FEMONT-GALVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEMONT-GALVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.573.294

Publication

10/12/2013
ÿþ Woa ApF 91.i

r; in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mln

u

Neergelegd ter griffie Van Je Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 $ NOV 2013

Ondernemingsnr : 0840.573.294

Benaming (votutn : Femont-Galvan

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verlatstraat 6--8 - 2004 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp{en} akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20/11/2013

De vergadering beslist om de heer FEMONT Anthony, wonende De Rest 4 te 2970 Schilde, te

ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

Er wordt hem decharge verleend voor zijn mandaat tot heden.

De vergadering beslist om de heer FEMONT Geoffrey, wonende te Calle Nunez de Balboa 7, sitio de Penablanca te Nueva Andalucia, Marbella, Spanje, te benoemen als zaakvoeder vanaf heden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

FEMONT Geoffrey

Zaakvoerder

Op de laatste bie. van Luit< B vermeiden ; Rectó : Naamen hoedanigheid van de'instrumentercnde notaris, hetzij van de=perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 30.09.2013 13608-0388-013
08/11/2011
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie ral do

UMM YOtl ÁoephRRdel te Antwerpen

OP

Da GrimeGarner,

iuiu~ai~ u~H ani

*11167873*

N

Ondernemingsnr 0840.573.2g4

Benaming

(voluit) : FEMONT-GALVAN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2000 ANTWERPEN, VERLATSTRAAT 6-8

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op 21 oktober 2011, dat door 1) de heer FEMONT Geoffrey, wonende te Celle Nunez de Balboa 7, sitio de Penablanca, Nueva Andalucia, Marbella, Spanje, en 2) mevrouw GALVAN CEDILLO Ivonne, wonende te Cane Nunez de Balboa 7,sitio de Penablanca, Nueva Andalucia, Marbella, Spanje, als volgt volstortend: comparant-oprichter sub 1) negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), voor tweehonderd (200) aandelen, en comparante-oprichter sub 2) negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), voor tweehonderd (200) aandelen, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "FEMONT-GALVAN", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Verlatstraat 6-8, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

Duur: onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel: in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. De aan- en verkoop, commissiehandel, het tentoonstellen, de expertise van onder meer (design)meubelen, design in het algemeen, stijimeubelen, en alle andere mogelijke designproducten, inbegrepen alle andere verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden zoals bouw werkzaamheden, verbouwen, architectuur(werkzaamheden) voor binnenhuis  en buitenhuisarchitectuur evenals alles wat rond en met architectuur te maken heeft, verhuis en transport, import en export van alle soorten meubelen en aanverwanten, nodig in functie van de realisatie van het doel en de commerciële activiteiten.

De handel in designboeken en het uitgeven van designboeken en tijdschriften. Het inrichten van tentoonstellingen en het promoveren van (design)meubelen en aanverwanten, de deelname aan (inter)nationale beurzen, de organisatie van events.

Dit alles in de ruimste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van de onderneming en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

2.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het maatschappelijk

-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voor)-

" .

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken; zij kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kaoitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in vierhonderd (400) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn volledig in geld volstort tot beloop van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Het bestuur heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Zo kunnen de zaakvoerders gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

De jaarvergaderinq moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste (112eS1e )van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Wordt de vennootschap ontbonden, dan zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen. Indien er meerdere vereffenaars zijn, vormen zij een college.

Wordt benoemd als eerste zaakvoerder: de heer FEMONT Anthony, wonende te 2970 Schilde, De Rest 4. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boeklaar loopt tot en met 31december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 25.09.2015 15603-0218-015

Coordonnées
FEMONT-GALVAN

Adresse
VERLATSTRAAT 6-8 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande