,

Voor voormelde inbreng van vijfhonderd achtennegentig duizend negen honderd zesennegentig euro en twee eurocent (¬ 598.996,02) worden aan de BVBA Melis-Vandecruys, 1,806 aandelen zonder stemrecht toegekend. De nieuwe aandelen zijn op naam, zonder nominale waarde en zonder stemrecht. Ze nemen deel in de resultaten van de vennootschap voor de winsten van het boekjaar 2013.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van 598.996,02E daadwerkelijk verwezenlijkt werd, ieder aandeel waarop werd ingeschreven volgestort is en dat het kapitaal van de vennootschap aldus daadwerkelijk werd gebracht van negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 89.333.333,34) naar negenentachtig miljoen negen honderd tweeëndertig duizend drie honderd negenentwintig euro zesendertig eurocent euro (¬ 89.932.329,36).

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen en te vervangen door de statuten zoals deze werden weergegeven in het vijfde agendapunt.

Zesde beslissing

De aandeelhouders geven bij deze bijzondere volmacht aan Steven Geimaert met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) D Cottenie, notaris . Samen hiermee neergelegd; expeditie van de akte, verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : FEI]RUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHOONMANSVELD 48 - 2870 PUURS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 19 SEPTEMBER 2013

Ult de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 19 september 2013 blijkt:

1.Vrijwillig ontslag

De heer Roland Poedts geeft de wens te kennen om ontheven te worden van zijn mandaat als bestuurder

met ingang van 19 september 2013. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag.

2.Benoeming bestuurder

Na beraadslaging beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, met ingang van 19 september 2013, tot onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018:

" BVBA APOCONSULT, met zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Brussel) onder nummer 0846.880.274, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Roland Poedts, wonende te 3150 Haacht, Beverdijk 19, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Mod Word 71.7

t`a-rt 11 ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

r^- r --. r-

} " " " " " " " " . .il t~

2 4 -10- 2013

GRIFFU-:;`_w.}-g-~~~" .N;K v3.F1 KOOP Hr',N OE L te MECHELEN

ILLEN

Mark Vandecruys Bestuurder BVBA M.Melis

Bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger Renaat Melis





Op de laatste biz. van Luik B veemelden : Rectn : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13295-0260-038
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0357-031
08/04/2013
ÿþVoor-behoudE aan he" Belgisc Staatsbl+

i

^=uL~a~__~

Mad wOfd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

26 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANEJ 1ECHELEN

Ondernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHOONMANSVELD 48 - 2870 PUURS

(volledig adres)

On.erwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 7 MAART 2013:

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 7 maart 2013 blijkt:

Na beraadslaging beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om te benoemen tot bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden, 7 maart 2013 tot onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE MARBLE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 131, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Oudenaarde) onder nummer 0865A27.070, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Nevel, wonende te 9700 Oudenaarde, Berchemweg 131;

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THE FLAME, met zetel te 9270 Laarne, Achterdreef 3B, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Dendermonde) onder nummer 0846.917.886, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Camerlynck, wonende te 9270 Laarne, Achterdreef 3B.

BVBA M.MELIS Mark Vandecruys

Bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door Renaat Melis

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2013
ÿþ Ma1 Word 11.1

7' I i i- in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11,1.11,11,111,1)Ï1t1

~t 1 r R GE];.,E~`rD

0 7 1Atá, 2013

RLCHTB.à%feRN ~ KOOt'H.'.vL'E1._ TE GE,°T

Ondernemingsnr : 0849947355

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Europalaan 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Eugène-Christophe Beyer, geassocieerd notaris te Gent op 19 december 2012 werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "FEDRUS INVEST GROEP" gehouden, met zetel te 9800 Deinze, Europalaan 73, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder ondernemingsnummer 0849.947.355, alwaar volgende agenda werd behandeld:

1.- Verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 9800 Deinze, Europalaan 73 naar 2870 Puurs, Schoonmansveld 48 (IZ 534) en aanpassing van artikel 2 van de statuten overeenkomstig de verplaasting van de zetel.

2.- Goedkeuring van:

a) het verslag van de commissaris, in toepassing van artikel 445 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de beschrijving van de quasi-inbreng, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methode van waardering;

b) het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur ter uitvoering van artikel 447 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de quasi-inbreng waarvan hierna sprake van belang is en ook waarom eventueel wordt afgeweken van de conclusie van het voormelde verslag van de commissaris.

3.- Goedkeuring van de quasi-inbreng, zijnde een verkoop van:

-2.191 aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK, met zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, door de heer Poedts Roland en mevrouw Dekrem Annie aan de onderhavige vennootschap Fedrus Invest Groep;

-100 aandelen van APOK BALTIC UAB, met zetel te Litouwen, Motoru 14  3G, LT-2838 Vilnius, door de heer Poedts Roland aan de onderhavige vennootschap Fedrus lnvest Groep;

4, a) Verslagplicht

b) Verhoging van het kapitaal met dertien miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 13.400.000,00) om het te brengen van vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) naar negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 89.333.333,34). Deze kapitaalverhoging wordt onderschreven door een inbreng in natura van:

Tweeduizend honderd negenenzestig (2.169) aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK met zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11, door de heer Poedts Roland en mevrouw Dekrem Annie.

5.- Uitgifte van zesentwintig duizend vierhonderd zeventig aandelen nieuwe aandelen zonder nominale waarde met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de respectievelijke inbrengers.

6.- Verzoek tot de notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van dertien miljoen vierhonderd duizend euro (13.400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) naar negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 89.333.333,34)

7,- Aanpassing van artikel 5 overeenkomstig onderhavige kapitaalverhoging om het te vervangen door onderstaande tekst:

"Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 89.333.333,34 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 176.470 aandelen, zonder nominale waarde, die

elk één/ 176.470ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

8.- Wijziging van diverse artikelen van de statuten

9.- Invoegen van een overgangsbepaling in de statuten

10.- Benoeming bestuurder.

11.- Machtiging aan de instrumenterende notaris tot coördinatie van de statuten.

12.- Verlenen van een volmacht.

en volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9800 Deinze,

Europalaan 73 naar 2870 Puurs, Schoonmansveld 48 (IZ 534) en wijzigt artikel 2 van de statuten ingevolge

deze verplaatsing en neemt volgende tekst aan:

"Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schoonmansveld 48 (IZ 534) te 2870 Puurs. Hij mag, mits

naleving van de toepasselijke taalwetgeving, verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij gewone

beslissing van de raad van bestuur. De vennootschap mag bij beslissing van de raad van bestuur,

uitbatingszetels, bijhuizen, agentschappen of dochtervennootschappen oprichten in België of in het buiten-

land,"

Tweede beslissing

a) Overeenkomstig artikelen 445 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vergadering kennis van het verslag van de commissaris betreffende de quasi-inbreng.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 26 oktober 2012 door Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Steven Meyvaert Vennoot-Bedrijfsrevisor, waarvan het besluit luidt als volgt:

"10. BESLUIT

Ondergetekende, de Burgerlijke CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met kantoor gevestigd te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot de heer Steven Meyvaert, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij, verwijzend naar artikel 445 en 447 van het Wetboek van Vennootschappen, dat uit het onderzoek van de voorgenomen overdracht van aandelen van de NV Apok en Apok Baltic UAB op naam van de heer en mevrouw Roland Poedts  Annie Dekrem, respectievelijk de heer Roland Poedts is gebleken dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2.de aandeelhouders van de NV Apok en Apok Baltic UAB verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen aandelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3.de beschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen, met name de aandelen van Apok NV voor een bedrag van ¬ 13.539.163,00 en de aandelen van Apok Baltic UAB voor een bedrag van ¬ 872.580,00 in totaal voor een bedrag van ¬ 14.411.743,00 weergegeven in dit verslag, kunnen als voldoende nauwkeurig beschouwd worden ;

4.de door partijen weerhouden methoden van waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen voor een bedrag van ¬ 14.411.743,00 in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden van continuïteit bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

5.de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding van ¬ 14.411.743,00 als volgt zal vergoed worden: -Cash betaling aan de heer en mevrouw Roland Poedts  Annie Dekrem ten bedrage van ¬ 12.311.743,00 -Achtergestelde lening ten gunste van de heer en mevrouw Roland Poedts  Annie Dekrem ten bedrage van ¬ 2.100.000,00

6.de quasi-inbreng niet overgewaardeerd is

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van art. 445 van het wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de bijzondere algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de goedkeuring van de overdracht van de in dit verslag opgenomen vermogensbestanddelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Melle, 26 oktober 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Steven Meyvaert

Vennoot  Bedrijfsrevisor"

b) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de raad van bestuur

overeenkomstig artikel 447 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 19 december 2012, betreffende

de quasi-inbreng.

Derde beslissing

De vergadering beslist de quasi-inbreng, zijnde een verkoop van

-2.191 aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK, met zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

door de heer Poedts Roland en mevrouw Dekrem Annie aan de onderhavige vennootschap Fedrus Invest

Groep;

-100 aandelen van APOK BALTIC UAB, met zetel te Lithuania, Motoru 14  3G, LT-2838 Vilnius, door de

heer Poedts Roland aan de onderhavige vennootschap Fedrus Invest Groep;

goed te keuren

Vierde beslissing

I.VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

De vergadering neemt kennis van het feit dat overeenkomstig artikelen 602 §2 lid 2 van het Wetboek van

Vennootschappen het verslag van de bedrijfsrevisor en van het verslag van de raad van bestuur inzake de

inbreng in natura niet werden opgemaakt en dat overeenkomstig artikel 602 §3 van het Wetboek van

Vennootschappen een verklaring van de raad van bestuur zal worden neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel uiterlijk binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng.

II. KAPITAALVERHOGING DOOR MIDDEL VAN INBRENG IN NATURA

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met dertien miljoen vierhonderd duizend euro

(13.400,000,00) om het te brengen van vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend

driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) naar negenentachtig miljoen driehonderd

drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 89.333.333,34).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging gebeurt door middel van inbreng van:

Tweeduizend honderd negenenzestig (2.169) aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK met zetel te

1910 Kampenhout, Oudestraat 11, door de heer Poedts Roland en mevrouw Dekrem Annie, voor een

waarde van dertien miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 13.400.000,00).

TUSSENKOMST

Zijn alhier tussen gekomen;

1.- de heer Poedts Roland Germaine R., geboren te Kampenhout op 29 juli 1953, nationaal nummer 53.07.29-343-46 en zijn echtgenote

2.- mevrouw Dekrem Annie Louisa M., geboren te Leuven op 9 maart 1953, nationaal nummer 53.03.09314-65 ,samen wonende te 3150 Haacht, Beverdijk 19

Eigenaars van tweeduizend honderd negenenzestig (2,169) aandelen van de Naamloze Vennootschap APOK met zetel te 1910 Kampenhout, Oudestraat 11

ten einde de inbreng in natura en de bijhorende kapitaalverhoging te realiseren.

WAARDE

Voor het bepalen van de inbrengwaarde van voormelde goederen werd uitgegaan van de waarde, bepaald in het deskundig verslag de dato 26 oktober 2012 door Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Steven Meyvaert Vennoot-Bedrijfsrevisor

Vijfde beslissing

De vergadering beslist ingevolge de kapitaalverhoging zesentwintig duizend vierhonderd zeventig (26.470) nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitte geven. Deze aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen.

Aan de heer Poedts Roland en mevrouw Dekrem Annie wonende te 3150 Haacht Beverdijk 19, worden zesentwintig duizend vierhonderd zeventig (26.470)nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap Fedrus Invest Groep toegekend,

Zesde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van dertien miljoen vierhonderd duizend euro (¬ 13.400.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht van vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) naar negenentachtig miljoen driehonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 89.333.333,34).

Zevende beslissing

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen en vervangt het door tekst zoals weergegeven in agendapunt zeven.

Achtste beslissing

De vergadering beslist de artikelen 9, 10, 11 en 24 van de statuten te wijzigen door respectievelijk onderstaande teksten:

"Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met zeven bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan. De raad van bestuur zal 7 (zeven) leden tellen. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die over de her-benoeming heeft besloten."

"Artikel 10: Voorzitterschap

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag onder zijn leden een voorzitter kiezen. Bij staking van stemmen binnen de raad van bestuur heeft de voorzitter doorslaggevende stem. In geval van afwezigheid of belet van de voorzitter, zal de raad één van zijn leden aanduiden om hem te vervangen,"

"Artikel 11: Beraadslagingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur zal minstens vier keer per jaar vergaderen alsook telkens wanneer dit vereist is in het belang van de vennootschap. Elke bestuurder heeft de mogelijkheid om de raad van bestuur samen te roepen. De oproepingen voor de raad van bestuur worden gegeven minstens 14 dagen voor de vergadering van de raad van bestuur, en vermelden de datum, de plaats, het uur en de agenda. Om geldig te zijn dienen de oproepingen te gebeuren (i) per aangetekende post of (ii) per afgifte of per koerier (met bewijs van bezorging) of (iii) per fax en/of e-mail met bevestiging per aangetekende post of per koerier verstuurd op dezelfde dag. In geval van gemotiveerde hoogdringendheid kan de oproepingstermijn korter zijn, De vergaderingen van de raad van bestuur kunnen worden gehouden per telefoon- of videoconferentie. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, Indien de raad van bestuur niet het quorum behaalt om geldig te beraadslagen en te beslissen, zal een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij het aanwezigheidsquorum niet dient te worden gehaald. Iedere verhinderde bestuurder mag door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, een ander lied van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen. In dit geval wordt de afwezige als aanwezig aangezien. Elke bestuurder kan de stemming vragen voor elk agendapunt. In dat geval zijn de volgende bijzondere meerderheden van toepassing:

-Unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders is vereist voor beslissingen die aandeelhouders kunnen bevoordelen buiten de pariteit;

-een gekwalificeerde meerderheid van 5 van de 7 aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders is vereist voor de beslissingen die (i) de M&A-activiteiten van de vennootschap en haar dochtervennootschappen in ruime zin betreffen; of (ii) ertoe leiden dat op de algemene vergadering van een dochtervennootschap wordt beslist tot het ontslag van een bestuurder of zaakvoerder die voltijds operationeel actief is in het hoger management (dit is CEO, CFO of een lid van het Management Team) van de betrokken vennootschap (een "operationele bestuurder") en tot de daaropvolgende aanstelling van een nieuwe operationele bestuurder. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure mag echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal."

"Artikel 17: Vertegenwoordiging -- Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

-hetzij de raad van bestuur collegiaal,

-hetzij twee bestuurders;

-hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon, al dan niet bestuurder, aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur,

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat...." "Artikel 24: Beslissingen

Elk aandeel geeft recht op één stem. Behoudens voor de beslissingen die hierna worden opgesomd worden alle beslissingen van de algemene vergadering genomen in overeenstemming met de quorum- en meerderheidsvereisten voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen. Bepaalde belangrijke beslissingen kunnen slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van volgende bijzondere meerderheden:

- Unanimiteit van de stemmen verbonden aan de aandelen van de vennootschap waarvan het stemrecht niet geschorst is is vereist voor de volgende beslissingen:

-een voor de aandeelhouders niet verhoudingsgewijze kapitaalvermindering;

-kapitaalverhoging met uitsluiting van het voorkeurrecht

- een meerderheid van 85% van de stemmen verbonden aan de aandelen van de vennootschap is vereist

voor de volgende beslissingen:

-beslissing tot ontbinding, fusie, splitsing of inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak;

-de uitgifte van converteerbare obligaties, warrants, opties op aandelen of enige andere soortgelijke die

recht verlenen op (toekomstige) verwerving van aandelen;

-beslissing tot een voor de aandeelhouders verhoudingsgewijze kapitaalvermindering;

-beslissingen inzake kapitaalverhoging en kapitaalvermindering;

-de beslissing tot inkoop van eigen aandelen;

Indien de algemene vergadering niet het quorum behaalt om geldig te beraadslagen en te beslissen, zal een

tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen waarbij het aanwezigheidsquorum niet dient te

worden gehaald."

Negende beslissing

De vergadering beslist als volgt:

In uitvoering van artikel 17 van de statuten zoals gewijzigd bij deze akte, wordt de vennootschap verbonden door twee bestuurders samen handelend, waaronder minstens enerzijds M, Melis bvba (vast vertegenwoordigd door de heer Renaat Melis) of Versico BVBA (vast vertegenwoordigd door de heer Francesco Melis) en anderzijds Mark Vandecruys NV (vast vertegenwoordigd door de heer Mark Vandecruys) of de heer Mark Van-decruys.

Tiende beslissing

de heer Poedts Roland, wonende te 3150 Haacht, Beverdijk 19, te benoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar, dewelke zijn mandaat aanvaardt.

Elfde beslissing

De vergadering machtigt de instrumenterende Notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten. Twaalfde beslissing

De aandeelhouders geven bij deze bijzondere volmacht aan Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Steven Meyvaert Vennoot-Bedrijfsrevisor met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)E-C Beyer, notaris , Samen hiermee neergelegd; expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslagen revisor en raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-tbohouden - aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2012
ÿþM,d Word 11.1

11

11

11

RI

~'~..~i1` '~J

11212001,10Mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Europalaan 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANVULLENDE BEKENDMAKING - ERRATUM

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie dd 25 oktober 2012, geregistreerd te Gent 6 op 7 november 2012, boek 198, blad 66, vak 20, houdende de oprichting van de onderhavige vennootschap blijkt de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

"Artikel 17: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door.

-hetzij de raad van bestuur collegiaal,

-hetzij twee bestuurders samen handelend, waarbij minstens enerzijds ofwel de BVBA M. MELIS (met als vaste vertegenwoordiger de heer Renaat Melis), ofwel BVBA VERS1C0 (met als vaste vertegenwoordiger de heer rancesco Melis) (elk een A-bestuurder) en anderzijds ofwel de heer Mark Vandecruys of Mark Vandecruys NV (elk een B-bestuurder);

-hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon, al dan niet bestuurder, aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat."

De publicatie de dato 8 november 2012 nummer 182279 houdende de oprichting van de vennootschap bevat een materiële fout:

punt 5 Volmacht van de overgangsbepalingen bevat volgende zin die dient te worden geschrapt: "mevrouw Els Leenaert wordt'door Üzkul Nurgül hiervoor als bijzondere lasthebber vastgesteld."

(getekend)

D Cottenie, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/11/2012
ÿþ Mvd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

2 6 OKT. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAerjÉriPTE GENT , ,



Ondernemingsnr : O a'-V3 , 9uf . 355-

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Europalaan 73

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Blijkens akte verleden voor het ambt van Meester David Cottenie op 25 oktober 2012, te registreren, werd door 1.- de Naamloze Vennootschap DAK LEASE, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Moeistraat 45A, RPR Gent, KBO 0472213.091, vertegenwoordigd door de heer Francesco Merls, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Ruitersdreef 7, en de heer Renaat Melis, wonende te 9051 Sint-Renijs-Westrem, Rosdamstraat 10, gedelegeerd bestuurders,

2.- De Heer VANDECRUYS Mark, geboren te Wilrijk op negenentwintig maart negentienhonderd negenenzestig (29/03/1969), en zijn echtgenote, Mevrouw STEENBRUGGHE Ann, geboren te Gent op dertien april negentienhonderd negenenzestig (13/4/1969), gehuwd zonder voorafgaandelijk een huwelijkscontract afgesloten te hebben en ons verklarende geen enkele keus van een nieuw stelsel te hebben gedaan, samenwonend te 9000 Gent, Coupure 120;

een handelsvennootschap opericht en de statuten vast gesteld van een naamloze vennootschap onder de naam "FEDRUS INVEST GROEP", met zetel te 9800 Deinze, Europalaan 73, waarvan het geheel geplaatst kapitaal vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) bedraagt en verdeeld is in honderd vijftig duizend (150.000) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één honderdvijftig duizendste van het maatschappelijk kapitaal.

Hoofdstuk I : Financieel plan

Ver& het verlijden van de oprichtingsakte hebben de comparanten aan Ons, notaris, een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 19 oktober 2012, waarin het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap wordt verantwoord.

Hoofdstuk Il : INBRENG IN NATURA

De comparanten verklaren dat het kapitaal voor vijfenzeventig miljoen negenhonderd drieëndertig duizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 75.933.333,34) zal gevormd worden door de inbreng in natura van:

1)Duizend negenhonderd negenennegentig (1.999) aandelen van de Naamloze Vennootschap I.R.S. international, 9800 Deinze, Europalaan 73, RPR Gent, KBO 0837.962.610, met een waarde van zesendertig miljoen tweehonderd zevenenzeventig duizend vijfhonderd vijfenzestig euro zevenenvijftig (36.277,565,57¬ ),' door de Naamloze Vennootschap Dak Lease;

2)Duizend negenhonderd negenennegentig (1.999) aandelen van de Naamloze Vennootschap I.R.S. Energy Solutions, 9800 Deinze, Europalaan 73, RPR Gent, KBO 0449.610.440, met een waarde van één miljoen vijfhonderd achtentachtig duizend driehonderd euro zevenennegentig cent (1.588.300,97¬ ) door de naamloze vennootschap Dak Lease;

3)Duizend (1.000) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Batisec, 9800 Deinze, Europalaan 73, RPR Gent, KBO 0462.721.276, met een waarde van honderd duizend achthonderd euro (100.800,00¬ ), door de Naamloze Vennootschap Dak Lease;

4)Zeshonderd vierentwintig duizend (624.000) aandelen van de naamloze vennootschap Fedrus Invest , 2870 Puurs, Schoonmansveld 48, RPR Mechelen, KBO 0808.578.241, met een waarde van vierenveertig miljoen tweehonderd éénenveertig duizend zevenhonderd negenentwintig euro zevenenvijftig cent (¬ 44.241.729,57), door de heer Mark Vandecruys en mevrouw Ann Steenbrugghe

De comparanten verklaren dat de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Steven Meyvaert,

Ï'IJ11,11!ItIlljt11111!111

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de oprichters van de NV Fedrus Invest Group waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te 9800 Deinze, Europalean 73, om overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de NV Fedrus Invest Group, waarvan het besluit het volgende is: "BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Steven Meyvaert, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de oprichters van de NV Fedrus Invest Groep om ingevolge artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen een verslag op te maken aangaande de inbrengen in natura ter gelegenheid van de oprichting van de NV Fedrus Invest Groep.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

Q'de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng In natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de NV Fedrus Invest Groep verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen aandelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van deze inbreng in natura;

Ode beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte gemengde vergoeding voor de inbreng in natura voor een bedrag van 82.208.396,24 EUR, betreft enerzijds de toekenning van 150.000 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde met een totale fractiewaarde van 75.933.333,34 EUR en anderzijds de inschrijving op rekening-courant van de inbrengers voor een totaal bedrag van 6.275.062,90 EUR.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld teneinde aan de oprichters de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de in dit verslag beschreven aandelen. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Melle op 25 oktober 2012.

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Steven Meyvaert Vennoot"

Tevens verklaren de oprichters overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen een bijzonder verslag te hebben opgemaakt de dato 25 oktober 2012 dat verklaart waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Beide verslagen zullen worden getekend en mede neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel zoals voorgeschreven door artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

De ingebrachte aandelen behoren vanaf heden volledig tot de bij deze opgerichte besloten vennootschap onder beperkte aansprakelijkheid.

De comparanten verklaren dat het kapitaal volledig is geplaatst en dat de aandelen waarop in natura is ingeschreven volledig zijn volgestort.

Als gemengde vergoeding voor de hiervoor beschreven inbrengen van aandelen ter waarde van in totaal 82.208.396,24 EUR zullen:

-enerzijds 150.000 aandelen op naam zonder nominale waarde worden toegerekend aan volgende partijen met een totale fractiewaarde van 75.933.333,34 EUR:

Dak Lease NV 75.000 aandelen

Echtpaar Vandecruys - Steenbrugghe 75.000 aandelen

Totaal 150.000 aandelen

-anderzijds een bedrag worden ingeschreven op rekeningen-courant voor een totaal bedrag van

6.275.062,90 EUR in het voordeel van het echtpaar Vandecruys - Steenbrugghe

Om tot een 50/50-verhouding te komen tussen beide aandeelhouders in de NV FEDRUS INVEST GROEP

werd het verschil tussen de waarde van de inbrengen door Dak Lease en de waarde van de inbreng door

het echtpaar Vandecruys  Steenbrugghe vergoed met een rekening courant ten voordele van het echtpaar

Vandecruys  Steenbrugghe.

Het zijn aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie waarde van één

honderdvijftigduizendste van het kapitaal.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, neemt de naamloze

vennootschap "FEDRUS INVEST GROEP" aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2012

Il. STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden.

HOOFDSTUK EEN: AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap; zij draagt de naam "FEDRUS INVEST GROEP

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Europalaan 73.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop, verhandeling verkoop en levering van goederen en diensten, in het bijzonder in verband met de verkoop van producten die rechtstreeks of via de tussenhandel kunnen worden verkocht aan aannemers actief in de bouwsector in de ruimste betekenis van het woerd, doch zonder daartoe beperkt te zijn, en alle verbonden activiteiten, en dit zowel in België, als in het buitenland.

Daarnaast kan de vennootschap ook aile holdingactiviteiten in de ruimste zin van het woord uitvoeren. In dit kader kan de vennootschap onder andere (i) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschap-, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut; (ii) managementactiviteiten van holdings uitvoeren zoals het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten, (iii) adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid verlenen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsmede (iv) informatie verschaffen aan bedrijfsleiding.

Bovendien kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan op elke manier deelnemen In, samenwerken of fuseren met welke vereniging, bedrijfsactiviteit, onderneming of vennootschap ook, met een maatschappelijk doel dat identiek, vergelijkbaar of verwant is met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of waarvan kan worden verwacht dat de activiteiten van de vennootschap erdoor zullen worden bevorderd. Ten slotte kan de vennootschap zich verbinden, kredieten en leningen verstrekken, zich borg stellen of andere zekerheden verstrekken ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

HOOFDSTUK TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 75.933.333,34 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdvijftigduizend (150.000) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één! 150.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. HOOFDSTUK DRIE: DE AANDELEN

Artikel 7: Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam.

HOOFDSTUK VIER: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met vier (4) bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan. De raad van bestuur zal 4 (vier) leden tellen.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die over de herbenoeming heeft besloten.

Artikel 13: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

HOOFDSTUK VIJF: ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 19: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op [de laatste maandag van juni), om [11] uur,

HOOFDSTUK ZES: BOEKJAAR - RESULTAATSBESTEMMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voort

behouden

aan het

Belgisch

¬ taatsblad

Artikel 26: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 27: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wettelijk

reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming

niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen,

op voorstel van de raad van bestuur.

OVERGANGSBEPALINGEN

A.Aanvang

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben

vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

1. Einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op één en dertig december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op laatste maandag van juni 2013 om 11 uur.

3. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op 4.

Worden benoemd voor een termijn van zes jaar:

-Versico bvba, (0865.214.066), Ruitersdreef 7, 9830 Sint-Martens-Latem, met als vaste vertegenwoordiger

de heer Francesco Melis

-M. Melis bvba (0865.215.155), Rosdamstraat 10,9051 Sint- Denijs Westrem, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Renaat Melis

-Mark Vandecruys, Coupure Rechts 120, 9000 Gent

-Mark Vandecruys NV, (0465.495.377), Gentbruggekouter 7, 9050 Gentbrugge, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Mark Vandecruys

Allen hier aanwezig of vertegenwoordigd en die hun mandaat aanvaarden

4, Commissarissen

De comparanten besluiten een commissaris te benoemen zijnde de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium

Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een

vennoot, de heer Steven Meyvaert, bedrijfsrevisor.

5,Bijzondere volmacht

De oprichters geven volmacht aan de Burg. CVBA BakerTilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met

maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Steven

Meyvaert, bedrijfsrevisor om in te staan voor alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten

te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van

Ondernemingen.

mevrouw Els Leenaert wordt dcor Ozkul Nurgül hiervoor als bijzondere lasthebber vastgesteld.

Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de

benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad:

- te benoemen tot voorzitter de heer Mark Vandecruys hier aanwezig die aanvaardt.

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

de heer Mark Vandecruys hier aanwezig en die aanvaardt

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

(getekend)

Notaris Cottenie

samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-verslag oprichters

-verslag revisor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ Mud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGFs r1":71)(:4

o 1 -os- 205

}C-.RYI1ie 4. ...., _ r

biTIA/172.1

Ondernemingsnr : 849.947.355

Benaming

(voluit) : FEDRUS INVEST GROEP

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : SCHOONMANSVELD 48, 2870 PUURS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen

Neerlegging van een schriftelijk besluit van de aandeelhouders van 28 mei 2015, in toepassing van artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2015
ÿþMa! Word 11.1

Ondernemingsnr ; 0849.947.355

Benaming

(voluit) : Fedrus Invest Groep

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schoonmansveld 48, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 28 mei 2015 blijkt het volgende:

1.Kennisname ontslag bestuurders

De enige aandeelhouder neemt kennis van de ontslagbrieven van bestuurders van de Vennootschap; The Marble BVBA, The Flame BVBA, Mark Vandecruys, Koiba NV, APOConsult BVBA, M.Melis BVBA en Versico BVBA, aangehecht als bijlage aan deze notulen, waarin zij ontslag nemen ais bestuurders van de Vennootschap met ingang van de ciosing van 28 mei 2015. De aandeelhouders aanvaarden dit ontslag,

De enige aandeelhouder verleent kwijting aan The Marbre BVBA, The Flame BVBA, Mark Vandecruys, Koiba NV, APOConsult BVBA, M.Melis BVBA en Versico BVBA voor de uitoefening van hun mandaat als bestuurder van de Vennootschap tot en met 28 mei 2015.

2.Benoeming van een bestuurder

De enige aandeelhouder beslist om de volgende bestuurders aan te stellen, met ingang vanaf 28 mei 2015:

-M.Melis, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Rosdamstraat 10, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0865.215.155 (RPR Gent), met als vaste vertegenwoordiger de heer Renaat Melis, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Rosdamstraat 10;

-de heer Mark Vandecruys, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7;

-KOIBA, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0466.495.377 (RPR Gent) met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Ann Steenbrugghe, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Gentbruggekouter 7;

-SOF1NDEV 1V, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1831 Machelen, Lambroekstraat 5D, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0629.875.042 (RPR Brussel) met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Camerlynck, wonende te 9270 Laame, Achterdreef 3b; en

-ING België, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Mamixiaan 24, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondememingen onder het nummer 0403.200.393 (RPR Brussel), met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van de Steen, wonende te 1860 Meise, Hasseltbergstraat 10.

Voorgaande mandaten zijn onbezoldigd,

3. Volmacht

De enige aandeelhouder verleent volmacht aan elke bestuurder, alsmede aan Peter Vandendriessche, Jorg

Heirmani Elias Van Marcke en Thomas Donnez (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99)3

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ekte-......_

1l1Ilflhl11i~~~u~~~nun1

" 15086 70

RECHTBANK van KOOPHANDEL

ANTWU,IPN, afd. MECHELEN ri e

9 -JUNI 21e5 ~ 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

h`Mou-en

aan het

Belgisch

Staatsbad

elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Elias Van Marcke

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: notulen van de algemene vergadering van de Vennootschap van 28 mei 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2015
ÿþ111111111111111111 VIS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 77.7

IN'  r: ~~ra~: l 1-L

¢,«`i WE`. , afd. i..- .- .'_EN

Ondernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : Fedrus Invest Groep

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schoonmansveld 48 (fZ 534) te 2870 Puurs (Ruisbroek)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DER STATUTEN

Neergelegd: de uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door Notaris Kim Lagae, te Brussel op 28 mei 2015 inhoudende wijziging der statuten met een volmacht en een coördinatie der statuten.

Getekend: Kim Lagae, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

=`i 2 Mi 2a15

RECHTBANK ANTWERPEN, ai'~c'~~CNE EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

11111111111111111111 im

Ondernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : Fedrus Invest Groep

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Schoonmansveld 48 (IZ 534) te 2870 Puurs (Ruisbroek) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING  WIJZIGING DER STATUTEN

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Kim LAGAE, te Brussel, op 8 juni 20I5. De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het kapitaal te verminderen met vijftig miljoen vijfhonderdduizend euro (EUR 50.500.000,00) om het terug te brengen tot negenendertig miljoen vierhonderd tweeëndertigduizend driehonderd negenentwintig euro zesendertig cent (EUR 39.432.329,36), zonder vernietiging van aandelen, door de terugbetaling aan de enige aandeelhouder,

2. de eerste alinea van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst : « Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenendertig miljoen vierhonderd tweeëndertigduizend driehonderd negenentwintig euro zesendertig cent (EUR 39.432.329,36). »

3. de tweede alinea van artikel 10 te schrappen en de eerste alinea te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad met minstens het wettelijke minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan."

3. artikel 18 te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij de raad van bestuur collegiaal,

- hetzij twee bestuurders samen handelend;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoón, al dan niet bestuurder, aan

wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat,"

4. de laatste zin van de eerste alinea van artikel 21 te vervangen door volgende tekst: "De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen van die besluiten kennis nemen."

5. artikel 26 te vervangen door volgende tekst: "Elk aandeel geeft recht op één stem.

Behoudens voor de beslissingen die hierna worden opgesomd worden alle beslissingen van de algemene vergadering genomen in overeenstemming met de quorum- en meerderheidsvereisten voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Bepaalde belangrijke beslissingen kunnen slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van volgende bijzondere meerderheden:

Op de laatste blz. van LLrik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vgor- - Unanimiteit van de stemmen verbonden aan de aandelen van de vennootschap waarvan het stemrecht niet geschorst is, is vereist voor de volgende beslissingen:

behouden een voor de aandeelhouders niet verhoudingsgewijze kapitaalvermindering; kapitaalverhoging met uitsluiting van het voorkeurrecht

aan het - een meerderheid van 85% van de stemmen verbonden aan de aandelen van de vennootschap is vereist voor de volgende beslissingen:

Belgisch beslissing tot ontbinding, fusie, splitsing of inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak; de uitgifte van converteerbare obligaties, warrants, opties op aandelen of enige andere soortgelijke die recht verlenen op (toekomstige) verwerving van aandelen;

Staatsblad - beslissing tot een voor de aandeelhouders verhoudingsgewijze kapitaalvermindering; beslissingen inzake kapitaalverhoging en kapitaalvermindering; de beslissing tot inkoop van eigen aandelen.

Indien de algemene vergadering niet het quorum behaalt om geldig te beraadslagen en te beslissen, zal een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen waarbij het aanwezigheidsquorum niet dient te worden gehaald. "

6. artikel 29 te vervangen door volgende tekst: "De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenornen bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht,

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van de raad van bestuur. De aandelen delen in gelijke mate in het dividend zoals het wordt besloten door de algemene vergadering"

7. artikel 33 te vervangen door volgende tekst: "Na betaling van alle schulden, Iasten en kosten van de vereffening of consignatie van de daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het volgestorte bedrag van de aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate zijn volgestort houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden volgestort hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden volgestort.

Het eventueel aanwezige batige saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Kim Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte van het proces-verbaal met een volmacht en het bijzonder verslag

van de raad van bestuur (artikel 560 van het wetboek van vennootschappen) en de coördinatie der

statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2015
ÿþtom In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Wald 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

51 6261*

0

i

NEEi3G~s.

.._.__~..,-.

1 3 -07- 2015

'ri r,3;%r ~vsn~ Yr.. }-. 'DEL

.-'.~y~i WF1'iP~4'd!ffel. A,3E°..:,e; _LEN

Ondernemingsnr : 0849.947.355

Benaming

(voluit) : Fedrus Invest Groep

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Schoonmansveld 48, 2870 Puurs

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een bestuurder en benoeming van een gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de schriftelijke bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 30 juni 2015 blijkt het volgende

"1.Kennisname ontslag bestuurder

De enige aandeelhouder neemt kennis van de ontslagbrief van Mark Vandecruys, waarin hij ontslag neemt als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 30 juni 2015. De enige aandeelhouder aanvaardt dit ontslag.

De enige aandeelhouder verleent kwijting aan Mark Vandecruys voor de uitoefening van zijn mandaat als bestuurder van de Vennootschap tot en met 30 juni 2015.

2.Benoeming van een bestuurder

De enige aandeelhouder beslist om, met ingang vanaf 30 juni 2015, Fedrus International NV, met maatschappelijke zetel te Schoonmansveld 48, 2870 Puurs, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0630.779.617 en vast vertegenwoordigd door de heer Mark Vandecruys, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap.

Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

3, Volmacht

De enige aandeelhouder verleent volmacht aan elke bestuurder, alsmede aan Peter Vandendriessche, Jorg Heirman, Elias Van Marcke en Thomas Donnez (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalean 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (il) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen. "

Uit de notulen van de raad van bestuurd van de vennootschap van 30 juni 2015 blijkt het volgende:

I.Benoeming gedelegeerd bestuurder

De Raad beslist met unanimiteit om Fedrus International, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Schoonmansveld 48, 2870 Puurs, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0630.779.617 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

3, Volmacht

Gelet op de voorgaande besluiten beslist de Raad bij unanimiteit om volmacht te verlenen aan elke bestuurder en aan de heer Elias Van Marcke, Thomas Donnez, Jorg Heirman en Nicolas Schrans (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Elias Van Marcke

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voorbehouden .~ar~~heik jielgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2015
ÿþMOU POF 11.1

fi Ff., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( n)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Auuexes_du_M niteur_itelge_



i

voos

behou.

aan h

Belgl:

Staatst

+1511 432*



Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 24/04/2015

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de huidige commissaris verstrijkt ter gelegenheid van de huidige algemene vergadering.

De vergadering beslist om Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Belgium, met maatschappelijke zetel te Collegebaan 2D, 9090 Melle, vertegenwoordigd door de heer Steven Meyvaert en mevrouw Christel De Blander, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar. Het mandaat loopt tot de jaarlijkse algemene vergadering over het boekjaar eindigend op 3111212017.

De bezoldiging wordt bepaald op 2.000 EUR per jaar (excl, out-of-pocket expenses en de bijdragen aan het Instituut voor Bedrijfsrevisoren). Dit bedrag wordt jaarlijks geïndexeerd. De commissaris heeft verklaard het mandaat te aanvaarden.

0849.947.355 Fedrus Invest Groep

Naamloze vennootschap

Schoonmansveld 48 (IZ534) - 2870 Puurs

Herbenoeming Commissaris

Fedrus International NV, vast vertegenwoordigd door Mark Vandecruys Gedelegeerd bestuurder

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0151-039

Coordonnées
FEDRUS INVEST GROEP

Adresse
SCHOONMANSVELD 48 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande