FESTIVAL FOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FESTIVAL FOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.724.615

Publication

19/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-09-2014

Griffie

*14308282*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562724615

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

FESTIVAL FOOD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Ellen Verhaert, geassocieerd notaris te Antwerpen op zestien september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  FESTIVAL FOOD ;

2. De vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Harmoniestraat 52 Building B bus 7.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert een augustus tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt, inzonderheid de ondertekening van het contract dienstverlening kantoor.

4. De vennoten/oprichters zijn:

* mevrouw van REKEN Louwise Lodewina, wonende te 5804 AK Venray (Nederland), Bosweg 47;

* de heer BRUNSELAAR Piet, wonende te 5804 AK Venray (Nederland), Bosweg 47.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro bedraagt. Het is

tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen

bij te storten:

- mevrouw van Reken Louwise, voormeld, zesduizend tweehonderd euro;

- de heer Brunselaar, voormeld, zesduizend tweehonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap zijn aangesteld:

- mevrouw van Reken Louwise voornoemd;

- de heer Brunselaar Piet voornoemd;.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan elk van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid

toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzonder mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd

Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), kantoorhoudende te Antwerpen,

Schaliënstraat 3, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van

substitutie om het nodige te doen voor:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige

en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

Onderwerp akte :

Harmoniestraat 52 Bus 7 2300 Turnhout

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, aannemer of onderaannemer tot doel:

Onderneming in het exploiteren van frituurwagens, hotdogstanden, ijskreem en alle versnaperingen in zowel rollend materiaal, demontabele als onroerende gebouwen met betrekking tot stand- en/of verkoopplaatsen op sportmanifestaties, voetbalterreinen, openbare weg en private standplaatsen aan alle grootwarenhuis- en fabrieksparkings, gesloten sportterreinen met eenmalig of regelmatig karakter aan alle private en uit verenigingsleven ontstane feesten en/of kermissen enz.

Onderneming in het exploiteren van alle contracten met betrekking tot de uitbating en organisatie van alle sport-, beroeps- en privéfestiviteiten, kermissen, handelsbeurzen, beroepsverenigingsfestiviteiten, popconcerten, jeugdorganisaties in eigen beheer of met onderaannemers, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, met een doel dat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel, via uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12. Jaarlijks op de laatste werkdag van de maand juni om twintig uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

22/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
FESTIVAL FOOD

Adresse
HARMONIESTRAAT 52, BUS 7 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande