FICOMOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FICOMOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.908.375

Publication

07/08/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2018 Antwerpen, Belgiëlei 172 bus 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ult de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op 24 juli 2014 blijkt dat

de heer MORTELMANS Joris Jan Angele, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 172/25 de besloten

vennootschap met bperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende te pucliceren gegevens :

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam

FICOMOR.

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de

opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 172 bus 25. De zetel kan zonder

statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van

de zaakvoerders.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

-Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, finance, management, bedrijfsorganisatie, informatica, marketing en personeelsbeleid aan natuurlijke en rechtspersonen in binnen- en buitenland.

-Het verlenen van technische, commerciële, administratieve en financiële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen.

-Het uitvoeren van alle werkzaamheden die verband houden met de externe adviesverlening en begeleiding van ondernemingen in onder meer fiscale, vennootschapsrechtelijke en sociale materies evenals bij het opstellen van het financieel plan en inzake het verkrijgen van openbare steunmaatregelen.

-Het vermogensbeheer in de ruimste zin van het woord door onder meer verwerven en vervreemden, valoriseren en doen renderen van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in standhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten,

Op de laatste blz van t eik B ',errnelden . Rec7o Naan7 uil hoedanigheid van de iiistrurre-terende notans, i et?i; van ue }FYsoio)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegonwoordrger

v rsn Naam en handtekening.

Mad Wottl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2014

aeimentwerpen

Ondernemingsnr Benaming

(va,uit, , FICOMOR

(verkor.)

556 " 908. 375

t

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang toi het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

A. BENOEMING VAN DÉ EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Worden tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap de heer Joris Mortelmans,

voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door, enige maatregel die zich tegen deze

benoeming verzet.

B, EERSTE BOEKJAAR  EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december twee duizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van mei twee duizend zestien.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, Galilei Consulting Comm.V., met zetel te 9100 Sint-

Niklaas, Heimolenstraat 26A, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen enfof wijzigen van de

inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en aile andere administratieve

verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle

documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en

doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Flip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte.

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsbias#

Op de laatste blz. van ui k B vermelden : Reoto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende natalis. netzij van de persoiojn(en) bevoegd áe rechtnersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam on handtekening

Coordonnées
FICOMOR

Adresse
BELGIELEI 172, BUS 25 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande