FEEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FEEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 504.894.403

Publication

25/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilEargelegd ter naffe von do Rechtbank van Koophandol te Antwerpen, op

Griffie 1 3 FEB, 20i3

3 32~uiiu8 9i~uir~

*1

i

A

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Feest (verkort)

0504" 894 " 403

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Middelheimlaan 63, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de onderhandse akte dd.10 januari tweeduizend en dertien. blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van volgende vennootschap :

t De naam van de vennootschap luidt : Feest

2. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Middelheimlaan 63, 2020 Antwerpen;

4. De vennootschap heeft tot doel :

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

De oprichting, het aankopen en verkopen, de uitbating van en de participatie in horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector en de ontspannings-wereld, zoals onder neer de verhuring en de uitbating van feestzalen, café's, tavernes, tea-rooms, snack-bars, verbruikssalons, restaurants, dancings, discotheken, private clubs, cabarets, hotels en logementshuizen, ontspannings-centra en sportcentra, en alle andere etablissementen ressorterend onder de horeca-sector, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, de uitbating van gezelschapsspelen, het organiseren van vertoningen, con-certen, tentoonstellingen, sport- en culturele manifesta-ties, de verhuring en de uitbating van galerijen en eta-lages. De uitbating van een catering service. De aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten. Voorgaande lijst van activiteiten mag niet beperkend geïnterpreteerd worden en is dus louter exemplatief. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende- , onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschtij-ving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen ver-werven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezen-lijking van het geheel of een deel van haar maatschappe-lijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als inves-teringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden net het doel van de ven-pootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen: voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven, ook aan-verwant, of die de' verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als com-merciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel..

5. De rechtsvorm is een Vennootschap onder Firma

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

6.De oprichters zijn

1. Mi.ka BVBA, Middelheimlaan 63, 2020 Antwerpen, vertegenwoordigd door Peter Reel;

2.Take BVBA, Sint Jacobsmarkt 75, 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door Nikolai Pascual

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

7. Het geheel geplaatste en volstorte maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (¬ 1,000) vertegenwoordigd door tien gelijke aandelen. Ieder vennoot heeft de helft van de aandelen. Alle aandelen zijn op naam en hebben geen nominale waarde.

8. De zaakvoerders; Peter Reel, Kammenstraat 54,2000 Antwerpen en Nikolai Pascual, Sint Jacobsmarkt 75, 2000 Antwerpen vernoemd

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is,

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk. 9.-Er is geen commissaris

10. Een vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de de laatste maandag van de maand juni, om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

11. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014

12. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist met inachtname van de wettelijke bepalingen jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

13. OVERNEMING VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel van huidige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

14. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de KBO, directe belastingen en BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gege-ven aan YLN Consultants BVBA, Hilda Ramstraat 62, 2600 Berchem.

Een exemplaar van de akte wordt hierbij gelijktijdig neergelegd op de griffie.

Peter Reel,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FEEST

Adresse
MIDDELHEIMLAAN 63 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande