FIDELIA BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDELIA BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.745.487

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 31.07.2014 14369-0404-013
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 30.07.2013 13361-0536-014
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 31.08.2012 12499-0539-019
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 29.08.2011 11448-0156-018
20/04/2011
ÿþMai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIllhI 111fl 11111 IIII llll lIII 11111 1111 IIl

'11060418"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Van KOOphaadel te Antwerpen, op

Griffie 0 8 APR. 2011

0477.745.487

FIDELIA

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2960 Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Brechtsebaan 6A

NAAM  ZETEL - DOEL  PARTIELE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP  KAPITAALVERHOGING  KAPITAALVERMINDERING  BENOEMING  VOLMACHTEN - COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op dertig maart tweeduizend en elf, DAT de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDELIA" met zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in-`t-Goor), Brechtsebaan 6A, en dat onder meer volgende beslissingen werden getroffen :

* Naam: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "Fidelia Beheer". Het artikel één (1) van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is FIDELIA BEHEER."

* Zetelverplaatsing: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel te

verplaatsen naar 2960 Brecht, Baan op Sas 2 nummer 88. Het artikel twee (2) van de statuten wordt gewijzigd

als volgt:

"De zetel is gevestigd te 2960 Brecht, Baan op Sas 2 nummer 88."

De rest van de tekst van artikel twee (2) blijft ongewijzigd.

* Wijziging maatschappelijk doel: De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk doe! van de vennootschap. Artikel drie (3) wordt vervangen door volgende tekst:

"Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap "Fidelia" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt. Het beheren van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap kan met het oog op de verwezenlijking van haar doel alle kredieten aangaan, en zich borg stellen voor eigen verbintenissen alsmede deze van derden.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld."

* Kapitaalverhoging: Voorafgaand aan de kapitaalverhoging besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met twintigduizend euro (20.000,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op achtendertigduizend zeshonderd euro (38.600,00 EUR) door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) afgenomen van de bijzondere rekening "beschikbare reserves".

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven. De kapitaalverhoging geschiedt door verhoging van de waarde van bestaande aandelen.

* Wijziging van artikel vijftien (15) van de statuten: De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel vijftien (15) van de statuten aangaande het bestuur van de vennootschap te wijzigen

"Artikel 15.- Bestuur.

15.1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of vennootschappen, benoemd door de algemene vergadering, handelend volgens de statuten. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig procent (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

15.2. Voor de aanstelling van een al dan niet statutaire zaakvoerder, dient voorafgaandelijk de toestemming te worden bekomen van de KBC Verzekeringen.

15.3. Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door de zaakvoerders, die behoudens hetgeen hierna vermeld, gezamenlijk handelen, aldus een college van zaakvoerders vormend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

15.4. De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap "Fidelia" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

* Voorstel tot partiële splitsing: De vergadering ontslaat de notaris lezing te geven van het voorstel tot partiële splitsing van de vennootschap de dato elf februari tweeduizend en elf, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen op vijftien februari tweeduizend en elf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari erna, onder nummer 20110225/0030948; de voorzitter legt een exemplaar van dit voorstel neer samen met het bewijs van neerlegging afgeleverd door de griffie.

De vennoten allen hier aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, erkennen een exemplaar van gemeld splitsingsvoorstel te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, en verklaren te verzaken aan de formaliteiten van verkrijging en inzage ervan, zoals voorgeschreven door artikel 748, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens beslissen zij met eenparigheid van stemmen uitdrukkelijk te verzaken aan het recht op het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag over de voorgenomen partiële splitsing in toepassing van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens verklaart ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid te bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is krachtens artikel 752 van het Wetboek van vennootschappen.

Ten slotte erkent de vergadering door de notaris te zijn ingelicht over de werking van artikel 684 van het Wetboek van vennootschappen dat aan de schuldeisers van de partieel gesplitste vennootschap het recht verleent binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot partiële splitsing, zekerheid te eisen voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Het voorstel tot partiële splitsing wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Ruilverhouding van de aandelen: De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde van de nieuw op te richten vennootschap "Fidelia" zullen worden uitgegeven aan de bestaande vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

'ó De betreffende honderd zesentachtig (186) aandelen van de nieuw op te richten vennootschap "Fidelia" zullen worden ingeschreven in het register van aandelen naar aanleiding van de oprichting van deze nieuw op te richten vennootschap en zullen delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en elf.

* Overdracht vermogen in het kader van de partiële splitsing aan de nieuw op te richten vennootschap : De voorzitter verklaart namens de zaakvoerder van de partieel gesplitste vennootschap dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van deze vennootschap sinds de datum van opstelling van het voorstel tot partiële splitsing, met uitzondering van het hierboven genomen besluit tot kapitaalverhoging.

Onder voorbehoud van de daadwerkelijke oprichting van de nieuwe vennootschap besluit de vergadering tot partiële splitsing door overdracht van de afgesplitste activa en passiva zoals omschreven in het aan deze akte

c gehechte partieel splitsingsvoorstel de dato elf februari tweeduizend en elf op de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fidelia" waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn ie

2960 Brecht (Sint-Job-in=t-Goor), Brechtsebaan 6A, en dit op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 0

ó eenendertig december tweeduizend en tien.

Alle handelingen verricht door de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen zullen worden geacht, vanuit boekhoudkundig standpunt, te zijn verricht voor rekening van de nieuwe

et vennootschap vanaf gemelde datum van één januari tweeduizend en elf.

* Kapitaalvermindering: De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de

e ' vennootschap te verminderen met negentienduizend vierhonderd tachtig euro en tweeëntwintig cent (19.480,22

et EUR) om het kapitaal te brengen van achtendertigduizend zeshonderd euro (38.600,00 EUR) op negentienduizend honderd negentien euro en achtenzeventig cent (19.119,78 EUR), zijnde het kapitaalgedeelte

" dat deel uitmaakt van het afgesplitste vermogen ingevolge voormeld besluit tot partiële splitsing.

* Wijziging van artikel zes (6) van de statuten: De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel

zes (6) van de statuten naar aanleiding van de hierboven genomen besluiten te wijzigen als volgt:

pQ "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend honderd negentien euro en achtenzeventig cent (19.119,78 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Goedkeuring van het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van de nieuw op te richten vennootschap : De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het ontwerp van oprichtingsakte en van de statuten van de nieuwe vennootschap "Fidelia" en deze met eenparigheid van stemmen goed te keuren.

et * Benoeming

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering neemt verder volgend besluit:

-SOMERS Nadine, geboren te Turnhout op veertien augustus negentienhonderd negenenzestig, wonend te

2960 Brecht, Baan op Sas 2 nummer 88 wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur,

aanvangend op dertig maart tweeduizend en elf

De aangestelde niet-statutaire zaakvoerder verklaart deze aanstelling te aanvaarden.

Zij verklaart niet getroffen te zijn door wettelijke of gerechtelijke bepalingen of maatregelen die de

uitoefening van een mandaat in een handelsvennootschap verbieden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

.

In toepassing van artikel 15.4, van de besta-ande statuten vermelden de vennoten de nodige toeife mmmmmm van de KBC Verzekeringen voorafgaand dezer bekomen te hebben.

College van zaakvoerders

Het college van zaakvoerders bestaat na voormelde benoeming uit:

-POLLET Jan Reinhilde Robert Hubert, geboren te Wilrijk op drieëntwintig mei negentienhonderd negenenzestig, wonend te 2960 Brecht, Baan op Sas 2 nummer 88 (benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht (Sint-Job-in=t-Goor) op zevenentwintig juni tweeduizend en zes, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig juli erna, onder nummer 20060720/0118937)

-voornoemde mevrouw SOMERS Nadine

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan "Accountantskantoor De Bock" te 2900 Schoten, Schijnparklaan 19 en/of haar aangestelden, met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten te verrichten om wijzigingen aan de inschrijving en opheffing van de inschrijving in de Kruispuntbank Ondernemingen te bekomen, voor het Ondememingsloket, en voor alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten, alsook voor het treffen van akkoorden, het indienen van aangiften en bezwaren bij voornoemde instanties.

Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

- verslagen

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2011
ÿþModI.1

I Me In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lll llhI 101111 H III im I H III 11

*11030948*

ÿ`,N~"'r ~^~ ter gf&~;[,~iey.~v>A=n de

~~~ 1'L{t~Ylfir~id71 5,n

B Briflfar,

Ondernemingsnr : 0477.745.487

Benaming FIDELIA

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brechtsebaan 6A, 2960 Sint-Job-in=t-Goor, België

Onderwerp akte : Partieel splitsingsvoorstel

Neerlegging partieel splitsingsvoorstel dd. 11/02/2011 van FIDELIA bvba.

Jan Pollet

Zaakvoerder

Bijlagen-bij-bet-Belgisch Staatsblad 25102/2011----Annexes du-Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 23.08.2010 10439-0300-018
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 13.07.2009 09413-0335-018
24/04/2015
ÿþmod 17.7

L.kl~}S~5!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

b IllIIYEIYII~IIIIII

" 150599 9*

ni

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 lt APR. 2015

afdelir~qr~ rPr twerpen

Ondernemingenr : 0477.745.487

Benaming (voluit) : Fidelia Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Baan op Sas 2 88

2960 Brecht

Onderwerp akte : Uitbreiding doel - kapitaalverhoging  aanpassing der statuten - coördinatie - volmacht

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDELIA BEHEER, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0477.745.487, en met zetel te 2960 Brecht, Baan op Sas 2 nummer 88, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op 27 maart 2015, Geregistreerd zeven bladen, nul verzendingen te Antwerpen II-AA op een april tweeduizend vijftien. Register 5 Boek 000 Blad 000 Vak 8492. Ontvangen registratierechten: vijftig euro (¬ 50,00). Getekend : De Ontvanger, dat :

EERSTE BESLUIT

Na voorafgaande kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerders de dato 5 maart 2015 met staat van activa en passiva per datum 31 december 2014, wordt het doel van de vennootschap uitgebreid zodat artikel 3 der statuten wordt gewijzigd en voortaan luidt als volgt:

"Het uitoefenen van een bestuursmandaat in het verzekeringsagentschap "Fidelia" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Het beheren van roerende en onroerende goederen.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met ais doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap).

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap kan met het oog op de verwezenlijking van haar doel alle kredieten aangaan, en zich borg stellen voor eigen verbintenissen alsmede deze van derden.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van verslag van de zaakvoerders de dato 25 maart 2015, alsook van de lezing van het bedrilfsrevisoraal verslag opgesteld door bedrijfsrevisor de heer PARMENTIER Guy, te weten de wettelijke vertegenwoordiger van de BV ow BVBA Parmentier Guy de dato 23 maart 2015.

ledere aandeelhouder erkent voorafgaandelijk kennis te hebben genomen van voormelde verslagen, die, samen met een uitgifte van deze akte, zullen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De conclusies van het bedrijfsrevisoraat verslag luiden:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader vande mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FiDELiA BEHEER door middel van inbreng van een geheel van aandelen van de vennootschap Fidelia, kan ik ' verklaren onder voorbehoud van eventuele

niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 576.800, 00 EUR bestaat in 2.008 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FiDELIA BEHEER, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 23 maart 2015

BV ow BVBA GUYPARMENTiER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderd zesenzeventig duizend achthonderd euro om het te brengen van negentienduizend honderd negentien komma achtenzeventig euro op vijfhonderd vijfennegentigduizend negenhonderd negentien komma achtenzeventig euro door inbreng van honderd veertig (140) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDELIA, met zetel te 2960 Brecht (Sint-Job-in -l-Goor), Brechtsebaan 6A met ondernemingsnummer 0835.351.726 RPR Antwerpen.

De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van de ingebrachte aandelen; de inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen vrij zijn van gelijk welke betwisting, overdracht of inbeslagname.

Deze inbreng wordt vergoed mits de creatie van tweeduizend en acht (2.008) nieuwe volgestorte aandelen zonder nominale waarde en van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuw volgestorte aandelen worden als volgt toegekend:

- de heer POLLET Jan, voornoemd, brengt zesenveertig (46) aandelen in van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDELIA ten bedrage van honderd negenentachtig duizend vijfhonderd twintig euro waarvoor hem zeshonderd zestig (660) nieuwe aandelen worden toegekend;

- mevrouw SOMERS Nadine, voornoemd, brengt vierennegentig (94) aandelen in van

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDELIA ten bedrage van driehonderd zevenentachtig duizend tweehonderd tachtig euro waarvoor haar duizend driehonderd achtenveertig (1.348) nieuwe aandelen worden toegekend.

VIERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'eaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor»

behouden

aán hit

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandeelhouders hebben onmiddellijk, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorafgaande besluiten, de kapitaalverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd vijfennegentig duizend negenhonderd negentien komma achtenzeventig euro wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeduizend honderd vierennegentig (2.194) identieke aandelen zonder nominale waarde,

Bijgevolg wordt het derde agendapunt goedgekeurd.

ZESDE BESLUIT

Het zesde agendapunt wordt goedgekeurd.

Artikel 6 van de statuten wordt ingevolge het genomen derde besluit aangepast als volgt: "Artikel 6. - Kapitaal van de vennootschap

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfennegentig duizend negenhonderd negentien komma achtenzeventig euro (595.919, 78 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend honderd vierennegentig gelijke aandelen zonder nominale waarde." ZEVENDE BESLUIT

Het zevende agendapunt wordt goedgekeurd.

De vergadering beslist ondergetekende notaris de opdracht te geven de statuten te coördineren en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT

Bij deze wordt aan Gunter De Bock wonende te Schoten, Schijnparklaan 19, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoordineerde statuten, verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 25.07.2008 08490-0197-017
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 25.05.2007 07159-0131-018
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 06.07.2005 05432-4574-015
29/10/2004 : ANA071797
15/09/2004 : ANA071797
25/11/2003 : ANA071797
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 14.08.2015 15419-0147-014
09/01/2003 : ANA071797
25/06/2002 : ANA071797

Coordonnées
FIDELIA BEHEER

Adresse
BAAN OP SAS 2-88 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande